Megnéztem a képket,és videót... Köszi a közzétételért! Sajnálom nagyon kedvenc Ikarus280-asokat,legyen akár budapesti,pécsi,debrecen,miskolci... Megint eggyel kevesebb! :(((( Tudom,hogy hülye egy dolog: De ha megmaradt az ikarus "felirat" és egyben van jólenne megkapni... Mindíg is fájt egy ilyenre a fogam.... :((((
Ez tényleg baromság.Nem egyszerű rájuk kerülni,van bőven jelentkező.Egyébként nem olyan rossz járművek ezek,mint ahogy sokan gondolják.Én a 138-ason szerettem velük járni(november-decemberben ,és sajnos azt kell mondani,hogy némelyik "csúcsszuper" Alfa Localoval a mai napig több bosszantó meghibásodás van mint akkor volt ezekkel a "szar,leselejtezett"öreg Ikarusokkal), nyilván van aki mást szeret,de senki nem fogja olyanra erőltetni,hogy járjon velük,aki nem szereti őket.Az előző törésnél bordatörése lett tudomásom szerint a kollégának,nem hiszem,hogy direkt csinélta volna.
Hát, sem a 14-114, sem pedig a VP sofőrei nem csigázzák el a kanyart, de aki itt igazán gyorsan jöhetett, az inkább a 14-es...gondolom én a jobbkanyar nagyságából-őőő, kicsiségéből:P