Keresés

Részletes keresés

evafurucz Creative Commons License 2012.07.04 0 0 60577

Sziasztok Kedves fórumozók.Tegnap éjjel haza érkeztünk 12 napos Tunézia utunkrók,ami egy nagy csalódás Mouradi Skane szállodában voltunk.Ez a szálloda a tenger partjával,ételeivel és az egész szinvonalával a béka segge alatt van.10 éve folyamatosa járunk nyaralni.Voltunk sok helyen,sőtt tunéziában is vagy 7 éve  de az utóbbi években nagyon megszerettük Egyiptomot.Ezen az éven a választások és a kissebb zavargások miatt ugy döntöttünk,hogy vissza megyünk Tunéziába.Az egész szállodában a szobánk volt a legjobb,mert suittot kaptunk.Két egymásba nyiló óriási szobával.Itt a törölközőkkel volt párszor gondunk.Elvitték a piszkosat és gyakran elfelejtettek hozni helyette,pedig ott hagytunk minden nap a baksist.Volt hogy hoztak,de 5 embernek 2 törölközőt.Végül kiborult a bili és erélyesen elmondtam mi a erre ez a dolog rendeződött.Az étteremben kicsi a választék.2 leves,ami végig minden nap ugyanaz.4 féle süti-szintén ugyanaz.Gyümölcs -barack,narancs délben ,este dinnye.Minden 2 nap este fagyi,de sorban álás ......Este a vacsorához kártyát kellett kitölteni,hogy hány órakkor mész,mert nem volt elég hely,de ez a kértyák ellenére is igy maradt.Este volt a legtöbb ember,mégis valami miatt az étterem végénél 15-20 asztalt elkeritettek  paravánnal és oda nem engedtek leülni.Még akkor sem,ha a kezedben tartva a vacsidat nem tudtál tiszta asztalt találni.Nem birták a pincérek takaritani,rengeteg asztalon az étel .ital maradék.Beszélgettek,minden csináltak,csak nem tisztitották az panaszt akartál tenni a vezetőknél,még a kitüzőt is eltakarta,ne lásd a nevét.Volt olyan is,hogy ha kevés volt valami hús,akkor mindenkinek mondta a szakács hogy 2 szelet,mert sok a vendég.Na de kit érdekel:??????Ha kifizeted az ALL INC.. akkor oldják meg.A medencénél a pincérek sokkal kedvesebbek voltak,de ott meg ugye pohár hiány miatt vékony fehér plasztban kaptak az italodat.Gyakran volt hiány evőezközökben és tányérokban animáció elment,de az eddig látottak alapján csak silánynak nevezném.A tenger part.....nem is nevezném annak,inkább koszos mocsárnak.Nem takaritották,tele volt rothadt hinárral,joghurtos dobozzal,de ha szét néztél,mág páratlan zoknit is találtál.1 merészkedtünk bele 5 percre,de elég is volt.Alig fürdött benne valaki.A partja annyira keskeny,hogy 2 sor napágy fér el .A gyerek animátorok viszont aranyosak voltak.itt dicsérném meg Kittit,akit az unokám nagyon megkedvelt.Nekem az első két nap már gyomor problémáim voltak.Voltunk Tunis-ban,Karthago-ban és Sidi Bousaid -ban.Az egy szép nap volt.Egy nap délután bementünk Souss-ba,megnéztük a régi Karawán szállodánkat ami 3 csillagos volt.de ott nem voltak hiányosságok.Most renováció után még El Mouradi kapujától pár méterre van Folla üzlet központ.Mindenki csak ezt emlegette,de ha tovább mész vagy 200-300 métert akkor az út bal felén van a SAFARI üzlet központ sokkal jobb árakkal.Például a palackozott viz a Folla-ban 1 din. a Safariban a fele.Vannak ott bőr dolgok is és sok minden más.Az oliva olaj EXTRA VIRGIN a follában 13 a Safariban ugyanaz 9 .Hát ennyit erről a szállodáról.Akit ezzel kapcs. más is érdekelne,kérdezzel nyugodtan.

TheoDorca Creative Commons License 2012.07.04 0 0 60576

Kartago Tours-szal utazást tervező fórumozók figyelmébe!  

50 000,- forint értékű Kartago Tours utazási utalványomat -NEM névre szóló-, eladnám 40 000,- forintért. Az utalványt december 31-ig lehet felhasználni. Akit érdekel, kérem, hogy írjon privátban.

Tegnap érkeztünk haza Sousse-ból a (Dino Club) Marhaba Club 4*-ban volt a szállásunk, ha valaki készül oda, szívesen válaszolok a kérdésekre.

wanda78 Creative Commons License 2012.07.04 0 0 60575

Szia Csilla!

Én azt tudom mondani, hogy szedjetek proiotikumot és a

patikába lehet kapni grapefruit mag olajat az nagyon jó gyomor és bél fertőtlenítő.

Nekem ez itthon is bevállt amikor hasmenéses járvány volt mindig ittuk és nem kaptuk el.

A gyerekeknek van olyan amiből kivonják a keserű ízt ezért nem kell győszködni őket, hogy vegyék be.

Napi 2X15 csepp és kész is van!

Az ára sem vészes 800Ft körül van.

Üdv.

Előzmény: noncsilla (60564)
wanda78 Creative Commons License 2012.07.04 0 0 60574

Szia Unic1!

Köszönöm szépen a kimerítő válaszodat. Úgy gondolom mindent megválaszoltál,

amit nem azt meg csak az ott megszállók tudják.

A víz fogyasztással tisztába vagyok és azzal is hogy se jégkocka se fogmosás!

Mivel mi itthon is elkapjuk az ilyen dolgokat már 2 hete szedjük a probiotikumot....reméljük nem is kapunk hasmast. :)

A leírásaid alapján remélem mindent megtalálunk és élményekkel gazdagodva térünk haza!:)

Üdv.

SDiana Creative Commons License 2012.07.04 0 0 60573

Szia Edó!

Köszönöm a gyors választ! Esetleg véleményed szerint van olyan dolog, amire érdemes odafigyelni?  Akár pozitív, akár negatív értelemben...

Dia

Előzmény: edó65 (60571)
TOmmy RS Creative Commons License 2012.07.04 0 0 60572

Sziasztok!

Én a Párommal megyek 3 hét múlva először Tunéziába pontosabban Port El Kantaoui-ba, és a Hotel Selimában fogunk megszállni.

Ha valaki tudna személyes tapasztalatokat a helyről azt nagyon megköszönném!!!

edó65 Creative Commons License 2012.07.04 0 0 60571

Szia DIA!Mi 2008 nvemberében voltunk ebben a csodálatos szállodában .A szálloda gyönyörő nyugodt szivvel tudom ajánlani.Tiszta a személyzet kedves.Kellemes nyaralást kívánok .Üdv Edit.

tataro Creative Commons License 2012.07.04 0 0 60570

"Nos, sokszor írom, hogy ez Afrika, aki kényes, és törökországi 5*-ot vár a tunézia 5*os hotelektől az csalódni fog, de aki jó AKARJA magát érezni, és nem sznob, annak tök jó lesz!!!!!!!"

Kedves cromoni,  

Ezek szerint, akinek nem minden " tök jó ", az kényes sznob?

Azt írod, hogy utazási irodátok van. Háááát igen, ebből a szemszögből értem, hogy miért ez a támadó,kioktató stílus.Viszont nem szívesen utaznék veletek, azok után, hogy így le kényes sznobozod azokat, akik negatív tapasztalatokat is le mernek írni. És nincs igazad abban sem, hogy mindenki tudja, hogy Tunéziában le kell vonni két csillagot. Ezt én hivatalosan még sehol sem láttam, csak a különböző fórumokon terjed ez a hír...Egyes utazási irodáknál fel van tüntetve, hogy "hazai besorolás", viszont úgy vettem észre, hogy többnyire 1/2, max. 1 csillaggal írnak kevesebbet, ami koránt sem reális! Már ne is haragudj, de ha kifizetek majd 400 000 Ft.-ot egy nyaralásért, és rászánom az amúgy is kevés szabadságomat, had ne kelljen azon izgulnom, hogy milyen évet, milyen szezont sikerül kifognom...Mi tavaly nagyon jól éreztük magunkat, ezért is mentünk idén vissza. Sajnos azt tapasztaltuk, hogy a szálloda telítettségén múlik minden és nem azon, hogy hogyan akarom érezni magam. Gondolod, hogy van olyan ember, aki azért megy oda sok pénzért, hogy direkt sz@rul érezze magát?

Természetesen ez csak plátói kérdés, nem várok választ. Részemről befelyezettnek tekintem ezt a fajta vitát és végleg elköszönök a fórumtól.

Jó nyaralást kívánok mindenkinek!

Előzmény: cromoni (60563)
andi97 Creative Commons License 2012.07.04 0 0 60569

Kedves Kala53!

Mi a tegnapi napon érkeztünk haza az El Mouradi skanes beach hotelből! Összességében sztem semmi baj nincs a szállodával, MI NAGYON JÓL ÉREZTÜK MAGUNKAT!!! Én is és a gyerekek is még maradtunk volna! :-) Bármi kérdésed van szívesen válaszolok!

Andi

Előzmény: Kala53 (60544)
SDiana Creative Commons License 2012.07.04 0 0 60568

Sziasztok!

S.O.S kérném a segítségeteket! Ismerősöm last minute-tel szombaton utazna Golden Tulip Mahdia Palace Thalasso szállodába. Sajnos nem nagyon találunk semmi információt. Járt már itt a közelmúltban valaki? Jó lenne 1-2 dolgot megtudni a szállodáról!

Köszönöm!

Dia

Brigi1972 Creative Commons License 2012.07.04 0 0 60567

Sziasztok!

Két hetet töltöttünk az El Mouradi Palaceban. Nagyon klassz minden, az ellátás, kiszolgálás. Az alagsori szobánkat ugyan ki kellett cseréltetni némi euroért, de ezenkívül minden rendben volt.

Tisztaság van mindenhol, az ágyneműt, törölközőt minden nap cserélik. Baksist osztogattunk, így még jobb kiszolgálásban volt részünk.

Aki megteheti vegyen részt a Szaharai túrán, kap egy képet az országról.

cromoni Creative Commons License 2012.07.03 0 0 60566

Így van Csilla! :DDD Így kell ezt felfogni :PPPP De most viccen kívül:én az édességeken, és a finomított pékárun kívül mindenfélét összeettem-összeittam, és nem volt semmi bajom, pedig a kavarásokra allergiás vagyok..Amúgy meg vagy 8 fajta szállodában kajáltunk, mivel study tour volt, szóval bőven fosizhattm volna ;) mondjuk van sok magyar, aki a megszokott csirkepöri, rántott husi után rosszul van a sok tunéziai zöldségtől, salitól, azt meghiszem :DDD

Előzmény: noncsilla (60565)
noncsilla Creative Commons License 2012.07.03 0 0 60565

Szióka Moncsi!!! itt is :) a csapvizet kerüljük és ennyi ! :) legfeljebb a kölkeim is alkeszok lesznek mire haza jövünk nem csak én :)))

Előzmény: cromoni (60563)
noncsilla Creative Commons License 2012.07.03 0 0 60564

Köszönöm a segítséget. elolvastam. Hááát most nem azért de a két cikk alapján, ha mindent betartunk akkor mit eszünk és mit iszunk kint mert szinte mindent kiemeltek a zöldségek, gyümölcsök, halak, tengeri herkenytyűk, sült, grillezett úsok, tejtermékek, gyümölcs levek, koktélok, fagyi, jégkrém, jégkocka......... csak ami eszembe jutott. Tényleg szeretném, mint mindenki, elkerülni a bajt, de azért ez szerintem túlzás. Ja és a gyereknek is adjak pálinkát? van vmi gyomorfertőtlenítő ?

Előzmény: alaszka51 (60561)
cromoni Creative Commons License 2012.07.03 0 0 60563

Szia Csilla, és Kimo :DDDDD Itt is :DDD

Szubjektív véleményre ne hallgassatok, itt sem!!!! Aki most megy ki Tunéziába: Menjetek ki, érezzétek jól magatokat, NO PARA!!!!!!  Én úgy mentem ki Tunéziába, hogy biztosan rossz lesz, de életem egyik legszebb hete volt!!! Nos, sokszor írom, hogy ez Afrika, aki kényes, és törökországi 5*-ot vár a tunézia 5*os hotelektől az csalódni fog, de aki jó AKARJA magát érezni, és nem sznob, annak tök jó lesz!!!!!!! Ha pedig nem, akkor ajánlom pl. Görögország, Spnaolország, vagy Törökorzság ALL INC fullos hoteleit, esetleg kicsit még drágábban is......

Jah, és az én gyomrom, belem tök érzékeny, de nem volt semmi bajom!!!! És ha nekem nem volt, akkor másnak sem lesz :-))))) De ezt komolyan is írom!!!! Annyira lesztek betegek, mint itthon a fehérliszttől+ cukortól, ennyi!!!!! Tunéziában legalább sok egészséges kaja is van, sok zöldség+sali, tessék azt enni, és ne pacalt várni :DDD

Mariann76 Creative Commons License 2012.07.03 0 0 60562

Szia Andi mi holnap indulunk ebbe a szállodába és 11.-én jövünk haza majd írok milyen volt.

Üdv:Mariann

Előzmény: Andi870418 (60551)
alaszka51 Creative Commons License 2012.07.03 0 0 60561
noncsilla Creative Commons License 2012.07.03 0 0 60560

Sziasztok!

Régóta olvasgatlak titeket, de még csak most jutottam oda hogy írjak is. Szombaton repülünk Tunéziába a Nour palace-ba 2 gyerkőcünkkkel. Mit értetek az alatt hogy az alapvető higiénia betartása ellenére is megbetegedtetek? mitől? hogy lehet ezt elkerülni? hogy tudunk védekezni? tudom felnőtteknek pálesz de gyerekeknek?

Üvegfenekű hajó, búvár hajó honnan indul? melyik irodának van fakultatívja rá? ja és a 2 napos szahara túrát gyerekeknek ajánljátok? én nagyon szeretném de azért őket sem akarom kínozni.

Köszönöm előre is a válaszokat

Agapae Creative Commons License 2012.07.03 0 0 60559

Sziasztok! Ma jöttünk haza Sousseból a Royal Beach Hotelból 3*. ,de már mennék is vissza.Hamarosan írok részletes élménybeszámolót,röviden,tökéletes nyaralás volt. Beleszerettem Tunéziába,már tervezem a következő utam. :) A Hotellal is meg voltunk elégedve,de ezt részletesen le fogom írni. :) Ja,és repülés függő is lettem. :D

Andi870418 Creative Commons License 2012.07.03 0 0 60558

Sziasztok! Szertnék véleményeket kérni az El Mouradi Palace -ról! Jött valki mostanában haza onnan? Előre is köszi :)

york72 Creative Commons License 2012.07.03 0 0 60557

Nekem tavaly volt hasonló élményem baksis tekintetében a Royal Salemben. Bekészültünk sok fém dínárral, hogy olajozzuk a kiszolgálást. Nemhogy nem segített, fikarcnyit sem számított, hogy jattolunk vagy sem. (Ezt az unott arckifejezésekből is lehetett tudni.) Pár nap múlva rájöttünk, hogy az oroszok és arabok némelyike 20 dínárosokat osztogat. Na, rajtuk látszott a pozitív megkülönböztetés. Eléjük rohantak a pincérek, mélyen benyaltak nekik, a hipergyors kiszolgálásról nem is beszélve. Közben a jatt nélküli vagy kis jattal érkező emberkék csak vártak, mikor ér majd rá nekik a személyzet.

Ezekkel az összegekkel nem tudtunk versenybe szállni, így abbahagytuk az osztogatást (azelőtt kivétel nélkül mindenki kapott, akivel kapcsolatba kerültünk 1-3 dínárt). És meglepő módon semmit se változott a "színvonal", aki addig letojt minket, azután is úgy tett, aki normális volt az is maradt.

Előzmény: tataro (60513)
kimo1982 Creative Commons License 2012.07.03 0 0 60556

Andi :) yasmine hammamet egy paradicsom nalunk tunéziaban :) tenger-kikoto-carthage land-aqua palace hammametban..s elmouradi el menzah klasz szalloda :) ajanlom :) 

klari50 Creative Commons License 2012.07.03 0 0 60555

Andi!

Számonra is megdöbbentő, és elkeserítő volt, amit tatro írt, mivel (ahogy írtam, és a képek is mutatják) 2 éve szeptemberben nekünk ott szuper volt minden!

Előzmény: Andi870418 (60554)
Andi870418 Creative Commons License 2012.07.03 0 0 60554

Nem vagyok elragdtatva ettől a beszámolótól,igaz mi augusztus végén megyünk majd addigra talán lecseng a nagy roham.

Ezek után azért elgondolkozom,hogy cseréljek-e utazási irodát és szállodát.... Aki Tunéziát választja utazása céljának az tudja,hogy egészen más mint európa..De ha már kifizetek majd 200,000Ft-ot/fő akkor azért a pénzért ne ilyen ellátást kapjak! De ez csak az én véleményem.

klari50 Creative Commons License 2012.07.03 0 0 60553

Andi! 

Tataro beírásait megtalálod a 60500, 60503, 60504, 60513, 60519, 50535  alatt

klari50 Creative Commons License 2012.07.03 0 0 60552

Szia Andi!

Tatro jött most haza, nem túl jó (sőt!) véleménnyel . Pár beírással visszanézve megtalálod!

Andi870418 Creative Commons License 2012.07.03 0 0 60551

Sziasztok!

Jött valki mostanában haza Yasmine Hammamet El Mouradi El Menzahból?MI oda mennénk augusztusba.Szeretnék véleményeket:) A válszt előre is köszönöm

TOmmy RS Creative Commons License 2012.07.03 0 0 60550

Sziasztok! Én a párommal megyek 3 hét múlva Tunéziába pontosabban Port El Kantaoui-ba, és a Hotel Selimában fogunk megszállni. Ha valaki tudna személyes tapasztalatokat a helyről azt nagyon megköszönném!!!

Törölt nick Creative Commons License 2012.07.02 0 0 60549

Elnézést a rengeteg helyesírási hibáért. Nem olvastam vissza. 1etlen azért ennyire nem kell minden hülyeséget leírni illetve elhinni!!!! Semmi valóság alapja. A szállodák és környékük is luxus körülményeket boztosít az ellátással együtt. A szobák kiosztásával van probléma néhe. De itt írom valakinek az alját is meg kell kapnia :D Úgy látszik a magyarokon probálják ki akik hadják.

Törölt nick Creative Commons License 2012.07.02 0 0 60548

Wanda78!

Én a Marhaba beachbe voltam. De akikkel voltam Szahara túrán ő tavaly a beachbe volt. Mondta a két szálló közt ég és föld a különbség.Hiába mind kettő négy csillag. Azt mesélte ami szobát kaptam penészes függöny szőr szálak. Reklamáltak kaptak másikat. Ha olvastál írtam. Jelentkezésakor tegyetek a voucherbe pénzt /mi 10 eurót tettünk/. Éreztük is a szoba-szoba különbséget. Véleményem szerint megérte a jobb szobáért. 

A reptérre 1,5 órával korábban kimentünk mint 12. Felkerestük a 2A terminálon az irodát. Ott megmondták menjünk vissza a B-re és az iroda munkatársa ott fogja kiosztani a jegyeket és a többi iratot. Mi az emeleten vártunk. A földszinten a bejárathoz közel kezdték osztani mindenkinek név szerint. Ez után mehettek a kijelült pultokhoz. A pultoknál kelkl oda ani az útlevelet és a jegyeket. HA ketten mentek akkor ketten áljatok oda és mindketten adjátok egyszerre. Mint írtam akkor kapod a gépen a helyet és ott mérik a bőröndöt is. / Nouvelairnál 20 kg és 5 kg kézi pogyász/ Itt írom se itt se ott a kézi pogyász súlyával nem törődtek de azért 5 kg körül legyen!/ Tehát ha oda nyujtsátok az utlevelet akkor kell megkérni a kezelőtt ha megoldható az egyik helyett az ablak mellé tegye. Nekünk nagyon szívesen megtették. Visszafele nem tudtunk beszélni vele de nem volt akkor se problémánk  a helyel. Tehát mehetsz te akár 5 órával előtte is a beszálókártára mi van írva az számít és nem az érkezés. Ismétlem nem a repülőjegyen van a hely jegy. Te tudod intézni. A zenélő szökőkútrol. A kikötőnél de máshol is hatalmas térképrajzok vannak meg lehet találni.De csak 20 órátol üzemel. A taxi árakról írtam.

A gépen kaptok ennyi, inni választhatsz /üdítő, ásványvíz/ és később tea vagy kávé közt is. Nekünk oda fele hal volt krumplival és csomagolt sütemény. Vissza fele is hal volt de nem kkrumpli hanem tésztával. A többi ugyan az. A gépen végig monitoron mutasák merre jár a gép.HA ablak mellett ülsz láthatod amikor eléri az adriát, Tirén tengert, majd a földközi tenger partvidékét. Itt ha felszállsz lombos fák. Leszálláskor is már látni egy teljesen más világ...

Akkor most írok amit a másik forumozótol kérdeztél.Persze amire tudok válaszolni.

Al inclusivnál azt esztek és isztok amit akartok. Ti vonalkodos karszallagot kaptok és van ahol /úgy hallottam/ lehuzzák de soha senki még nem fizetett. Ezért All inclusive. A medencéket nagyon könnyen megtaláljátok. Az idegenvezető össze fogja hívni a csoportot és mindenről tájékoztat. A repülőtéren ha megérkeztek már várnak az idegenvezetők. Oda adjátok a Vouchert / megkapjátok a repülő jegyel együtt/ ő az egyik lapot kitépi  vissza adja azzal az utasításal a portásnak adjátok oda és adja a kulcsot. Ha jó szobát akartok ezt adjátok a portásnak benne az összeggel. Teljesen másképp fog bánni veletek és jó szobát kaptok.Írtam ne sajnáljátok. A reptéren az idegenvezető ad egy reklán lapot. Ebbe szerepel a fakultatívok ára és rövid leírás. Valamint egy másik lapon hogyan kell kitölteni a regisztrácios lapot és mikor lesz a talákozás az idegenvezetővel és a telefonszáma. Ekkor elmondják melyik buszra kell felszállnotok ami a szállásotokra vissz. Ha a best reisen-medici toursal mentek a szervezés 100%-os.De,hogy milyen szobát kaptok ti is kezelni tudjátok. Persze ha nem adtok akkor is kaphattok jó szobát nem erről van szó csak lehet költözni kell reklamáció után.....

A reptéri csomagolásról. Ha jól tudom 1500 forintért/ nem biztos/ csomagolják be A Pesti reptéren. Monastirba ilyen probléma nincs a bőröndökkel. Ez sajnos helyi specialitása a reptérnek!!!! Vissza fele is be lehet talán csomagoltatni de mint írom ott nem szokásuk kinyitni turkálni a bőröndökbe.

Voltunk a MEdinába a Ribat erődítménynél. Ha taxival mentek ott tesz ki közvetlen a medinánál.ÉS pár lépésre van tőle a fix áras üzlet. Egy hatalmas kő teve van előtte nem lehet eltéveszteni. Ha gondolod add meg a facebbokos neved felveszlek ismerősnek és megnézheted a képeimet.

Gyerekeknek kalózhajó, aqua park,delfin show. De a hotel területén magyar animátorok is vannak akik délelőtt szorakoztatják a gyerekeket a medencéknél. Én tenger függő vagyok  itthon os strandolhatok ezért nem tudok mit írni a medencékről. Csak este azok mellett ültünk amikor ment a műsor.

Kaptok karszallagot érkezéskor. Ez jogosít fel benneteket a figyasztásra. Ne féljetek koktélokat,kávét bármit kérni ingyen van. Mi 1,5 literes ásványvizeket is nem egyszer kértünk naponta. Ez is ingyen van és báérmennyit adnak. Nem kell kimenni venni valahol.  Ha a szállón kívül vesztek /nyugodtan vehettek mi is vettünk nem egyszer/ üdítőt, ásványvizet zárt legyen. Vagy előttetek bontsák ki. Az üdítőkről Coca-Cola, Fanta különböző dzsuszok vannak. Spritet ott nem ennek hívják hanem Boga. Így kell kérni. Finomabb mint a mi Spritenk. De ha Spritet kértek akkor is megértik és Bogát kaptok :)Van fekete és fehér változatba is.  Kint átlagba az üdítők 2 - 2,50 dínárért adják.

A fakultatív tájékoztatón kaptok orvoshoz telefonszámot/ reméljük nem kell/ Ez az utazási iroda orvosa tud magyarul. A vízet tilos fogyasztani. Azt mondta a vezető fogyasztásra alkalmas csak nem vagyunk megszokva hozzá és vagy hasmenést vagy szorulást okozhat. De fogat mosni lehet vele. Itt írom ne mosatok fogat se vele. Mi a 1.5 literes ásványvíz /ami inkább víz volt/ azt használtuk fogmosásra és öblítésre is. Jobb óvatosnak lenni. Minthogy emiatt elromoljon a nyaralás. Amugy ezeken az apróságokon kívül semmi probléma a környezettel. HA nekem azt mondanék holnap mehetnék vissza már csomagolnák is. Jövőre mindenképpen vissza megyek. De most még Görögbe megyek 3 hét múlva :) HA kiváncsi vagy még valamire válaszolok.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!