Keresés

Részletes keresés

RnD Creative Commons License 2022.01.15 -1 0 5512

Nem kell jól neveltnek lenni de te átestél a ló túlsó oldalára. Ismerjük be:)

Előzmény: birka_zoli (5511)
birka_zoli Creative Commons License 2022.01.15 -1 2 5511

Köszönöm, megnyugtató, h van benne igazság, tőled különösen.

Ellenben nem tudtam, h ez úriszalon, zakó, nyakkendő es van felvétesli is, én nem voltam, biztos ez a baj...

De igyekszem jólnevelt lenni még egy sznob szurkolói fórumon is. 

Előzmény: RnD (5510)
RnD Creative Commons License 2022.01.14 -2 0 5510

Zolikám a stílusod......nehezen elviselhető. Teljesen civilizálatlan, mintha egy kocsmában lennél, néhány flaska után ráadásul.

Itt nem ez a norma. De amit írsz, azzal tartalmában nincs különösebb probléma. (Bár persze nem mindenki ért vele egyet.)

Előzmény: birka_zoli (5509)
birka_zoli Creative Commons License 2022.01.14 0 0 5509

Tőlem is hánynak odaát, mert le mertem írni, hosszan részletesen ecsetelve, h sztem mi miért szar, és pont erre jutottam, h leszarom őket, a vélemény szabad, még, ha olyan is mint a fing, jobb szerintük bent tartani, de az enyém kiszakadt és a nyakukbazuhant a finglavina elérve ezzel, h én lettem az ősellenség, az antidrukker, minden rontás okozója.

dapro Creative Commons License 2022.01.14 0 0 5508

Ez a gondom, hogy ott "is"....miért jön elő minden magyar csapatnál, hol a hiba? Évek óta ez a fórum a kezdőlapom, hozzászólni évente egyszer, olvasni minden nap, sokat tanulok. FU le is szúrt az EB fórumon, miért szólalok meg. Nem tudtam, hogy nem nyilvános a fórum. Most kicsit betelt a pohár, azt látom mind a fiúknál, mind a lányoknál, amire Borsosék, stb évek óta figyelmeztetnek. Mindezt többek között az én pénzemből.

Eddig off volt, most on, Sipi nemsokára nem lesz a régi hentes, mint tegnap, mert Momó leszedi a fejét. Ligi is jobban fog védekezni. Ezzel talán céloztam is a probléma egyik lehetséges okára.(ha Roli így védene Szegeden, Pastor elharapná a torkát,stb) 

Előzmény: Bembi86 (5506)
RnD Creative Commons License 2022.01.14 0 0 5507

Ha Rasmussen olyan jó lett volna, nem bőg le ilyen látványosan a 2019-es vb-n. Azok után h előtte a 2018-as EB-n már egészen jó formában játszott a válogatott.

Ő azt ott elrontotta.....a többi már történelem.

Előzmény: Bembi86 (5506)
Bembi86 Creative Commons License 2022.01.14 -1 0 5506

Pedig ez a lelet ott is előjön.

Rasmussen sztem az elmúlt 10 év legjobb kapitánya volt KEB óta, de pl Háfrán látszik ma már visszagondolva, hogy hogy játszik amikor nincs teher, meg azóta...

Előzmény: dapro (5502)
lincoln osiris Creative Commons License 2022.01.14 0 0 5505

Bármennyire is lesújtó, de nagyon igaz. A szakmaiság vélelme/látszata ami mindent irányít. És akkor idevág Hoffmann Laci interjúja is. 

Előzmény: Bembi86 (5499)
dapro Creative Commons License 2022.01.14 0 0 5504

Köszönm a mosolyt. 😃

Viszont felvetésedről eszembe jutott valami. Ha mi négyen egyszerre lettünk volna páston, egymást védve, zártan tettük volna, nem olyan lyukasan, mint az ementáli sajt, lásd tegnap a védekezédünket. Nagyon öreg vagyok, de az este talán én is betörtem volna....

Előzmény: Psenior (5503)
Psenior Creative Commons License 2022.01.14 0 0 5503

:)))  Sikerült elképzelnem ezt a 4 testőrös felállást a páston...

Előzmény: dapro (5502)
dapro Creative Commons License 2022.01.14 0 0 5502

10 pont.

De vigyázz, a két évvel ezelőtti női VB-n írtam pár sort a magyar néplélekről csapat szinten, néhányan "elharapták a torkomat". Hozták a példákat, milyen jók a magyarok csapatban pl 54 Puskásék, illetve napjainkban a vívók és öttusázók csapatban. Nem tudtam válaszolni, versenyszerűen vívtam, nyertünk bajnokságot csaparátban, de mindig egyikünk volt fenn a páston, nem a 4 testőrt játszottuk.

Előzmény: Bembi86 (5499)
dapro Creative Commons License 2022.01.14 0 0 5501

Szokásos nagyképűség, de nincs b és c terv? Igaz.

Jó, hogy szóba hoztad Marcit, ő tényoeg nagyon jó volt. Láttad a Pelister Tatabánya elleni meccsén? Szuper volt., megverte az apóst. Hm, hol is (nem) védett a macedon csapat előtt? Jött a Porto, Pelister, bizonyít.

Előzmény: Zso_Re (5498)
dapro Creative Commons License 2022.01.14 0 0 5500

Pad, valóban.....lehet, hogy Momo és Pastor többet hoz ki ugyanezen játékosokból? Még egy gondolat jutott eszembe, mindkét nagy csapat ősszel bivalyerős 2. félidőket csinált, általában ezzel nyertek. Tegnap több labdát adtak el a másodikban, több idióta hibát követtek el.

Előzmény: birka_zoli (5497)
Bembi86 Creative Commons License 2022.01.14 0 0 5499

Lajos bácsi valahol Felsőmocsoládon a kertjében üldögél.

Az elégetett TAO pénzek tüze adja a fényt az estéjéhez.

Ki kell mondani sajnos három dolgot:

1. a magyar néplélek nem viseli el az esélyesség terhét. Lásd a két, albánok elleni focimeccs, szemben az EB-vel, meg az idegenbeli angol és lengyel meccsel

2. még mindig hajlamosak vagyunk legyinteni általunk nem igazán ismert csapatokra - ez 20 éve még működött, ma már nem. és tegnap este sem.

3. a pénz, esetünkben a TAO-pénz sem jelenthet megoldást, ha hozzá nem párosul szakmai tudás. ezt az összes olyan csapatsportág eredménysora bizonyítja, ahova az elmúlt 12 évben csorgott "némi apró"

Előzmény: Zso_Re (5498)
Zso_Re Creative Commons License 2022.01.14 0 0 5498

A fejekben rohadt nagy baj volt tegnap.

Egyrészt azt hitték, ez "csak" Hollandia..

Másrészt kevés volt az a magyar játékos, aki mint Marci nyilatkozta: "hogy nyomna össze egy ilyen meccs, hiszen pont ezekért érdemes játszani.."

Illetve aki azt hiszi, hogy a játékosállományunk extra, az erős tévedésben van.

Legjobb napokon Bence, Dominik és Máté támadásban, illetve a védekezés úgy ahogy.

És vajon mi a játék..?

Fejeket törölni; lehet javítani, szerencsével még 2 ponttal is továbbjuthatunk..

Vagy 3 meccs után kuka.. 

Előzmény: dapro (5495)
birka_zoli Creative Commons License 2022.01.14 0 0 5497

Ez nagyon érdekes, de valószínűleg pedig ez. Sok minden is közrejátszott, de ezt a holland csapatot normál körülmények között 10-ból 7ccer verni kellene, de itt ez nem volt normál körülmény.

És ami eddig megkülönböztette ezt a csapatot a többitől, v inkább a korábbitól, az a padról jövő plussz és talán vmi kis profizmus. Nos most ez hiányzott a legjobban.

A bab is hús esete is benne volt.

Előzmény: dapro (5495)
lincoln osiris Creative Commons License 2022.01.14 0 0 5496

Botrány, döbbenet. Ki kell mondani: kurvagyenge.  

dapro Creative Commons License 2022.01.14 0 0 5495

Heten vannak a válogatottban e két csapatból, jövőre Szitával már 8 lesz. Tegnap nem azon gondolkodtam, a két nagycsapatnál szereplő játékosok miért nem tudnak úgy játszani, mint a BL-ben. Mikler a szezonban 35% átlag talán, tegnap egy védés, Sipi tiszta védőjátéka a szezonban, tegnap a régi tatabányai hentes, Máthé agyonveri a Szegedet (pl), tegnap, eh....Bánhidi top, tegnap többnyire a bírókkal foglalkozott, Ligi sem nyújtotta amit megszoktunk, Bodó lőtt, de dühből 12 méterről átlőni szerencse kérdése, nem taktika, Szitáért versenyt futott a két nagy csapat, a tegnapi inkább hagyja abba a kézit. Nem értem, nehéz a címer, vagy nem akarnak? Egy válasz nem elfogadható szerintem:"agyonnyomott az elvárás".....

Előzmény: Bembi86 (5491)
szabopalesz Creative Commons License 2022.01.14 0 0 5494

Blagi milyet cunderezett már :D

https://www.youtube.com/watch?v=C-Gt4uLtLM8

0:17-től

videkiman Creative Commons License 2022.01.14 0 0 5493

Van az 15 is. Nemzetközi szinten nálam Bóka is max erős közepes.

Előzmény: Gaga84! (5492)
Gaga84! Creative Commons License 2022.01.13 0 2 5492

Igy igaz,kicsit tul van értékelve ez a csapat szerintem. egy vilagklasszisunk van: Bánhidi.

ok nem a szélen ment ma el,de hogy évek óta (Geri) Bóka közelébe sem ér senki az röhej… Pedro is honosított.. egy épkézlább szélő nemmjön kb 5éve..!!!! Lajos bácsi??? 

Előzmény: Bembi86 (5491)
Bembi86 Creative Commons License 2022.01.13 -2 3 5491

hát ez valami botrányos volt...

se védekezés, se támadás, semmi...

a sztárjelöltjeink Szita, Máthé, kb nulla...

a szegegedi különítményt meg hagyjuk is...

itt a válasz, hogy miért nincs több magyar Szegeden meg Veszprémben...

Psenior Creative Commons License 2022.01.13 0 0 5490
Kezdésnek szépen "beárazta" magát a válogatott.
birka_zoli Creative Commons License 2022.01.11 0 0 5489

Az nso-n elhordták midennek, feljött a régi ügye, hogy pösze és hülyeségeket beszélt mint szakértő - pedig pont nem, sőt - egy dologban volt igazuk, h mint edző tényleg fiatal, de amúgy 50 éves már. 

De igazából nem értették, h az ősfradista Horváthot miért cserélik le...

Előzmény: Szucsi0110 (5488)
Szucsi0110 Creative Commons License 2022.01.11 0 1 5488

Én is bírom. Sajnos nem külföldi, így nem lehetett helye nálunk. Egyszer majd ez is változik, ha kiürül a felső emelet.

Előzmény: birka_zoli (5487)
birka_zoli Creative Commons License 2022.01.10 0 0 5487
plüss Creative Commons License 2022.01.10 0 0 5486

öltözők, zuhanyzók (WC)

Előzmény: vitaceae (5485)
vitaceae Creative Commons License 2022.01.09 0 0 5485

A nemzeti Sport Online-on van egy cikk Élesék csarnokváltásáról. Ott megkérdeztem ezt:

"Éles hozzátette, annak idején nem is akarta, hogy csapata elköltözzön, de a létesítmény néhány szempontból nem felelt meg az élvonal követelményeinek."
Valaki mondja meg nekem, hogy miben nem felelt meg az NBI-hez a csarnok, ami a Budakalásznál megvan.

Nem kaptam választ. Tudja innen valaki, hogy mi volt eddig a konkrét probléma a csarnokkal? Mi nem volt NBI-re alkalmas?

Kyra** Creative Commons License 2022.01.07 0 1 5484

Ma meg eddig 8-ból 5-öt töröltek.

Előzmény: Kyra** (5483)
Kyra** Creative Commons License 2022.01.07 0 0 5483

Ez az omikron enyhén szólva nem tesz jót az EB-nek.

Tegnap pl. 6 felkészülési meccsből 4 elmaradt.

A magyar-fehérorosz is.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!