Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
A BB széttöréséből FPS-t mérni legalább olyan pontos módszer mint ránézésre és kézrátétellel;)) A 160FPS-es springes desertem mint a ropit úgy töri a 0.12/0.2/0.25 -ös ICS/Marui/ex-prec stb BB-ket üvegre vagy csempére lőve...ez full természetes dolog.
"Nem könnyű felhúzni, de a BB-t kemény felületre lőve ezer darabba töri."
Ezer darabra töri??? :) Milyen BB-vel lövöldözöl? Nekem van 400fps körüli gázos desert eaglem, illetve közel 500fps-es tuningolt hosszúpuskám, de egyikse töri a golyót.
Nem tudom pontosan ki gyártotta(made in Taiwan) a felirat szerint 1J a torkolati energiája. Egyébként a legigényesebb 1911(ez nem Colt, hanem S&W!) kidolgozás ami a kezemben járt. Sok benne a fém, minden működik rajta, szánakasztó, tokbiztosító, markolatbiztosító, ugyanúgy lehet szétszedni, mint az élest. Nem könnyű felhúzni, de a BB-t kemény felületre lőve ezer darabba töri.
Kidolgozásában szépnek mondható ez a 1911-es...és ez az ami zavar...ki gyártotta ezt?:))) nagyon kis igényes... Keresgéltem 300 feletti pisztolyokat, de a legerősebb egy 270FPS-es ultra spring desert eagle .50 AE volt... Ha ekkorában megcsinálták 300FPS-esre, akkor ember legyen aki fel tudja húzni;))
Nagyon sok(szinte minden hétvégén) mindenki számára szabad játék van, ezeket megtalálod a fent említett honlapon. Az életkorod nem lóg ki, jellemzően huszon-harmincévesek játszanak.
Fegyver: nem lehet megspórolni egy AEG megvásárlását, minimálisan egy 2. generációs kinait szükséges venni, ez egy technikai hobbi. (Én se hittem el, ezért van otthon springes pisztoly, shotgun, 1. generációs kínai AEG, de ezek megvásárlása csak kidobott pénz volt, mert jétékon nagyjából behozhatatlan hátrányt jelent a használatuk.)
Ezt én se tudnám ajánlani, sajnos a leírásokból látszik "azt se tudja, hogy eljött otthonról":( Ezentúl csak egy emilcím....a fegyverek tipikus elmegyek a kínai piacra megveszem és hasznonnal eladom..ott sincs gari itt sincs gari.
Nem ismerem, de semmi elérhetőség, csak egy emailcím... Mi módon fogsz majd garanciát érvényesíteni? Legalább is a haveri körben vásárolt AEG-ek közül csak azt nem kellett egy kis adjusztálásra visszavinni, amit WD átnézve adott el.
Ismeri valaki a softairgunpontatwponthu oldalt? Olcsóbbnak tűnnek... Korrektek? A héten szeretném beszerezni az első AEG-met... és azért jó lenne valami infó róluk.
Igazából az adhatta a félreértést, hogy ebből a cybergun taurusból létezik egy gázos verzió ami 290FPS-t tud. 270FPS 0.12BB-vel! Ez nagyon fontos kitétel, hiszen az FPS-nek csak a BB súlyával együtt van értelme. Amennyiben tudsz mutatni 300FPS-es(0.2-es BB vel!!) spring pisztolyt szívesen veszem, érdeklődő típus vagyok;)
(Alapból 0.2-es az FPS mérés alapja, de a kínai gyártók előszeretettel adják meg 0.12-esre, amit az elején kiírnak, de ez idővel elveszik)
Az a taurus barátok közt is csak 270FPS 0.12-es BB-vel, 210 körül hoz normál mérés szerint...300FPS-es spring pisztoly az elég komoly lenne bármelyik gyártótól;)
Megválnék két kedvencemtől, egy Taurus PT92 és egy Walther P990-es van eladó. Mindkettő springes hop-up rendszerű, KWC gyártmány, 12-es tár, a Waltheren még a szánakasztó is működik. Tökéletes állapotú mindkettő, megvan a doboz és a kezdő 100db 0.2-es BB. A Taurus 290 fps körül tud, a Walther kicsit gyengébb, de pontosabb. Ár 5000/db tel: 06 20 393 3004
A megoldás az lenne, ha ezeket is légfegyvernek tekintenék a piacokon/játékboltokban is. Azt ugyanis csak fegyverboltban szabad árulni. Csak amíg játéknak árulják, addig senki sem veszi komolyan (amíg valami nagy balhé nem történik)
Nem tudom mi lenne a megoldás, de engem a végletekig felhúz amikor ilyet látok...
A ligetben a 5-7 éves kisgyerek visítva rohangászik és lövöldözik mindenre amit lát...jó hogy egy piacos cyma pisztollyal...de amit játékpisztolynak árúlnak, az már régen légfegyver kategória...a kisebbség még ezen is túlmutat, általában cyma p799 shotykra nyúlnak rá, és ez 240FPS-ével korrektül viszi ki az ember szemét alkalomadtán....de csak egyettlen megoldás marad...csesztetni a rendőröket, ők meg elöbb utóbb megunják és rámozdulnak a történetre, remélem....
Ilyenkor kell előrántani a táskából/farzsebből a fullauto (airsoft AEG) MP5K -t, és hosszú sorozatokkal lekaszálni a renitenskedőt, majd MP5K elrak, és elsétál.. :)
Esetleg egy (gázos) Beretta M93R is jópofa lehet... ;))
"1,35Joule=500FPS" valóban majdnem annyi, persze azt megnézném mit művel egy 0,12-es BB 150m/s -os sebességnél. FPS-t 0.2g-os BB-re szokás megadni, vagy jelezni ha eltérés van ettől:)