Az kétségtelen, én is azt gondolom, h inkább a kocsi törjön... Amúgy megcsúszás egy poros aszfalton, kis padka, majd egy kis oszlop... szal saját hiba.. Szívás, szerencsére senki nem volt ott, csak én..
Őszintén sajnálom...de öröm az ürömben, hogy Veled (és a többiekkel akik Veled voltak) ezek szerint minden rendben! Ez a legfontosabb!! Szomorú egy ilyen eset, de az egészség a legfontosabb! Fel a fejjel!
Ismét itt, köszönöm a segítséget illetve a továbbküldés ahol olvashattam tapasztalatokat vásárlással kapcsolatban! Próbáltam már irni de nem sikerült belépnem!
Így most kissé későn de tényleg köszi mindenkinek!
Igen ez az a cég! Az ajtókárpit tetejét kell csak elhuzni,de ha leveszik se lesz semmi gond,mert alatta egy lemez van mint a VW ekbe,a kárpit csak azt takarja!
Igen látom igy is,nekem jobban rálóg arra pontozott részre és vagy 20 percig "simogatta" valamilyen eszközzel,hogy jól kijöjjön alóla a ragasztó és fújta hőlégfúvóval is!!! Nekem jó az a rész is szerencsére:)
Igaz, telefonnal fotóztam, de remélem látszik, mire gondolok. Ismerősöm mondta (aki minden autóját fóliáztatja), hogy állítólag nincs olyan technológia, amivel ezt a részt tökéletesen le tudnák fóliázni.
Én azért nem is fóliáztatok, mert ahol a "pöttyös" rész van az üvegen, ott mindenkép hólyagosodni fog. Nekem meg nincs kedvem kiszurkálni, és lenyomkodni.
Nem szedték szét... Az ignsemből még az üvegeket is kivették az ajtókbol,de itt nem mégis nagyon jó lett!!! Csepelen csináltattam a gőz utcában,már 6 autonkat csináltattuk ott és mindegyik ok!
Nincs valakinek tapasztalata hogy milyen az amikor nem szedik szét a kárpitot?
Öcsém számtalan autót fóliáztatot ( Floridában) és soha nem szedték szét a kocsit. Bevallom én is félek tőle hogy nem sikerül tökéletesen összerakni és zörögni fog. Tesó azt mondta hogy meg lehet oldani kulturáltan a felrakást úgy hogy nem ázik el semmi.....
Azt tudtam én is, de az csak akkor működik ha az automata funkció is van vagy nem? Ezt ki is próbáltam és működik is a többi ablaknál, de ennél (bal első) nem mertem.
Kíváncsi vagyok, hogy a többiek mit tapasztalnak. A többi ablaknál minden ok nálam. De mondom a szalon kocsinál is ilyen volt (igez csak egyet néztem meg), épp azért meg is nyugodtam, de reggel olvasva a népítéletet, gondoltam megkérdezlek titeket is.
Polgári luxus, rongyrázás nélkül című népítéletet olvasva a hibalistában ez szerepel: "Bal oldali elektromos ablak automata funkció, de csak fel nem működik. Le igen". Pár hete én is észrevettem ezt (bal első ablak), el is mentem vele a szervízbe. (eddig nem tűnt fel, mert nem nagyon használtam :D ) De ott kipróbáltam egy új gépben is az ablakot és az is így működött! Nálatok ez, hogy van???