Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2019.07.28 0 0 512

Őszinte leszek. Nagyon régóta nincs senkim. Mások is szeretnek velem beszélgetni, pl a munkatársaim. De nem jártam, járok sehova, egyedül...meg most már ennyi idősen.

Á, a fene sem tudja :(

Előzmény: MrJones512 (508)
Anyóca99 Creative Commons License 2019.07.28 0 1 511

Szerintem ha találkoztok , az csak öngyötrés .

... és az is lehet , ha nem találkoznátok , talán hiányoznának neki a beszélgetések ..... és ki tudja ?

Tudom , könnyű belepofázni , de én a helyedben azonnaljában beszüntetném a találkozásokat .  Biztos rossz lesz neked , de az idő gyógyítja a sebet .  Amit nem engedsz még hegesedni sem a találkozásokkal , hanem újra és újra vájkálsz benne .

Előzmény: Törölt nick (506)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.28 -1 0 510

Igen, ez olyan ffias megoldás... Levágni! Nyissz! Lehet neked van igazad. De én megérteném azt is, ha engedne a vágyakozásának, és továbbra is beszélgetne a fickóval...

De azért az nagyon durva a fickó részéről, h tudja Vki érzéseit, és olyanokat mond neki, h melyik nő tetszik neki, stb... Egy lovag ilyet nem csinál... 

Előzmény: MrJones512 (508)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.28 0 0 509

Hát, ha most inni akarnék, még nyitvatartó boltot sem találnek. Még a városban sem

Igen, kb én is arra jutottam, amit a végén írsz. 

Úgy tűnik, ma nehéz napom van. Mindjárt megnézem a bioritmusomat :)

Előzmény: Törölt nick (507)
MrJones512 Creative Commons License 2019.07.28 0 1 508

"Az elterelő szöveg: mi olyan jó barátok vagyunk, ne rontsuk már el..."

Ennél a pontnál kellett volna kihajítani megköszönni a sokéves "barátságot".

Aki szerint egy kapcsolat továbbfejlődése elrontásnak számít, annak ott van a maximum.

Akármennyire is hiányzik, hagyd a búsba, mert ebből - a jelenlegi állapot fenntartásával - több nem lesz, közben meg telik az időd.

Egy darabig hiányozni fog, de az elmúlik. Pláne, ha nem is keres.

Törölt nick Creative Commons License 2019.07.28 0 0 507

Tudja, mit érzek. Az elterelő szöveg: mi olyan jó barátok vagyunk, ne rontsuk már el...

Paff... Ez nagyon gáz... Ezzel semmi mást nem lehet csinálni, mint ezt:

Tudom, h nem szereted, de erről itt most nem nyitunk vitát. :) Orvosi rendelvényre! 

Annyira sajnállak... Olyan szomorú ez... Lehet, kicsit megalázó amit most mondok, de lehet, h nincs más, minthogy beérni morzsákkal. H látod, beszélgetsz vele, és ebben megtalálni az örömöt, és ezzel eléldegélni vhogy... 

Törölt nick Creative Commons License 2019.07.28 0 0 506

Próbáltam nem odafigyelni. Mármint az érzésre. Próbáltam, h ne találkozzak vele, nagyon rosszul éreztem magam.

Nem, nem volt ilyen korábban.

Tudja, mit érzek. Az elterelő szöveg: mi olyan jó barátok vagyunk, ne rontsuk már el...

Előzmény: Törölt nick (504)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.28 0 0 505

Akkor egyidősek vagyunk! :) Nem tudom.. Hülyébbnél hülyébb ötletek merülnek fel bennem... Nem lehet neki megmondani, mi a helyzet?

Előzmény: Törölt nick (502)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.28 0 0 504

Nem próbálod meg, h nem veszel tudomást erről az érzésedről? Tudod, mint amikor egy magasba felfüggesztett függőhídon mész át, nem szabad lenézni... Szóval, h megmondanád ennek az érzésednek, h nem vagy kíváncsi rá. Ez igy marha eccerűen hangzik tudom, de megtenni nem semmi.... Mert az akurva érzés odatolakodik ám... De ha szeret veled beszélgetni, akkor? Másnál is van hasonló érzésed? Volt ilyen érzésed a kapcsolataidban is?

Előzmény: Törölt nick (500)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.28 0 0 503

Jó, h van ilyen. A munkatársaim is régóta házasok. A barátnőm is, de ő is messze lakik, telefonon, messengeren beszélgetünk

Előzmény: Törölt nick (501)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.28 0 0 502

Mindjárt 50 leszek, egyedül élek. Vannak gyerekeim, saját élettel, messze. Kicsik voltak a gyerekek, amikor váltam.

Tudom, h csak én segíthetnék magamon, ha egyáltalán..

Kis falu, ingázok munkába, aztán haza

Előzmény: Törölt nick (498)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.28 0 0 501
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.28 0 0 500

Úgy érzem, velem megjelenni szégyell :( Lassan 10 éve.

Próbálkoztam másokkal... mindig belefutottam valamibe.

Előzmény: Törölt nick (497)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.28 0 0 499

Volt vhol az interneten egy vidó. Egy 50es fickó készítette a szintén 50es feleségéről Bye Alex Kedvesem c. számára. Sajnos nem találom a videót, az lenne a legjobb, ha megtalálnám, de eccerűen eltűnt... 

Szóval fotókat vagdosott össze az ember a feleségéről, kettőjükről. A kis nő egy szódásüveg-szemüvegű, rövidhajú kis töpszli golyó volt. És olyan fényekben készültek róla a fotók, h látni lehetett, h aki készítette őket, annak ő volt a világ egyetlen asszonya. Egy villanásnyira még egy olyan fotó is belekerült a vágásokba, ahol a kis nő meztelenül látható a fürdőszobában. És hát elhiheted, h a kis golyónak nem voltak Play Boy középbe való bájai. A cicik lígtek-lógtak, a poci is hullámzott, rövid, vastag combjai összeértek... És mégis, ha választanom kéne, h Claudia Schiffer legyek-e, vagy ez a kis szódásüveg-szemüveges nő, egy percig nem gondolkodnék, h melyik akarok lenni... 

Nagyon sajnálom, h nem találom azt a kurva vidót... 

Előzmény: Törölt nick (496)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.28 0 0 498

Ó te szegény! :( Mit vársz tőlem? Miben tudok segíteni? Annyira bénának érzem magam. Én is soxor voltam bajban, és az emberek olyan bénaságokat követnek el "segítés" címszó alatt, hogy én nem akarom uezeket elkövetni. Ezért lehet, kicsit sprődnek tűnök, de hidd el, épphogy megbántani nem akarlak... 

Egyedül élsz? Szabad tudni mennyi idős vagy? Ne válaszolj, ha kényelmetlen! :)

Előzmény: Törölt nick (496)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.28 0 0 497

Jahj... És... és nem tudsz vele közös progikra elmenni? Ha már beszélgettek, hm? Mióta vágyakozol utána?

Előzmény: Törölt nick (495)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.28 0 0 496

Régóta. Végignézhettem, kiket választott. (Tudom, ez olyan önkínzás)

Végiggondoltam az életem. Be kell látnom, nem volt egy normális kapcsolatom sem. 

Előzmény: Törölt nick (493)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.28 0 0 495

Beszélgetünk, mert jóban vagyunk. És elmondta, h jó velem beszélgetni, de az a nő, az ilyenolyan nagyon jól néz ki. 

Előzmény: Törölt nick (494)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.28 0 1 494

Endre bá'-nál is kérdezgeted, h a külső számít-e... Hát szerintem a te esetedben ez nem annyira központi kérdés, hiszen azt mondtad, h a szíved választottjának más kell. Ez lehet a kulcs. Nem te nem kellesz neki, hanem a másik kell... 

Előzmény: Törölt nick (491)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.28 0 0 493

Hát... Nem lennék a helyedben... A reménytelen sóvárgás vki után abból a szempontból nagyon hasonlatos a mély gyászhoz, h senki nem tud vigaszt nyújtani. Nem is tudom mit mondjak... Régóta tart?

Mi a baj a kinézeteddel? Persze csak, ha publikus... Nem akarlak faggatni, csak annyira nem tudok mit mondani...

Nekem ilyen sóvárgásom egy kapcsolatom után volt. Muszáj voltam szakítani, mert a fickó nagyon durva volt, és nem tudtam csak úgy lezárni... Még évek múltával is szomorúan gondoltam rá, h mi lehetett volna, ha nem olyan erőszakos... 

Törölt nick Creative Commons License 2019.07.28 0 0 492

Ohh, Istenem! Mindjárt jövök lefektetem a kis Angyalkámat (gondozottam).

Törölt nick Creative Commons License 2019.07.28 0 0 491

Ha le akarom egyszerűsíteni, odavagyok valakiért, akinek más kell. 

A másik topikban pont azt idézték fel: a külső számít. Életkor, kinézet

Előzmény: Törölt nick (488)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.28 0 0 490

Köszönöm, pont jó lesz :)

Előzmény: Törölt nick (487)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.28 0 0 489

Ja, ez nem a kocsma? :-0

Akkor egy ajtóval arrébb :-)

Előzmény: Törölt nick (486)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.28 0 0 488

Am nem vagy megfelelő hangulatban? Mi a nyűg? El tudod mesélni?

Előzmény: Törölt nick (485)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.28 0 0 487

Csak vicc volt! :) Tessék kedves!  :) Egészségedre! Jó erős fekete tea.

Törölt nick Creative Commons License 2019.07.28 0 0 486

Nem vagyok csapos! 

Törölt nick Creative Commons License 2019.07.28 0 0 485

Jó estét! Valami hangulatjavító izét kérnék, ha lehet :)

Törölt nick Creative Commons License 2019.07.27 0 1 484

Egyáltalán nem vagy romboló. Ki mondta eztetet?

Előzmény: next_opponent (483)
next_opponent Creative Commons License 2019.07.27 -3 1 483

Rombolónak? Ha annak érezted, bocs, de szerintem nem voltam az. Csak megjegyeztem, hogy TGM, vagy a nézetei, mint téma, nem alkalmasak a békés, indulatmentes társalgásra. Mármint azok körében, akiket érdekel a jövő.

Előzmény: Törölt nick (482)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!