Általános trslgás, trsdlmi, pszihlgiai, és egyéb kérdésekről főzőcske közben. Leginkább magammal beszélgetnék, de minden barátságos nicket szívesen látok. Eredeti méret.
Őszinte leszek. Nagyon régóta nincs senkim. Mások is szeretnek velem beszélgetni, pl a munkatársaim. De nem jártam, járok sehova, egyedül...meg most már ennyi idősen.
... és az is lehet , ha nem találkoznátok , talán hiányoznának neki a beszélgetések ..... és ki tudja ?
Tudom , könnyű belepofázni , de én a helyedben azonnaljában beszüntetném a találkozásokat . Biztos rossz lesz neked , de az idő gyógyítja a sebet . Amit nem engedsz még hegesedni sem a találkozásokkal , hanem újra és újra vájkálsz benne .
Igen, ez olyan ffias megoldás... Levágni! Nyissz! Lehet neked van igazad. De én megérteném azt is, ha engedne a vágyakozásának, és továbbra is beszélgetne a fickóval...
De azért az nagyon durva a fickó részéről, h tudja Vki érzéseit, és olyanokat mond neki, h melyik nő tetszik neki, stb... Egy lovag ilyet nem csinál...
Tudja, mit érzek. Az elterelő szöveg: mi olyan jó barátok vagyunk, ne rontsuk már el...
Paff... Ez nagyon gáz... Ezzel semmi mást nem lehet csinálni, mint ezt:
Tudom, h nem szereted, de erről itt most nem nyitunk vitát. :) Orvosi rendelvényre!
Annyira sajnállak... Olyan szomorú ez... Lehet, kicsit megalázó amit most mondok, de lehet, h nincs más, minthogy beérni morzsákkal. H látod, beszélgetsz vele, és ebben megtalálni az örömöt, és ezzel eléldegélni vhogy...
Nem próbálod meg, h nem veszel tudomást erről az érzésedről? Tudod, mint amikor egy magasba felfüggesztett függőhídon mész át, nem szabad lenézni... Szóval, h megmondanád ennek az érzésednek, h nem vagy kíváncsi rá. Ez igy marha eccerűen hangzik tudom, de megtenni nem semmi.... Mert az akurva érzés odatolakodik ám... De ha szeret veled beszélgetni, akkor? Másnál is van hasonló érzésed? Volt ilyen érzésed a kapcsolataidban is?
Volt vhol az interneten egy vidó. Egy 50es fickó készítette a szintén 50es feleségéről Bye Alex Kedvesem c. számára. Sajnos nem találom a videót, az lenne a legjobb, ha megtalálnám, de eccerűen eltűnt...
Szóval fotókat vagdosott össze az ember a feleségéről, kettőjükről. A kis nő egy szódásüveg-szemüvegű, rövidhajú kis töpszli golyó volt. És olyan fényekben készültek róla a fotók, h látni lehetett, h aki készítette őket, annak ő volt a világ egyetlen asszonya. Egy villanásnyira még egy olyan fotó is belekerült a vágásokba, ahol a kis nő meztelenül látható a fürdőszobában. És hát elhiheted, h a kis golyónak nem voltak Play Boy középbe való bájai. A cicik lígtek-lógtak, a poci is hullámzott, rövid, vastag combjai összeértek... És mégis, ha választanom kéne, h Claudia Schiffer legyek-e, vagy ez a kis szódásüveg-szemüveges nő, egy percig nem gondolkodnék, h melyik akarok lenni...
Nagyon sajnálom, h nem találom azt a kurva vidót...
Ó te szegény! :( Mit vársz tőlem? Miben tudok segíteni? Annyira bénának érzem magam. Én is soxor voltam bajban, és az emberek olyan bénaságokat követnek el "segítés" címszó alatt, hogy én nem akarom uezeket elkövetni. Ezért lehet, kicsit sprődnek tűnök, de hidd el, épphogy megbántani nem akarlak...
Egyedül élsz? Szabad tudni mennyi idős vagy? Ne válaszolj, ha kényelmetlen! :)
Endre bá'-nál is kérdezgeted, h a külső számít-e... Hát szerintem a te esetedben ez nem annyira központi kérdés, hiszen azt mondtad, h a szíved választottjának más kell. Ez lehet a kulcs. Nem te nem kellesz neki, hanem a másik kell...
Hát... Nem lennék a helyedben... A reménytelen sóvárgás vki után abból a szempontból nagyon hasonlatos a mély gyászhoz, h senki nem tud vigaszt nyújtani. Nem is tudom mit mondjak... Régóta tart?
Mi a baj a kinézeteddel? Persze csak, ha publikus... Nem akarlak faggatni, csak annyira nem tudok mit mondani...
Nekem ilyen sóvárgásom egy kapcsolatom után volt. Muszáj voltam szakítani, mert a fickó nagyon durva volt, és nem tudtam csak úgy lezárni... Még évek múltával is szomorúan gondoltam rá, h mi lehetett volna, ha nem olyan erőszakos...
Rombolónak? Ha annak érezted, bocs, de szerintem nem voltam az. Csak megjegyeztem, hogy TGM, vagy a nézetei, mint téma, nem alkalmasak a békés, indulatmentes társalgásra. Mármint azok körében, akiket érdekel a jövő.