Várjuk azokat a topictársakat, akik ilyen motorral rendelkeznek, valamint olyanokat, akik kacérkodnak a gondolattal, hogy vásárolnak maguknak egy ilyen remek gépet.
a furedi emberrol pont ugyanez a véleményem én is jártam nála tavaly fin....ja sincs a tipusrol de elöadja magát olaszbol hozza a gépeket zürös kilométerekkel...... se két kulcs se szerviz könyv meghát a digoktol bármilyen jármüvet venni felér egy lottozással
Hali! A vázhoz csak annyit, hogy tavaly nyáron Zamárdiban a MOL kúton dumáltam egy FJR-es fickóval aki Tamásiban lakik. 2 éve 100 körüli tempóval ketté nyesett egy őzet!!! Váz, futómű, blokk és Ő sértetlen, minden műanyag csere, de egy ilyen találkozásnál ez mondhatni minimális kárnak.
Szevasztok! Meglestem a kiválasztott gépet a használtautón! Jó sz@rok a fotók, így nem lehet megállapítani semmit róla, bár a tankról nekem is hiányzik az embléma, de így képről...hmm. Ha mész, akkor alaposan vizslasd meg! Tudod!? Az alap dolgok! Tócsát keresel és egyenletesen áttolod rajta, aztán megpislogod a nyomokat. Ha szépen egymáson futnak, akkor ok, ha egymás mellett, akkor kirándultál egy jót! Ha nincs tócsa, akkor csinálj egyet:))))))))
ne ijedj meg ha csusztak mar vele, baromi erös a vaz. az enyem azert volt olcso mert elloptak es szetszadiztak, estek is vele, nem volt rajt egy epp elem sem.:(((
Egy pillanatra megrémítettél, de egy Keller Róberthez megyek, és 2003-as a vas.
Fent van a Használtautón, ott vadásztam.
Annyit nyilatkozott, hogy valamelyik oldalon volt egy csúszásnyom az oldalán, de az idom nem volt törve. A karc szépen le lett ködölve, még a gyári FJR feliratot sem kellett leszedni hozzá. Ezen kívül az egyik kipufogón van még valami karc, ami nem látszik a bőröndtől. Állítólag semmi mást nem fogok találni rajta, pedig elmondtam, hogy sasszemem van és kötözködő barom vagyok...:-)))
A fényképeken mindenesetre nem látom a tankon a hangvillás matricákat, ami elgondolkodtató. Remélem csak a kép szögei miatt nem látszik, mert ha már tankot kellett fújni rajta, az engem onnantól már nem is érdekel.
Füredre a Mahl Jozsihoz mesz? Tavaly voltam nala, megneztem ket Fjr-t 1 ezüstöt meg egy keket, olaszbol hozza be öket es kb semennyit nem ert hozzajuk. az ezüsttöst dragabban adta volna mert 2005 majusi a kek pedig 2004 oktoberi forgalomba helyezesü volt csak epp az egyik egy evvegi kiadasu uj modell rp08 (a kek) a masik pedig egy tultarolt rp04es. meg azt sem tudta hogy a kek Abs-es:)))) amugy meg nincs jo velemenyem rola mert megbeszeltük hogy par nap mulva jelentkezik es nem tette. Igy hat hirtelen felindulasbol vettem itt kint feleannyiert egy 2002-es gepet.
Köszi a bíztatást, csak megerősítettetek a választásomban.
Holnap megyek Balatonfüredre megnézni egy kék szépséget, a tulajjal már beszéltünk telefonon, ez alapján idáig bizalmat szavazok a dolognak...
Amennyiben mégsem jön be a számításom várnom kell, mert jelenleg nincs másik alternatíva ezen az árszinten. Közben persze itt a szezon, én meg majd megveszek az elvonási tünetektől + a várakozástól, mert ilyen nagyvason még nem sokat motoroztam.
Az ABS-t én is mindenképp fontosnak tartom egy ekkora és ilyen kategóriájú motornál. Így viszont a 2003 előtti példányok eleve ugrottak.
Mindenesetre köszi az ajánlkozást a közös mustrára, azt gondolom élek is majd vele.
A közös gurulásban is mindenképpen benne leszek, csak vigyorodjon már a garázsban a paripa!
Anno azért nem is foglalkoztam a Nolan-al, mert a srác közölte, hogy majd lesz hozzá és kb. olyan áron, mint a sisak...gondoltam akkor "majd" várok és veszek fél áron olyan cuccot, ami több dolgot kezel és minden sisakra stimmel. Juteszembe! Amikor megyek venni mindenképp elhívom Dodi barátomat! 120-ért vette a párat karácsony körül akciósan! Gondolom örül majd, hogy már 3/4-e:))))
Valóban occó:))))) Akkor is Schuberth-lesz, ha lesz másik! Most első körben veszek kommunikációt, olyat amit linkeltem. Aztán ha sikerül nézek a gombhoz kabátot:)
Ja! Nem is mondtam! Meggyógyítottam a Caberg-em! Tök jól műkszik! Ennek örömére ki is mostam a sisakot is és a ruhám is:)))))))))) Mondjuk már mindenre ráfért:)
Meglestem! Mondjuk nekem a Nolan is tetszik, de még nem volt a buksimon. Azt tudom, hogy nem veszek megint műanyagot, karbon meg kevlar, meg hitech és nasa fejlesztés és .őőőő több nem jut eszembe kell!