Keresés

Részletes keresés

Tulipántoss Creative Commons License 2021.10.28 -4 3 21998

Nekem sem okozott gondot, hogy ismét elmaradtam egy-két adással, bizisten! Lassan már nem is nézek ismétlést. Mert visszaolvasok itt és máris képbe vagyok! :) Elvégre, már a fórum is jobb, mint a műsor! :)  Ami  már nagyon elfáradt.

És talán az is jobb lenne, ha vége lenne?! A csúcson kellett volna abba hagyni, ha egyáltalán volt ilyen?! De már a képzeletbeli csúcsról is elindul a sorozat  lefelé, a béka poppolója irányába.  Szerintem.

Más:

Tudom, hogy a kutyát sem érdekli, de megvilágosodtam! :)))

Rájöttem a minuszolók titkára, most, visszaolvasás közben! :) Vagyis, feltűnt, hogy aknek a nickneve mellett  2-es szám szerepel, azokra ugranak rá a minuszolók!  Miért?! Mert látva "2-es számot", a "nyeretlen kétévesekre " asszociálnak és bizonyára ettől dühbe jönnek. És nyomják a mínuszt, ezerrel! :) 

Nos, ha bingó kedves minuszoló barátaim, akkor nyomjátok a mínuszokat!  A pluszt még véletlenül se, mert az nem lenne őszinte! Az álságos, sőt etikátlan is lenne, tőletek. :)))  Szerintem.

gall111 Creative Commons License 2021.10.27 -4 4 21997

Érthetetlen Messi puffogása a többiek felé, hiszen őrá lett bízva a leégett klub kulcsa. Ő ötlete volt, hogy ott bulizzanak, megcsapolva rendesen az italállományt. A történet azt sugalja, hogy valami brutál magas fizetése van a kiscsajnak. Tényleg erre van (vannak) rászorulva? Jó lenne már felelősséget vállalni a meggondolatlan akciókért. Ebből a szempontból Evelin viselkedett leginkább felnőtt módon. Akit magas és egyben bizalmi pozícióba emel a munkaadója és ennek ellenére anyagi kárt okoz neki saját felelőtlenségéből az megérdemli, hogy kirúgják. Késő bánat...

 

Amúgy meg Farkasékat se kell félteni. 1 -2 éve lelkiismeretfurdalás nélkül utcára tette volna Tekláékat a debil Máté békás korszakából. Akkor sem volt gond fellicitálni a lakás árát. Csak, hogy keresztbe tegyen a fiatal párnak! Bécy meg gyakorlatilag le se sz@rja az anyagi veszteséget.

gall111 Creative Commons License 2021.10.27 -4 2 21996

Ott volt az 5 literes hígítós kanna, hatalmas felirattal. Ha nincs elég erősen lezárva és kipárolog az oldószer egy része, elég annak egy láthatatlan forró szikra, vagy pernye. Mondjuk ennek a társaságnak együtt van annyi esze, mint egy marék pillangónak, ezért azt hihették, hogy a kannában valami egzotikus koktél van ipari kiszerelésben !!!

Bomc Creative Commons License 2021.10.27 -4 3 21995

Akkora kamu ez a klubfelgyújtás. Meggyújtották a piákat, elfújták aztán megitták, ebből hogy gyújtódótt fel a klub? Remélem kézenfogva mennek a börtönbe mind a négyen

Sumo fan Creative Commons License 2021.10.27 -3 1 21994

Hiába no. Kiböjtöltük, de csak benőtt a feje lágya.

Előzmény: Kokkin (21993)
Kokkin Creative Commons License 2021.10.26 -4 0 21993

Kissé meglepett, hogy Karcsika tisztában volt a kardiológia fogalmával. Nem néztem ki belőle ennyit.

Böszőke13 Creative Commons License 2021.10.26 -4 1 21992

Nem izgatom magam ezért, csak érdekelne, hogy miért ?? hiszen szabadon véleményezheti a látottakat .

Nem nézem kezdetektől a sorozatot,akkor kezdtem, mikor agyonreklámozták,hogy ez a legkedveltebb műsor a fiatalok között.Kíváncsi lettem...Aztán rászoktam a fórumra,ez érdekesebb számomra, kinek mi a véleménye erről a szuper alkotásról.

Előzmény: Kokkin (21987)
ilci56 Creative Commons License 2021.10.25 -7 1 21991

igen valami agyhalott azon élvezkedik,hogy minden tényt amit leirunk szórja rá a minusz jelet.gyerekes

Előzmény: Böszőke13 (21985)
Sumo fan Creative Commons License 2021.10.25 -3 2 21990

Tényleg.Múlt héten én is kihagytam 2-3 részt. Ma megnéztem a pénteki rész ismétlését, de mintha nem mulasztottam volna semmit, annyira helyben jár a sztori.

 

Előzmény: Tulipántoss (21989)
Tulipántoss Creative Commons License 2021.10.25 -2 3 21989

Elmondhatom, hogy  én is végignéztem a lemaradásom. És én is túlzok, mert nem is néztem, hanem "tekertem!" :)

Lassan már szédülésig! Mert alig marad valami nézhető rész is?! Mert mit is látok?

Azt látja az ember, hogy Kornél és Lara találkozik és napokig azon "rágódnak", hogy a barátság zónába tereljék a kapcsolatukat. Toni pedig elbizonytalanodva azon eszi magát, hogy vannak-e még érzései Kornél iránt?!

Na már most standard pityere, jó lenne már ha rágódás, bizonytalanság helyett történne is már valami a fiataloknál!

Annyira unom ezt a részt, hogy "tekerek! tekerek, tekerek!" :)

 

Sajnos a sok tekerésnek megvan az eredménye, mert az alábbi két dolgot nem is értem már?!

- Először a Márk sztorit. Mit sutyorognak a hajón, Márkkal kapcsolatban? Miért gyanús Márk viselkedése? Mire készül Márk? Még mindig nem tudom, hogy van-e lakása Márknak? Mire gyanakszanak Márk viselkedése miatt?

- Másik dolog, hogy miért olyan fagyos a hangulat Mesiéknél? Valóbanmajd valahol egy közös paintballozással akarják oldani a hangulatot? 

Azt hiszem, hogy valamiről lemaradtam?! :))

Kokkin Creative Commons License 2021.10.25 -2 1 21988

Én azt várom már, Szofi mikor fog összefutni DomiPetivel, aki majd épp kézen fogva fog Evelinnel sétálni. :)

Kokkin Creative Commons License 2021.10.25 -5 2 21987

Na látod, ez engem is érdekelne. Szerintem egyébként ne foglalkozz vele, valakinek itt a fórumon ez a heppje, ez tölti el örömmel a sivár életét, hogy arc nélkül mínuszokat osztogat másoknak.

Előzmény: Böszőke13 (21985)
Fgabesz90 Creative Commons License 2021.10.25 -2 2 21986

A napokban végignéztem a múlt heti lemaradásom, persze a nézés erős túlzás, munka közben megy, aztán ha érdekesebb odanézek :) Hát a szokásos szülinapdömping nem maradt el most sem - jó igaz ennyi szereplőből tényleg lehet sok szülinap, viszont hogy csak ebből lehet valamit kihozni?.. Plusz a BKtól sikerült az ikertestvérem egy genyó, de én jófej vagyok sztorit átemelni, ott Áron volt meg a másik nevére nem emlékszem, akikkel ezt eljátszották. A Márk vonal nekem ami érdekes jelenleg. Amúgy Sanyi is például hová tűnt? Ő is úgy oda volt Tamaráért, meg a kocsmába is felvették dolgozni, aztán mintha elvágták volna, pedig úgy emlékszem érte nem jött a sárga taxi.

Böszőke13 Creative Commons License 2021.10.25 -5 2 21985

Engem a sorozatnál,( ami már tényleg eléri az  idióta minősítést) sokkal jobban érdekelne, miért kapsz a szinte tényszerű megállapításidra minuszokat ...,

Szabad a vélemény nyilvánítás, vajon ki és miért nem képes leírni ,hogy ő vajon mit gondol,ehelyett a semmit mondó minuszolás helyett.

Lehet hogy az illetőnek gondolatai sincsenek, csak így szórakoztatja magát ???

Előzmény: Kokkin (21984)
Kokkin Creative Commons License 2021.10.25 -5 5 21984

MalacGábor is egy totális röhej, a sorozatban lévő nőket minősítik le azzal, hogy az összesnek erre a nincstelen disznóra csorog a nyála, konkrétan versenyeznek egy korosodó pohárszedőért. Ilyen nincs, nem létezik. De az is milyen érdekes, hogy Szofinak egyik pillanatról a másikra szűnt meg az Adrián iránti imádata meg szerelme, most le se sz@rja a pali fejét, totálisan hidegen hagyja, hónapokig meg úgy koslatott utána, hogy le se lehetett vakarni.

Kokkin Creative Commons License 2021.10.25 -5 5 21983

Nem hittem volna, hogy a Bori-Roland páros végtelenségig húzott sztoriját alul lehet múlni, de vastagszemöldökű, nyávogó Toni és lámpalázas, impotens Kornél vergődése még az övékénél is unalmasabb és jelentéktelenebb kezd lenni. Konkrétan nézhetetlen és látom húzzák tovább ezt is, mint a rétestésztát.

 

Mondjuk erős versenyző a Tekla és apja közötti konfliktus is, azok is már 35x próbálták megbeszélni a nézeteltérésüket és mindig pontosan ugyanaz lett a vége. Az is rettenet unalmas már.

Kokkin Creative Commons License 2021.10.25 -2 4 21982

Tamara egy vicc kategória, hónapokig azért nem állt szóba Szofival, a legjobb barátnőjével, mert az Mátéval, egy házas emberrel kavart, most mikor ő csinálja meg ugyanazt a madárijesztő hajával meg csapzott kinézetével, akkor ez nem jut eszébe, semmiféle megbánást nem mutat, sőt élvezi is a helyzetet, hogy kikezdett a barátnője/lakótársa/kollégája férjével. Undorító... De gondolom az írók itt sem voltak képben azzal, hogy úgy egy éve Tamara pont az ellenharcosa volt a házasságok megrontásának. Most simán ráosztották ezt a szerepet. Trehány szerkesztői munka ismét.

Kokkin Creative Commons License 2021.10.25 -1 2 21981

Kíváncsi leszek mi lesz ebből az újbóli Kiki szálból, mikor esik le a két idiótának, hogy ugyanazzal a nővel állnak szemben, aki felgyújtotta a hajójukat.

Kokkin Creative Commons License 2021.10.25 -1 1 21980

Ezt én is megfigyeltem, legutóbb Vivinél, mikor fél perc alatt kb. háromszor krákogott. Elég zavaró és ezek szerint nem csak nekem sérti a fülemet.

Előzmény: Fgabesz90 (21978)
Kokkin Creative Commons License 2021.10.25 -2 3 21979

Addig jó, míg a dagadt vénasszonyra nem húznak fel egy komplett sztorit, éppen elég idegesítő az is, ahogy belepofázik mások (számára vadidegenek) életébe és mindenbe beleugat a kanapéról. Ritka irritáló nőszemély ezzel a "mindent egy hangsúlyon elböfögök" stílusával. Nem tudom kinek a kije, de igazán mehetne a levesbe.

Fgabesz90 Creative Commons License 2021.10.24 -1 2 21978

Amúgy Evelin és Vivi mennyit cigizhet? Én évek óta cigizem de emellett sem köszörülom annyit a torkom egész nap, mint ez a 2 csaj fejenként egy pár perces villás jelenet alatt.

Tulipántoss Creative Commons License 2021.10.21 0 6 21977

Megnézve a tegnapi adást, úgy látom volt benne kavarás rendesen. És a fiatalságot még nem is említem! 

Kavart Vivi,  mert Petit akarja megszerezni. De hiába volt Evelin agresszív ellenállása, Vivi nem adja fel?! Pedig elég kellemetlen lehet neki, hogy átnéznek rajta a lakótársai. Fog még Vivi borsot törni Evelin orra alá úgy láttam, amikor egyedül vonaglott, a társaságban!

Kavart Livi is  Gábor miatt,  mert rádöbbent,  hogy többet érez Gábor iránt. Ezért elmegy hozzá az albérletbe flörtölni. ( Ezek a nevek, Vivi, Livi! Hogy legyen mit összekeverni?! :)


Ami végre tetszett a sorozatban, hogy Joe és Barbi házasságán nem rugózta sokat! Joe  tegnap elmondta, hogy vége a kapcsolatuknak. Bejelentése értő fülekre talált, így hála az Univerzumnak, nem húzták hetekig Barbi nyávogását. De abban is biztos voltam,  hogy Tamara lecsap majd Joe-ra! Nem hiába egyengette az utat Joe lelkéhez. Igaz, kicsit gyorsan befeküdt Barbi helyére, de őt nem zavarta, hogy még ki sem hűlt a barátnője helye a hálóban!  Joe pedig ismét sokadszorra, cseberből, vederbe esett!  Szerintem.

Tulipántoss Creative Commons License 2021.10.21 0 4 21976

Amindenit neki, hogy "meglepődtem", hogy Szofit és Tamarát izgalomba hozta a "sármos" beszállító Giovanni! Naná, hogy a Frufru csapata a  T.É.R,-ben kötött ki! Naná, hogy a "recepciós hölgy" is ott volt a sleppel! De vajon kinek az igazi sleppje lehet a hölgy, az  rejtély?! :) Akárcsak a karaktere! Szerencsére kiderülta a csupaszív-csupabáj pasi turpissága! Ki is vágták a  T.É.R.-ből, mint macskát kakkantani!

Nem tudom figyeltétek-e, hogyan viselkedett a kialakult konfliktusban Tamara?!

Ahogy letámadta Joe-t, hogy csak képzelődik?! Ahogy meggyanúsította azzal, hogy csak a féltkenység beszél belőle. Ahogy beszélt hozzá, olyan lekezelően,meg sem hallgatta,  pedig most jöttek össze! És ezt csinálta Joe-val előzőleg is, és ezt fogja ezután is. Én még nem láttam Tamarát úgy rajongani Joe-ért, mint ahogy anno odavolt Tahó Teóért?! Tamara viselkedésének eklatáns példája volt ez a tegnapi  Joe-Giovanni konfliktus! (Vajon mi lett volna, ha Tivadar nem áll Joe mellé és bizonyítja annak igazát?! )

 

Joe mellé pedig kellene már egy hozzávaló, megfelelő társ! Szerintem megérdemelné! Legalább nem kellene néznünk a búvaltbélelt, örökké bánatos arcát. Olyan valaki kellene, aki okosan irányítaná az albi életét, aki szép lassan elpaterolná a lakókat. És végre egyedül maradna a saját lakásában a párjával!  Aztán szép lassan hatva Joe-ra is, maguk maradnának a lakásban.   Persze tudom, hogy ez nem lehet, hiszen egybe kell tartani ezt a kialakult belterjességet, mert mi lenne ha nem lenne konfliktus?! Én mondjuk, kibírnám! :)))

Bomc Creative Commons License 2021.10.21 -1 4 21975

Sok értelme volt 2 hónapra összeházasodni, ezt nem tudák előre hogy ki mit akar?

gall111 Creative Commons License 2021.10.21 -3 5 21974

Nyiltan gyerek és családellenes a történet. A kisbaba mindenkit idegesít. A homár szalon dolgozói is csak szökő évben egyszer kíváncsiak rá, ha a minta anyuka épp betéved a fodrászatba. Attila tök normális apa és nagypapa, akinek az a legnagyobb bűne, hogy a legjobb kiságyat akarta megvenni Zentének. Az agyhalott lánya abból is presztige kérdést csinált. Amikor a hostelba reklamált a tüdőfejű hülye gyerek reméltem, hogy Márk minimum lenyom neki egy sallert, de elmaradt.

 

Hova lett a vonzó, üzletasszony Szofi? Remélem jól megfizetik ezért az alantas szerepért, amit hónapok óta láthatunk tőle. Szofi és Gábor, hmmm. Szépség és szörnyeteg!

 

Tamara minél inkább ki akar törni a szürke karakteréből, annál inkább az marad. A félbehagyott madárijesztő frizurájával és azzal, hogy sértegeti a barátnőit, kikezd az örök ifjú Joe papával és ettől érzi magát felszabadultnak, magabiztosnak - csak azt éri el, hogy előbb utóbb megutáltatja magát. Régebben a fekete bőr szerkóban is nevetségesen nézett ki. 

Tulipántoss Creative Commons License 2021.10.20 -2 3 21973

Ez bizony jóóó kérdés!

De bizisten nem tudom!

Ellenben van egy olyan érzésem, hogy forgik se?! :)))

Előzmény: Betty.Ford (21971)
Tulipántoss Creative Commons License 2021.10.20 -2 3 21972

Tekla ügyben csatlakozom az előttem szólókhoz! :)

Csak egy mondattal toldanám meg, csak annyit, hogy szegény, szegény kis Zente! 

(Talán még Kareszéknál a  hajón is jobb lenne a gyereknek, mint az utcán bolyongva az éjszakában!)

Betty.Ford Creative Commons License 2021.10.20 -3 2 21971

Egyebkent Mark hol lakik?

Böszőke13 Creative Commons License 2021.10.20 -3 6 21970

Ehhez csak annyit fűznék hozzá : ez a " hű de kemény nő " , aki  semmire  !! nem képes önállón, megérdemelne már egy  hatalmas pofont,seggberúgást, mert a fene nagy öntudatán kívül semmije sincs, esze meg pláne nem !

Nehogy már sajnálni kelljen, amiért csak az utca maradt volna neki, egy szegény ,gyerekes anyának , hát ki hallott még ilyet ....

Előzmény: ilci56 (21969)
ilci56 Creative Commons License 2021.10.20 -4 4 21969

Az is tök logikus pár hónapos gyerekkel a nagy pesti éjszakába kóborolni,hogy nincs fedél a feje felett csomagokkal de akkor se megyek a szüleimhez a luxus otthonba ahol a seggem is kinyalják.Ez a fene nagy büszkeség.......pedig csak annyi lett volna a bünöző haverját nem szívesen látná joggal az apja az otthonában.Most jöhet a negativ cunami hadjárat,hogy milyen csodálatos apa is Márk de már előre lehet olvasni,hogy megint rossz útra tér

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!