Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

polo78 Creative Commons License 2008.05.12 0 0 21057

Szia, 16"-os? Mennyiért válsz meg tőlük?

polo78

Előzmény: ngyulus (21048)
GregHozta Creative Commons License 2008.05.12 0 0 21056
Lehet, hogy megírom, de inkább a ceedclub.hu fórumon említett tékozló homárnak.
Sajna nekem attól semmivel nem lesz jobb, ha a "kisasszonyt" kirúgják. A bocsánatkérő levelet meg max. kitehetem a falra. Legközelebb a szemközti OMV kúthoz fogok menni (akinek a tulaját ismerem is), és nála fogom költeni a havi benzinpénzemet. (60ezer az enyém + 15ezer a páromé) Eddig csak azért jártam ide, mert reggel, munkába menet, ez volt az egyszerűbb ((jobb oldali kút) nem kellett a kereszteződésben várakoznom, hogy kijöhessek a főútra)
Előzmény: Doki50 (21049)
GregHozta Creative Commons License 2008.05.12 0 0 21055
Tegnap a saját autómat (ma páromét) én is saját (Sonax :) ) samponnal suvickoltam. Vártam is, mikor szól be a szaki. De akkor biztos megmondtam volna, hogy
1. Honnan tudjam, ő milyen sz@rt önt bele sampon címén
2. kicsit nehéz a gépükkel csak sampont tenni a kocsira
3. kifizeti, ha a habkeféje (amivel előttem az offroadozásból visszajött jeepet mosták) összekaristolja a fényezésemet?

De nem szólt semmit. Így nyugodtan lemostam a kocsit, majd a fedett helyen szárazra töröltem. :o)
Előzmény: neho (21054)
neho Creative Commons License 2008.05.12 0 0 21054
Ez nekem elég is volt,

Én sem tankolok ott, nekem se tetszett a stílusuk. Ezt a sztorit azért valahogy az OMW tudomására kellene hozni, de legalábbis a tulajéra.

Én a multkor a kézi mosóban/RETZ/ jártam úgy:

Mindig néptelen időszakban járok, ez esetben19:30 -kor, hogy ne zavarjak, vagy iritáljak senkit a nyavajáimmal/ saját vödör, bele saját víz, sampon és ezzel gyorsan átmosom a nedvesítés után, illetve a nagynyomású mosás előtt, mert szerintem ez az egyetlen hatékony módszer, különben az Isten vizét is rápriccolhatom/.
Egyébként többször megfigyeltem, nem tart tovább, mint mások mosása.

Tenném bele a sampont a vödörbe, erre egy hang mögöttem- "meg se próbálja!"
Meg fordulok, egy ember szakadt melegítőben, strand papucsban RETZ -es pólóban, 40 kg-osan felszívott melkassal, kopasz gyúrósokra emlékezetetp fenyegető járással, cigarettával.
-Miért nem?
-Mert ki van írva, ez egy "nememlékszemhánymilliós" beruházás, teljesen környezetbarát, lebomlik a vegyszer ő meg mit tudja, hogy én miket nem rakok a vödörbe/ egyébként foszfát mentes jó minőségő autósampont/. Egyébként akár igaza is lehetne, mert miért is ne, de a stílus!!!!
-Hát maga kicsoda?
- Én vagyok itt a "mittudoménmilyencég" megbízásából, felügyelem a dolgokat, váltom a pénzt/GREG HALLOD!- úgy látszik Pünkösdre szabadságot vett ki/
Mondom: - És a saját vizemet beletölthetem a vödörbe? Vagy azt is megtiltja?
-Annyi vizet hoz amennyit akar, de vödörből otthon is lemoshatná.
Motyogott még valamit a környezetvédelemről, majd rátaposott a földre eldobott cigarettacsikkre -gondolom az is lebomlik a technológiai folyamatoknak megfelelően- és elcsattogott a szomszéd állásban tevékenykedő haverjához egy bazi nagy szivattyút lemosni, mert gondolom az arról lemosott olaj, meg a szivattyú csövéből kimosott "mittudoménmicsoda" is lebomlik.

Bocs a terjedelemért, üdv Európában!
Előzmény: GregHozta (21046)
Doki50 Creative Commons License 2008.05.12 0 0 21053
"Íme az első képem..."

Kattints a beszúrásra is!

Ha nagy a kép mérete, kisebbítsd, különben nem tudod feltölteni.
Előzmény: ngyulus (21050)
ngyulus Creative Commons License 2008.05.12 0 0 21052
Tehát a kép:
A kép
Doki50 Creative Commons License 2008.05.12 0 0 21051
Bocs, helyesen: "ajánlod"!
Előzmény: Doki50 (21049)
ngyulus Creative Commons License 2008.05.12 0 0 21050
Íme az első képem...
Doki50 Creative Commons License 2008.05.12 0 0 21049
Szerintem nem kell többet ott tankolni, és az egész esetet, valamint azt a tényt, hogy ezen túl ott nem tankolsz, és az OMV hálózatát másnak sem ajánlód, érdemes a központjuknak is, emailben megküldeni.

A negatív reklámnak, biztos nem örülnek majd, esetleg a kisasszonykát kérdőre vonják, hacsak, nem valakinek a valakije!
Üdv.
ngyulus Creative Commons License 2008.05.12 0 0 21048
Hali Mindenki!
Két hónap várakozás után végre megérkezett az én Gyönyörűségem is. Úgy néz ki, még kb 1 hét, mire átvehetem, de a papírmunkát már elkezdtük. Sikerült róla egy képet is készítenem. Ha egyébként valakinek kell a 4 könnyűfém kerék, szóljon bátran, ugyanis valószínűleg azokat cserélem. További szép napot mindenkinek.
benőke Creative Commons License 2008.05.12 0 0 21047

Hali!

Én is onnan szoktam át a Procar melletti kútra! Ők normálisa(bba)k!

üdv

GregHozta Creative Commons License 2008.05.12 0 0 21046
Eljutottam odáig, hogy ki kell írnom magamból...
A helyzet a következő. Létezik egy OMV benzinkút Székesfehérváron (Budai úton a Baumax mellett), ahol én havi szinten több, mint 60ezer forintot hagyok ott. Az utóbbi 3 látogatásom alkalmával, nagyon kellett magam türtőztetnem, hogy a pult mögött álló "kisasszonynak" ne szóljak vissza. Az első esetben, még ő érezte magát megsértve, hogy elkértem, az egyébként tankolás után járó pontgyűjtő matricáimat. A második esetnél olyan hangsúllyal beszélt velem, hogy ha a lányom lett volna, felpofozom. De a mai eset végleg betette a kiskaput. A benzinkúttól kb 300méterre található egy gőzborotvás autómosó. Ez a gép 100 forintos érmével működik, ám ma nem működött az ott felállított pénzváltó automata. Pünkösd hétfő lévén nem tudtam hol pénzt váltani, így betértem a fentebb említett töltőállomásra. Elmondtam a gondomat, mire a kutas "hölgy" így válaszolt... "És engem ez hol érdekel? Nem az én bajom!"
Én egy nagyon türelmes ember vagyok, de ez betette a kiskaput. Kibuktam, és hasonló stílusban megkérdeztem, hogy ön szerint hol tudnám felváltani. Erre a következő választ kaptam... "Az ön dolga... engem nem érdekel". Ekkor megköszöntem a kedves beszólásait, és megmondtam neki, hogy nem azzal volt gond, hogy nem váltotta fel a pénzt, inkább z utóbbi időben tapasztalt hozzáállással.

Kicsit idegesít, hogy az utóbbi időben a szolgáltatók zöme úgy véli, mi vagyunk értük, és nem ők értünk. Én azthiszem többet nem tankolok ezen a kúton, és erre biztatok mindenkit.

Bocsi, hogy hosszúra sikeredett.
Doki50 Creative Commons License 2008.05.12 0 0 21045
Köszi!

De mennyi "ráhagyással" dolgoznak? S

Szóbeszéd szerint, 64-ig--lakott területen, ahol 50-es a sebességhatár--még nem büntetnek!

Különben, állandóan a kilométer órát kell lesse az ember.
Előzmény: ceeee (21044)
ceeee Creative Commons License 2008.05.12 0 0 21044

dehogynincs, csak van a szabálysértési bírság,ha meg túlléped, automatikusan megy az újfajta közgazgatási amit az üzembentartónak számláznak.

De ha annál kisebb súlyú a közlekedési kihágás, sima helyszíni eljárás még lehetséges

Előzmény: Doki50 (21043)
Doki50 Creative Commons License 2008.05.12 0 0 21043
Kissé zavarosan fogalmaztam: tehát a kérdésem az, hogy a meghatározott százalékok eléréséig a sebesség túllépésnek nincs büntetési tétele?

A radarokat úgy állítják be, hogy csak akkor rögzítsék a képet, ha elértem a rendelet által meghatározott sebességeket?
Előzmény: Doki50 (21042)
Doki50 Creative Commons License 2008.05.12 0 0 21042
Az új bírságolási táblázattal kapcsolatban, abban nem vagyok biztos, hogy pl: lakott területen 30%-os sebesség túllépésnél 30 ezer Ft a büntetés.

Ez azt is jelent, hogy 29 % túllépésig NEM BÜNTETNEK?

Tehát, ha 50 helyett 60-64-el megyek, akkor nincs semmilyen büntetés, 65-től pedig automatikusan 30 ezer Ft?

Mer ha így van, akkor gyakorlatilag felemelték a megengedett sebességek eddigi felső határát. Így országúton is símán lehet 100-al menni.

Vagy rosszul gondolom?
vlevi Creative Commons License 2008.05.12 0 0 21041
Tegnap nem tudom mi volt mifelénk, de azt hittem megőrülök. Vagy előjött az összes vasárnapi autós, vagy annyira fosnak az új bírságolási rendszertől, nem tudom.
Országúton utolértem egy sort, 70-80között mentek. 60-as táblánál 50-el. Nem szoktam állatkodni, de ezt a tötymörgést már nem bírtam. Pár km múlva utolértem egy ugyanilyen sort, 4-5 autó vonatozott egymás mögött. Aztán megint. Hazafelé ugyanúgy. Állítom, ez veszélyesebb volt, mintha mindenki menne 100-110-el, mert akkor csak pár barom van, aki országúton is 150 fölött közlekedik. De így, hogy a sebességhatárokat betartva is állandóan előzgetnem kell, ez már nem normális.
Előzmény: GregHozta (21040)
GregHozta Creative Commons License 2008.05.12 0 0 21040
Én a sokat szidott Olaszországban tapasztaltam meg ezt. Még anno, kis 1.4-es (75lovas) OFF Xsara-val mentem Rómába. Az autópályán kielőztem, és néhány másodperc alatt a s*ggemben volt egy OFF X5-ös. Nem dudált, nem villogott... ahogy befejeztem az előzést, visszaváltott, és ment tovább a maga 200as tempójában. Ez kicsit később megismétlődött egy OFF Mercedes-el, és egy OFF Fiat Croma-val.
Persze Rómáról ne beszéljük... az kész katasztrófa. A piros lámpán kívül, nincsenek szabályok. Szembe autó az egyirányúban, keresztül a záróvonalon, parkolás az út közepén...stb. Nem is csoda, hogy az autók 80%-a össze van törve. (én is alig vártam, hogy letegyem a kocsit, és inkább busszal közlekedtem)
Előzmény: Törölt nick (21039)
Törölt nick Creative Commons License 2008.05.11 0 0 21039
otthon nincs vezetési kultúra! a múltkor győrben elengedtem egy biciklist! nemgyőzőtt hálálkodni! szegény ember mit élhetett át eddig! javaslom hogy áltlános iskolában oktassanak kresz-t! mindenki megy mint az állat és azért versenyzik hogy előtted álljon a pirosnál! nálunk meg nyugatabbra lévő országokban, ha állsz az útszélén a zebránál még a busz is megáll! ha indexelsz ott a helyed egyből, és nem csak a 4 kocsi után! ha városban parkolni akarsz, akkor a mögötted lévő nem dudál le, kivárja amíg beállsz a helyedre! ha idegenhelyre tévedsz ahol nincs helyismereted és nem a forgalom ritmusában mész akkor sem esznek meg! és még sorolhatnám.......
Előzmény: ZoliBA (21036)
poklon Creative Commons License 2008.05.11 0 0 21038
A kép lemaradt. Talán most.
poklon Creative Commons License 2008.05.11 0 0 21037

Sziasztok!

Az én kicsikém.

ZoliBA Creative Commons License 2008.05.11 0 0 21036
Vazeg! Mázli, hogy "megúsztad".
21 éve van jogsim. Vezettem már jópár km-t (kb. 350-400e körül járhatok most). De sajna mostanában egyre többször látok útközben olyan szitut, hogy kitör a frász tőle.
Előzmény: G4b0 (21034)
ceeee Creative Commons License 2008.05.11 0 0 21035
Nagyon klassz szín!!
Előzmény: Ceed (21032)
G4b0 Creative Commons License 2008.05.11 0 0 21034

Hi!

Engem csak hétfőn próbáltak leszorítani az útról... Pillangó utca - Örs vezér tere Kerepesi úton szakadó esőben a belső sávból bevágott körülnézés nélkül elém egy autós a külső sávba. Satufék + mivel láttam így nem kerülöm el az ütközést, jobbra húztam a kormányt, így elkapva a padkát, megúszva az ütközést, de az eredménye:

Betétlap, biztosító... Pénteken kaptam meg az új felnit, gumit, dísztárcsát, addig a szükségkerékkel közlekedtem. RÉMÁLOM a közlekedés vele!!!

Külön köszönet a sok fáradozásért és a hozzáállásért Bieder Józsefnek szervizvezetőnek a KIA Szabónál! :)

Előzmény: ZoliBA (21022)
Ceed Creative Commons License 2008.05.11 0 0 21033
Oldalról egy kép, itt látszik a szárny is. + t az előbbiből lemaradt!
Ceed Creative Commons License 2008.05.11 0 0 21032
Szürke, 1.6 CRDI EX+elektromos csomag+ tempomat. Van hátsó szárny itt éppen nem látszik, a felni 16" aluett németországba vetem.
Előzmény: ProgiBee (21031)
ProgiBee Creative Commons License 2008.05.11 0 0 21031
Pazar látvány :) szürke vagy zöld? :) moci, felszereltség és a felni?
Előzmény: Ceed (21030)
Ceed Creative Commons License 2008.05.11 0 0 21030
Próbálok képet feltölteni talán sikerül!SW crdi
bago_ Creative Commons License 2008.05.10 0 0 21029
Mi a csomagtertalca.com-nál vettük meg. Ha nem szerepel a listájukon, hívd őket, mert van! Nagyon korrekt kiszolgálást kaptunk! :) Csak ajánlani tudom!
Előzmény: kekjobbszem (21025)
GregHozta Creative Commons License 2008.05.10 0 0 21028
"Ez az enyém!"

Mármint micsoda? A fórum? :o)
Előzmény: Ceed (21027)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!