Keresés

Részletes keresés

MLG Creative Commons License 2000.08.14 0 0 331
Stein!

Igazad van Scope esetében, mivel már csak azért sem éri meg felvenni, mert rohadt drága. Később meg a már ismert szintlépős téma is bejön, tehát ez a spinkó nálam kilőve.
Hogy a tetős témához hozzászóljak, nem tudom, hogy csak experten-e, de engem igencsak meg szoktak zúzni a tetőn. Félelmetesen jól lőnek a tetőre is, bár ez gondolom a peccseknek is betudható.
Ugyanez igaz a nappali harcra is. A jó múltkorában / ez volt a Mercek miatt zátonyra futott első expertes gámom / összeakadtam 15 enemivel valahol a Grumm közelében. A terep mondhatni isteni volt, én sziklák mögött bújkáltam, az ellen meg a mezőn hasalt. Most mindenki azt gondolná, hogy jó kis agyaggalamb lövészetet tartottam, de egy nagy frászt! Úgy megfingattak, mint babkása a parasztot! Örökké interruptoltak, kib@szott pontosan céloztak a szar makkpisztolyaikkal / Rumchaisz rulez! / úgyhogy a valós időt tekintve 1 óra valahány percbe telt, míg lenyomtam őket. Hogy ne gondoljátok, hogy kamuzok, még le is mentettem a screent, amit még mindig nem tudom hol lehet a netre rakni, ezért mélbe szívesen elküldöm, úgyis van már egy pár kép. mlg@index.hu

Stein_ Creative Commons License 2000.08.14 0 0 330
Hello!

MLG:
Ha már Spider és Scope közül kell választani én Scopeot nem ajánlom (a másikat nem próbáltam), mert lehet, hogy jó a MRK, de nekem gondjaim voltak vele (nem emlékszem már mi (lehet, hogy lassú volt), de nem tetszett).

Norby:
Persze a jót lehet keverni jóval. Tehát éjjel, tetőről, hangtompítóval. Így az igazi :)
Persze ha nincs tető, lehet bujkálni is. Ilyen Grumm bányája, ahova északról bemenve akár több ember számára is van búvóhely a sziklák mellett. Ezt egyedűl, két Mac-10el csináltam meg egyszer, és bár megizzadtam, de sikerűlt az elején vagy 5-6 embert úgy lelőni, hogy azt se tudták, hogy ott vagyok. Mindig jöttek a többiek megnézni mi van a többiekkel, aztán hamarossan találkozhattak is velük a túlvilágon :)
A tetőzésre meg szinte mindenhol jó alkalom nyílik és érdemes is használni. A kedvencem ebben a témában a Cambriai bánya. Ugyancsak északról, középen bejőve első dolgom felmászni az épület tetejére. Így még akár nappal, elitek ellen is jó esélyem van sérülés nélkül kipucolni a terepet.

Norby Creative Commons License 2000.08.14 0 0 329
Marczi, töltsd le a doksimat, abban mindent megtalálsz. Amúgy a ja2weapons.rar megint újult, a hit calculator (ja2ahcc) javult benne.

Lehet győzni nappal is, több módszer is van rá. Ajánlott egy magas szintű embert felderítőnek használni, aztán a terep adottságait kihasználva kellemesen közel lehet kerülni.
Lapos tetőről vagy olyan fedezék mögül, amiből egyáltalán nem látszol ki lehet feláll-lő-visszafekszik-et játszani.
Vagy nagy hatótávú fegyverekkel (LMG, sniper rifle) távcsővel +4AP ráköltéssel a nappali látótávnal messzebbről is eredményesen lehet lőni, elég, ha a felderítő kinéz, a távoli merc lő, majd visszabújnak. Jó MRK-el akár fejre is lehet célozni, de lábra érdemesebb, mivel ott csak -1% per kocka van. Lábon jó darabig nincs páncélozva az ellen, ezért a kék lőszer ajánlott, ami 170%-ot sebez ha olyan helyet talál ahol nincs páncél. Jó eséllyel el is fekszik tőle, amiből felkelni pár AP-be kerül, ennyivel kevesebbje lesz a köv. körben.
Megint másik módszer teljes csendben, csak hangtompítós fegyverekkel és feszítővassal (esetleg dobókéssekkel a thrown-os embereknél) nyomulni.

Előzmény: Marczi (326)
MLG Creative Commons License 2000.08.14 0 0 328
Szasztok!

Már megint befaragtam ezzel a Jaggeddal! Elkövettem ismét azt a hibát, hogy mások tapasztalatait előtérbe helyeztem a sajátjaimmal szemben. Elmondom hát okulás gyanánt az embereknek.
Experten, Tons of Guns módban, Patcheket felrakva kezdtem a gámot. A custom mercem Electronics meg Lockpicking volt, mellé még felvettem Gruntyt, Bullt és Bunst! No most első gáz: A saját Mercet csakis harcos típusúra szabad szerintem alkotni, mivel egyszerűen nincs annyi pont, amennyiből egy jó harcos Mercet ki lehetne hozni. Márpedig ez a csávó ingyen van és a hozzá hasonló kaliberű manuszok igen drágák. Szóval én elfelejtem a Mec, Med, Exp. skilleket és mindent felnyomok 85-re, kivéve a LDR-t és MRK-t. Ezek úgyis nagyon könnyen fejlődnek. A skill pedig Night Ops expert lesz, mivel "EXPERT MOD"-ban szinte csak éjjel lehet a keményebb helyeket elfoglalni, hacsak valaki nem akar állandóan visszatöltögetni. Ennyit a Custom MErcről.
Második gáz: Nálam ez a Bull gyerek nem vált be. Igaz, hogy pajszerral felszerelve egyből agyonüt egy ellent, de!!! mivel gáz a dexteritije, sőt az erőn kívül minden más alaptulajdonsága, volt olyan, hogy négyből négyszer mellé ütött, nem is beszélve arról, hogy az agilitije egy kalap fos, így kábé 18-20 AP-ból kellett gazdálkodnom, amikor őt mozgattam. Emellett még hülye is / WIS:62 / így például megpróbáltam tanítattni, de Buns aki expert tanár, egy pontnyi agilitást tudott fejleszteni rajta 10!!!!! nap alatt. Tehát ennyit az alacsony agilitású és buta emberekről.
Harmadik nem gáz, csak tanulság: Ez a Buns csajkás elég jó harcos, de szerintem csak tanárnak kell felvenni, mert a pénzét megéri és irtó gyorsan képezi a militiát, ami EXPERT módban szintén elengedhetetlen. Itt az ellen nem sokáig hagy pihenni, amint elfoglaltad a szektort kezdenek tobzódni és támadnak. Itt már nincs olyan, mint könnyebb fokozaton, hogy pl: elfoglalom Drassent, megyek tovább és majd Ira szépen lassan kiképzi a milititát. Itt egyszerűen muszáj neki segíteni, mert nem győzi és az ellen meg tizesével jön, így minden szektorban legalább 15 militának kell lenni!ű
Negyedik, ez bevált: A Grunty pacákról van szó! Bevált a csávó nagyon, így az új kezdő csapatomban is helye van. Nigh Opsos és Heavy Weaponos így még a skilljei is használhatóak, ráadásul jól harcol és gyorsan fejlődik, nem utolsósorban pedig ócsójé van.
Összegzésül EXPERT módra ez a csapatom és a taktikám. A saját Mercemet olvashattátok fejjebb, ehhez még annyit, hogy igen is számít az Expert Night Ops!!!
Mivel kell egy ajtónyitó pacák meg egy robbantós is és ezekből nincs Night Ops tudású, így jöhet szóba Barry, aki szerintem a legrentábilisabb Merc, az egész játékban. Szóval ő a második pacákom. A harmadik Grunty, róla már írtam. A negyediket még nem döntöttem el, vagy Spider vagy Scope. Spidernek jók a skilljei / Night Ops, STealthy / és jó orvos, Scope jobb harcos, csak duplába kerül.
Szóval ezzel a négy csávóval próbálom végigvinni a gámot, talán később még Iggyt veszem föl, aki Heavy Weapon Expert, ez pedig alig nélkülözhető Medunában. No ennyi volt, remélem nem volt uncsi és tudtam esetleg segíteni valakinek, aki hasonló Night Opsos, mint én.

Pedro 14 Creative Commons License 2000.08.13 0 0 327
Marczi!!

Bizony, mindegyik jó valamire!Például:A pornó újságot el kell vinni egy szaszinak!(ha jól tudom Cambriaában!),óra+ducht tape=időzítő, ső+rugó=fegyver módosító,steel tube+Quick Gule(bocsesz, he elírtam valamelyik angol szót)=ez is egy fegyver módosító....és még van sok más érsekkeség!Ezeket is majd leírom, csak most nem jutnak eszembe!

Majd írok!!!!!!

Előzmény: Marczi (326)
Marczi Creative Commons License 2000.08.13 0 0 326
Hi evribodri!

Nagyon állat ez a játék. Éppen ma sikerült befejeznem. Szegény királylány meg lett lincselve egy kicsit. Ráküldtem 3 stun gránátot, majd körbeálltam az embereimmel és puszta kézzel agyonverték. :-)))
Azt hiszem újra fogom kezdeni.

Nem tudjátok, hogy milyen alkatrészek kombinációjából lehet extra cuccosokat csinálni. Rengeteg olyan tárgy van, amit nem tudom mire lehet használni. Bizonyára mindegyiket fel lehet használni valamire.

Na most már megyek folytatni...

Pedro 14 Creative Commons License 2000.08.12 0 0 325
Ja és majd elfelejtettem, angol varzió!!!!!
Előzmény: Pedro 14 (324)
Pedro 14 Creative Commons License 2000.08.12 0 0 324
Norby!!!!

A ja2 editorral(orosz verzió) nekem sikerült átírni a fegyvereket(igaz vissza is állíttotam :-)
Nekem Ja2 v1.03-a van fent és nagyon szépen működik!!

Előzmény: Norby (323)
Norby Creative Commons License 2000.08.12 0 0 323
Nem tud valaki olyan fegyver statisztika editorról, ami az angol verzióhoz való?
Találtam a némethez (IMP_101), és az oroszhoz (ja2edit99), de az anolhoz nem, pedig nekem az kellene, hogy végre igazán valósághű fegyverekkel tudjak játszani.
Wildfire (az orosz patch szerzője) a kiegyensúlyozottságot tartja fontosabbnak, ezért nem hajlandó az ő patch-ébe sokmindent berakni, szerintem viszont az a jobb, ha valódiak az adatok.
Előzmény: Pedro 14 (322)
Pedro 14 Creative Commons License 2000.08.11 0 0 322
Helló mindenkinek!!!

Kösz a editorokat, nagyon jók!!!(Csak saját karaktert írtam át!!!!)
Mégegyszer kösz Mindenkinek!!

MLG Creative Commons License 2000.08.11 0 0 321
Hihíjj!

A góré előbb hazaengedett, úgyhogy ezt begépelem, azt' tűnök is haza gámolni! Sirály!!! Ma este elkezdem a témát. Egész nap tanulmányoztam a Merceket, otthon még egyszer megrágom a dolgokat, meg hogy az én játékstílusomhoz milyen csávó illik és nekivágok.

Mosmá tényleg nem fogok trógerkodni, hétfőre / keddre / hozok fotókat.
Addig is mindenkinek minden jót, Deidrannának meg kiverem a fogát! már tudom is hogy, hogy fogom kinyírni a büdös k.rvát! Úgy a levegőbe röpítem, mint a sz@rt, a kis gettószájút, Elliotnak meg szétb@szom a fejét pajszerral, hehehe!
No szevasztok komáim!
MLG azaz Meg Lesztek Golyószórózva

Norby Creative Commons License 2000.08.11 0 0 320
Áramszünet miatt csak most került fel a doksim tegnapi új verziója, sorry. Van pár fegyver, amiről nem találtam eredeti fotót, illetve néhány valódi adatot csak becsülni tudtam (amelyek mellett ? van), ha ezekről valaki többet tud, írjon nekem please, hogy közzétehessem.

Amúgy kinek melyik portré, ill. hang tetszik?
Nekem az 5. srác és a 2. hang a kedvencem.

Előzmény: Norby (317)
Stein_ Creative Commons License 2000.08.11 0 0 319
Hello!

MLG: Azért őket írtam, mert kezdéskor nem szoktam senkit felvenni. Meg késöbb se nagyon, úgyhogy csak Custommal (persze, hogy néni :) nyomulok. Csak Medunához veszek fel tankírtókat (erre jó Gus is, csak őt nem szeretem). De volt már hogy teljesen egydűl lopakodtam végig Medúnán és úgy nyírtam ki a bigét. Olyettén módon sosincs pénzügyi gondom (300e pénz a végén min.). Nem kell fegyvereket eladnom, mindig rendelhetek bármit, és akár szektoronként végigrepülöm a térképet :)
Egyébként kezdeti karakternek ajánlom Lent vagy Icet. Mindkettő elég jó.

MLG Creative Commons License 2000.08.11 0 0 318
Helló!

Köszi Norby a tippeket, biztos tudom majd hasznosítani őket. Van még a mai nap, hogy kitaláljam hogyan fogom újrakezdeni a gámot. Itt bent ma csak faroktémázás lesz így nyugodtan tudok gondolkodni, merceket összehasonlítani stb. Este megsasolom a meccset és kezdem a gámot.
Híjj

Norby Creative Commons License 2000.08.10 0 0 317
Nálam is fent van minden editor ami csak létezik (és jól megy). Megint frissült a weapons rész: összelinkeltem a fegyvereket a részletes leírásaikkal, a többi mod táblázatával és a to hit számolóval. A weapons.htm most már index.html névre hallgat, a végén még egész jó kis letölthető honlap lesz belőle.

Eagle: neked hányas verzióval megy a 90210? Nekem az 1.05 és az 1.06 közül egyik sem fogadja el.

MLG: én kb. egy hónapja gondolkodom a következő újrajátszás részletein, mert nem akarom közben meggondolni magam.
Pénzügyileg nem olyan rossz a helyzet, ha első nap este 6 előtt elfoglalod a Drassen-i (és esetleg egy másik csapattal a Chitenza-i) bányát, akkor egyből lesz 1-2 ezer bevételed, tehát az olcsóbb merceket induláskor elég egynaposra felvenni. Ha egyből benézel San Mona-ba, és megcsinálod a questeket, akkor további sokezerrel leszel gazdagabb.
Hosszú távon meg az a legjobb, ha minden ellenséges katonától elveszed a fegyverét, és azokat eladod. Ezek darabja több száz $-t, később a jobbak 1000$-t is hoznak a konyhára! Arról nem is beszélve, hogy sokkal előbb lesznek jó fegyvereid, mint ha azt várod, hogy mikor méltóztatnak eldobni valamit. Meg a sok plusz lőszerért is megéri - így soha nem kell drágán venned.

A skilleken érdemes gondolkodni, és elolvasni pl. Patusco leírását. Szerintem csak ezeknek van értelme (csökkenő sorrendben): Hand to Hand, Auto Weapons, Night Ops, Stealthy. Szuper lenne még az On-roof bonus, de az generálással nem érhető el.

De a HH-nak párja nincs: mi mással tudnál legyűrni egy emberrel egy kör alatt 3 elit, full páncélos katonát? Ügyesen elég közel lehet jutni hozzájuk, majd 3 ütés (12AP-ért), és mind ott fekszik, lehet begyűjteni a fegyvereket. Ráadásul mindezt csöndben.
Másik jó módszer sarok mögött 2 mezőre állni, a távolban meg valakivel kilépni és elfutni, erre általában odarohannak, így jól le lehet kapni őket.
Tudom ajánlani még a dart gun-t, ez egy altató injekció, amitől kis idő múlva elkábul az ellen (csak lőszert kell hozzá szerezni minél többet).

Előzmény: Pedro 14 (310)
MLG Creative Commons License 2000.08.10 0 0 316
Hello Stein + többiek!

Azt hiszem igazad van a "Tons of gunnal" kapcsolatban, hiszen elég nehéz lesz a game Expertben és a valóság is úgy diktálja, hogy szélesebb legyen a fegyver arzenál. Ja és ugye a változatosság gyönyörködtet. Jó, hogy leírtad a karaktereidet, de én nem erre gondoltam, hanem, hogy kezdéskor kit veszel fel. Vagy csak a Custom Merc el indulsz és, amint lesz lovetta, akkot veszed fel ezeket az embereket? Ez sem rossz, csak akkor megint életbe lép a lejjebb fejtegetett téma, ahol az interrupt és a tapasztalati szint összefüggéseit boncolgattam. Nekem meg ez nem tetszik, meg amúgy is annak vagyok híve, hogy a kezdeti embereket vigyem végig. Most épp tanakodok, hogyan állítsam össze a csapatot. A Custom Merc biztos, egy helyes kis spinkó lesz és biztos, hogy Night Opsos lesz, vagy mégsem??? A francba, akkora gondokat okoz a karakterek összeállítása, banyek, segítsen már valaki egy jó kis tippel!

Stein_ Creative Commons License 2000.08.10 0 0 315
Hello!

MLG: Ezzel az újrakezdéssel én is így vagyok :) 10 kezdésből átlagosan 1szer viszem végig. Én a Tons of Gunst ajánlom, sokkal változatosabb (nem mindenkinél ugyanaz a fegyver van).

A legtöbb ellenséget az Alma melletti járöröző csapatok összeolvadásakor láttam. Az is lehetett valami 30 darab. Kedvenc Mercjeim Shadow (a lentebb ecseteltek miatt), Magic (tényleg mindent kinyit), Ice (jól elvannak Magickel :). Többet nem is használtam nagyon. Kedvenc fegyverem az FN-FAL, Mac10, AK-74 (kezdetekben), Minimi (jól meg lehet szórni a népet), Steyr-Aug (nagy hatótáv, de a FALhoz képest lassú), HK-21 (ezzel is lehet szórni). Még a játék elején jól jönnek sörétesek is (a gyenge páncélzatú embereket simán átlövi egy lövésből (a fejloccsanásról nem is szólva :), késöbb viszont a páncélt viselők ellen nem az igazi a rövid hatótáv miatt (a CAWShoz meg ritka a lőszer)).

MLG Creative Commons License 2000.08.10 0 0 314
Sziasztok!

Hejj, de megindult a hozzászólások folyama! Sajna én sok újdonságot nem tok írni, mert tegnap mégsem játszottam, hanem elmentem a haverral bekáfolni, így nem lett a gámolásból semmi.
Amúgy meg már megint újra fogom kezdeni a játékot, immáron negyedszer. /és egyszer se nyomtam végig / Felteszem az orosz peccset és átkapcsolok expert módra. Csak még azt nem tudom milyen emberekkel vágjak neki. 30000 ropi nem túl bőséges kezdés gyanánt. Meg asse tudom, hogy normal gunos módban játszak-e. Nagy kérdések ezek, rendesen gyötörnek!!! Megszállott lettem nincs mese, gondoltam is, hogy elmegyek a dokihoz és jól lefizetem, hogy írjon ki, mert már szabim nincsen és hétköznap nem lehet egy normálisat játszani. No megyek burkolni, sziasztok Dzeggedes Komák!

Eagle_ Creative Commons License 2000.08.10 0 0 313
Hello, Pedro.

Látogass el ide: www.members.tripod.com/patusco!
Itt letölthetsz két jó editort: (én már kipróbáltam őket)

JAPE: mindenkit átírhatsz a játékban, nem vsak AIM és MERC zsoldosokat, de az ÖSSZES civilt, Mike-t, a Robotot, Deidrina-t, szóval mindenkit. Átállítható: összes atributes, skillek, név, kill, assists, hit percontage, ... és persze az összes cucc, ami vkinél van. Vigyázz, egy kicsit buggos.

JA2CME: Custom Merc Editor. Baromi jó! Mindent egyszerűen, gyorsan állíthatsz (attributes (megkötések nélkül), skills, kezdeti fegyver és páncél, kinézet, sőt még a személyiség is.) Miután elmentetted, a gámban az IMP homepage-n xep624 helyett 90210-t írsz be, és máris lesz egy custom merc-ed.

Előzmény: Pedro 14 (310)
Nick Smith Creative Commons License 2000.08.10 0 0 312
Hello Pedro 14!

Ha ilyen érdekel, nézz körül Patusco web site-ján, ott biztosan találsz valami olyat, ami neked kell.

http://www.members.tripod.com/patusco

Jó keresgélést!

Előzmény: Pedro 14 (310)
Eagle_ Creative Commons License 2000.08.10 0 0 311
Hello!

A legtöbb ellen nekem kb. 35 volt egy szektorban (nem is bírta a térképen kijelezni mindet.)
Megvártam, míg leszáll az est, azután nekik. Kiírtottam őket komolyabb nehézségek nélkül! (Hála az Fn-fal-nak és a bréklájtnak.)

Azonkívül olyan is volt, hogy Medunában (persze este) vagy 8-10 enemi megállt egy lámpa alatt. Én meg szépen lassan halomra gyilkoltam őket, azok meg felém se lőttek.

Kedvenc AIM zsoldosom a Shadow (kiváló fizikai adottságok, rendkívül jól lő, baromi csendes és nem túl drága. Azonkívül még szerény is.)
Kedvenc fegyvereim: Fn-fal, C-7, (Rocket Rifle v. Auto Rocket Rifle)

Előzmény: MLG (305)
Pedro 14 Creative Commons License 2000.08.10 0 0 310
Hi!

Nem tudna valamelyikőtök egy jó kis karakter-átírót a programhoz?! (Ami működik is!)

Köszi mindenkinek!

Norby Creative Commons License 2000.08.10 0 0 309
A legtöbb ellen nekem akkor szokot összejöni, ha megtámadják egy városom. Gyakran 20-an is jönnek, mind egy kupacban a térkép szélén. Egy saját mercet minden városban hagyok hátra (gyengébb, teach skilles), hogy a milíciaveszteségeket pótolja. Támadás előtt a várható irányhoz (amerre piros pontok állnak) legközelebb eső lapos tetőre viszem, onnan dobál gránátot a tömegbe. Jó ha van nála grenade launcher is, azzal a fél térképet át tudja lőni.
Ja és Medunában fogsz még szép tömegeket látni. :)

Kedvenc emberem sok van, pl. az orvosok (Danny, Spider,..), mert magas a WIS-uk, jól fejlődnek, valamint a HH skillesek közül Bull, Grizzly, Thor, sőt Bubba is.

Kedvenc fegyver? Crowbar. :) Az eredeti gameben szerintem a legjobb az FN-FAL, mert erős, pontos és leginkább mert gyors - kettőt is lehet lőni vele annyiból, amíg mással csak egyet, a második lövés pedig mindig pontosabb 10%-al. A valóságban ez messze nem ilyen jó fegyver (pl. a HKG3A3 sokkal jobb), sajna ez is egyike a ja2 hibáinak.
Az orosz patch sokat javít e téren, bár a játszhatóságra hivatkozva abban sem minden felel meg tökéletesen a valóságnak. Itt a Commando-t tartom a legjobbnak a hangtompító és távcső kombináció miatt. Amúgy kértem, hogy a Mac-10 sorozata legyen 6 lövéses (valóságan 20%-al gyorsabban lövi a sorozatot a Miniminél), ez lehet, hogy benne lesz a köv. verzióban. Ha igen, akkor ez is jó cucc lesz.

Városok közül San Mona tetszik, mert itt van a legtöbb szines dolog (pl. ökölvívás), sok küldetés, és A fegyverbolt. A küldetéseket mind jónak tartom.

Editor több is van nálam, de mind az angol verzióval megy. Az orosz patch is az angol verzióhoz való, csak Iván beszél továbbra is oroszul. :) Editort amúgy csak tesztelésre használok, rendes játékállásba soha nem nyúlnék bele.

P90 függhet a nehézségtől, amennyiben a weapon cache-t ettől függően teszi közelebb Meduna-hoz. Az viszont biztos, hogy ettől a távolságtól függ, hogy mi van benne.

Remélem még a ja3 előtt megjelenik az UB kiegészítő (talán szeptemberben). Érdemes megnézni a honlapot, jó kis flash-es bemutató, és sok infó van róla.

Az animok nekem is tetszenek, érdemes pl. Dr. Q-val puszta kézzel támadni. Sajna jó hangja csak neki van (a többi Marital Art-os csak csöndben animál), amúgy meg nem érdemes használni, mert a Crowbar egy HH-s kezében sokkal jobb.

Előzmény: Pedro 14 (307)
kisgenyo Creative Commons License 2000.08.10 0 0 308
Kösz Norbi a nem jó híreket, várok tovább türelmetlenül a Ja3-ra. Nekem egyébként a kedvenc csávóm Ivan, aki tényleg orosz és ettől baromira mulaccságos. Én beszélek angolul, ezért örülök a játékok magyar szinkronizálásának, de a Gorky17-et hallgatva hálát adtam az égnek, hogy a Ja2-höz nem nyúltak. Mi lett volna Ivánból, Gusból, Scullyból? Az ebben a játékban a zseniális, hogy perkopf tíz mondatból világosan kirajzolódik eléd egy-egy harcos személyisége. Meg persze az elképesztő szituk tömkelege. Tetőről leesés. Múltkoriban - talán Almánál - szegény Scope éppen befejezte örömittas csiriózását a tetőn, amikor lentről valaki egyetlen lövéssel szétrobbantotta a fejét, a teste meg lebucskázott a földre. Egy percig annyira röhögtem, hogy még Load-olni se tudtam.
Előzmény: Norby (302)
Pedro 14 Creative Commons License 2000.08.09 0 0 307
Norby, kösz, hogy írtál a kérdésemre!!
Amúgy a ja2editorod az orosz verzióhoz működik?
Légyszves írd meg mert nekem meg van az editor, de nem akkarom, hogy az egész játék orosz legyen!
Kérlek írj!!

MLG:Nekem kóddal kód nélkül Shadow a kedvenc emberem!(Három bány és nagyából fizethetó!).Két kedvenc fegyverem van:Auto Rocket Rifle és a Steyr Aug.Két jó kis csúzli!

U.i.:Amúgy Norby, a nehézségi fokozzattól függ az FNP90 megtalálása

Kösz mindenkinek4

Norby Creative Commons License 2000.08.09 0 0 306
Felkerült hozzám egy új, cool ja2-es winamp skin is.

Kikerült a weapon rész külön rarba,
új benne Cat valódi fegyverekkel való összehasonlítása, és a weapon.htm-be is beírtam a fegyverek valódi táv és tűzgyorsaság adatait. Talán egyszer lesz lehetoség egy valós patch-et csinálni, mert sajna az eredeti ja2-ben sok komoly eltérés van a valóságtól.
A cat oldalaihoz való képek szintén külön vannak. Érdemes berakni őket a cat/images könyvtárba, úgy lehet nézegetni a (valódi!) fotókat is.

A jobb AI-t is érdemes feltennetek.

MLG: van expert Night Ops, de nem sok értelme van, elég egyel távolabb látni az ellennél. Ha szereted akkor Night+HH-t javaslok, de inkább HH expertet és sűrű lecsapdosást (majd fegyverelvételt ctrl-al). Csak Bull HH expert, Night-os ember meg sok van, és elég ha egy felderítő van a csapatban, ha az látja az ellent, te is tudod lőni.

Előzmény: MLG (304)
MLG Creative Commons License 2000.08.09 0 0 305
UCCSÓ HOZZÁSZÓLÁSOM EZ MA!
NEM REAGÁLTATOK HAVERJAIM, HOGY NEKTEK MENNYI VOLT A LEGTÖBB EGY SZEKTORBAN KIIRTOTT ELLENSÉG?
ÉS MELYIK A KEDVENC EMBERETEK / A CUSTOMON KÍVÜL PERSZE / ÉS MELYIK A KEDVENC FEGYVERETEK, KÜLDETÉSETEK, VÁROSOTOK???
ÍRJÁTOK MEG TÖKRE ÉRDEKEL.
NA SZIASZTOK, HOLNAP REGGEL NYOLCTÓL VAGYOK MEGINT, ÉS HA ESTEFELÉ VECSÉS FELŐL VELŐTRÁZÓ SIKOLYOKAT HALLANÁTOK NE IJEDJETEK MEG, MERT CSUPÁN ÉN VAGYOK, AMINT NYILVÁN GRUMMBA ÉRTEM!
AHOJ:
MLG Creative Commons License 2000.08.09 0 0 304
Sziasztok fiúk!

Köszi Norby a tippeket, én is erre gondoltam, hogy expert módban és normal gunos témában kezdem majd az új gamét, de persze ezt a mostanit úgyis befejezem már így, ahogy van / experienced, tons of guns / így legalább láttam, minden wepönt.
Úgyis a C-7 a rulez!

Szóval azt mondod, hogy szerváljak egy Hand to Handos pacákot és üssem az ellent a pajszerral, ha úgy adódik??? Mondjuk egy Night Ops-Hand to Handos Custom Merc megteszi vagy van Night Ops-ból expert és hagyjam a Hand to handot???

Köszi a netes tippeket is, remélem holnapra meg tudom csinálni helyet, ma meg úgyis lesz otthon nyersanyag a képekhez ehe-ehe. Már tudom is mi lesz a galéria neve: "Mészi Bácsi Mészárlásai" Egész este úgyis csak játszok, főleg, hogy a meccset se közvetíti a tévé.

Kwisatz Haderach!
No pont ez volt az a hely, ahol cumiztam én is! Ott ült bent Mike a füstben és engem is megpróbáltak megfingatni az L alakban lapuló csávók. De mivel pont előtte készítettem életemben először HMX-et, evidens volt, hogy ki is próbáltam. Ehe-ehe!

Hopp most jutott eszembe, még egy, ezzel a Cambriai SAm-mel kapcsolatos eset. Fölküldtem ezt a Repaer gyereket a tetőre, mondom megnézem már milyen kafa az a "On roof to hit bonus". Átkúszott a házikó nyugati oldalához és amikor felállt két csávót pillantott meg szorosan egymás mellett. Mondom hát ilyet kihagyni vétek, így nem lőttem inkább odavágtam egy krézi gránátot! Az egyik pacák csak olyan 30-at sebződött, a másik is ennyit, de ahogy hanyattvágta magát, még rárobbant valami és lehúzott még belőle 60-at!!! Bele is pusztult a csávó és én meg csak arra tudok gondolni, hogy egy akna lehetett a dologban.
Szerintetek???

Kwisatz Haderach Creative Commons License 2000.08.09 0 0 303
Hali!
szépen beindult a topic :)

én Mike fiúval iszonyatosan sokat szopiztam, a középső területen lévő SAM ostrománál került elő, és a déli részen lévő barakba ette be a fene, két társával együtt, a gép rohadt intelligens volt, nem tudom emlékeztek-e, ott egy L alakú folyosó van, és az egyik sarkában van az ajtó, az egyik ellenfél az ajtóval szembe feküdt, a másik meg az ajtótól jobbra lévő folyosó végén levő saroknál, akárkivel, akárhogy próbáltam bemenni mindig lelőttek, mindig ők interruptoltak először, utáltam az egészet, a végén csak szerencsével sikerült bejutnom (meg azt hiszem rájuk robbantottam a falat :)) ), aztán persze bekapcsoltak a füstbombák, én ki a tetőre, és mikor kijött Mike akkor próbáltam leszedni, de így se sikerült elsőre, ideges is voltam miatta (mustárgázom nem volt, meg kék lövedékem se)

rühelltem a fickót

Előzmény: Norby (302)
Norby Creative Commons License 2000.08.09 0 0 302
4. Igen, a Hand to Hand-re gondoltam. Legjobb, ha expert, úgy crowbar-al 30-35-öt sebez (90 feletti STR-el), aminek a 4-5-szöröse az energia vesztés, az meg csak max.100 lehet, tehát egyből elfekszik a legjobb elit is, ugyanis ütésből semmit nem fog fel a páncél!
Sima HH skillel a sebzés 20 körül van, ami nem garantálja a kiütést elsőre, de azért kb. 70%, hogy sikerül.

3. Nehézségtől az ellenfelek száma függ. Normal Guns-nál egy csomó fegyvertípus nem lesz a játékban, konkrétan a freelancer táblázataiban az Opt. sorban O -val jelöltek.
Amúgy megint a Normal tetszik jobban, ugyanis szerintem nehezítésnek számít ezzel játszani, főleg az orosz patch esetén. MLG, ha újat kezdesz, szerintem tedd fel a patch-t. Ha valakinek nem tetszik a stat változás, akkor is érdemes feltenni, csak vissza kell rakni az eredeti ja2.exe-t (kipróbáltam). A grafikák és a hangok akkor is jobbak lesznek.

2. Mike keménysége abban áll, hogy G11-e van, meg minden tulajdonsága 99-es (a JAPE editorral néztem meg). De ő is legyűrhető a jól bevált taktikákkal.

1. Nézz meg pár ingyenes helyet (extra, nexus, ...), amelyik tetszik, azon regisztráld magad. Mindent meg tudsz csinálni web-en át, részletesen leírják, hogyan kell.

Előzmény: MLG (300)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!