Keresés

Részletes keresés

lafaty1 Creative Commons License 2015.06.05 0 0 4716

Az égvilágon semmi. Egyszer voltam urológusnál. (bocs, a vesegörcs miatt kétszer). 8-án kell visszamennem, akkor akarnak uroflow-t csinálni. Tartok tőle, hogy az sztkban nem ismerik a tenyésztés szót... Kérdeztem maszek alapon is. 2-3 hónapra kaphatok időpontot. A költségeket meg se mertem kérdezni. Asszem erre felénk (Veszprém környéke) 7 ezerért nyomhatod le a kilincset az urológus ajtaján, és akkor még csak a rendelőbe léptél be...:(

Előzmény: Törölt nick (4715)
Törölt nick Creative Commons License 2015.06.05 0 0 4715

volt bármilyen tenyésztésed, bakter, std?

Előzmény: lafaty1 (4714)
lafaty1 Creative Commons License 2015.06.05 0 0 4714

Csak az a fura, hogy olyan tünetekre írták fel a Tamsudilt, amik nekem nem is voltak. Aztán hogy leálltam, erre megjelentek. Újra szedni meg félek a retro ejakmiatt... hm ördögi kör.

Előzmény: Ricciardo (4713)
Ricciardo Creative Commons License 2015.06.05 0 0 4713

Ha úgy érzed hogy használ, akkor szedd.

Előzmény: lafaty1 (4712)
lafaty1 Creative Commons License 2015.06.05 0 0 4712

Üdv. Mint mondtam, fájdalom nincs. Csak pisilési inger. de az előtte nem volt.

Előzmény: Ricciardo (4711)
Ricciardo Creative Commons License 2015.06.05 0 0 4711

Ha jobban érezted magad míg szedted, akkor szedd továbbra is. De ha nincs már fájdalom, akkor inkább ne szedd.

Előzmény: lafaty1 (4710)
lafaty1 Creative Commons License 2015.06.05 0 0 4710

Szóval. Következő a helyzet: Abbhagytam a Tamsudilt, mert volt pár retro ejak, megrémültem, vagyishogy beletettétek a bogarat a fülembe. napi 1 db-ot szedtem talán 4-5 napig. Abbahagyása után néhány napon belül megszűnt a retro, de megjelent egy irritáló, csipőSZERŰ érzés inkább a pénisz, meg a hólyag környékén. Ez tartott egy napig. Azóta fájdalom, csípés nincs, a vizelés gyakorisága úgy-ahogy (2-3 óránként), viszont maga az inger azóta megvan. Én örülnék legjobban, ha ez nem gyulladás lenne.

Ricciardo Creative Commons License 2015.06.05 0 0 4709

Szerintem mindenképp vizsgáltasd ki szakemberrel, mert nem mindig érzed honnan jön a fájdalom. Különben meg nem sokat nyom a latban, mert úgyis a baktériumra való ab-t kell hogy kiírják, az meg mindegy hogy hol van. A tapasztalatom szerint a prosztatával nagyobb harcot kell vívnod mint a hólyaggal. Nekem pl. csak rövid ideig voltak hólyagpanaszaim.

Előzmény: lafaty1 (4706)
Ricciardo Creative Commons License 2015.06.05 0 0 4708

Mostmár 100% hogy újrafertőződtem. Csak azt nem értem hogy hogyan ha gumival? Lehet hogy a pénisz tövéről ami nem volt fedve, lemásztak a húgycsőnyílásba? Vagy a gatyáról került be? Húgycső égésem és pirosságom, meg ez az erős maró érzés a prosztatámban ennyire csak a tavalyi fertőzés után volt. Most meg olyan mint akkor. Már semmi bajom nem volt, már nem is égetett, erre adtam magamnak. A barátnőmnek nincsenek panaszai, de nem lett normálisan kikezelve. 3 fajta fertőzése volt, erre csak 1 csomag hüvelytablettát írtak neki. Kontrollteszt meg nem volt. Egy jó tanács: akinek sűrűn ég a pénisze a prosztatagyulladás mellett, az lehet hogy folyamatosan újrafertőződik a partnerétől, ezért küldje el a barátnőjét is vizsgálatra. Ez csak feltevés, de az biztos hogy ilyen rosszul csak a tavalyi fertőzést követően voltam. Már én is az öngyilkosságon gondolkodom. Mert ha belegondolok hogy mennyit kell könyörögni megfelelő mennyiségű antibiotikumért, akkor tudom hogy nem fogok meggyógyulni, mert már mindent eljátszottam. Ha pedig Entero van és arra kiír valami kéthetes szart akkor kirohanok a világból.

bar,ll Creative Commons License 2015.06.05 0 0 4707

Szia!

A legszarabb nálam egyértelműen a prosztata fájdalma. Ülni gyakorlatilag nem tudok 10 percnél többet. Rögtön ez után a hólyagfájdalom. Nekem is volt gyulladta hólyag; de szerintem ez mára elmúlt; mert mostansàg szite egyàltalán ne fáj. Én nem lennék biztos benne; hogy a retro csinálta; ugyanis nálam pont hogy javított a tamsol a helyzeten. Bar nem kizart. Nekem az orvosok a rezidualis vizeletet tették felelőssé. A szakirodalom is azt írja; hogy a férfi hólyaggyuladásér ( ami egyébként nagyon ritka) a residuum a felelős. Àltalàban bph-ban szenvedő idősödőknél jelentkezik; mivel a bent pango vizelet berohad; befertozodik. Az figyeltem meg; hogy nalam a reggelig tartogatott vizelet szokott egetni pisalaskor.

Amugy honnan tudod; hogy valoban gyulladt a holyagod? Tukroztek teged is esetleg?

Egy evig csak a holyagfajdalom volt a panasz.Neha volt; neha nem. Dolgozni azerttudtam vele. Aztan mikor elmult; melegvaltasban jott a prosztatafájdalom. Het ev alatt kovetkezo gyogyszereket szedtem a teljesseg igenye nelkul: tarivid unasyn cifran urogutt prostazin pepponen pr. Uno cataflam voltaren aszpirin deflamat donalgin tamsol sp54 15 fele gyogytea meg fitoterapias szarok doxycikl mydeton tramadolor. Plusz izomlazitok antideprrsszansok: rivotril cymbalta xanax convulex librium ketilept triapridal zoloft cipralex stb stb stb.. Nekem egyébként a hólyagfájdalmat egyértelműen az sp54 glükozamin tamsol kombó múlasztotta el. Az sp 54 az egyetlen gyógxszer; amit IC- felírnak. A glükozami meg a hólyagnyàlkahàrtyàra jó. Az sp még a tiédnél súlyosabb hólyagparáknál is hatásos. Szerencsére Pànovicsnak volt annyi esze; hogy felírja..

 

Előzmény: lafaty1 (4706)
lafaty1 Creative Commons License 2015.06.05 0 0 4706

Szia. Neked a zűrös időszakban melyik tünetek keserítették meg leginkább az életedet? És milyen cuccokkal próbáltad csillapítani? És még egy kérdés : amennyiben a Tamsudil szúrt ki velem, és emiatt szedtem össze  egy hólyaggyulladást, akkor abban is lehetnek kellemesebb napok, vagy az folyamatosan  gyötri az embert? köszi,üdv.

 

Előzmény: bar,ll (4699)
ghepard Creative Commons License 2015.06.05 0 0 4705

Ejak utáni hugyozás fontos.. Szerintem viszont egy pár percet érdemes várni vele, amíg lenyugszik a prosztata, mert ejak után még zártabb a hólyagnyak, és más a vizelet turbulenciája, ami bekényszeríthetit a vizeletet a prosztata kiv. csöveibe, ami önmagában is tud gyulladást okozni. 

 

Nagyon jó észrevétel. No meg ha az ember nem tud rendesen üríteni, akkor állandóan mintha nagy nyomás alatt lenne a húgyhólyag meg a környéke. És ez a nagyobb nyomás aztán nem engedi, hogy a prosztiból távozhassanak bizonyos anyagok - ezért aztán nagyobbodhat meg keményedhet. Ha valahogy meg tudja oldani az ember, hogy kisebb legyen a proszti körül a nyomás (elég pici időre is, akkor már a prosztiból is távozhat a cucc. Tehát így egyszerűen fizikai oldalról szemlélve nekem kézenfekvő a megoldás, hogy valahogy érjek el kisebb nyomást a hólyagban és környékén - ez nagyban megkönnyíti a proszti működését is. 

 

Ahhoz a kelleténél nagyobb nyomáshoz hozzájárulhat a nem tökéletes emésztés, a nem tökéletes bélmozgás - és emiatt megnövekedett nyomás a belekben és akörüli régiókban. Ez meg AB szedésnél, meg alkohol ivásnál, meg amúgy is rossz emésztésnél - nagyobb erővel nyom a latban.......

Előzmény: bar,ll (4699)
ghepard Creative Commons License 2015.06.05 0 0 4704

Ehhez elég az egyik is, nem még mind a kettő egyszerre, vagy esetleg felváltva.........

Előzmény: Bohanon (4700)
ghepard Creative Commons License 2015.06.05 0 0 4703

És egy kérdés az ab-vel kapcsolatban: azt ugye tudjuk, hogy nem használ.

 

Itt csak azt nem értem, hogy akkor minek szeded és lassan nyíratod ki a gyomrod, beleid, májad meg a több belső cuccot...... Egyébként lehet hogy valamikor használtak, de mostanában már a piciknek lehethogy eledelnek számítanak.......

Előzmény: lafaty1 (4694)
ghepard Creative Commons License 2015.06.05 0 0 4702

Igen, ez szinte kötelező.......

Előzmény: Bohanon (4691)
ghepard Creative Commons License 2015.06.05 0 0 4701

Én évek hosszú során mindig azt gondoltam, hogy majd valahogy lesz. Voltak hónapok, mikor semmi gond nem volt. De aztán főleg a téli hónapokban egyre kellemetlenebb időszakok is voltak (gondolom főleg a foci miatt is, mert nem akartam abbahagyni télen sem). A legrosszabb 2006 decembere volt, mint ahogy írtam. Nekem már 1979-ben gondok voltak. Ez volt ugye 36 évvel ezelőtt, akkor sem és azóta se soha semmit nem szedtem rá. Valahogy megoldottam 2006 decemberében is és azóta egy kicsit tökéletesítettem és egyszerűsítettem a technikáimat - és ezekkel simán komfortzónában tudom tartani a lenti dolgokat is...... 

Előzmény: lafaty1 (4687)
Bohanon Creative Commons License 2015.06.05 0 0 4700
Ab + alkohol elsősorban a májat nyirja ki
Előzmény: bar,ll (4699)
bar,ll Creative Commons License 2015.06.04 0 0 4699

Szia, 

 

Nekem 3 évig nem volt semmilyen fájdalmam, akkor ugyanígy voltam vele. "ÁÁÁÁ, nem is olyan nagy dolog, igaza volt a dokinak, amikor elhajtott." Nem is gondoltam rá, el is felejtettem.

2 éve kb minden nap eszembejut, hogy kinyírom magam. Kb most ez az állapot van. Szerintem ez egyénfüggő. Valaki, tök jól elvan vele évtizedekig, mert nem nagyon csinál fájdalmakat. Ez szerintem fájdalomküszöb, meg psziché függő is. Plusz azért az sem mindegy, hogy 23 évesen, vagy 47 évesen jön elő...

Bár ez éppenséggel sosem egy öröm.

Nekem7 évből 3 rémálom volt. 1 év kellemetlen, de azért tudtam működni. 3 év, meg tünetmetes, és boldog. Többet igazából 20 év távlatából tudnék mondani, de addig vagy javulnia kell, vagy kipakoltatom magam, vagy kinyiírom magam. 

Ejak utáni hugyozás fontos.. Szerintem viszont egy pár percet érdemes várni vele, amíg lenyugszik a prosztata, mert ejak után még zártabb a hólyagnyak, és más a vizelet turbulenciája, ami bekényszeríthetit a vizeletet a prosztata kiv. csöveibe, ami önmagában is tud gyulladást okozni. 

Én piáltam AB mellett, nem lett tőle semmi bajom. Amikor a dokit kérdeztem, mondta, hogy egy-két fröccsöt megihatok mellette, lévén, hogy fél évig szedtem. 

bár én is azt mondanám, hogy inkább hanyagold, mert a pia önmagában is megterheli a gyomrot, beleket.. Az AB meg aztán... Hát tudjuk.....

 

Előzmény: lafaty1 (4687)
lafaty1 Creative Commons License 2015.06.04 0 0 4698

Az addig oké, de milyen alternatívák lehetségesek? 

1. semmi pia

2. ab 3-4 napra leáll, pia, aztán ab folytat, 

3. pia, de csak lájtosan (max 5-6 deci bor)

4. kimarad a 0608-0625 közötti időszak,pia, aztán mehet az ab?

Előzmény: Bohanon (4697)
Bohanon Creative Commons License 2015.06.04 0 0 4697
Én nem innek ab közben
Előzmény: lafaty1 (4696)
lafaty1 Creative Commons License 2015.06.04 0 0 4696

idáig 1g-os augmentin ment, de az már elfogyott.

Előzmény: bob87 (4695)
bob87 Creative Commons License 2015.06.04 0 0 4695

attól függ, mit szedsz

Előzmény: lafaty1 (4694)
lafaty1 Creative Commons License 2015.06.04 0 0 4694

És egy kérdés az ab-vel kapcsolatban: azt ugye tudjuk, hogy nem használ. Mi történik akkor, ha az ember nem veszi be az ab-t? Erősebbek a tünetek? Betegebb lesz? Nekem vszínű felírják az újabb adagot 8-án a kontrollon. Viszont hónap végén lesz egy olyan hétvégém, mikor lesz legénybúcsú, osztálytalálkozó, utána héten meg lakodalom. Szerintetek hogyan oldjam meg? Alkohollal kapcsolatban, hogy úgy mondjam, nem voltam sose egy szende szűz.

Előzmény: Bohanon (4689)
lafaty1 Creative Commons License 2015.06.04 0 0 4693

Minden egyes ejak után volt pisi. Erre figyeltem.

Előzmény: Bohanon (4691)
lafaty1 Creative Commons License 2015.06.04 0 0 4692

Ez tök jó. És milyen gyakran?

Előzmény: illaberek99 (4688)
Bohanon Creative Commons License 2015.06.04 0 0 4691
Ejak után pisi!!!!!
Előzmény: lafaty1 (4678)
Ricciardo Creative Commons License 2015.06.04 0 0 4690

Nekem pl. tegnap tegnapelőtt alig volt tünet, azt hittem meggyógyultam. De ma olyan erősen fáj hogy elviselhetetlen. Kezdem azt hinni hogy mégis csak visszakaptam valamit pár napja...

Előzmény: lafaty1 (4687)
Bohanon Creative Commons License 2015.06.04 0 0 4689
Nekem nem. De nekem nagyon enyhe tuneteim vannak, ha melóra koncentrálok észre sem veszem.
Éjszakai vizelés fenyevente egyszer...

Kurva fenek melegedés ne lenne....

Na mindegy gyúrok a kurca ab kúrára, július elején elkezdem
Előzmény: lafaty1 (4687)
illaberek99 Creative Commons License 2015.06.04 0 0 4688

Van

Előzmény: lafaty1 (4687)
lafaty1 Creative Commons License 2015.06.04 0 0 4687

Sziasztok.

És egy újabb kérdés. Ti, akik benne vagytok nyakig, vagy még mélyebben, vannak olyan napok, vagy időszakok, mikor semmi tünetetek nincs? Mikor nem fáj, nem feszít, meg miegymás? Mikor az ember naív, és úgy gondolja, hogy mégse olyan nagy a baj. Van nektek ilyen...? 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!