Keresés

Részletes keresés

rocky reloaded Creative Commons License 2017.07.29 0 6 12133

Hogy mi folyik az USA-ban? A hadsereg tisztikarának hazafias értelmü része megértette, hogy a liberónácizmus az USA létét fenyegetö dugóhúzóba vitte az országot, s most végre találtak egy elnököt (Trumpi), aki a hadsereg támogatásával esetleg képes lesz a dugóhúzóból kiemelni az országot. A liberónácik a pénzügyi maffia (mint a fasisztoid náci Szaros Gyuri bá és tsai) támogatásával és Hitlery vezetésével bele akarták (akarják) az USA-t egy III. VH-ba rángatni, ami az USA megsemmisüléséhez is vezetne. A hadsereg józanabb része ezzel tisztában van, és beintett a liberónáciknak. Az USA lényeges belpolitikai reformok nélkül totális hanyatlásra van ítélve. A jelenlegi politikai struktúra jó lehetett még a XIX. sz.-ban, de ma már a XXI. sz.-ban vagyunk....

Előzmény: herwest (12127)
ördög hárfája Creative Commons License 2017.07.29 0 0 12132

Csúnyán kibasztatok magatokkal.

Törölt nick Creative Commons License 2017.07.29 0 5 12131

Senki nem rúgta ki Priebust. She offered his resignation.

Period.

Előzmény: herwest (12127)
Törölt nick Creative Commons License 2017.07.29 0 5 12130

Hanyagold.

Előzmény: Törölt nick (12128)
Törölt nick Creative Commons License 2017.07.29 0 5 12129

Kosher ha az EU sankciókat vezet be az oroszokkal szemben. Ha viszont az USA csinálja ezt Junker tiltakozik. Ki érti ezt?

Törölt nick Creative Commons License 2017.07.29 0 1 12128

Like you.

Előzmény: Latcho Drom (12125)
herwest Creative Commons License 2017.07.29 0 1 12127

http://index.hu/kulfold/2017/07/28/trump_kirugta_a_kabinetfonoket/

Donald Trump amerikai elnök John Kelly tábornokot nevezte ki kabinetfőnökévé, leváltva ezzel Reince Priebust, közölte a Twitteren.

B+, egy újabb tábornok a kormányban, mi folyik ott?

Latcho Drom Creative Commons License 2017.07.28 -6 0 12126
Latcho Drom Creative Commons License 2017.07.28 -6 0 12125
Előzmény: Latcho Drom (12121)
Latcho Drom Creative Commons License 2017.07.28 -6 1 12124
Törölt nick Creative Commons License 2017.07.28 0 2 12123

Megint jósol a Dzsurry. De sosem nyer.

Törölt nick Creative Commons License 2017.07.28 0 2 12122

Csak neked lehet mocskos a szád?

Kan-uk.

Latcho Drom Creative Commons License 2017.07.28 -6 0 12121

Olyat fog bukni a patkányarc SzkeriMucsi mint Rottenbiller.

Ish.

Előzmény: medve talp (12113)
Törölt nick Creative Commons License 2017.07.28 0 2 12120

Istrn óvjon meg a hírcsinálóktól.

Előzmény: 5496 (12115)
Törölt nick Creative Commons License 2017.07.28 0 2 12119

Ebben az esetben kormányokkal lehetne feltölteni a börtönöket. Amiröl te itt hadoválsz az nem csak csupasz amerikaellenesség, hanem benne van a Föld  minden államának a katonai esküjében. Csak neked mg nem szóltak.

Szerencséd, hogy pici vagy.

1989. évi XXII. törvény
a honvédelemről szóló 1976. évi I. törvény módosításáról (5. §)
Én XY esküszöm, hogy a Magyar Népköztársaságnak hûséges katonája leszek.
Alkotmányunkhoz, törvényeinkhez híven, becsülettel teljesítem kötelességemet. Elöljáróim és feljebbvalóim parancsának engedelmeskedem.
Esküszöm, hogy hazámat, annak határait, függetlenségét és alkotmányos rendjét életem árán is megvédem. Az ellenséggel alkuba soha nem bocsátkozom, ellene mindenkor bátran harcolok. Szabadságharcos és honvédő elődeink példáját követve zászlóinkat, csapatainkat, bajtársaimat el nem hagyom. Fegyvereinket és egyéb harci eszközeinket megóvom. A katonai ismereteket elsajátítom. A nemzetközi hadijog előírásait megtartom, az állam- és szolgálati titkot megőrzöm. Alárendeltjeimről a legjobb tudásom szerint gondoskodom.
Teljes életemben mind békében, mind háborúban szeretett magyar hazám igaz polgárához méltó módon viselkedem.

Melléklet az 1993. évi CX. törvényhez
1. A hadkötelezettség alapján fegyveres katonai szolgálatot teljesítők esküt teszek.
Az eskü szövege:
„Esküszöm, hogy a Magyar Köztársaságot híven szolgálom, a fegyveres erők hûséges katonája leszek. A Magyar Köztársaság érdekeit, állampolgárainak jogait és szabadságát bátran, a törvények betartásával életem árán is megvédem.”
2. A hadkötelezettség alapján fegyver nélküli katonai szolgálatot teljesítők fogadalmat tesznek.
A fogadalom szövege:
„Fogadom, hogy a Magyar Köztársaságot a törvények betartásával, a fegyver nélküli katonai szolgálat követelményeinek megfelelően híven szolgálom.”
3. A fegyveres erők hivatásos, továbbszolgáló (szerződéses) állományú tagjai esküt tesznek.
Az eskü szövege:
„Esküszöm, hogy a Magyar Köztársaság fegyveres erejének hûséges tisztje (zászlósa, tiszthelyettese) leszek.
A Magyar Köztársaság függetlenségét, az állampolgárok jogait bátran, a törvények betartásával és betartatásával, a rám bízott katonák és fegyverek erejével, életem árán is megvédem. A katonai ismereteket elsajátítom, alárendeltjeimet a honvédelem feladatainak ellátására felkészítem.
Elöljáróim parancsainak engedelmeskedem, alárendeltjeimet jogaik tiszteletben tartásával vezetem, róluk emberséggel és felelősséggel gondoskodom.”

2013. év óta
Közkatonai eskü:
Én XY közkatona esküszöm, hogy Magyarországot híven szolgálom, hűséges honvédje leszek. Magyarország függetlenségét, az állampolgárok jogait és szabadságát bátran, a törvények betartásával és betartatásával, a rám bízott honvédek és fegyverek erejével, életem árán is megvédem. Elöljáróim parancsainak engedelmeskedem, alárendeltjeimet jogaik tiszteletben tartásával vezetem, róluk emberséggel és felelősséggel gondoskodom.
(Az esküt tevő meggyőződése szerint)
Isten engem úgy segéljen!

A tiszti és az altiszti állomány tagjának esküje
Az eskü szövege:
„Én XY tiszt/altiszt esküszöm, hogy Magyarországot híven szolgálom, hűséges honvédje leszek. Magyarország függetlenségét, az állampolgárok jogait és szabadságát bátran, a törvények betartásával és betartatásával, a rám bízott honvédek és fegyverek erejével, életem árán is megvédem. Elöljáróim parancsainak engedelmeskedem, alárendeltjeimet jogaik tiszteletben tartásával vezetem, róluk emberséggel és felelősséggel gondoskodom.”
(Az esküt tevő meggyőződése szerint)
„Isten engem úgy segéljen!”

Biga Cubensis Creative Commons License 2017.07.28 0 0 12118

"He [the commander of the US Pacific Fleet] was not threatening China with a strike. The question was whether he would obey the order and as a professional military man he said: yes. But I think Trump will not give such an order, even despite the tensions between Washington and Beijing," Korotchenko told Sputnik."

Valószínűleg egy orosz admirális is teljesítené a parancsot, ha Putyintól ilyet kapna.

Reméljük ilyen egyik oldalon sem lesz, ahogy az orosz szakértő rámutatott, Kína komoly ellencsapást tud mérni bármilyen támadóra.

5496 Creative Commons License 2017.07.28 0 4 12117

Raszputyin reinkarnációja rossz Putyin?:-)

Előzmény: medve talp (12114)
martinaxe7 Creative Commons License 2017.07.28 -4 0 12116

Jó páros

Előzmény: medve talp (12113)
5496 Creative Commons License 2017.07.28 0 4 12115

„Amerikai admirális: Trump parancsára atomcsapást mérek Kínára”

A Scott Swift admirálist, az amerikai Csendes-óceániai hadiflotta parancsnokának kijelentését idéző címhez a Sputnik még zárójelbe odatette: „És ez nem vicc”.

Swift ezt mondta: „Az amerikai hadsereg minden tagja esküt tett arra, hogy megvédi az Egyesült Államok alkotmányát minden külföldi és belföldi ellenségével szemben és hogy engedelmeskedik a tiszteknek és az Egyesült Államok elnökének, akit parancsnokunknak jelöltek ki”.

A Csendes-óceániai amerikai flotta hadihajói a Csendes-óceánt és az Indiai óceán vizeit járják.

/Kérdés: vajon nem kellene a Szabadság téren az amerikai nagykövetség által létrehozott guantánamói kisajátítási kerítésre ráírni: “Vigyázat, lakói őrültek”?/

medve talp Creative Commons License 2017.07.28 -5 0 12114

Ilyen amikor segghulye valamit valahol hallott (Raszputyint nem akarod példának előhozni Arzennel kapcsolatban hogy Alföldi magyar ember volt lám nem tudtak megölni vele?).

A szervezetben felhalmozódik (es inni ugye állandóan kell tehát folyamatos a bevitel)

• A határérték feletti szennyezettség arzén-felhalmozódáshoz vezet a szervezetben, amelynek döntő szerepe lehet a bőr-, tüdő-, hólyag és veserák kialakulásában. Ilyenkor elhúzódó mérgezés állhat a hátterében, de találkozhatunk akut mérgezés tüneteivel is.

2017. Majus.30.

1. Mi vagyunk a tüdőrák Európa-bajnokai
  2. A második leggyakoribb halálokban viszont mi vezetünk:  a rákban meghalók arányát mutatja, amiben messze verjük az összes OECD-országot 
Előzmény: QuantumSingularitas (12099)
medve talp Creative Commons License 2017.07.28 -6 0 12113

A keresztény, melldöngető "Jézus mit tenne" konzervatívok (pl. a szóvivő nő) kussolnak amikor Trump uj embere ELSŐ MUNKANAPJÁN f@sszopozik, kib@szottozoik és ocsmányul káromkodik a SAJÁT TÁRSAI ELLEN mint a Feher ház Kommunikációs (!) vezetője!

medve talp Creative Commons License 2017.07.28 -6 0 12112

el is olvastad vagy csak a címet fogtad fel a nagy eszeddel?

• Transitioning can be expensive—up to $130,000 per person 

KOMOLYAN?  amikor a legújabb hadihajójukba 85 millió dollár egyetlen egy lövedék (es meg csak nem is cirkáló rakéta atomtöltettel) de pitiáner 130 ezer dolláron aggódsz?

KOMOLYAN? amikor egy egyszerű, pisztoly (es nem AK47 vagy barmi más ellenség által használt) általi sérülés gyógyítása évente 740 millióba kerül az USA-ban (és nem valami borzalmas felrobbant, keze-laba elszállt katonai sérülésről beszélünk) , akkor neked ez a sok?

Előzmény: Törölt nick (12101)
rocky reloaded Creative Commons License 2017.07.28 0 4 12111

Nem öcsisajt, mert az egész a fasztoid neonáci uki puccsal kezdödött, amit az usákok finanszíroztak (s. a Nuland primitívó emlékezetes telefonját).

Előzmény: Törölt nick (12103)
rocky reloaded Creative Commons License 2017.07.28 0 5 12110

Írod: "es 2 ev mulva mikor a normalis canadaiak kibaszak onnan akkor mar ingyen sem kell majd senkinek :oP"

Sajnos ebben nem vagyok olyan biztos. Gondolj csak a szintén tökönrúgott fasisztoid háborús bünös Ignatieff-re, akit a fasisztoid náci tetü Szaros Gyuri bá azonnal felvett zsíros fizetéssel, mint "kiváló munkaeröt".

Előzmény: Well (12109)
Well Creative Commons License 2017.07.28 0 5 12109

megtarthatod a bohocot,

gondolom a libturd logikadat tok nem zavarja, h a 33 millio canadaibol konkretan 6 millio szavazott erre a bohocra :o))   

akkor most 27 millio canadai mondhatja el, nem az en PM-m :o))) Az az orszag 82% a HAHAHA 

Ennel meg a Donald is jobban teljesitt :o)))))))

es 2 ev mulva mikor a normalis canadaiak kibaszak onnan akkor mar ingyen sem kell majd senkinek :oP

Előzmény: Supremes (12106)
Well Creative Commons License 2017.07.28 0 5 12108

Wow , azert erdekelne ,h jutottal erre a kovetkeztetesre ??? tudom, a libturd logika mint ilyen nem letezik, de tenyleg erdekelne. mi kesztet arra, h ekkora faszsagot ilyen tutira kijelents ?? Talan a CNN-n olvastad ??  :o))  

Előzmény: Szentimentális Snidling (12104)
SzJ2 Creative Commons License 2017.07.28 0 6 12107

Aki annyira szeretne , koltozzon Kanadaba, ott most minden hulyet befogadnak....szetdrimboljak azt a szep orszagot....😕

Előzmény: Supremes (12106)
Supremes Creative Commons License 2017.07.28 -6 0 12106

Sorry folks, you can not have him.

Elect for yourself a decent man.

Szentimentális Snidling Creative Commons License 2017.07.28 -1 0 12105

Egyenlőre a Sereg elküldte tramplit a halál faszára ezzel(is). 

Előzmény: Törölt nick (12101)
Szentimentális Snidling Creative Commons License 2017.07.28 -1 0 12104

Hát koma most végképp kiderült hogy nem élsz amerikában.

Vagy csak pár éve vagy ott, illegálisan.

Előzmény: Well (12098)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!