Kérdezz, jár erre pár guru. Hamarabb kapsz választ, ha precízen leírod mi a baj (oprendszer, sw verzió, hibaüzenetek, egyéb) - de kérünk, egy kérdést ne írj bele több topicba, kérdezés előtt keress vissza, hátha már volt a problémád.
Ja, és amennyiben warez windowsod lenne, ez nem az a hely ahol segítene bárki. És kodekpakkot, soha, sehova sem teszünk fel.
Hogy lehet ezt visszaállítani magyarra? Facebook-on, Messengeren a szöveg egy része átállt egyszerűsített kínaira. Jobb klikk, fordítás magyarra, a legtöbb helyen lefordítja, de bárhová "megyek", vagy "észlelt nyelvre" klikkelek újra kínai. Sajnos közösen használjuk a nejemmel és a sztrókja óta időnként van mit helyrehoznom a gépen. Ez sehogy sem sikerül. Beállítom az "észlelt nyelvet" magyarra, kilépek, visszalépek újra kínai.
Ezek nagyon dràgàk....Van a youtubon valaki aki gyalogol a vàrosokban akàr egy ora hosszat és felteszi a videot utàna. Olyan szemuveget olcson kapni az aliexpresznél amelyik egy kis kàrtyàra rogziti a filmet és késobb megnézhetem... de én olyant szeretnék aminél a videot példàul a wathsappon làthatna valaki "egyenes adàsban"...
Jelentés szüleim egérpittyegtetős számítógépéről: egércserebere oda-vissza (laptop<->asztali gép) után eltűnt a hibajelenség, tehát maradt a fejvakarás, hogy mi is volt ez. Ha egyszer valaha kiderül mi miért pittyegtetett (és érdekel valakit), akkor megírom :)
Olyan szemuveget szeretnék amelyikbe egy kis kamera van beépitve de nem a keret kozepén és a kép egyidoben làthato rogzitheto szàmomra bàrhol egy mobiltelefonon vagy laptopon....Van sokféle az aliexpreszen de mindig kozéppen van a kamera a szemuvegkeretben.
Első menetben újraindításkor közvetlenül a BIOS képernyő (vagy az alaplap logója, ha gyorsindításon van) eltűnésekor le kellene nyomni, és nyomva kéne tartani az F11 billentyűt, amíg megnem jelenik ez a képernyő:
Rá kell kettintani a "Startup Repair" gombra, és követni a megjelenő utasításokat.
Akárhogyan is igyekeztem, csak lett a kérdésemben fals infó: nem telepítettem újra a Windowst, hanem "mielőtt újratelepíteném...".
A Bt-egeret kikapcsolták, Bt-modult (szóval a kis USB vackot) kihúzták, semmi sem változott, ezért első körben azt gondolom, hogy nem az okozza a hibát. Persze lehet, hogy egy vezetékes egérre megjavul, nincs kizárva semmi. Majd megkérdezem, hogy van-e a polcukon ilyen.
Kissé olyan ez a hiba, mintha valami, talán egérvezérlés mindig újraindulna.
"Azon kívül, hogy újratelepíttettem a számítógépet (vagy bármi egyéb trükk), van valakinek valamilyen használható tippe?"
Ha újratelepítetted és a jelenség nem szűnt meg akkor valószínűleg vagy valamelyik hibás driver (egér vagy BT) okozza, vagy a szüleid újra feltelepített (egyik) kedvenc programja.
Helló, ha valaki tudna segíteni: szüleim Win10-es asztali számítógépével lenne egy kis megoldandó probléma.
Randomszerűen 2-10 másodpercenként az egérkurzort középre rakja és hangszórón keresztül lejátszik egy pár taktusból álló igen rövidke trillát.
Sajnos személyesen nem tudom megnézni, csak távgyógyítással próbálkoztam: Bt egér áramtalanítás, Bt USB-dugó ki-vár-be -> pittyegés nem múlik. Billentyűzet kihúzással is próbálkoztunk, mert teljesen magától megnyitotta az Edge-ben (nem az az alapértelemezett) a Winwos Store-t (vagy mi is a neve), meg pár Help-oldalt. Nem múlt el.
Inkább szoftveres hibára gyanakszom, mint hardveresre, de ki tudja. Próbáltam a Feladatkezelőben kilövetni a gyanús programokat, de egy sem volt az (vagy nem ismertem fel). Ingyenes Avast védi a gépet, remélem, hogy nem csak névleg. Elvileg a szüleim semmi rosszat nem csináltak a géppel, gyakorlatilag meg ki tudja :)
Azon kívül, hogy újratelepíttettem a számítógépet (vagy bármi egyéb trükk), van valakinek valamilyen használható tippe?
Elnézésed kérem, hogy vnem válaszoltam eddig, de a program amit ajánlottál nem talált hibát. Azóta a win. újra lett telepítve. Nagyon kevés adat volt rajta, ezek mentve lettek. Most rendben működik. Köszönöm a tanácsokat.