Keresés

Részletes keresés

Zsuzsu1 Creative Commons License 2008.09.01 0 0 1889
Szia,

Engem is érdekelne..
princzne@monornet.hu

köszi
Előzmény: Beebite (1883)
zrínyi62 Creative Commons License 2008.08.27 0 0 1888
ha még beállhatok a sor végére, én is jelentkeznék! köszi! zsuzsanna.hantos@gmail.com.
Előzmény: Beebite (1879)
melinda75 Creative Commons License 2008.08.27 0 0 1887
én is küldök mail cimet. ny-afi@hotmail.com
köszi
Előzmény: Beebite (1883)
mammamija Creative Commons License 2008.08.26 0 0 1886
Nem a vetera volt, hanem a tesz-vesz - de az annyira átláthatatlan - az előbbit jobban szeretem.
Előzmény: mammamija (1885)
mammamija Creative Commons License 2008.08.26 0 0 1885
:)) Ráleltem a veterán én is egy csomó dologra:)) már rendeltem is - holnap hozzák.
Ha van kék szinű porcukorszóród - inkább tekerőd -, akkor lestoppolom!!! Az nagyon tetszett - útálom, amikor a porcukor összegöbösödik a zacsiban - ezzel meg tök jó szórni.
Ha fényképezel én is kérek e-mailt!!! a luyzeekukacvipmail.hu-ra!!! aztán osztozunk a többiekkel:))
zsuzska60 Creative Commons License 2008.08.26 0 0 1884
adok mail címet:
koszegi31 kukac hotmail pont com
Köszike!!
Beebite Creative Commons License 2008.08.25 0 0 1883
Oké, valamikor nekiugrom, hogy lefotózgassam, és akkor küldök mailt nektek:)
De fagyis doboz már nincs benne egy sem :)
Előzmény: moes (1881)
zsuzska60 Creative Commons License 2008.08.25 0 0 1882
Engem is érdekel a dolog!!!
:-))))
moes Creative Commons License 2008.08.25 0 0 1881
meg nekem is :)
mzsperx Creative Commons License 2008.08.25 0 0 1880
ha ilyen terveid vannak, igazán szólhatnál nekem előbb ;)))
Beebite Creative Commons License 2008.08.24 0 0 1879
húú, nekem egy egész szekrénnyi van, épp mostanában tervezem egyforintos akcióban felnyomni őket a vaterára :))
Nem mindegyik igazán praktikus, de mind jóminőségű, tupper cucc, legtöbb ajándék. (sose használt.)
Előzmény: mammamija (1878)
mammamija Creative Commons License 2008.08.24 0 0 1878
Üdv a klubban - sziasztok:)

A minap jöttem haza barátnőmtől, és ámulva láttam a csodaszép Tupper dolgait a konyhában. Még katalógusa is volt, de miután én pesti vagyok nem szeretnék Győrből rendelni dolgokat.
Nagynehezen megtaláltam a Tupper weboldalát - de neten sajnos nem megy a dolog:( - mármint a vásárlás.
Szeretnélek megkérdezni benneteket, hogy hol tudnék beszerezni tupper edényeket stb..... muszáj-e bemutatókra meg ilyenekre járni?

Más.
Nekem is van tupperem - ha nem is sok - az egyik tálam megrepedt. Azt mondja a barátnőm, hogy ezekre a termékekre örök garancia van - hogy tudnám kicserélteti? régen vettem, de az ő katalógusában szerepelt ez a fajta.... mit mondtok?
Ha valakinek van "megunt" dolga - szívesen átveszem....

Köszi a válaszokat - úgy látom sokan nyaraltok, nem pörög a topik....

zsuzska60 Creative Commons License 2008.07.27 0 0 1877
sziasztok, íme néhány recept (remélem még nem volt):
Francia lecsós csirkemellek

Hozzávalók 4 főre:
1 dl étolaj
60 dkg csirkemell
10 dkg füstölt szalonna
2 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
40 dkg fehér paprika
20 dkg paradicsom
20 dkg cukkíni
SÓ , bors ,cukor, pirosparika, mustár 1 dl tej szín

A csirkemell szeleteket a Mesterszakács Kis Nyeles Serpenyőben megsütjük majd félre tesszük. Majd a Mesterszakács Nagy Nyeles Serpenyőben a hagymából , füstölt szalonnából , fokhagymából , paprikából, paradicsomból, só , bors, fűszerpaprika hozzáadásával hagyományos lecsót készítünk. Az elkészített lecsóba hozzáadjuk a fél karikára vágott cukkíni szeleteket majd 5 percig összefőzzük vigyázva, hogya cukkíni ne f6ljön szét. Legvégül hozzáadjuk a tejszínt, a mustárt és a cukrot és összeforraljuk. A kész csirkemell szeletekre raguként tálaljuk és rizs köretet vagy friss baguett-et kínálunk hozzá.

Bajor sertésragu kap ros tejfölös zöldbabbal

Hozzávalók 4 főre:
ldl étolaj
50 dkg sertéscomb
1 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
1 db fehér paprika
1 db paradicsom
Só, bors, pirospaprika
30 dkg mirelit vagy konzerv zöldbab 2 dl tejföl
1 evőkanál liszt
1 csokor kapor

A sertéscombot aMesterszakács FilIéző Késsel apró kocka vágjuk. Az 5,7 L-es Mesterszakács Főzőedényben a hagymából , paprikából, fokhagymából , paradicsomból magyaros pörkölt alapot készítünk majd hozzáadjuk a kockára vágott sertés húst. A hús piritása után körülbelül ~ liter vízzel felöntjük. Sóval, borssal , piros paprikával fűszerezve a húst puhára főzzük. Természetesen főzés közben az elpárolgott vizet folyamatosan pótoljuk. Amikor a hús teljesen megpuhult akkor a hozzáadjuk a zöldbabot és 15 percig összefőzzük. Majd végül aHitparádéban tejf6lös lisztes habarást készítve besűrítjük a ragut. A finomra vágott kaprot a végét szórjuk hozzá és még pár percig összefőzzük. Köretként galuskát vagy vajas burgonyát ajánlunk.
melinda75 Creative Commons License 2008.06.27 0 0 1876
Fagyasztott őszibarack parfé

Hozzávalók: 2 doboz konzerv őszibarack, 40 dkg cukor, 1 l tejszín

A tejszínt kemény habbá verjük, a konzerv őszibarackot lecsepegtetjük, 2 fél barackot a díszítéshez félreteszünk, a maradékot pürésítjük. A cukorral alaposan elkeverjük (oldódásig).A tejszín egy kis részét díszítéshez a Hablabdában félretesszük, majd a barackmasszát óvatosan a tejszínbe keverjük. A Király formát hideg vízzel kiöblítjük és a barackos masszával megtöltjük. Éjszakára a fagyasztóba tesszük. Szeletekre vágott őszibarackkal és tejszínhabbal tálaljuk.

Intelligens krémes

Hozzávalók: 10 dkg cukor, 4 db tojás, 7,5 dkg vaj, 2,5 csomag vaníliás cukor, csipet só, 0,5 l tej, 5 evőkanál liszt, fél csomag sütőpor

Elkészítés: A tojásokat szétválasztjuk a Konyhagyöngyében, a fehérjét felverjük a Mérő-mixben, a sárgáját a cukorral, vajjal, vaníliás cukorral, meg a csipet sóval jól elkeverjük a Szilikon keverővel. A tejet a Maxi-mixben összerázzuk a liszttel és a sütőporral. A lisztes tejet beleöntjük az elkevert sárgába, majd óvatosan, hogy a hab össze ne törjön, beleforgatjuk. Szilikon Királynő formába öntjük. /olyan lesz, mint a madártej ezért óvatosan rakjuk az előmelegített sütőbe/.

10 percig erős lángon, utána fél óráig közepes lángon sütjük.

Mikor kész hagyjuk teljesen kihűlni, és úgy a legjobb ha hűtőbe is betudjuk tenni és csak másnap szeleteljük. Ez az intelligens sütemény tudja, hogy az aljának és a tetejének meg kell sülni, de a közepe krémes marad.

ez arra az esetre ha nincs kedvünk a meleg konyhában sütögetni...

Sport szelet
Hozzávalók:
35 dkg liszt
17 dkg porcukor
4 dkg vaj
1 tojás
3 evőkanál kakaó
1 kávéskanál szódabikarbóna
3 evőkanál tejföl
1/2 liter tej
2 csomag vaníliás puding
15 dkg vaj
15 dkg porcukor

Elkészítés: A 35 dkg lisztet, 17 dkg porcukrot, 4 dkg vajat, 1 tojást, 3 evőkanál kakaót, 1 kávéskanál szódabikarbónát 3 evőkanál tejföllel összedolgozzuk, majd 3 lapot sütünk a tésztából. A fél liter tejben a vaníliás pudingot felfőzzük. 15 dkg vajat és 15 dkg porcukrot habosra keverünk. Ha a puding kihűlt, a kettőt összekeverjük. Ezzel töltjük a lapokat. A tetejére tehetünk csokimázat is.

Megjegyzés:
Nagyon finom, egyszerű és mutatós. Máz nélkül is nagyon finom, a tetején porcukorral.
melinda75 Creative Commons License 2008.06.27 0 0 1875
Desszertes gyűrű

Recept ajánlat-

Gyûrû alakú borkocsonya

Hozzávalók: 1 üveg rozé bor, 10 dkg cukor, fél citrom leve, 2-2 narancs banán, 4 szem szegfûszeg, 1kávéskanál fahéj, 1 tasak étkezési zselatin.

Elkészítés: A bort a cukorral, a szegfûszeggel és a fahéjjal felforraljuk. A zselatint 1dl vízben forrásig hevítjük, majd levesszük a tûzrõl, és rászûrjük a forralt bort. A Desszertes Gyûrût, vagy a Fesztivált hideg vízzel kiöblítjük, és a kihûlt borkocsonyát beleöntjük. A felkarikázott banánokat és a gerezdekre szedett narancsokat a borkocsonyába rakjuk, és hûtõszekrényben dermesztjük.Tejszínhabbal is kinálhatjuk.

Ajánlott Tupperware termékek: Desszertes Gyûrû, Fesztivál, Konhagyöngye, Mix-Fix

Muzlibomba

Hozzávalók: 1 pohár rizs, 1 pohár víz, 1 pohár tej, 1 pohár mûzli (legjobb a gyümölcsös), 1 cs. Vaníliás cukor, porcukor ízlés szerint

Elkészítése: A Mikroplusszban tejberizst készítek. Ha kihült, hozzákeverem a mûzlit, tetszés szerinti prcukrot és a vaníliás cukrot. Az egészet beleöntöm a Desszertes Gyûrûbe, 1 árára a hûtõszekrénybe teszem.

A tetejére készíthetünk csoki vagy vanília öntetet a Mix-Fix segítségével.

Ajánlott Tupperware termékek: Mikróplussz edény, Desszertes Gyûrû, Kanálbazár Keverõ, esetleg Mix-Fix

Csipet-csapat kedvence

Hozzávalók: 2 csomag pudingpor (lehet különbözõ ízû), 1 liter tej, 30 dkg cukor, 1 doboz õszibarack befõtt, 8 db babapiskóta, 5 dkg kókuszreszelék.

Elkészítés: A pudingport a Mix-Fix-ben 2 dl tejjel és a cukorral jól összerázzuk, majd a többi tejhez öntjük és kevergetve sûrûre fõzzük. Ha kétféle port használunk mégegyszer ismételjük meg. 0,5 liternyi pudingot a kiöblített Desszertes Gyûrûbe öntünk, majd megszórjuk az apró kockára vágott õszibarackkal és a durvára morzsolt babapiskótával. Óvatosan ráöntjük a második 0,5 liter pudingot és miután kihült hûtõszekrényben 2 órát pihentetjük. A Desszertes Gyûrû fedelére borítjuk, kókuszreszelékkel megszórjuk és õszibarack kockákkal díszítjük.

Ajánlott Tupperware termékek: Mix-Fix vagy Maxi-Mix, Desszertes Gyûrû

Birsalmasajt

Hozzávalók: tetszés szerinti mennyiségû hámozatlan birsalma, kilogrammonkénti birsalma péphez 70-80 dkg cukor, izlés szerint kb. 2 teáskanál fahéj

Elkészítés: A megmosott és felszeletelt birsalmát megfõzzük, leszûrjük majd összeturmixoljuk. 1 kg péphez 70-80 dkg cukrot keverünk és tovább fõzzük, -kevergetve a kanárbazár bármely tagjával, - addig, amíg az teljesen besûrûsödik. Fahéjjal is ízesíthetjük. A masszát kiöblített tupperware eszközök segítségével "formázzuk". Tehetjük a puding tanoncba, vékonyan a desszertes gyûrûbe, Fesztiválba vagy a Lapos Kristály tálakba. Kiönthetjük azonban bármilyen tupperware edényünk tetejébe, tálcájába, amelynek pereme van. Dermedés, száradás után (kb 1 hét)a 8 az 1-ben sütiformával kiszaggathatjuk és mignon papírba téve kínálhatjuk. Természetesen a tálaláshoz is tupperware edényt használunk. Nagyon dekoratív és finom csemege, a formázott birsalmasajtocska biztos sikert hoz a háziasszonynak.

Ajánlott Tupperware termékek: Puding Tanonc, Desszertes Gyûrû, Fesztivál, Lapos Kristálytál, 8 az 1-ben Ssütiforma, Kanálbazár

Epres bomba

Hozzávalók: 25 dkg túró; 1 tasak gyors rizs; ½ l tej; ½ kg eper; ½ l tejszín; 15 dkg vaniliás cukor; 3 dkg zselatin

Elkészítés: A tejet felforraljuk és a tasakban félpuhára fõzött rizst hozzáadva tejberizst készítünk belõle, majd hagyjuk kihûlni. A túrót áttörjük a krumplinyomóval. A 2 literes Mérõ-Mixben az epret összeturmixoljuk a porcukorral, utána a túrót is hozzákeverjük az Új Hullám Keverõvel. Ezután ezeket az Új Hullám nagy tálba rakjuk és a hideg rizst belekavarjuk. A zselatint kevés vízben – melegítve – feloldjuk, majd ezt is belekavarjuk. A tejszint a Maxi-Mixbe kemény habbá rázzuk és a gyümölcsös túróba forgatjuk. Ha ez elkészült kell hozzá 2 db Fesztivál vagy 1 Fesztivál és 1 Desszertes Gyûrû amibe beletöltjük és egy pár órára hûtõbe tesszük. Ezután ha jól összeállt készíthetünk emeletes tortát, ugyanis a Desszertes Gyûrû közepén található üres térbe még rakhatunk gyümölcsöket gyümölcskocsonyával, majd a Fesztiválból a tetejére helyezzük a másik felét és kész az emeletes bomba.

Ajánlott Tupperware termékek: Mérõ-Mix; Új Hullám Keverõ; Új Hullám Nagy edény; Maxi-Mix; Fesztivál; Desszertes Gyûrû

Orosz krémtorta (sütés nélkül)

Hozzávalók: 1 csomag babapiskóta, egy evõkanál zselatin (kb. 2 dkg), 15 dkg cukor (vagy ennek megfelelõ cukorpótló tabletta), 1 tojássárgája, 1 dl tej, 10 dkg vaj, 1/2 l tejszín, 2-3 evõkanál rum, 20 dkg cukrozott gyümölcs (vagy kompót), 10 dkg rumba áztatott mazsola, 1 cs. Vaníliás cukor, 2 evõkanál porcukor.

Elkészítés: A cukrot habosra keverjük a tojássárgájával meg a tejjel, és gõz fölött sûrûre fõzzük. A tûzrõl levéve, beletesszük a vaníliás cukrot és ha kihûlt, az elõre kikevert vajat, a langyos tejben megáztatott zselatint (ha csomós át kell szûrni) és a tejszín felét kemény habbá verve. Elkészíthetjük a Lila Desszertesgyûrûben és a Fesztiválban is! Rétegezve úgy rakjuk le, hogy a rétegek közét megszórjuk apróra vágott cukrozott gyümölccsel meg a rumba áztatott mazsolával. A tetejére babapiskóta kerüljön! (Ha kiöntjük a formából ez lesz az alja.) 1-2 órára hûtõszekrénybe rakjuk. Tálalás elõtt kiborítjuk a formából és bevonjuk a tejszín másik felével, amit elõtte porcukorral ízesítettünk és kemény habbá vertünk.

Tupperware eszközök: Mérõ-mix, Kanál Bazár Keverõ, Fesztivál vagy Lila Desszertes Gyûrû, Konyhagyöngye (tojás szétválasztó).

melinda75 Creative Commons License 2008.06.27 0 0 1874
na akkor ébresztö topik!!!
4 Részes Nyári Ételhordó

Időszak: 2008. június 23. - július 20.

Ára: 7 290 Ft

Desszertes Gyűrű világoskék színben

Ára: 2 990 Ft

A katalógusi változathoz képest 35% kedvezménnyel!

Szilikon Gyümölcstorta Forma

Ára: 6 300 Ft

Fantasztikus ajánlat!
Mesterszakács WOK alj+tető

Ára: 49 990 Ft

1.2.3.4.
amo78 Creative Commons License 2008.03.07 0 0 1873

Szia Évi!

Tudod szerdán én írtam neked mailt, de tegnap is, meg ma is hiába írtam újra a címedre, mindig visszakaptam egy hibaüzenetet. Vmi gond van a postafiókoddal? Nincs véletlenül freemailed vagy rám tudnál csörögni holnap? (az üzenetem végére odaírtam a számom)

Üdv

Mónika

(antimonyok@...)

Előzmény: fehercica80 (1872)
fehercica80 Creative Commons License 2008.03.04 0 0 1872

Szia!

Írd meg nekem légyszi hogy hogyan léphetnék be és mennyivel olcsóbban vehetném meg a termékeket?

Még azt szeretném megkérdezni hogy minden féle képp kell-e csinálni partyt vagy úgy is beléphet az ember hogy regisztrál valamennyi pénzért és utánna olcsóbban vásárolhat?

Írj légyszi a fehercica@primposta.hu e-mail címre

Kösz-köszi-köszi.

ovábbi szép napot neked és családodnak. Évi

Előzmény: helreni (1854)
zsuzska60 Creative Commons License 2008.02.27 0 0 1871
Nagyon haldoklik az oldal, pedig jó lenne recepteket cserélni
somanya Creative Commons License 2007.11.26 0 0 1870

NA én felvertem habnak a tejszínt és most várom az eredményt a hütőben figyel a joghurt torta.

Előzmény: melinda75 (1868)
somanya Creative Commons License 2007.11.26 0 0 1869

Köszönöm!Már csak egy kérdés: tejszínt nem kell felverni?:)

Előzmény: melinda75 (1868)
melinda75 Creative Commons License 2007.11.26 0 0 1868
ja a tejszin is kb ekkora a dobozos és kb 4dl a zacsis
Előzmény: somanya (1866)
melinda75 Creative Commons License 2007.11.26 0 0 1867
joghurt normál kb 175gr azt hiszem ekkora
Előzmény: somanya (1866)
somanya Creative Commons License 2007.11.26 0 0 1866

Melinda!

A doboz az mekkora pontosan a joghurtból és a tejszínből?Zselatin az por?

Köszi

Előzmény: melinda75 (1865)
melinda75 Creative Commons License 2007.11.24 0 0 1865
Joghurt torta
3 doboz joghurt vagy kefir, 2 doboz tejszín vagy 1 zacskó féltartós tejszín, 1 csomag zselatin, 12-13 evőkanál cukor, tetszőleges mennyiségű gyümölcs. A joghurtot, zselatint és a cukrot összekeverjük, és felmelegítjük. Felforralni nem szabad. Kihűlés után belekeverjük a tejszínt és a gyümölcsöt. Kivizezett formába töltjük, és hagyjuk megdermedni. Ha kihűlt, a formából kivéve lehet díszíteni tejszínhabbal és gyümölccsel.
melinda75 Creative Commons License 2007.11.24 0 0 1864

sütés nélküli TÚRÓ TORTA
1/2 kg túró, 23dkg cukor, 1cs vaníliás cukor,10dkg vaj.Ezeket habosra keverni. Félre tesszük.3dl tejjel elkeverni egy 25 g-os zselatint,felfőzni, de nem forralni.Ezt össze keverni a túró krémmel,hűtjük, és torta formába öntjük,hűtőbe tesszük míg teljesen megdermed.Utána ki lehet rakni gyümölcsel, vagy csak simán.Elkészítjük a kocsonyát.1dl tömény szörpöt,2,5 dl vizet, 1 e.kanál cukrot, 25g-os zselatint felfőzni, ha kihűlt a túrókrémre önteni, és hűtőbe tenni
winters101 Creative Commons License 2007.11.24 0 0 1863
Sziasztok! Elég új vagyok még, és szeretnék valakitől túrótorta receptet a desszertes gyűrűbe.Jöhet még pár más recept is. Köszi
Törölt nick Creative Commons License 2007.10.10 0 0 1862
Sziasztok,

Engem erdekelne a tuppernek egy thermo etelhordoja. 3 edenyke van benne, es egy thermo taska van hozza. Meg tudnatok mondani, hogy mennyi az ara? Ha tobbet veszek, van-e kedvezeny?

Koszi

TW2006 Creative Commons License 2007.10.08 0 0 1861
Írj légyszi egy mailt !
Előzmény: zrínyi62 (1860)
zrínyi62 Creative Commons License 2007.10.05 0 0 1860
Szia! minden tel.számot, cimet elhagytam! Fel tudsz hivni? köszi! /Tavas u./
Előzmény: rozsakvarc (1828)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!