De jobbkezes középsők is érdekesen alakulnak, lesz 6 irányító-átlövő-szélső, Lékai, Lauge, Nenadics, Mahé, El dera, Lukács és egy védekező-elvileg átlövő Ligetvári és még lehet vkit ki is hagytam.
Nem tudom a mi fiataljaink mire lesznek képesek 1-2 év múlva, de a horvátok kezdő átlövői egy 99es - Lucin és egy 98as Martinovics, őket simán be lehetne építeni. És az orosz Kosorotov, ballövő is 99es, aki az utcsó véleményes gólt lőtte, ő sem lesz már sokáig a plockban sztem.
mindent leírtatok, illetve Vass Jr. mindent elmondott az interjúban.
az egy tipikus magyar válasz, hogy "merő külföldről jobban tudja a tutit".
egyrészt azért van/lehet ott, mert itthon ezzel a mentalitással sehova se jutott volna. a segítő szándék beszél belőle - ez kb ugyanaz, mint amikor Dárdai ajánlotta a belga átvilágító céget. megírták a jelentést, hogy egy nagy nulla az UP. történt valami? na ezért nem jön haza pl Dárdai...
másrészt neki semmi köze a magyar kézilabdához, nem érintett, nem azért mondja azt, amit mond, hogy valakinek a kedvében járjon.
harmadrészt, Hoffmann mester is elmondta azt, amit gondol az egészről. már jött is rá a riposzt, hogy mit képzel...
Vajon lesz még bejelentés jövő évi szezonra ? Ami biztos ,hogy Nagy L nyilatkozatából lehet tudni ,hogy Manaskov nem marad .De vajon jön helyette valaki vagy szélre ki küldik majd Mahét ?