Ölég nehéz ebben a pörgős topikban visszaolvasni, amikor se arra nem emlékszem, ki írta, se arra, hogy mikor. Ezért kérdeztem. Sajnos még a maratoni beszámolók elolvasására sem volt időm, a spartatlonról nem is beszélve. :-(
Eddig 40 pólónyi pénz érkezett meg és további 8-ra van igéret. (az alábbiaktól ma jött meg az átutalás: Leille-le, Hauanita, eravip, IVkercsaj) A többiek tessenek sietni :)
Van egy pár topiktárs akiről semmit sem tudni. Kértek pólót de azóta ezt nem erősítették meg és nem küldtek előleget. Tudunk valamit róluk?:
Nem tudom Jannis mit ajánl.
Rune (Larson) hétvégén vesz egy 100 km-es vonatjegyet, és hazaszalad [http://www.loparlarsson.se/]. Ha hosszabb a táv és több a holmi, vesz egy babyjoggert.
Minél gyakrabban. Amennyi időd van. A végére azért fáradj el.
Minden verseny egyben edzés is a következőre.
András
Köszi a linket a Spartathlon topikra, nem ismertem eddig, végig is olvastam, nagyon tanulságosak az elemzéseid, különösen mert magamtól is hasonló következtetésekre jutottam az én behatárolt tapasztalataim alapján.
Mi a véleményed a felkészülés során végzett rendszeres hosszú futásokról? Milyen gyakran? Milyen hosszút? Milyen gyorsan? Olvastam valahol, hogy Kouros nem ajánl 30 kilométernél hosszabb edzésfutást. Lehetséges ez?
Nyirmogó kettő, 3.6 km :). Azon vigyorogtam, hogy küldték ezt a képeslapot, hogy majd a végén pólót meg Ablon meglepetést kapunk. Megnéztem, mi a fene ez a cég - vajon egy havi kedvezményes irodabérletet szórnak hozzánk? :)
En is visszajottem a nyaralasbol :o), vegigolvastam a topikot, gratulalok minden versenyzonek, turafutonak, maratonistanak, otthon edzonek.
A polok megrendelesere holnap ugy nez ki sort keritek. Tobb mint a ketharmada az elorendeloknek visszaigazolta, valszeg megrendelem mindenkiet, legfeljebb marad 4-5 nicktelen a vegen, ha megse... de azert meg varom, aki meg nem tette meg.
Futottam is a bukkben a hetvegen, Bogacs es Szomolya kozott az erdoben masfel oracskat, kicsit esoben, friss finom levegon, nagyon jol esett, az erdo mar gyonyoru szep volt... :o)