ÜresFej, info csak neked: Pont az usák hadsereg nem akar III. VH-t, s különösen nem nukleáris adok-kapokot a ruszkikkal, mert a hígagyú politikusokkal (mint a Hitlery) ellentétben pontosan tudják, hogy egy ilyen métában az USA is legkésöbb 30 percen belül totálisan leamortizálódna.
A ruszkik (pontosabban az EU) elleni szankciók nem Trumpi-tól, hanem a szenátustól származnak. Sok szenátor kis piti prrivátbizniszébe köpött bele Trumpi, s ez ellen akarnak fellépni.
Öcsisajt, ez már itt ki lett tárgyalva: Az usák admirális azt mondta, hogy az elnöktöl parancsot kap, akkor mér atomcsapást. De láthatólag Trumpi nemigen akar jelenleg ilyen parancsot adni, míg a Hitlery már kiadott volna ilyen parancsot. Megint szalmabábozol, úgyhogy vedd be az esedékes dilibogyóid.
A Scott Swift admirálist, az amerikai Csendes-óceániai hadiflotta parancsnokának kijelentését idéző címhez a Sputnik még zárójelbe odatette: És ez nem vicc.
Öcsisajt, info csak neked: Pont az usák hadsereg nem akar III. VH-t, s különösen nem nukleáris adok-kapokot a ruszkikkal, mert a hígagyú politikusokkal (mint a Hitlery) ellentétben pontosan tudják, hogy egy ilyen métában az USA is legkésöbb 30 percen belül totálisan leamortizálódna.
Ez a nagy pofára esés hogy itt nyomtatok hogy majd hillary az aztán igen..:-)
A putyinista Lovass is újra leszopta magat a örülünk elnök ur jóslataival. Igen nem fog az amcsi hadilobbi nyerni semmit azert pakolja sorba a katonákat a kormányába a bekeszereto trump. Azért írta alá ruszkik elleni szankciókat is éppen mert
Én meg imákba foglalom a fasisztoid náci tetü, a Szaros Gyuri bá nevét, mert a ruszki tözsde elleni 2015 karácsonyi támadásakor szarér-húgyért elsörangú papírokat lehetett venni kb. 3 napig. Ezek a papírok ma 300+%-on állnak (euró-ban) és a vételárra vetített hozam (osztalék) 15% feletti. A vén fasisztoid náci tetü organizálhatna még egy ilyen ziccert 2017 karácsonyára.
Öcsisajt, info csak neked: Pont az usák hadsereg nem akar III. VH-t, s különösen nem nukleáris adok-kapokot a ruszkikkal, mert a hígagyú politikusokkal (mint a Hitlery) ellentétben pontosan tudják, hogy egy ilyen métában az USA is legkésöbb 30 percen belül totálisan leamortizálódna.
Tja, öcsisajt, csak a bizonyítékok hiányzanak még mindig. Addig meg mindegy, hogy ki ismer el mit. Az "elismerés" NEM PÓTOLJA a tényeket. Fake news ügyében meg az usákok a világelsök, méghozzá igen nagy fölénnyel, ebben a kategóriában a ruszkik pl. a NYT/WP/CNN/stb.-nek még a cipöfüzöjét sem köthetik meg. Vagy szerinted Putyin a CNN-t/WP-t/NYT-t és a többi liberónáci szennymédiát is megvette?
Cyberattacks: Ha bárki (te is vagy én is) bekapcsolja a számítógépét a világon bárhol, ahol Internet van, az elsö pillanattól kezdve tömegével fogják "cyber attack"-ok érni a számítógépét (a tiedet is meg az enyémet) a legkülönbözöbb forrásokból, de a források legnagyobb része usák eredetü (ill. az usákok által finanszírozott). Szóval bagoly mondja verébnek....
latszik beszartak a ruszkik ha mar ilyen kreten REMHIREKET terkjesztenek a KINA-USA ellen (az itthoni sok lovas fele idota meg masolja be hirnek a ruszki propagandat!)
Eljhiszem be vagytok sz@rva ruszki propagandatokkal, amikor az újabb tábornok a kormányban ELISMERTE AZ OROSZ BEAVATKOZÁST a választásba!
Kelly was among several top national security officials who backed the government's conclusion that Russia carried out a campaign of cyberattacks and fake news to influence the election in favor of Trump.
Kelly joined CIA Director Mike Pompeo, White House Homeland Security and Counter-terrorism adviser Tom Bossert and Director of National Intelligence Dan Coats who all expressed their support last week for the intelligence community's findings.
B+, egy újabb tábornok a kormányban, mi folyik ott?
hahahah, mit szopnak a 888.hu-sok, a Magyar időkbeli putyinista lovass Istvánok és az összes Hillaryt fikazo, hogy ha ő nyer akkor háború lesz mert jaj Clinton egy heja, de Trump az majd békét hoz és nem költ fegyverkezesre!
Lovas István - Békeszabotőrök:
Még kiderülhet az is, hogy a Fehér Ház fura ura megmakacsolja magát, és mind az orosz, mind a kínai államfővel olyan megállapodásokat köt, amelyek az amerikai hadiipar lobbistáinak csettintése helyett a világon élő, békére vágyó milliárdoknak lesz jó. Derűlátásunkat tagadhatatlanul táplálja az a nyugodtan korlátlannak nevezhető gyűlölet, amelyet a fősodratú sajtó fejez ki az amerikai elnök irányába.
Nem tudom ki dob fel kit és hova. Csak azt tudom, hogy a portfólióm november óta 21%-ot emelkedett. És még csak augusztus sincs. De én vagyok az okos, mert jó papirokba fektettem.