A presetes obik mind ilyenek. Állítasz a preset gyűrűvel egy munkarekszt, majd exponáláskor csak ütközésig elfordítod a rekeszgyűrűt. A rekeszgyűrű csak az előzőleg a presetgyűrűn beállított értékig fordul el.
A rekeszgyűrű folytonos mozgású, a preset gyűrű kattan az értékeknél.
Olvasgattam,most jupiter 37a témában,azt írják jó kis cucc csak az illetőnek egy gondja volt vele,hogy fokozatmentesen lehet állítani a blendét,ez most konkrétan mit fed,mennyire hátrány?
Ajajj, földrajz most sem fekszik rendesen, mert van egy Tiszaugom, amiről nem is tudtam, hogy ott van. Simán a tóhoz raktam Kisköre környékére, de ne kérdezzétek, hogy miért. Időpontot nem tudok, de valahol van egy naptáram, csak azt így út közben nehéz összeszedni. Oda szerintem elég sok fotós motyót viszek, aztán vagy kezdek vele valamit, vagy nem.
Vagy ha kirándulós topikot csapunk az obik mellé, akkor előtte lévő útról most jött az üzenet " please ring the buzzer, ΓΡΙΒΑΣ, and Vaso will open up! She doesn't speak English," Valami lesz ott is, csak nem vihetek ennyi orosz üveget, meg egyebet mert hátizsákos hétvége lesz...
Mailozzuk le, mert még mindig határeset, nem sokára megyek Poroszlóra, Gyöngyös anyóshoz még kb. közel esik. Ha a déli csücske, akkor az szopóbb, Kunszentmárton-Szelevény darabot valamikor júni-júli környékén terveztem letámadni, ha csak valami közbe nem jön és előbb arrafelé kavarodok.
Ja, olvastam futtában, csak éppen két kontines közt is vagyok, aztán útközben itt-ott egyszerűbb az eszet osztani, mint értelmesen levelekre válaszolni, ami nincs mobilon. Ok, minnyá megfejtem és előszedem. Képet kb. csüt este tudok gyártani, az úgy jó az? Vagy fizetsz utólag, ha megfelel, mert én biztos vagyok a cucc hibátlanságában :-)