Keresés

Részletes keresés

Hauanita Creative Commons License 2004.10.13 0 0 64964

Én is kellőképp demoralizáltam magam indulás előtt. Bár igazából tudtam, hogy úgyis jó lesz :)) Ezt már maga a terv is garantálta: 10 kiliben 4*1k gyorsabb, de csak úgy óvatosan, elvégre is pihihét van. Bár itt csak lightosan van rossz idő, vagyis a k hideg mellé nem volt se szél, se eső. Nincs is így benne kihívás, de azért míg kiértem a ligetbe eléggé fáztam. Majd ekkor levettem a 2. réteg hosszúujjút, gondolván a gyors körökre minek, aztán meg olyan jó lesz felvenni. Maga a futás jól is ment, meg jól is esett. Erőlködés nélkül futottam 4:46-4:50 közöttiekre a gyors köröket, köztük kényelmes majdnem 6percesekkel. Aztán jól elment az orrom előtt a busz, de sejtem, hogy ezt az égiek szervezték így, hogy ne lógjam el a nyújtást sem :))

Azon filózom, lehet ok-okozati viszony abban, hogy akkor érzem merevebbnek meg fáradtabbnak a lábaimat, és akkor fájdogál a sípcsontom is gyakrabban, ha ellógom a nyújtást, vagy ezt csak a lelkiismeretem gondolja???

Amúgy pedig ezúton is gratulációm a hétvégi túrafuásos szekciónak!

Gabi, Ganki! Ügyesek voltatok!! Gratulálok!! :-)

Előzmény: _tyúkanyó (64959)
FUTURE Creative Commons License 2004.10.13 0 0 64963

Bocs Mindenkitől, hogy nem tudtam jönni topikfutni, de szólított a kötelesség (munka). Remélem, azért nem tévedtetek el nélkülem a sötétben. :-)

petami Creative Commons License 2004.10.13 0 0 64962
Pénzem amit pénteken feladtam odaért vagy valahol éppen bolyong az országban?
Lassú Nyíl Creative Commons License 2004.10.13 0 0 64961
Mint a nyíl:-)))
Előzmény: _tyúkanyó (64948)
Hauanita Creative Commons License 2004.10.13 0 0 64960

Elm, ez baromi kedves Tőled. Most már legalább tudom, miért kedvellek :o)))

Azért, ha valaki XL-es hosszúujjú helyett S-es TOP-ot kap ZSEB NÉLKÜL :), léciléci cseréjjen velem :)

Előzmény: Elm (64932)
_tyúkanyó Creative Commons License 2004.10.13 0 0 64959
A meleg lakást szeretem, csak már szerettem volna egy jó kis futás UTÁN megmelegedni benne... Most már az eső is esik, így dupla öröm lesz hazaérni.
Remélem, a fejfájásod megijedt a gyógyszer gondolatától is!
Jó futást Neked is, meg mindenkinek, aki még megy ma! (Akár topik-, akár egyéb futásra. A tájfutókat külön irigylem:).)
Én most már nekiállok öltözni, aztán valamikor futok is...
Előzmény: Törölt nick (64958)
Törölt nick Creative Commons License 2004.10.13 0 0 64958

Igen, értem a problémát. Én most teszek megelőző lépéseket programfelborulás ellen: minden második pislogásnál erősen közlöm a fejemmel, hogy hagyja abba a fájást, mert különben nem fogok tudni futni :))) Még fél órája van, aztán kegyetlenül gyógyszer jön, amit ugyan nem szeressek, de vagy az, vagy 3 napos migrén :)

Egyébiránt meg szerintem fog még ma hiányozni neked az a jó meleg lakás :))))

Előzmény: _tyúkanyó (64957)
_tyúkanyó Creative Commons License 2004.10.13 0 0 64957
:)))
Csak azért morgok, mert utálom, ha ennyire felborul a programom (lélekben már rohangászok a városban, a gyakorlatban meg itt senyvedek a jó meleg lakásban).
Előzmény: Törölt nick (64955)
lunanoctis Creative Commons License 2004.10.13 0 0 64956

Ha már így szóba került a tegnap este...

De előtte gratulálok Andrásnak is a Spartathlonhoz, illetve Istvánnak ehhez a bombasztikusan jó futáshoz:) ezeken akadt meg a szemem, tüzetesebben nem nagyon volt időm topikot olvasni.

Tegnap ismét ledőlt egy lélektani határ: 3*uszkve 3000 m a középső úton A Mester megfogalmazásában “erősen”, de mit jelent ez a mai világban?

Az első 3000 200. métere körül kibomlott a cipőfűzőm...innen 350 méter túlélőfutás következett, hogy a mögöttem a saját célja felé száguldó Tomator el ne akadjon bennem, miközben orvoslom a problémát. Az első kili 3:24 lett - a megállást nem számítva. Hát, ez tényleg erős lesz picit, gondoltam, biztonsági 10:50-es futásra mentve a dolgot.

Másodszorra a Margit-híd felé rohamoztam meg a középső utat, kábé a feléig elég jól éreztem magam, de örültem, amikor meg lehetett ismét állni. Harmadszorra nagyon gáz volt, az utolsó 2700 méteren zsibbadtak a combjaim, de piszokul, nagyon örültem, ahogy be lehetett érni.

Nem voltam magamnál igazából és keveset észleltem a környezetemből - vagy legalábbis nem tudatosult bennem. Erősen visszagondolva valóban találkoztam emberekkel, akik ezt állították. Hullafáradt voltam, találkoztam levezetés elején Lassú Nyíllal, aki jó sokáig elkísért a sziget pesti oldalán (köszönöm!). Minden lépéstől szülés közeli élményeim voltak, utána azon gondolkodtam a didergő ifjúságot látva, hogy a jeges víz még jót is tenne elsavasodott lábaimnak - de nekünk már finom langyos volt:)

LN

Előzmény: Lassú Nyíl (64912)
Törölt nick Creative Commons License 2004.10.13 0 0 64955
Hidd el, megvan a varázsa a sötétben futásnak :) Valahogy minden másnak látszik, már ha látszik :))
Előzmény: _tyúkanyó (64953)
Butch Cassidy Creative Commons License 2004.10.13 0 0 64954
Namelyik... A délivel átellenes vég :) Különben is csak egy parkoló van a szigeten. Szóval, akkor közkívánatra még egyszer: a cél az Árpád-híd és a szállodák között levő parkolóban lesz.

További info: pályák 2 és 3 km között. Ha valaki meghajtja, akkor kemény edzés, ha lazán megy, akkor átmozgató. Ízlés szerint.
Előzmény: 7241gabi (64939)
_tyúkanyó Creative Commons License 2004.10.13 0 0 64953
Kicsit elbeszélgetek itt magammal.
Csúszott a program, a mostani állapotok szerint megint úgy néz ki, hogy 1 óra múlva esélyes a futásom. :((( A végén még besötétedik, mire elindulok...
Előzmény: _tyúkanyó (64936)
maydayray Creative Commons License 2004.10.13 0 0 64952

off

Hát azért ez erősen függ a mikulászacskó méretétől!!! :-)))))

on

Előzmény: Spenót (64949)
Spenót Creative Commons License 2004.10.13 0 0 64951

DeFeher.

Soha nem volt meg NoiFutasos futopolom :)))

Előzmény: IV.kercsaj (64942)
ultrafutó Creative Commons License 2004.10.13 0 0 64950

Helyesebben ezt tavaly már nemAvonnak hívták.

Előzmény: Xerxesz Aron (64946)
Spenót Creative Commons License 2004.10.13 0 0 64949

Errol nem nyitok vitat. :) Nekunk jobb es kesz. :)

Egyszer Anyam osszeszedte minden batorsagat es megkerdezte, hogy a fiuk hogy oldjak meg azt, hogy ne zavarjon a "mikulas zacsko" futas kozben. :))))

Elmondtam neki, hogy semmi gond nincs vele. /bringazasnal sincs, ha jo az ules/

A melltarto viszont tok kenyelmetlen. Most mar tapasztalatbol tudom :)

Előzmény: Zsazsi (64940)
_tyúkanyó Creative Commons License 2004.10.13 0 0 64948
Na még itt is lassú vagyok... :)))
Előzmény: _tyúkanyó (64947)
_tyúkanyó Creative Commons License 2004.10.13 0 0 64947
Lánykori nevén Avon női futógála (ha jól emlékszem). Okt. 17. vasárnap; 3.6km és 10km futás. A BSI honlapján van a részletes kiírás.
Előzmény: pataporc (64944)
Xerxesz Aron Creative Commons License 2004.10.13 0 0 64946
Asszem ez az, amit tavaly még Avonnak híttak:

http://www.bpsportiroda.hu/verseny/2004/noi/fr_noi.html
Előzmény: pataporc (64944)
Xerxesz Aron Creative Commons License 2004.10.13 0 0 64945
Asszem mégsem futok ma topictot. Aludtam vagy 2 órát, mingyá leeseka székről. Inkább hazamegyek korán, kicsit kocogok, és ha köpött a maci, megyek szunyni.

Csakmondom.

Xerx
pataporc Creative Commons License 2004.10.13 0 0 64944

Sziasztok!

Valaki iderittyentene, hogy mi is ez a Ablon-futas?? Csak hogy raszanjam-e magam.

Miki, koszonom a linket! Mondjuk a pulzusszamolas-kobre emeles-atlagszamolas minusz eletkor egy kis relativitaselmelettel nyami kornyeken kicsit fustol a fejem, de sebaj. Oram ugysincs. :) Nagyon tetszik az edzesterv, meg ingadozom, hogy a kettes vagy a harmas csoportba soroljam-e magam. Mindenesetre elkezdtem, ma peldaul felkoccantam a Ko-hegyre, a Vasas-szakadekig, plusz vissza a jarganyhoz, isteni volt. Termeszetesen a meredekeket nem futom, mert nem akarom gipszben leelni hatralevo eveimet. Altalaban pedig az Obudai-szigetet tuntetem ki figyelmemmel, laza tempoban ketszer korbefutom.

Kerdes: tudtok ajanlani a HHH-futoutjahoz hasonlo, (Obudarol autoval) konnyen megkozelitheto erdei futoutakat? Huplisakat es kevesbe huplisakat? Megkoszonnem.

_tyúkanyó Creative Commons License 2004.10.13 0 0 64943
Köszönöm!
Előzmény: Akire1 (64941)
IV.kercsaj Creative Commons License 2004.10.13 0 0 64942
SpenótZita

milyen a póló? Ugye nem fehér?
Akire1 Creative Commons License 2004.10.13 0 0 64941

Én is most futottam. Eggyel több ruhadarabot húztam felülre. Nem fáztam. Gondot a hatalmas szél jelentette. Ellenszélben alig haladtam valamit.

Jó futást és jó hétvégi versenyzést!

Előzmény: _tyúkanyó (64936)
Zsazsi Creative Commons License 2004.10.13 0 0 64940
Hát, mikulás zacskóval a láb között sem lehet egyszerű futni. Hátmég bicajozni! :o)
Előzmény: Spenót (64935)
7241gabi Creative Commons License 2004.10.13 0 0 64939

Aha, tájékozódó.

Te Butch! Melyik az É-i parkoló?

:-)))

Na, én ezért nem indulok ilyeneken:-)))

Előzmény: Butch Cassidy (64937)
zakka Creative Commons License 2004.10.13 0 0 64938
SpenótZita!

Óóó, a hangom már elég magas a szopránhoz. :-)
Hoztam futócuccot, mert tök véletlenül 40 perc laza átmozgatást kaptam mára :-), viszont nem biztos, hogy a topikfutás keretében ejtem meg, mert meló után megyek futni. Persze attól még maradhatok hatig a MAC-ban.
Sőt, ismét csak tök véletlenül vasárnapra 10 km versenytempós futást kaptam, úgyhogy ha velem szeretnél futni, fel kell kötnöd a szoknyádat és a melleidet! :-)
Ja, lehetséges, hogy egy újabb nővérünk érkezik egy topiktag személyében! :-)

Aagica, Chino
Ugye fogok kapni csodarucikat vasárnapra, csak mert tökrendi és segítőkész voltam a PLUS-on? :-)

ZakkaLinda
Előzmény: Spenót (64935)
Butch Cassidy Creative Commons License 2004.10.13 0 0 64937
Ma a szigeten tájfutó verseny lesz. Aki éppen arra jár, próbálja ki, kemény vagy laza edzésnek is felfogható :)

Cél: É-i parkoló. 15:00-18:00 között állnak a pályák.
_tyúkanyó Creative Commons License 2004.10.13 0 0 64936
Majd csak kezdek valamit azzal a zsebbel :), persze hogy nem gond!

Kb. 1 óra múlva megyek futni, és nem tudom, mit vegyek fel? Hidegnek tűnik ez a 10 celsius fok... DE ha beöltözök, biztos melegem lesz. DE ha nem, lehet, hogy megfáznék- azt sem szeretném. NYIRM.

Remélem, hétvégére tényleg enyhül az idő!
Előzmény: Elm (64932)
Spenót Creative Commons License 2004.10.13 0 0 64935

Zsebesek álma :).

Tegnap elmentem anyamhoz melltartot probalni a vasarnapi versenyre.

Egy csini bikini felso lett a nyero. Par zoknival megsegitem a hatast. /Toxar lehet csajnak lenni. NemKenyelmes.../

Ha igyekezetem ellenere megis kizarnak a versenybol, akkor az AlkotmanyBirosaghoz fordulok... :)

ZakkaLinda!

Hogy allsz a nemvaltassal? :)

Este remelem, hogy jossz topicfutni, mert megkapod a polot es a rajtszamot is.

Kaptunk am Shape ujsagot is. :) Csinos csajok vannak benne meg jogaszalag vagy mi. Nagggyonhasznos.

TörökZita :)

Előzmény: Elm (64934)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!