Engedd meg, hogy véleményem legyen, és hogy tudjam, miröl beszélek. Mert én nemcsak a csúcsszuper kütyüdet ismerem, hanem magamat is. Ne akard megmondani, hogy mit gondolok. Köszönöm.
Akkor összefüggésbe hozhatnám például a kiadványkészítést az edzői szimpóziummal? :-)
Ujjal mutogatás nélkül boldog fületésnapot és szüléd érjen bokáig mindenkinek, aki (okkal vagy oktalanul) azt feltételezi magáról, hogy ma van október 14. Remélem, jól fogalmaztam. :-)
Képzeljétek, találtam egy kis pénzmagot otthon egy kupac tpapír között. Lehet, hogy benevezek a nemavonra belőle, csak nincs jelmezem. Szakáll megteszi? :-) Azért szemezek vele, mert utoljára január 4-én voltam futóversenyen, és az edzésekhez sincs motivációm, ennyi pénzért pedig már feltehetően elindulok futni. :-)
Annyira sejtettem, hogy tőled valami kedvesre számíthatok :-)))
Egyelőre nem megyek világgá, csak keddig visszavonulok hatodik emeleti magányomba, hogy aztán a néhány nap alatt összegyűjtött bölcsességet egy bizottság elé tárhassam.
A zavartalan elmélyedést csak egy ismerősöm zavarta meg, aki szokásához híven nem törődve a szükségleteimmel, teleszervezte a szombat estémet :-)
Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat (a rosszakat nem), ezeket bezsebelem, és továbbítom is rögtön Leandernek: Boldog Születésnapot!!!
Tegnap postára került a Futóbolondok SE pályázata. Legyetek szívesek esti imába foglalni a Wesselényi Sportközalapítvány kuratóriumát:-)) hátha segít...
Postai csekken adtad fel közelmény nélkül? Akkor tegnap délután megérkezett.
A pénzbeszedés a mai nappal befejezödik. Szinte mindenkitöl megérkezett minden. Az én listámon csak egy két név nincs kipipálva. Az együttműködést köszönöm, főleg mert a pénz pont elég volt egy kellemes nyaraláshoz a Kanári Szigeteken. Szóval üdv Teneriferől. :))
Enged meg, hogy megmagyarázzam. A Polar óra nem egy hajcsár meg egy szadista szerkezet. Arra való, hogy a használatával kihozd magadból a legoptimálisabb teljesítményt. Ezen felül 1001 dologra alkalmas még, de most ebbe nem mennek bele. A lényeg az, ez a kis mini computer figyeli a futás ill. kerékpározás alatt a pulzusod annak hullámzását és sebességét. Ezek alapján neked előre bekonfigurált edzésterved alapján, megpróbál a helyes irányba terelni, hogy a legjobb teljesítményt hozd ki magadból.
Éppen most próbáltam ki egy M51-et. A múlt héten egy S520-ashoz volt szerencsém. Az elöbbi alap fitness modell, talán már kapni sem lehet, az utóbbi pedig annyira megtetszett, hogy azonnal el is kezdtem nézelödni utána. Azóta kiderült, hogy csak kényelmetlen módon tudom összekötni a pc-mel (nincsen mikrofonom és nem kívánok venni), de ezt elvileg még ellenöriztetnem kell szakboltban. Hátha ök tudnak valamit javasolni. De igazából már nem aktuális, mert...
...a topikfutáson 70 perces 10 kilit mentünk Gabival, 135 körüli pulzussal. Jó sokat beszélt a csajszi :), volt miröl kérdeznem, köszönöm a tapasztalatokat, okosabb lettem. Mindig a legjobbkor jönnek ezek az élménybeszámolók ahhoz, hogy ne hirtelen felindulásból döntsek, és sose felejtsem el, hogy az egészségem többet ér, mint néhány elkapkodott futóév (ami elöttem állna egy ilyen hajcsárral a kezemen, hehe). Ha az ideit kibírtam egy analóg órával, életem legjobb formáját produkálva a nike-on, akkor a telet is átvészelem szééép lasssssúúúú futásokkal. És közben várom a tavaszt.
Ellnézést szeretnék kérni az OFFtopic-ért, de szeretném figyelmetekbe ajánlani az órám. Keveset használt(2 szer volt hordva) és sajnos nem használom a jövőben, egyéb oknál fogva. Így eladóvá vált.