Keresés

Részletes keresés

Gozo_d Creative Commons License 2000.07.06 0 0 71
Én úgy tudom,hogy Herczegért az ETO 20 milliót kért,az UTE 15 milliót akart adni és valahol féluton megegyeztek.Lehet,hogy a tartozás átvállalás ezen felül volt.
Wégé Creative Commons License 2000.07.06 0 0 70
Volt valaki az ukránok elleni meccsen? Megírhatnátok a tapasztaltakat no meg, hogy milyen balhé volt.

Egyébként a többi távozó játékos után szerintem nem sokat szed be az ETO, mert majdnem mindegyiknek tartozik. Hercegh Úgy ment ahogy jött, vagyis annak idején azért igazolhatott szabadon Győrbe, mert az UTE tartozott neki. Most ugyan így ment vissza.

Gozo_d Creative Commons License 2000.07.06 0 0 69
Stark-700 ezer maki=kb 100 millió Ft
Gozo_d Creative Commons License 2000.07.05 0 0 68
Számoljuk már össze mennyit árult ki Borbényi a csapatból?
barca8_d Creative Commons License 2000.07.04 0 0 67
Stark: Tunézia. Info: nsport.westel900.net
Amúgy mit tudtok Győri Jancsiról? Marad vagy MTK?
bala Creative Commons License 2000.06.30 0 0 66
Sokat gondolkodva a dolgon szerintem nem lessz annyira vészes a bajnokság!Ez a magyar mezőny annyira SZAR hogy, szerintem tul nagy különbség nics a csapatok között!Mondjatok egy olyan csapatot aki jól igazolt.Elmennek Sopronba, nagy ügy!Baumgartner is nélkülözhető, nálunk se csinált semmit.De ez igaz az ÖSSZES játékusonkra, sőt az egész mezőnyre!A szart csak szarral lehet pótolni:)
Előzmény: Wégé (65)
Wégé Creative Commons License 2000.06.30 0 0 65
Egyébként szerintem egyszerűen nevetséges ami az ETO körül történik. A dolog engem a Siófok és a Vác esetére emlékeztet. Nézzük meg kik mentek vagy mennek el: Salagean,Csiszár,Ferenczi,Baumgartner,Győri,Kiser,Hercegh. Nem jött Somogyi és én nem hiszem hogy Stark sokáig maradna. Ehhez képest ki jött? Gyakorlatilag senki! Érdemes lesz egyáltalán elindulni?
kisbandy-KA Creative Commons License 2000.06.29 0 0 64
Már fel is borult Garami hadrendje.
Baumi ma bejelentette,hogy aláírt a matáv-hoz.
Azt mondják az öreg a haját tépte.
kisbandy-KA Creative Commons License 2000.06.27 0 0 63

POSZA

BOGNÁR BÖJTE STARK VASAS

MRACSKÓ GYŐRI ERŐS

BAUMI NAGY

BALLA
(VAYER)

Na,mit szóltok ehhez a Garami által elképzelt
csapathoz? Ebben az alapfelálásban gyakoroltatja
a fiúkat.Igaz,most Vayer sérült.
Miért vagyunk gyengék?Habár nagyon kellene középre
egy rutinos irányító.Lehet kontrázni,de szerintem
ha ez marad a keret kezdésre,akkor Nagyból lehetne
faragni valami hasonlót.Az adottságai jók,a bökke-
nő,hogy fiatal és rutintalan.
Mai infó,hogy Ferennczinek 30-án lejár a szerző-
dése és megy az emtékába(mehetne a ..csába is)
Győri marad,hálisten.
-Gozó! A jelenlegi keret leggyengébben fizetett
játékosai Nagy és Erős.Az 1 milla az az egész sze-
zonra értendő.Mind a két gyereket a szülők támo-
gatják anyagilag.
Nagy pénzeket az ETO-nál Borbényiék tehetnek csak
zsebbe.

PG23_d Creative Commons License 2000.06.27 0 0 62
Sziasztok!

Elkeserítő a helyzet, de a remény hal meg utoljára! Emlékeztek, pár éve mikor kiestünk volna megváltoztatták az NB1 létszámát, talán most is ez lesz a megoldás :-) biztos, hogy most nem lesz világverő csapatunk, de aki most az ETO-ban marad, annak tényleg jelent valamit az ETO. hallani olyan pletykákat, hogy Vayert is vinni akarja Reszeli. Durva lenne.
Garami meg szerintem tavasszal már nem ül a kispadon.
De pénz honnan lesz?

Gozo_d Creative Commons License 2000.06.26 0 0 61
Ladaméron épül Borbényi és fiának luxus palotája.Vajon miből?
Támogatásról még annyit,a Rába eddig volt olyan év hogy 120 milliót adott.Most ennek 10-20%-át fogja adni.Külföldi befektető nélkül halálra van itélve a klub.Borbényiék meg válogatnak?
Ja halottam olyat is,hogy Herczeg 3 milloót,Nagy Lacika 1 milliót keresett havonta(csak nem fizették még ki)Irreális pénzek mozognak ebben a magyar fociban.
hool_ Creative Commons License 2000.06.25 0 0 60
:)))
Előzmény: Pityu Győr (59)
Pityu Győr Creative Commons License 2000.06.25 0 0 59
Valóban ki kell mondani: nagyon benne van a kieses a szezonban. Azonban ne adjuk fel előre! Hátha. (bár pl hallottam olyan véleményt is az elmult heten, hogy masodosztályuként elöbb jönnek a befektetők, mint pl a Vác. Erről annyit, hogy igenis érdeklődnek a klub iránt külföldről, csak a Borbényiéknak ez nem tetszett, mert ők saját menedzsmentet hoztak volna magukkal)
Ja: további jó hirek: Reszeli még jó pár játékost magával akar vinni Sopronba, csak azoknak még élő szeződésük van. Tudnék neveket is mondani, csak bizom benne, hogy ezeknek nincs realitása a szerződések miatt.
Az Audiról pár szót: nem vagyok Audi párti, de én vettem a fáradtságot még pár hónappal ezelött és utána jártam a dolognak. Szóval: az Audi marketingstratégiájának fő vonalait Németországban határozzák meg. A központi stratégia része, hogy: 1.Audi kiemelten csak világszinvonalú eseményt támogat. 2.Focit nem, vagy csak nagyon indokolt esetben.
Na mármost az Audi évi 40-50 milliót "adományoz" a városnak minden évben amióta itt van. Rendszeresen támogatja a Győri Balettot (évi 5 millcsi plusz támogatás az utazásokhoz, konkrét előadásokhoz stb), a szinházat, a győri nyár programsorozatot, ugye ott van a szökőkút (ennek reklámértéke is komoly), valamint tudomásom szerint a Kajak-Kenu világbajnokságot sem tudtuk volna megrendezni nélkülük. Azért ezek komoly, a város szempontjából fontos dolgok. Szerintem.

Wégé ez nagyon találó volt: "Remélem azok a győri szurkolók akik a teremfocin a Matávot éltették elgondolkodnak azon, hogy vajon megkapta volna ugyenezt az ETO Sopronban? "

te soproni!

Wégének igaza van, huzzal at sajat topicodba. Ezt még a fehérváriak is megértették, hogy ez itt most nem arról szól, hogy ide irogass. Látom nagyon hiányoztunk neked, beszélgetni akarsz, hát indits egy kulon sopron-Gyor topicot vagy felolem irj ide: glions@nexus.hu
Ja és még valami: te most arra a csapatra vered magad ugyebár, amit még SFACosként leköpdöstél ugye? Ez talán mindent elmond rólad. Kérlek ne ide reagálj.

hool_ Creative Commons License 2000.06.24 0 0 58
Wégé!

Mit értesz azon, hogy a mi pénzünkön?
Ez érdekelne!

Előzmény: hool_ (57)
hool_ Creative Commons License 2000.06.24 0 0 57
Bocs srácok! Semmi "gonoszkodás" nem volt a gondolataimban! Csak egyszerűen feltettem pár kérdést, és felvetettem néhány gondolatot!
Különben meg megértelek benneteket, nyalogassátok csak tovább a sebeiteket!!
Maradjatok meg magatokban, egymásközt, kitaszítva!!(önmagatok által)
Jó fanyalgást!:))
Ciao!
Hajrá Sopron! Hajrá SFAC 1900!
w3.swi.hu/cityboys

ui: A "hiénák" titulus tetszett!:))

Előzmény: Wégé (56)
Wégé Creative Commons License 2000.06.23 0 0 56
A soproni "szurkolóknak" annyit üzenek, hogy megkérem őket húzzanak innen a saját topicjukba és ne basszogassanak minket mert van így is elég bajunk. Könnyű a sebesült oroszlánba belemarni, igaz hiénák? Amúgy meg büszkék lehetnek, hogy egy olyan vérszívó mint a Matáv szponzorálja őket a mi drága pénzünkön! Remélem azok a győri szurkolók akik a teremfocin a Matávot éltették elgondolkodnak azon, hogy vajon megkapta volna ugyenezt az ETO Sopronban?

Na !

Egyébként a mai Kisalföld nagyon jó összeállítást közöl a csapatról. Remélem a vezetőség is olvassa, mert akkor elgondolkodhatnak a lemondáson.

Mr. Jabba_d Creative Commons License 2000.06.22 0 0 55
hool_!

Levelvaltasaink utan azt hittem hogy normalizalodik valamelyest a hozzaallasod a gyoriekhez. Ugy latszik sajnos tevedtem. Kepzeld el hogy nekem annyira nincs bajom a sopronikakkal hogy a Matavnak drukkolok a jovoben a PNB-ben az ETO utan. Vegul meg csak annyit hogy talan az lenne a normalis ha nem ereznel karoromet akkor amikor szarban vagyunk.

Előzmény: hool_ (53)
Gozo_d Creative Commons License 2000.06.22 0 0 54
Tudomany!
Ebből mennyit nyom vissza a Garami a Borbényiéknak?
Előzmény: Tudomany (44)
hool_ Creative Commons License 2000.06.22 0 0 53
Na azért ott még nem tartunk!!!:))) /zöld-fehér/
Viszont, szerintem nektek VÉGETEK VAN!!!!!!
Eljött a csőd!:))
Ciao!
Előzmény: gg_ (52)
gg_ Creative Commons License 2000.06.22 0 0 52
hm. hat ez itt mind szomoru, hogy ide sullyedtunk
a stadiont majd megveszi az ISM aztan rendbehozzak mint ute palyat
a sopron meg mar akkor az eto lesz
ott a reszeli meg a fel csapat bazz mi meg kiesunk aztan lehetnek majd zoldfeherek....

azert meg lehet remenykedni
sok nagy csapat esett mar ki... es csak visszajottek(elsosorba kulfoldon:)
na meg a tatabanya, amiota van penz van foci...
hajra eto :(

Előzmény: hool_ (51)
hool_ Creative Commons License 2000.06.22 0 0 51
Szevasztok!

Nem akarlak benneteket baszogatni, de most megtudjátok, hogy milyen, ha a SZÍVETEK IMÁDOTT csapata eltűnik az élvonalból!!!!
Remélhetitek, hogy csak az NB II-ben, és nem annál is lejjeb fogtok elindulni az ősztől!:))
De azért kétszer találkozunk addig, és csak utánna tűntök el!:))

Hajrá Sopron! Hajrá SFAC 1900!
w3.swi.hu/cityboys

Előzmény: Wégé (50)
Wégé Creative Commons License 2000.06.22 0 0 50
Visszatérve a szponzori dolgokhoz, a külföldi multik sehol (Magyarországon) sem támogatják a sportot. Csak azok a vállalatok finanszíroznak akik régi magyar cégek voltak (igaz, hogy jelenleg többségi külföldi tulajdonossal). Így sportot finanszíroz a Pick Rt., Matáv, Dunaferr, Rába de egy fillért sem ad a Suzuki, az Opel, az Audi, a Philips, a Nokia, az IBM, hogy csak kapásból párat említsek.
Sajnos ebből látszik, hogy csak bérmunkásnak tekintenek minket, nem akarnak gyökeret verni, az egész cég felépítés olyan, hogy pillanatok alatt áttehetik, mondjuk Lengyelországba.
A stadionra visszatérve szerintem az az egyik baj, hogy nem valósult meg a szabadidő és sportközpont elképzelés. Évtizedekkel ezelőtt az volt a terület kialakításának elve, hogy egy helyre tegyék az összes sport és szabadidős intézményt. Így épült ide a sportcsarnok, a műjégpálya, az állatkert és (anno) a vidámpark. De a szocializmusba azzal nem foglalkoztak, hogy kinek a kezében vannak az intézmények a Rába ugyanolyan volt mint ha a tanácsnál lett volna. A 80-as években aztán elfogyott a pénz (nem épült meg az uszoda sem a műjégpálya mellett, és az intézmények magukra maradtak. Mindegyik külön fejlesztésekbe fogott ami inkább széthúzást eredményezett mint összefogást. Ma is megy a harc pl. az állatkert és a sportcsarnok között területekért (amiket aztán vásárosoknak lehet kiadni) de a Rába stadion is különutakon jár.
Bocs, hogy hosszú voltam de kicsit beindult az agyam.
Egy biztos nagyon nincs ez jól így!!!
Mr. Jabba_d Creative Commons License 2000.06.22 0 0 49
Meg a temahoz hozzaszolva. En nem tudom hogy ki milyen mertekben felelos a kialakult helyzetert. En ugy hallottam tobb embertol is (akik evtizedek ota ismerik) hogy a Borbenyi emberileg egy teljesen becsuletes es normalis ember es a foci fanatikusa. Hogy mi az igazsag nem tudom.

Azonban nehogy a Szeged sorsara jussunk vagy a DFC-ere. Az a furcsa hogy ilyen helyzet elkepzelhetetlen volt szamomra 1 eve meg.

Azt hiszem akkor meg vegkepp nagyon szomoru lennek ha az a stadion, amiben annyi szep elmenyben volt resze mindenkinek - tobbe nem latna NBI-es meccseket.

ETOka mindhalalig!!!!!!!!!!!!!!-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))0

Előzmény: bala (46)
Gabo_d Creative Commons License 2000.06.22 0 0 48
III. ÚJ HULLÁM
Nemzetközi Alternatív Punk Hardcore Fesztivál
az abdai tavaknál (Győrtől 8 km-re)
Június 21.-24.
Három napos zenés program,
kaja, pia, olimpia!!!

Na erre van nekem ket jegyem,amit az egyik zenei internetes oldal jatekan nyertem.Mivel en nem elek a lehetoseggel,gondolom lehet itt valaki,akinek kell.Teljesen ingyen adom.(Asszem 1500 a napi,es 4500 a haromnapi jegy.)Ha igen,dobjon egy mailt.

Gabo
Hajra ETO&MU!

u.i.:lentebb egy ujabb indok,hogy soha ne legyen Audim...

bala Creative Commons License 2000.06.22 0 0 47
A fa..omba most olvasom hogy Salagean es a Somogy is Sopronba igazolt!!Azoknak honnan a picsabol van penzuk???MI lesz itt??/...
DE kurvara ideges vagyok:(
Előzmény: bala (46)
bala Creative Commons License 2000.06.22 0 0 46
Egy muszakba kb 80-100 TT keszul.Es van 3 muszak:)
Egyebkent en ugy hallottam hogy regebben jott volna az AUDI csak akkor tiszta lappal kellet volna indulni, magyaran a regi kadereknek (Borbeny es TSA-i) el kellett volna tunniuk.Ertheto hogy mer nem akatak olyan nagyon oket!
Előzmény: Mr. Jabba_d (45)
Mr. Jabba_d Creative Commons License 2000.06.21 0 0 45
En 500 ezer forint nettorol hallottam.

Wege!

Ugy van ahogy mondod.

OFFTOPIC

Sot, bar nem vagyok kozgazdasz, ugy gondolom hogy pl. az Audinak nem allna erdekeben az hogy mi EU tagok legyunk. Miert nem? Egyszeru szamitas:

Berkoltseg: 2000 fo* atlag 100.000 brutto=200 millio forint

TT ara 40 ezer USD

TEHAT FIGYELEM, kb. 18 auto eladasi arabol havonta tudjak a berkoltsegeket fedezni. Havonta mennyi keszul egyebkent?

Akkor erdeke az AUDInak az hogy a berek menjenek felfele es erosodjon a forint? Nem.

Es mivel mind a Mercedesnek mint az Audinak nagyon eros lobbyja van a nemet kormanyban (ezt viszont biztos forrasbol tudom) ezert boven elodazhatja mar csak ez is a bovitest.

ON

Ezek utan nem ertem miert nem tudjak az ETOkat tamogatni.

Előzmény: Tudomany (44)
Tudomany Creative Commons License 2000.06.21 0 0 44
1,2 mFt/hó. Számlára
Előzmény: Gozo_d (43)
Gozo_d Creative Commons License 2000.06.21 0 0 43
akkor azt mondjátok meg miért nem keresünk külföldi befektetőt.a stadion nagy érték.A spanyolok miért pont a vácot választották?
szerintem azért,mert Borbényiéknak nem érdeke,hogy olyas valakik jöjjenek a klubhoz akik rendezett körülményeket akarnak.(nem tudnak a zavarosban halászni)
egyébként kiváncsi lennék Garami fizetésére.Állitolag akkora pénzt akaszt le,hogy alig birja az ETO kinyögni.Elküldeni sem lehet,mert akkor még nagyobb zsozso jár neki.
Wégé Creative Commons License 2000.06.21 0 0 42
Sajnos tényleg nagyon nagy gáz van. Pár hónappal ezelőtt már írtam a pénzügyi helyzetünkről. Tudomásul kell vennünk, hogy azok a multik akik Győrbe jöttek nem kívának mást csak az olcsó és jól képzett magyar munkaerőt. Az Audi a szökőkút mellett finanszírozta kajak-kenu VB céltornyát is, de szerintem csak azért mert Hübscher úr nagyon jó viszonyba van a polgármesterrel. A többiek még ennyit sem adtak. A Rába megakar szabadulni az összes "koloncától" így a stadion mellett a Kis-Hiltont is árulják.
Azért nehezen tudom elképzelni, hogy ki venne meg egy stadiont, ezért félek, hogy az önkormányzat nyakába akarják sózni. Az önkormányzat BIZTOS, hogy nem fog évi 4-500 mFt-ot adni az ETO-nak, így mi is a DiósGYŐR sorsára juthatunk. Még akkor is ha az egyik leggazdagabb város is vagyunk.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!