Keresés

Részletes keresés

kaktusz7 Creative Commons License 2004.10.18 0 0 65179

Spenót

Megnéztem a képeket ... háááát, örülhetsz, hogy nem lánynak születtél! :-))

kaktusz7 Creative Commons License 2004.10.18 0 0 65178
Csak nem Robi lánya?
Előzmény: sneci (65176)
Spenót Creative Commons License 2004.10.18 0 0 65177

Sziasztok!

Koszonom, hogy ott lehettem a szombati "tesztapartyn"!!!! Nagyon nagy elmeny volt!!!

Rajottem, hogy az en egy szal maratonom egy nudli es ezzel eletem egyik legnagyobb cselekedete ertekelodott gyakorlatilag nullara, de miutan ejfel korul leszedtek a Szabdsag hidrol masnap mar indultam is az Ablonon... :) /a kepeken latszik, hogy ott mar teljesen jol vagyok :)))/

HAJRAAAAAAA mindenkinek, aki fut a BBp-n!!!!! Tavaly meg ugy volt, hogy iden en is mehetek, de ezexerint ez csak akkor jon ossze, ha nem kell az osszes szabimat a sulira aldoznom. /rohadek statisztika/ 

Aki az indulok kozott szereti, hogy irigykedik ra valaki, annak elarulom, hogy irigykedek am rendesen! :)

Tul vagyok elso noi futoversenyemen. :)

Pozitivumok:

- Egyutt futhattam Zsuzsaval az elso egyeni versenyen.

- Sok lany megdicserte a hajamat es soha ennyi biztatast nem kaptam. :)

- Jol esett :)

Negativumok:

- Elazott a /kolcson/hajam es borzasztoan neztem ki.

- A melleim is folszivtak egy csomo vizet es a verseny vegere logni is kezdtek. /ezt meg is beszeltem kozben egy kolleginaval :)/

- A vegen nem futhattam at a celon, mert gonosz rendezok kizavartak. Nem tudom, hogy honnan tudtak, hogy fiu vagyok, mert szerintem kulso jele nem volt. Ezexerint a csunya lanyokat mind kizavartak. :) /akit atengedtek a celon, az biztos lehet abban, hogy szep! :)/

- Teskozelbol hallhattam, hogy mirol beszelnek a lanyok futas kozben :))))

Zakka es SK notarsaim! :)

Nektek hogy sikerult?

sneci Creative Commons License 2004.10.18 0 0 65176

TB FB

Gratulálok a lányodnak!:)

5. Ladányi Tímea (Óbudai Futókör) 42:02

Természetesen mindenkit  gratuláció illet :))) (nekem pl tegnap nem volt szivem kiküldeni magam futni...

sneci
Törölt nick Creative Commons License 2004.10.18 0 0 65175

Sziasztok

Gratulalok en is az ablonos futoknak. Nagy hosok voltatok!!! En  csak egy jo orat szurkoltam de teljesen szanaszejjel aztam, a cipom meg most is vizes. Igyhat haza kellett menjek de a kezem ugy szetfagyott h alig birtam a kulcsot elforgatni a zarban.  Szoval en kicsit meg irigykedtem is, ratok hogy legalabb mozoghattok :-)))

Kar Hauanita hogy nem lattal pedig meg hullamoztam is neked, azonfelul felvettem a narancspolot az esokabimra. :-))) Sajna tapsolni mar nem nagyon birtam. Az elso versenyuket futoknak dupla gratula!!!

Bizom benne h a heten jobban elkerul az eso. Mar csak a mai napot kell tulelni es KEZDODIK! Ma ejjel azt almodtam hogy Balooval resztavozunk (persze lefutott mindig) valami k. meredek hegyi uton felfele. Lefele kocogtunk. Meg gondolkoznom kell ezen kicsit, vajon ez most jo vagy rossz alom volt:-))

zolinyo Creative Commons License 2004.10.18 0 0 65174
Nagyon szuper képek vannak rólatok a bsi lapján. Spenot a sztár, nagyon fotogén.
ultrafutó Creative Commons License 2004.10.18 0 0 65173

Sziasztok!

Én /ultrafutó/ is köszönöm a szombat estét a rendezőknek, előadónak, közönségnek / de jó, hogy ennyien eljöttetek! /.

Ha valaki véletlenül ma délután 4 körül indul Pestről Sopronba, akkor szívesen csatlakoznék hozzá. Ha kocsi nem lesz, akkor vonattal a Keletiből a 16:25-ös Intercityvel.

A Bécs-Budapesten indulóknak hajrááá!

Ha valaki engem akar menet közben bíztatni, akkor ne fogja vissza magát!

Bárhol, bármikor lehet csatlakozni hozzám akár 100 méterre, akár 60 km-re. Két FB már jelezte szándékát, remélem lehet belőle valami.

Tapírka! Kéz és lábtörést!

Törölt nick Creative Commons License 2004.10.18 0 0 65172

Hahó!

Én is gratulálok mindenkinek, aki ott volt az ablonon, a váltózónában álldogáltam, de annyira a hideg meg nagyad várásának hatása alatt voltam, hogy még ha fel is ismertem bolondot, mire utánakiabáltam volna, hogy hajráhajrá, már el is tűnt :) (egyetlen kivételt Spenót jelentett, de hát őt elég nehéz lett volna nem észrevenni :)) )

Moes-éknak külön is, tényleg cudarul esett, és szép volt a befutó :)

Ja, és már csak azért is köszi, mert míg a lelátón ácsorogtam aránylag szárazon, újabb mintát kaptam abból, hogy milyen anyuka NEM szeretnék lenni. Ismét rájöttem, hogy nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem hogy alacsonyak a rácsok. Nah, mindegy.

A BBp-eknek meg előre is hajráhajrá, és jobb időt kívánok (bár ma reggel még elég izé eddig, tiszta köd meg mifene, legalábbis itt).

Ui: elfelejtettem itt köszönetet mondani a páromnak, aki nagyon hősiesen viseli a marhaságaimat, mint pl. tésztapartyra való elcibálás egész napos ciszterna- meg kúttisztítás után :) (azért bevalotta, hogy teccett neki is, és le a kalappal :) ), de tekintve, hogy nem igazán olvassa a fórumot, ezért talán nem is veszi zokon olyan nagyon :)

Uui: meg nem száradt felszerelés miatt a mai futás törölve :) Jaj.

NVik Creative Commons License 2004.10.18 0 0 65171
Gratulálok a futóknak! Anita vannak kevésbé sikeres futások is, ne bánd, hogy elindultál. Én lelkiekben már a jövő heti maratonra készülök, sokkal kevesebbet készültem mint Bécs előtt amikor óriási formában voltam (egészen a maraton napjáig), majd kiderül, hogy a kevesebb edzés és óvatosabb kezdés mire lesz elég.
Hiver Creative Commons License 2004.10.18 0 0 65170
Hihetetlenul jovolt a tegnap(elott:o)i este, koszi mindenkinek!
Előzmény: alow (65154)
Hiver Creative Commons License 2004.10.18 0 0 65169
A mi csapatunk mintha vmi Easyrider névre hallgatna, nem a matekos verziót szavaztuk meg :o)
Előzmény: tomator (65102)
nemisbéka Creative Commons License 2004.10.17 0 0 65168

Láttunk egy kereplős embert moessal az 1. és a 2. kilométer között, te voltál? :)

Mi a 10h-s 3,6 km-en voltunk, a legnagyobb zuhiban :). Anyáztunk az elején, aztán bulira vettük :). 25:30 perc alatt teljesítettük a távot és a végén kéz a kézben estünk be a célba :).

Nagy köszönet -balázs-nak, sokszámgabinak és ákibácsinak, hogy ott voltak ebben a trutyi időben és akkor ismeretlenül neked is!

Előzmény: petami (65166)
amat Creative Commons License 2004.10.17 0 0 65167

Sziasztok emberek !

Tegnap edzés után amikor végeztem a futás érdemi részével elkezdtem sétálni és megmértem ( kézzel ) a puzusom. Talán 10-15 sec telhetett el a futás befejezése óta, 5 másodpercig mértem és 5-t számoltam, lehetséges ez?

Korábban írtam, hogy én is meg fogom próbálni a miki féle 10X800 m-t, ma kiváncsi voltam közepes erölködés mellett mennyi idő alatt futom a 800-t, 3:10 lett, már csak kilencszer kel ezt megcsinálni :-))

Gratula minden 7végi versenyzőnek !!!

petami Creative Commons License 2004.10.17 0 0 65166
hello ma délig bírtam de mivel senkit sem láttam és teljesen átfagytam úgydöntöttem hazajövök. ahogy olvasom a hozzászólásokat mindenki a 10km-re ment ki. kár. a rajtját sem vártam meg így mindössze a két 3,6km rajtnál álltam kereplővel. sok szerencsét a holnapi indulóknaka bbp-n.
Philipcsiga_ Creative Commons License 2004.10.17 0 0 65165

Sziasztok!

A holnap indulóknak sok sikert a hétre, nagy futásokat és nagyon jó szórakozást! Egész héten a monitorra tapadok és várom a napi jelentéseket. Az elmúlt években ezt belülről éreztem, most azt is megtudom, milyen lesz ezt képernyő előtt átélni.

Hajrá FUTÓBOLONDOK!

Üdv! _@/"

alow Creative Commons License 2004.10.17 0 0 65164
Miki!
engem is érdekel a bejárás, sajnos biztos, hogy nem 24-én
tavalyelőtt meg azelőtt indultam rajta, a Pilisről is van némi fogalmam
semmiképpen sem kerékpárral (Viktorino - 65157)
András
Előzmény: miki (65142)
Kanga M. Creative Commons License 2004.10.17 0 0 65163

Köszönöm, nem késtél, még tart a ma! :-)

Gratulálok a mai futóknak!

üdv: egy papírkutya :-/

Előzmény: futoszunyog (65161)
obor Creative Commons License 2004.10.17 0 0 65162
Gratulálok minden Ablonfutónak, meg a szurkolóknak, kísérőknek!:-) Asszem Ti sokkal-sokkal többet tudtok teljesíteni mint én. Ti le tudtok futni valamely km mennyiséget. Sajnos asszem ez mostanság rólam nem mondható el. Egyszerűen úgy érzem igen hajlékony drótból lennének a lábaim. Hajladoznak ide-oda, futni nem lehet velük. Ráadásul kiújult a gyomorszájzáram is. Kavintont is hiába szedtem. Rám hatástalan. Már háromszor pakoltam át a táskámat, cucc kifelejtés okán. Szerintem megint itthon hagyok valamit. A maratonnál a futócipőmet hagytam itthon. Képtelen vagyok egy dologra koncentrálni. Szétszórodtam. Ha nem találom meg akár egy darabkámat, nem leszek teljes, nem leszek futóképes állapotban. Az orvosi vizsgálaton, most tuti nem fognak engedni futni vérnyomás miatt. Már 2x gondot okoztam ezzel a vizsgálónak, de idáig elengedett. Most nem fog. Lehet,h inkább sakkozónak kellett volna mennem. Azok alszanak másfél órát, majd felriadva meglöknek véletlenül egy bábut és kész.:-))) Sokkal vonzóbbnak tűnik most:-))) Nyiiiirm! Már csak kettőt alszunk!:-)))
futoszunyog Creative Commons License 2004.10.17 0 0 65161

kanga

Boldog SZÜLINAPOT! (picit megkésve, de csak fél napot)

Hauanita Creative Commons License 2004.10.17 0 0 65160

Urs! Gratula!! Ügyes vagy ! :))

Zolinyo! Én nemtok róla. Illetve tegnap bizti volt szó ilyesmiről, de nem tűnt úgy, mintha még valaki keresne embert.

Előzmény: urs (65158)
urs Creative Commons License 2004.10.17 0 0 65159
maczy, gratulálok!!! Életed első versenye, és ilyen időben is lefutod! Minden elismerésem! 
Előzmény: Törölt nick (65134)
urs Creative Commons License 2004.10.17 0 0 65158

Ablon 10K

Nem tudom, miért, de nekem valahogy bejön, ha küzdeni kell az elemekkel. Az esőt kifejezetten szeretem, mert frissít, inkább a hőséget nem bírom. A szél meg fúj időnként, hát ez van. Ezért én békésen készülődtem reggel, miután odaértünk, normálisan melegítettem, és próbáltam nagyon figyelni, hogy ne rohanjam el az elejét. Hát... végül is elrohantam, 4:55-ös 1. és 2. K, de az Árpád hídi lassabb 3. K után olyan km-eket futottam,  amiket még soha. Elég meglepő volt, és nem is mertem erőltetni, mert féltem, hogy majd jól szétesek a végére, ehhez képest az utolsó 2 K-n hajrázni kezdtem. Az idő 47:48 lett, és tekintve, hogy eddigi 10 km-es legjobbam 51:14 volt, amit kb. 3 hete edzésen futottam, eléggé megdöbbentem az eredménytől. Jó, jó, szeptember óta vannak gyorsítós edzéseim rendesen, meg nem én találom ki őket, hanem egy nálam okosabb valaki :), no de akkor is...

Anita! Sajnálom, hogy nem sikerült! Vannak ilyen napok... ha ennyire nem szereted az esőt, nyugodtan hagyd ki a futást olyankor. Elvégre futni akkor érdemes, ha öröm...

És ezúton, szeretném megköszönni Gabinak és Balázsnak a tegnap estét. Nagyon jó volt!!!

OFF Többen rákérdeztek tegnap, vetítek-e a Lenin csúcsról. A Futóbolondságon, az eredményhirdetés után lesz a vetítés. Ha van kedvetek, hallgassátok meg! ON 

Viktorino Creative Commons License 2004.10.17 0 0 65157

Miki!

Én szeretnék ilyesmit, csak éljem túl a B-Bp-et!

Esetleg kerékpárral?

Előzmény: miki (65142)
zolinyo Creative Commons License 2004.10.17 0 0 65156

István jól tudod, 2.-án 22:00-ig lehet nevezni. Személyesen 1-2.-án 17:00-20:00-ig a Népstadion, Olimpiai Csarnok előterében.

Most lesz 5X10km.

42 és 50 kilométeres verseny

újításként idén 2 kilométeres köröket kell futni, így könnyebb a körszámlálás és nem olyan monoton.:)

Anita! Nem akarok árulkodni, de én már hallottam futóbolond, váltós tagtoborzásról.

Előzmény: iSTVán a dombfutó (65146)
Sánta Kutya (SK) Creative Commons License 2004.10.17 0 0 65155
Sajnos bele kell törődnöd, hogy te itt egy példakép vagy. Ha nem tetszik ez a szerep, és szeretnél kiesni belőle, ültess te is vadkendert a kertben ipari mennyiségben. :-)))
Előzmény: alow (65154)
alow Creative Commons License 2004.10.17 0 0 65154
Kedves -balazs-&7241gabi, és minden vendég!

Eddig azt hittem a futkározásom az én magánbejáratú passzióm, néhány ismerős elborzasztásán túl semmilyen hatást sem vált ki másokból. Ezt a tegnap este alapján teljesen újra kell gondolnom. Megdöbbentett. Nagyon-nagyon köszönöm.

Kedves házigazdák!

Nem tudom eléggé megköszönni az est kiötlését és megszervezését. Csodálatos volt.

Kedves leendő spártai Hősök!

Sokkal rendszeresebben, sokkal komolyabban, és főleg sokkal többet edzetek, mint én. Több bátorságot kívánok a maradék 49 hétre! (Ne felejtsétek el május végéig postára adni a hivatalos lapokat!)

Elismerésem minden ablonfutónak.

András

A recept Itt olvasható. (A barnacukor kihagyható.)
Előzmény: 7241gabi (64834)
Hauanita Creative Commons License 2004.10.17 0 0 65153

Óóóóóóó, Anita csak hagyta, hogy egyszer kivételesen sikerélményed legyen ;-)))

Előzmény: zakka (65150)
Sánta Kutya (SK) Creative Commons License 2004.10.17 0 0 65152
Még egyszer gratula az első igazi versenyedhez, meg a pompás beszámolóhoz is!

Anita, fel a fejjel, hullámvölgyek nélkül hogy tudnád, hol vannak a csúcsok? Egy bölcs mondást tanultam ilyen esetekre: "Az akadályok nem azért vannak, hogy akadályozzanak, hanem hogy írányítsanak. Ugyanis az akadály mögött van a siker."

(Bár igazság szerint annak a piros pólós rendezőnek kellene fájjon a sípcsontja a sok sípolástól, aki Petrát gonoszul kifüttyölte. :-))
Előzmény: Törölt nick (65134)
iSTVán a dombfutó Creative Commons License 2004.10.17 0 0 65151
Ha jól emlékszem a határidőre, jó lenne, ha nov. 2-ig kiforrná magát :-)
Előzmény: Hauanita (65148)
zakka Creative Commons License 2004.10.17 0 0 65150
Jelentem, Sirály Linda is lefutotta az Ablont! Az alteregója 10 km versenytempót kapott mára, amit gyorsan át is passzolt Lindára, ha már egyszer ő fut ma. :-) A "versenytempó" 4:35 körüli tempót jelent(ett volna) 10 kilin, ami egyúttal PB is (lett volna). A bulijelleg miatt az Aagicától kölcsönkapott szoknyában futottam, a topot már nem akartam felvenni, lévén alig jött fel rám. A rajt után kb. 100 m-re startoltam, becsatlakoztam Anitához, mivel kiderítettem, hogy ő is meg akarja futni, és hasonló tempót tervez, ideális ellenfél. :-) Az első kilin gyanítottam, hogy kívül vagyunk a terven, amit az óra meg is erősített, 4:48-nál haladtunk el a tábla mellett. A Szigeten nem nagyon tudtunk gyorsítani, a pocsolyák és az azokat kikerülgető tömeg miatt, de az Árpád hídon máris egy fokozattal feljebb kapcsoltunk, elértük a 4:40-et. De ez még kevés, valahol be kellett hozni a hátrányt, úgyhogy még jobban felgyorsítottam, ezt már Anita nem tudta lereagálni, leszakadt. De nemcsak Anita, hanem a szoknyám alsószoknya része is (asszem így hívják), amit még futás előtt feltűztem, hogy ne akadályozzon, na ez sikeresen visszavette eredeti pozícióját, és felére csökkentette a lépéshosszomat. Király! :-) Innentől kezdve nem bírtam 4:50 alá menni, viszont a lépésszámot fel kellett pörgetnem, ez meg is látszott a pulzusomon, tartósan 180 felett volt, néhol 185 is, de nem éreztem, hogy savasodnék (a maxom kb. 195), így mentem tovább. Sikerült egy bolyba keverednem, velük mentem tovább. A déli fordítónál már annyira átázott a szoknya, hogy tartanom kellett, hogy le ne essen. :-) A Margit hídon leráztam magamról a bolyt (hja, emelkedőn is tartottam a 4:50-et :-), aztán be akartam futni a rekortánra, de egész bunkón kiirányítottak a mezőnyből, végül a pálya mellett futottam át a képzeletbeli célvonalon 48:20-as idővel. Szerintem kb. 1 perc maradt bennem, de így is egész jó futás volt, nem szagattam szét magam.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!