Keresés

Részletes keresés

allfetislove Creative Commons License 2004.12.22 0 0 1825

Megérkezett a Demask ruhám és egyéb kiegészítők. Tegnap felpróbáltam mindet és sírva fakadtam, egy hetet késett.... :((((

Várom a következő bulit....

 

Off: tud valaki egy üzlethelységet cca 60 m2 a leendő shopnak? Nem találok elfogadhatót. Küldjetek mélt ha van 5let: allfetishlove@freemail.hu Köszi.

fetishtom Creative Commons License 2004.12.22 0 0 1824

szia!!!

 

Hát inkább most már a bulik szervezésében és lebonyolitásában vennék részt.

Az életem más irányba megy, mármint üzletileg...

Ha van kedved beszéljünk a loveboxon láttam te is regisztrálva vagy.

Fetishtom néven vagyok.

 

De természetesen nagyon szeretnék egy újabb fetishboltot és a kapocsolataim is megvannak.

 

Szia

 

Tomi

Gummigirl Creative Commons License 2004.12.22 0 0 1823

szia :)

"sajnos akkor még kevés sikerrel remélem a jövőben többre jutunk " -ez azt jelenti, h megint nyitsz egy fetish boltot? ;)

üdv:

-Gummigirl-

Előzmény: fetishtom (1822)


fetishtom Creative Commons License 2004.12.22 0 0 1822
Sziasztok!!!

 

Szeretnék egy- két mondattal hozzászólni a múlt heti fetishpartyhoz.. Én először voltam ott de fantasztikusan éreztem magam! Sok fetishpatyn voltam már Londonban ill. Amsterdamban is.

Én úgy gondolom ez nagyon jó és bíztató kezdett volt és lesz itt Magyarországon. A kétkedők úgy tudnak hozzátenni a pozitív fejlődéshez, hogy eljönnek és a legjobb fetish  ruházatukban beöltözve növelik az est színvonalát.  Én is a buli előtt vásároltam új ruhákat Bécsben, hogy a lehető legjobban nézek ki (ez nem olcsó mulatság 480 EUR azaz 120.000- forint volt) latex ruhákat. Tehát úgy gondolom maximálisan tolerálni kell azokat a társainkat akik szeretnének

rendszeresen részt venni magyarországi fetishpartykon , de még nem tudnak a legprofibb

ruhákban megjelenni segíteni is bátorítani kell őket , hogy ne csak az úgynevezett NYUGAT privilégiuma legyen az extravagancia! Szeretnék mindenben segíteni , hogy a mi kis közösségünk is tényező legyen a világ FETISH térképén.

 

Nagyon várom a következő bulit és remélem , hogy egyre többen leszünk!!!

 

Gummigirl és Gummiboy ! Sajnálom , hogy nem találkoztunk, mert ti nagyon jó és pozitív

példát tudtok mutatni itt kis hazánkban. Sok sikert nektek!

 

Köszi mindent  Denevér és Zsófi szuper volt a buli!!!

 

Üdv. Rebix és Mátrix nagyon jó fejek vagytok!!!

 

Samy! Köszi a képeket!

 

Akinek van még  képe a pénteki buliról kérem küldje el!

 

Még valami magamról: Volt egy FETISH boltom a Duna Plazábam anno 1999-ben

Extreme Vogue néven, sajnos akkor még kevés sikerrel remélem a jövőben többre jutunk !

Most Zágrábban élek de szívesen jövök majd minden magyar bulira haza.

 

k.tamas@htnet.hr

 

Fetishtom  

 

d3n3v33r Creative Commons License 2004.12.22 0 0 1821

Hali! Elolvastam ezt a kis röpke dresscode-listát, az alábbiakban ezt kommentálnám.  nálunk krvára nem elég az első sorban írt etwas in schwarz, de a kis fekete ruha combfixxel vagy harisnyatartóval is inkább csak férfiakon. :))) Akik szövetben voltak, javarészt aktívan részt vettek a játékokban, ami szerintem nagyon fontos és kellő bizonyíték arra, hogy igenis ott volt a helyük.

A gothicoufitot is próbáljuk minimalizálni (és ezért még a helyi, alapvetően gót személyzet is aktívan tesz), sőt a gótok figyelmét külön felhívjuk a rendezvény eltérő jellegére. Néha ezt órákba tellik megértetni, s aztán még engem krváznak le. (lásd a Samy által is említett incidens). A militaryről meg szó sem volt soha.

A létszám kapcsán jutott eszembe, hogy szerintem mint szervező  - az emberek 90%át én engedtem be- kijelenthetem, hogy most sokkal kevesebb volt a nem dresscode-os emberek aránya, mint az elsőn. És valóban, mindenkinél, akinél nem volt egyértelmű, megkérdeztem, hogy átöltözik-e. Megigérhetem, hogy ez a jövőben is így lesz.

Jobbulást kívánva még csak annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy (mint ahogy múltkor sem tettétek) egyálalán nem lógtatok volna ki a képből, gumigittánk fehér gumikosztümjét nagyon nehéz überelni. :)))

Üdv: -denevér-

Előzmény: Gummiboy (1814)
d3n3v33r Creative Commons License 2004.12.22 0 0 1820
Jobbulást a gépednek.:) Latexbond írt már nekem, de a képekről nem volt szó.
Előzmény: hcpower (1810)
Samy81 Creative Commons License 2004.12.22 0 0 1819

Szvsz számíthatsz incindensre. Az emberek többsége gyanakvással kezeli a furcsa dolgokat. Namost ha meglátnak egy ilyen embert mint te, akkor 1: elmennek melletted, és megbámulnak, meg utánad fordulnak, de ennyi/vége 2: megállítanak, és esetleg kötözködnek.

Nekem tetszik az ötlet, de én nem vennék fel nagyon ilyen cuccot, még budapesten sem.

 

szerintem

samy81

Előzmény: bendegrúz (1818)
bendegrúz Creative Commons License 2004.12.22 0 0 1818
Hali!

lehet hogy nem ide valló a kérdés, de nem talátam mást. szerintetek pesten kimehet valaki az úccára ugy, hogy egészen eltakarja az arcát.
külfödi honlapokon látam olyan képeket, amik kint készültek az utcákokon, s az embereken olyan csukja van, amin max két kis lukja van a szeménél. olyant is látam, amin semijen nyilás nem volt. azé gondolom a z anyagon valamenyire át lehet látni.
van valakinek ijen tapasztalata?
A fakabátokkal lehet e gond? Tiltja valamijen törvöny eztet?
olyan csajokat tegnap is láttam, akik a kötött sapkájukat egészen belehuzták a momlokukba, az arcukra meg sálat tekertek. épen csak a szemük látszot ki.
De most hideg van, rája lehet fogni.
rebix Creative Commons License 2004.12.22 0 0 1817
Igen, biztos vagyok benne, hogy a ruházat majd ki fog alakulni, nem kell az elején teljesíthetetlen szabályokat alkotni. Akik tényleg oda valók azok úgy is azért fognak elmenni, hogy minnél extrábbak legyenek. Maguktól és nem a szabályok miatt.
Samy81 Creative Commons License 2004.12.21 0 0 1816

Én is egyet értek veled!

 

Engem párom cipelt el a bulira. Igazából szexuálisan nem izgat fel az ilyen dolgok látványa (habár még nem volt rajtam sohasem - remélem nemsokára nekem is lesz). De mivel személy szerint nagyon jól éreztem magam, és tetszettek az emberek, meg a ruhák, meg úgy az egész hely hangulata, remélhetőleg a következő (de legkésőbb az az utánira) én is befogok szerezni valami hasonszőrűt (gumi Tshirt-re gondoltam, vagy bőrös-láncos felsőre).

GummiBoy hozzászólásában olvastam a német szövegben, hogy keine feketenadrág, meg keine tornacipő. Én is érzem, hogy gáz, de szori, nincsen 50-200 ezer forintom hogy "csini" legyek.

Amúgy tényleg igazat adok annak aki ezt szóvátette (igen, mikor mi jöttünk, belefutottunk a "rokkerekbe", akik szvsz teljesen másképpen értelmezték a dolgot, de szerencsére nem okoztak felfordulást, mert kidobták őket).

 

Azt is fegyelembe kell venni, hogy országszinten a lakosság hány százaléka érdeklődik a lakk, illetve egyéb öltözködési fétis iránt. Aki pedig véletlenül érdeklődik a dolog iránt, de nem engedik be, mert még nincsen olyan ruhája/kiegészítője mint a "nagyoknak", akkor lehet, hogy soha nem fog bekerülni ebbe a körbe, és "kihalunk". Ezt ugye senki nem akarja?

 

De azt megígérem, ha legközelebb is ott lesz a kaloda, akkor megint beszállunk mi is, de csak amatőr szinten, profi show-t ne várjatok. :)

 

Külön köszönet GumiGittának, hogy volt szíves hazavinni minket! Köszi GG! :)

 

Good Night Lovers

Samy81 & Surmo83

Előzmény: gomezattila (1813)
lack&leder Creative Commons License 2004.12.21 0 0 1815
Teljesen egyetértek veled.
Djt:Próbáltál már fekete bőrt fényképezni sötétben? Próbáld ki.
Talán 1 embert láttam nem fetis cuccban.
Szerintem most sokkal inkább be volt tarta a dresscode mint múltkor.Nekem át kellett öltöznöm(sajnos,mert céges buliról jöttem) és a bejáratnál bizony rákérdeztek,hogy milyen cuccban óhajtok belépni.
Előzmény: gomezattila (1813)
Gummiboy Creative Commons License 2004.12.21 0 0 1814
Sziasztok !

Köszönöm a jó kivánságokat, Na az ahelyzet hogy ahol voltam pénteken egy fogadáson ott csusztam el. Egy álló hajón volt a fogadás, és amin le kellett meni a partról a hajóra az kurvára meredek volt és kurvára jeges, még a kapaszkodó rudak is, a hirtelen jött ónos esô miatt. 1-2 utat megusztam, de aztán olyat zugtam mint állat. Na ez volt..

Más....

A képeket megnéztem én is... hmm.. A party valóban jó hangulatunak mutatkozik a képeken. de... a dresscode.. háát GG és jó magam nagyon kilógtunk volna a sorból.
Engedjétek meg hogy ide illeszek egy idézetet, egy másik party felhivásából:

Dresscode Damen: Bitte keine Turnschuhe oder T-shirts oder Jeans....auch für die Mädels - klar ;)

Etwas ausgefallenes sollte es schon sein - etwas in schwarz - das kleine Schwarze mit Netzstrümpfen oder mit ein paar halterlosen Strümpfen - Dessous hat man(frau) doch auch immer... Gothicoutfit - Schwesteroutfit - Schulmädchenoutfit - Schlampenoutfit - Hochzeitsoutfit - in Unimform - mit nacktem Oberkörper und in High Heels - im Netzanzug - Korsage - oder einfach weiblich frivol.

Dresscode Herren: schwarze Schuhe - keine Turnschuhe - keine schwarze Hose - keine schwarze Jeans - 

z.B. schwarze Lederhose, Netzshirt - Lederweste - Bikerlederoutfit - oder zur Not freier Oberkörper oder Sklavenoutfit - Harnsich - Chaps - Schottenrock - Uniform - Offizieroutfit - Bundeswehroutfit - Gummistiefel - Springerstiefel - Bikerstiefel - ABC-Anzug - Feuerwehroutfit - Nylonoutfit - Babyoutfit und natürlich Transenoutfit sind sehr willkommen und gesehen.

Ez az általános.... és esetleges partyk témájától függôen változik...

12
gomezattila Creative Commons License 2004.12.21 0 0 1813

sziasztok!

szerintem semmi probléma nincs a "szövetruhásokkal",mert véleményem szerint erre a buliba toleráns emberek jönnek és járnak.mindenkinek vannak barátai,ismerősei,akik szivessen eljönnének spontán érdeklődésre való tekintettel ilyen buliba,mert az ismerőse,barátja hasonszőrű.valamilyen formában bejön neki,nekik ez a dolog,mert érdeklődő emberek.nem a nyilt utcáról jön be egy ilyen buliba valaki,hogy aztán kötekedjen,hanem valakinek a valakije.nem mindenkinek van annyi pénze,hogy lakkszerkóban rohangáljon-bár részemről minden nap ebben lennék éjjel-nappal-.szerintem még gyerekcipőben jár-e országban ez a dolog.ha ezrek jönnének ilyen jellegű buliba,akkor el lehetne gondolkodni,hogy csak azok az emberek jöhessenek be,akik "beöltöznek".sok oka van ennek,mert a szervezőknek kerül a legtöbbe,hogy egy ilyen bulit megcsináljanak és véleményem szerint azért ők sem engednek be utcáról betévett embert.legalábbis a tapasztalatom ez.ismerősök ismerőseivel jönnek.előbb belémkötnének pl.pecsa modklubban lakkszoknyában,mint itt valaki egy fekete csipkeruhás emberbe.én személy szerint örülök neki,hogy eljön,vagy eljönnek közvetlen barátaim,ismerőseim,mert jól érzik magukat.nemutolsó sorban pedig nem a csipkeruhán és a lakkruhán múlik ez az egész.eggyütt vagyunk és jól érezzük magunkat.remélem sokan eljönnek a következő buliba is.sziasztok.gom.

PeterPain Creative Commons License 2004.12.21 0 0 1812

Nem sok közöm volt egyik bulihoz sem, mert nem voltam rajtuk. Jó, hogy itthon is alakulnak ilyen bulik. A dresscode betartása/betartatása problémás, ha túl szigorú, akkor csak gummiboy/gummigirl menne el... :o) Ha túl laza, akkor pedig akár az utcáról is be lehet sétálni, ha előtte beugrott az ember egy állatkereskedésbe pórázért :o)))

Idővel letisztul szerintem a dolog és egyre többen fognak beszerezni olyan öltözékeket, hogy a bulikon ne legyenek alul/túlöltözöttek. Szóval szigorúbb dresscode szerintem.

djt-122 Creative Commons License 2004.12.21 0 0 1811
Hát nemtom.
Megnéztem samydavis képeit,és a következö a véleményem.
Még mindig sok a szövetruhába öltözött ember a partin,mert egy szöges nyakörvet felvéve meg egy fekete nadrágban melltartóval az már fétis szerkó?Elnézve az embereket egy két börgatyás hapsin meg egy lakk topos csajon kivül nem nagyon láttam mást.Bár megmondom a végén az a piros latexes manus a végsö képen meg a búvárruhás ,az már igen!!!!
hcpower Creative Commons License 2004.12.21 0 0 1810

Hali!

 

A képek jók lettek, de megtámadta a Trojan vírus a gépemet és nem tudok csatolni. Latexbondnak küldtem át párat, nem tudom, sikerült-e.

Előzmény: d3n3v33r (1806)
hcpower Creative Commons License 2004.12.21 0 0 1809

Hali!

 

Múlt héten még biztosan volt 42-es.

 

Előzmény: karieee (1800)
Andi-cat Creative Commons License 2004.12.21 0 0 1808

Sziasztok!:)

 

Én még új vagyok itt ... de szívesen segítenék némi infóval mert úgy látom rengetegen cipőbeszerzési problémákkal küzdenek.Volt a "Wild Cats"ami sajnos bezárt,de február végén-március elején új helyen újra megnyit.Itt remek lakk,bőr,latex,sexy rucik,cipők és csizmák kaphatók (csizmák akár 45-ig!)A 0620/5905931 számon lehet érdeklődni február környékén a nyitás időpontjáról és az üzlet ciméről.

Mátrix:A Ferenciek terén lévő bolt tudtommal bezárt de van egy másik a Pólus centerben,az talán még üzemel.

Karieee:City Line nem csak a West Endben van,régen volt egy bolt szintén a Pólusban,értesüléseim szerint már nem egy tulajdonosé de felvilágosítást biztos tudnak adni. :)

D3n3v33r:Már alíg várom a 29.-ét!:)Köszönet érte!Én tuti ott leszek ha törik ha szakad! :))

Pussz **

lack&leder Creative Commons License 2004.12.20 0 0 1807
DE JÓ!!!!:)))
Előzmény: d3n3v33r (1806)
d3n3v33r Creative Commons License 2004.12.20 0 0 1806

Sziasztok!

Kösz mindenkinek, akit pénteken nem tartott vissza semmilyen nehézség és hősiesen megjelent a bulin. :)))) A hangulat szerintem is remek volt, hála fergeteges fellépőinknek és a játékszereket aktívan  használó közönségnek.  

Samy: én mondtam, hogy makraméztass a hátadra, jobban melegített volna, mint az ing amit levetettem veled! :)))))) Kösz a fotókat és a lelkesedést!

Fétishtom: Zágráb-Bécs-Budapest-Zágráb CSAK  a mi kis rendezvényünkért - hihetetlen!

Hcpower: Jól sikerültek a Te képeid?

Gummiboy: Jobbulást!

Gummygirl: Jó ápolást!

 

 

KÖZÉRDEKŰ KÖZLEMÉNY:  a következő party SZOMBATI  napra fog esni, január 29-re. Ötleteitekre, kérésekre továbbra is nyitottak vagyunk, továbbá örülnénk új fellépő tehetségek jelentkezésének is.

 -denevér-

mártrix Creative Commons License 2004.12.20 0 0 1805
karieee!
tényleg borzasztóan sajnálom:(((

sajnos nekem már a héten nem lesz időm megnézni a Ferenciek teri boltot.
hogy egyáltalán létezik-e még?
hogy rebix ráér-e?..... passz

de hátha valaki ismeri vagy arra jár és tud információval szolgálni hamarabb mint mi

matrix
Előzmény: karieee (1804)
karieee Creative Commons License 2004.12.20 0 0 1804

Kedves Mátrix!!!

Képzeld teljesen lesujtott amit a telefonba Hallottam bár ez nem a te hibád.

Most hivtam a boltot és 1pár csizmályuk van mi térd felettig ér és az is 41es.

Hát most mi lesz ,szinte könnybe vannak szemeim de a reményt nem adom fel.

Tudom ti mindent megtettetek ezért ismét köszönetem és hálám fejezm ki:köszi.

Hát kutatok tovább. Lehet bennem van a hiba mi a fenéért csak a combfeletti csizmák tetszenek annyira.

Ez külömben betegség?

Remélem nem mert megőrülök.

Na hát köszi mégegyszer is.

Sziasztok

:((((((((((

Karieee sir

 

karieee Creative Commons License 2004.12.20 0 0 1803

Köszönöm szépen a segitségeteket valoszinüleg a többi már rajtam áll.

Hát biztos is hogy könyörögni fogok hisz full csizmaimádó vagyok.

Nagyon jo képeitd vannak!(csizmárol)

Remélem az én kis picuromrol is nemsokára ilyenek készülnek.

Tényleg nagyon köszönöm a segitségeteket!!!

Nagyon rendessek vagytok.

Te mihez szoktad hordani(márha hordod)utcára a csizmád?

Remélem nembaj ha levelezgetünk.Ha zavar kérlek szoljatok és nem irok többet.

Köszi mindent !

Sziasztok

 

mártrix Creative Commons License 2004.12.20 0 0 1802
szia karieee!

a félreértések elkerülése végett rebix a pasim, matrix(én) pedig egy nő

ma voltam a westendben (bp) és néztem neked csizmát az üzlet neve és címe city line 238-74-88 méretet nem kérdeztem mert fullon volt az üzlet és menekültem, háát tudtam volna választani:))))))

és ne add fel az asszonnyal mert ilyen csizmát-kat bármelyik nő szívesen hordana....lehet hogy egy kicsit még könyörögnöd kell ;)))

matrix



Előzmény: karieee (1800)
scato Creative Commons License 2004.12.20 0 0 1801

 

  nagyon klasszak a képek, örülök, hogy kedvenc Ankiszám is részt vett a bulin ;), méghozzá nem is akárhogyan ;p

Előzmény: Samy81 (1793)
karieee Creative Commons License 2004.12.20 0 0 1800

Kedves Hcpower!

Hát ha te lány vagy valoszinűleg a csizmádat szurtam ki!

Tényleg nagyon dögös!

Minél hamarabb irj kérlek.

 

Kedves Rebix.

Köszönöm a képeket eszméletvesztésem volt tölük.

Remélem asszonyomra rá tudok egy ilyet dumcsizni!!

Nagyon királyak.

Hogy álsz bolt ügyben?

Meg tudttad nézni?

Segitséged ismét köszönöm.

Üdv.Karieee

karieee Creative Commons License 2004.12.20 0 0 1799

Szia!

Mikor vetted a humanic-ba?

Volt 42-es méretben?

Van rola külön képed amin jobban látszik?

Létszi segits.

Karieee Győrből

Köszi

 

hcpower Creative Commons License 2004.12.20 0 0 1798

Hali!

 

Végignéztem a képeket, és csak egy hosszúszárú lakkcsizmát láttam, ami szerintem az enyém.

Lelőhely: Baross utcai Humanic Győrben.

Üdv!

Előzmény: karieee (1796)
gomezattila Creative Commons License 2004.12.19 0 0 1797

sziasztok!

örülök,hogy ennyi embernek bejött a buli.

részemről a zenével semmi gond nem volt.nagyon jó volt.

csak azt sajnáltam,hogy nem jött több fellépő.én sem azt csináltam,amit megtanultam.eléggél spontánul ment az egész.nem fértem el a szinpadon a kivetítő miatt.pedig a die form-al készültem...de nagyon.na mindeggy.enyhe égés.

a lányok viszont "aranyossak"voltak.lehet,hogy nekik kellett volna folytatni a műsort.gratula nekik és denevérnek is a szervezésért.puszi neked!!!

üdv.gom.

karieee Creative Commons License 2004.12.19 0 0 1796

Most néztem meg a képeidet nagyon király!!!

És valakin volt olyan lakkcsizma amiet én is szeretnék az asszonynak!!

Csak nem tudom hol kapok!!

Gratulálok királyak voltatok!!!

üdv karieee GYŐR ből

ha van még valakinek képe kérem jelezze

Köszi

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!