Moes különös ismertetőjele, hogy nem azonos nemismoes-sel. És ha valaki el akarja neki adni a lachtali szélerőműveket (Tauernwindpark), az nem sok sikerrel fog járni. Pedig én márciusban direkt ezért mentem ki oda, hogy óccsón vegyek szélerőművet, oszt itthon drágán eladjam. Hát nem rajtam maradt...
Hogy jóban kell vele lenni, az biztos, ha már ennyien ezt mondják.
Azt hiszem a Spar-ban lehet kapni kuglikat zacskós kiszerelésben az eredeti ár töredékéért, nagyon jó vétel, szinte annyiba kerül mint más normál csoki. A nyáron nagyon bevásároltam belőlük, de legközelebb moeska is be fog villanni :-).
"6 kilométernél, Győr határában elhaladt a karaván, a teljesség igénye nélkül szurkolhattam a következőknek: FUTURE, Balázs, Ispi, Akibacsi, Ultrafutó, Urs, TÉZÉ"
Miki, ez már több, mint a teljesség :)))! Sajnos én nem vagyok ott :(((...
Azért az egyetlen magyar hölgy, Ági, sem megy rosszul szerintem. Tudtommal nem olyan régóta űzi a hosszútávfutást.
Ismerem ezt a lapot, gondolod érdemes lenne angol nyelvű linkeket is gyűjtenem? Mert abból sok van ám.
Gyorsjelentés:
6 kilométernél, Győr határában elhaladt a karaván, a teljesség igénye nélkül szurkolhattam a következőknek: FUTURE, Balázs, Ispi, Akibacsi, Ultrafutó, Urs, TÉZÉ
Ultrafutó erősen kezdett, szépen fut. Reméljük viszonylag krízismentes kilométerek várnak rá Tatáig.
Egyéniben Bogár erős tempót diktál, Vozár pár perccel lemaradva kevésbé jól néz ki. Lehet, hogy nagy visszatérés bontakozik ki? A magyar győzelem már biztosnak tűnik.
A nőknél a 46 éves Maria Bak külön klasszist képvisel, tegnap Kruglikovot is megelőzte.
Ma én is futottam egy kellemes 10-est.A héten most először mentem ki ,mert valami arcüreggyulladás félét kaptam és rázkódáskor nagyon fájt a fejem. Ma már hál'Istennek nem.
A férjem csinált egy nagyon jó kis futónaplót a számítógépen.Be lehet írni a napi futást,távolságban időben,ebből kiszámolja a km átlagot.Mindenféleképpen tud rendszerezni ,pl.10km-es fuásokat dátum szerint,gyorsaság szerint stb.PB-ket kiemeli,képeket lehet rá tenni.Szóval,ha valakinek kellene ilyen e-mail cím ellenében küldöm.(Használati utasítás is van hozzá.)A programm excell táblázatkezelőt igényel.
Hát még talán nem, de gondoltam, ha Bécsben vagy, biztos látsz kirakatban zoknit, és akkor eszedbe jut, hogy, hű, micsoda zoknit láttál a múltkor...kin is?....és akkor eszedbe jutok :)))
Hát, ha külön kérni kell, hogy gondolj rám :)) akkor igen, lécciléccilécci gondolj rám!! :)))) nem kell nagyon rám gondolni, csak ha éppen véletlenül beflesselnék, mikor mócártkugli elárúsítóhelyre érsz..... :))