Csúnya vírus kibabrált velem, a maraton óta alig futottam. Csak két hajnali borongós köröcskét tudhatok magaménak. Csak a beszámolóitok tartanak életben...
Azért a BBP félmaratonra neveztem.
Sajnos a szombati tésztaparti/élménybeszámolót is kell hagynom családi offprogram miatt. Esetleg lehetne majd valamikor egy élménybeszámoló a tésztapartiról, hogy akik lemaradnak, azok se maradjanak le. Vagy mi.
András szeretne vetíteni (azt mondja összegyűlt pár kép a néhány év alatt:-))), de sajna nem sikerült szereznem hozzá herkentyűt. Pontosabban LCD projektor kelle. Ha tudna valaki szerezni, azzal mintegy 40 embert tenne boldoggá. Tel: 20/938 9493
Engedd meg, hogy véleményem legyen, és hogy tudjam, miröl beszélek. Mert én nemcsak a csúcsszuper kütyüdet ismerem, hanem magamat is. Ne akard megmondani, hogy mit gondolok. Köszönöm.
Akkor összefüggésbe hozhatnám például a kiadványkészítést az edzői szimpóziummal? :-)
Ujjal mutogatás nélkül boldog fületésnapot és szüléd érjen bokáig mindenkinek, aki (okkal vagy oktalanul) azt feltételezi magáról, hogy ma van október 14. Remélem, jól fogalmaztam. :-)
Képzeljétek, találtam egy kis pénzmagot otthon egy kupac tpapír között. Lehet, hogy benevezek a nemavonra belőle, csak nincs jelmezem. Szakáll megteszi? :-) Azért szemezek vele, mert utoljára január 4-én voltam futóversenyen, és az edzésekhez sincs motivációm, ennyi pénzért pedig már feltehetően elindulok futni. :-)
Annyira sejtettem, hogy tőled valami kedvesre számíthatok :-)))
Egyelőre nem megyek világgá, csak keddig visszavonulok hatodik emeleti magányomba, hogy aztán a néhány nap alatt összegyűjtött bölcsességet egy bizottság elé tárhassam.
A zavartalan elmélyedést csak egy ismerősöm zavarta meg, aki szokásához híven nem törődve a szükségleteimmel, teleszervezte a szombat estémet :-)
Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat (a rosszakat nem), ezeket bezsebelem, és továbbítom is rögtön Leandernek: Boldog Születésnapot!!!
Tegnap postára került a Futóbolondok SE pályázata. Legyetek szívesek esti imába foglalni a Wesselényi Sportközalapítvány kuratóriumát:-)) hátha segít...
Postai csekken adtad fel közelmény nélkül? Akkor tegnap délután megérkezett.
A pénzbeszedés a mai nappal befejezödik. Szinte mindenkitöl megérkezett minden. Az én listámon csak egy két név nincs kipipálva. Az együttműködést köszönöm, főleg mert a pénz pont elég volt egy kellemes nyaraláshoz a Kanári Szigeteken. Szóval üdv Teneriferől. :))
Enged meg, hogy megmagyarázzam. A Polar óra nem egy hajcsár meg egy szadista szerkezet. Arra való, hogy a használatával kihozd magadból a legoptimálisabb teljesítményt. Ezen felül 1001 dologra alkalmas még, de most ebbe nem mennek bele. A lényeg az, ez a kis mini computer figyeli a futás ill. kerékpározás alatt a pulzusod annak hullámzását és sebességét. Ezek alapján neked előre bekonfigurált edzésterved alapján, megpróbál a helyes irányba terelni, hogy a legjobb teljesítményt hozd ki magadból.