Keresés

Részletes keresés

aloe Creative Commons License 2002.01.15 0 0 28
Sokan irjátok, hogy szivesen kipróbálnátok az aloe-t, de nem akartok elsőre 5o dollárért vásárolni. Ezért arra gondoltam, hogy amikor legközelebb megyek, akkor - ha tudunk olyan időpontot egyeztetni, amelyik mindenkinek megfelel - az én kártyámra vásárolhatna mindenki. Ettöl függetlenül a többieknek persze továbbra is fennál a saját kártya kiváltásának lehetősége.
MIndkét lehetőségről részleteket mailben :)
aloe Creative Commons License 2002.01.14 0 0 27
Ő Angi :)
Előzmény: ÉbreDÉS (26)
ÉbreDÉS Creative Commons License 2002.01.14 0 0 26
Ki az a Vera?
aloe Creative Commons License 2002.01.14 0 0 25
Továbbra is nyitva áll a lehetőség mindenki előtt, hogy beszerzési áron vehessen aloe vera gélt, illetve bármilyen FLP terméket. Ha másokhoz hasonlóan szeretnél te is olcsóbban vásárolni, küldj egy mailt.
dez1 Creative Commons License 2002.01.08 0 0 24
Na csatlakozunk a topicnyitóhoz. Dél-pestieknek tudunk ily módon segíteni. Emilt magánban.
aloe Creative Commons License 2002.01.08 0 0 23
"Csak a pontos tájékoztatás kedvéért"

Nem hiszem, hogy bármi olyat irtam volna eddig, ami az általad leírtaknak ellentmond.

Ugyanez olvasható az www.aloe.hu-n, de ha a kiindulási pontot nézzük, akkor a www.foreverliving.com a központi honlap.

Előzmény: hirvike (22)
hirvike Creative Commons License 2002.01.08 0 0 22
Csak a pontos tájékoztatás kedvéért:

"Hogyan juthat a termékekhez?

Az előbbiekben megismert termékekhez többféleképpen is hozzá lehet jutni:

Megvásárolhatják őket olyan termékforgalmazóktól, akik tagjai a Forever Living Products rendszerének. Ebben az esetben fogyasztói áron juthatnak a termékekhez

1999. októbere óta van a cégnél egy fantasztikus lehetőség, mégpedig a törzsvásárlói szint, ahová bárki csatlakozhat, belépési díj nélkül, s ekkor közvetlenül a nagykereskedelmi lerakatokban szerezheti be az árut 30 %-os engedménnyel, beszerzési áron. Hogy Ön ezt a kedvezményt élvezhesse, el kell fogadnia, hogy a nagykereskedelmi lerakatokban a minimum vásárlás értéke nettó 50 USD-nak megfelelő forint, viszont ennek fejében jelentős engedménnyel vásárolhatja meg a termékeket. Ez a kedvezmény Önt mindaddig megilleti, amíg le nem mond a törzsvásárlói tagságáról. Tehát a tagsága fenntartásához semmi egyéb kötelezettsége nincs, nem kell évente tagsági díjat fizetnie vagy rendszeres kötelező vásárlásokat teljesítenie. "

Forrás: www.aloevera.hu

aloe Creative Commons License 2002.01.08 0 0 21
Azzal sajnos én nem szolgálhatok :))
bokor Creative Commons License 2002.01.08 0 0 20
Én is akaaarok ruhanagykerkártyát!!!!!
Előzmény: aloe (8)
aloe Creative Commons License 2002.01.08 0 0 19
Tudtommal nincs. De nem is minősülnek gyógyszernek. Van OÉTI engedélyük, a Sportkórház doppinglaborja bevizsgálta a termékeket és egyik sem tartalmaz doppinglistán tiltott szereket ill. alkotóelemeket. Ennél szerintem nagyobb dolog, hogy kóser minősitést kapott, illetve az iszlám országok pecsétjét is megkapta. MIndkét pecsét a dobozokon is látható. EZeket szerintem nehezebb megszerezni, mint egy OÉTI számot :)
bruno954 Creative Commons License 2002.01.07 0 0 18
Aloe,

Sokat hallotam már erről a dologról. A vitaminoknak van OGYI (Országos Gyógyszerészeti Intézet) engedélyük?

aloe Creative Commons License 2002.01.07 0 0 17
5o$ De nem dollárban fizetendő, hanem napi árfolyamon számolva. Most elég jó, mert nagyon lent van a dollár. 272 körül.
bike Creative Commons License 2002.01.06 0 0 16
AZ előző hozzászólásból arra következtetek, hogy itt van vásárlási limit. Mennyi?
aloe Creative Commons License 2002.01.04 0 0 15
Meglehet, és biztosan így is van. De ha valakinél nagy a család, vagy csak ő "fogyaszt" sokat, akkor talán az a beszerzési és a kedvezményes ár közötti különbség sem elvetendő :) De abban igazad van, hogy ha valaki egyenként akar venni valamit, akkor azzal nem éri el a vásárlási minimumot. A Metroban sem lehet tíz deka párizsit venni :)
Azt meg nem hiszem, hogy bárkinek olyan nagy gondot okozna akártya meglétevagy nemléte. Lévén az egész kb öt perc papírmunka és semmi más.
Előzmény: hirvike (14)
hirvike Creative Commons License 2002.01.04 0 0 14
Azért halkan megjegyezném, hogy a Mediline Áruházban (XIII. Lehel u 8. - Bétex udvar) is jóval kedvezményesebben lehet Aloe és egyéb termékeket vásárolni. Nyitva: H-P 8-16.30

És kártya sem kell....

Előzmény: aloe (13)
aloe Creative Commons License 2002.01.04 0 0 13
Igy van. Kiváltod a kártyát, mint a METRO-ban és vásárolsz kedvedre. Ha akarsz veszel valamit, de ha nem akarsz, akkor hónapokig arra sem nézel. A kártya akkor sem jár le.
Előzmény: bike (12)
bike Creative Commons License 2002.01.03 0 0 12
De azért hiszem, ha látom :)
Szóval azt mondod, nem kell bezserveznem hét törpét, nincs kötelező vásárlás hetente, meg ilyesmi. Csak egyszerűen olcsóbban kapom?
bike Creative Commons License 2002.01.03 0 0 11
Ok, meggyőztél. Talán... :))
Előzmény: aloe (8)
aloe Creative Commons License 2002.01.03 0 0 10
Megoldódott a gond, működik a mail. Mindenkinek válaszoltam :)
aloe Creative Commons License 2002.01.03 0 0 9
FONTOS!

Mindenkinek, aki irt ill. ir a mailcimre. Valamilyen oknál fogva ma reggel nem tudtam elérni a postafiókom, mert a rendszer azt mondja, nincs ilyen felhasználó. Nem értem, mert tegnap este még volt...
Ha valakinek nem válaszolnék, akkor elnézést, igyekszem megoldani a dolgot. Ha nem sikerül, regisztrálok új cimet. Addig is türelmeteket kérem :)

aloe Creative Commons License 2002.01.03 0 0 8
Igy igaz. De én nem ebből élek, és nem is ebből akarok :)
Van ismerősöm, akinek van kártyája ruhanagykerbe, és mivel ő sem abból él, én is tudok ott vásárolni. Hát ez is kb ugyanaz.
bike Creative Commons License 2002.01.02 0 0 7
És miért nem adod te is drágán? Kereshetnél. :)
Előzmény: aloe (6)
aloe Creative Commons License 2002.01.02 0 0 6
kb 40%. De tudod mennyi van mondjuk egy pulcsin?... Legalább ennyi. Csak azt nem tudjuk :) Illetve azt sem. Szóval ezért mondtam, hogy aki nem akarja kidobni az ablakon, annak adok nagyker-kártyát.
Előzmény: bobafett (5)
bobafett Creative Commons License 2002.01.02 0 0 5
Mondjuk ezt a különbséget már nem nevezném "árrésnek"..., ez már árszakadék.

bobafett

Előzmény: aloe (4)
aloe Creative Commons License 2002.01.02 0 0 4
Így igaz, nem kell. Úgy működik, mint mondjuk a Metro, vagy bármelyik nagyker. Kell egy kártya, amivel bemehetsz vásárolni. Ez a kártya viszont ingyenes és bárki kiválthatja, csak akik vállalkozóként árulják az aloe-t, ezt nem mondják meg, mert ők az árrésből élnek.
Előzmény: Hkoala (2)
bike Creative Commons License 2002.01.02 0 0 3
Nem kell :)
Előzmény: Hkoala (2)
Hkoala Creative Commons License 2002.01.02 0 0 2
És nem is kell beszervezni x darab pácienst?
Előzmény: aloe (-)
aloe Creative Commons License 2002.01.02 0 0 1
Ha elolvastad és figyeltél, nem úgy írtam. CSak annyit, hogy valószínűleg sokan vannak ilyenek. Szóval akinek nem inge... És minthogy én nem hordok mondjuk neccharisnyát, nem érdekel ha valahol olcsóbb. Te így vagy ezzel. mindenki arra költ, amire akar. Ez a topic azoknak szól, akik veszik, csak szeretnék olcsóbban. De szerintem ezt Te is tudod. Azért azt díjazom, hogy nem írtál 0 Ft-os árat :)))
Előzmény: Infomaker (0)
Infomaker Creative Commons License 2002.01.02 0 0 0
Nem haragudj, de úgy írod, mintha természetes lenne, hogy mindenki használja. Én nem, és nem is érdekel. Szóval azt az 5500 at másra költöm.

Csá!

Előzmény: aloe (-)
aloe Creative Commons License 2002.01.02 0 0 topiknyitó
Kedves Tasztaltársak!

Valószínűleg közöttetek is sokan vannak, akik ismerik és fogyasztják az Aloe Vera gélt, illetve használnak más Aloe készítményt – krémet, Aloe First-öt vagy valamilyen kapszulát, drazsét.
Én is ebbe a sorba tartozom, és eddig – a többséghez hasonlóan – egy palack gélért 8,800-10,000 Ft között fizettem. Most viszont már nagyker áron veszem, ami 5,500 Ft. Ha Ti sem szeretnétek feleslegesen szórni a pénzt, és hozzám hasonlóan inkább másra költenétek azt a palackonkénti 3-4,000 Ft-ot, akkor küldjetek egy mailt, és megmondom, hogyan tehetitek.
Ja, és egy fontos dolog. Semmi plusz pénzetekbe nem kerül, és láboskészletet vagy mindent vágó kést sem kell venni mellé :)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!