Általános trslgás, trsdlmi, pszihlgiai, és egyéb kérdésekről főzőcske közben. Leginkább magammal beszélgetnék, de minden barátságos nicket szívesen látok. Eredeti méret.
Van néhány videó a telefonomon rólunk. Soxor alszom el úgy, h rendre végignézem őket. Néhány hónapja azonban többször is kimarad. Olyankor lelkifurim van, h nem gondoltam rá, egyedül hagytam a hideg sírban... Nem, nem is akarom elfelejteni. Egyetlen jó dolog volt az életemben. De amúgy nem ez tölti ki a napjaimat... Szóval tök normális folyamatról van szó...
Neked van vkid, akihez ragaszkodsz, aki szeret? Akinek megengeded, h nevessen a szerencsétlenkedéseiden? :)
Nem keresgélek persze. Hogy is keresgélnék. Itt vagyok egy 24es szolgálattal. Meg asszem még mindig szerelmes vok a halott kedvesembe. És, ha akadna is vki, akkor is úgy érezném, megcsalom. Tudom, hülyeség, de ez van...
Ohh, novemberben lesz 3 éve... Már tűrhető... A lentebb írtak már nagyon ritkán fordulnak elő, de nem könnyű... Nem vok individualista... Én azt gondolom, az ember akkor teljes, ha van párja, másik fele... Ha nincs, akkor csak félember...
:) Hehe :) Akkor ezért nem ugrott be. Nekem ugyanis, csak kezes lábasaim vannak. :) Nagyon jó kis edényparkom van. Mondhatni a legjobb konyha amiben valaha volt dolgom. Nem nagy, h kilométereket kelljen gyalogolni, és valamivel nagyobb annál, mint amiben épphogy megfordulni lehet. Nagyon ergonomikus.
A páromnál nem kaptam önállóságot a konyhában, az anyósom tömte tele a szekrényeket mindenféle szarral occóér' a piacról... brrrr... Borzasztó volt, mert mindent teletömött mindenféle vacakkal, amiket nem lehetett kidobni sem... Végül már kurvára untam, és vettem pár holmit magamnak, amikhez tilos volt nyúlnia... Persze mindent megpiszkált így is... Agyfaszt kaptam, amikor a zsírúj ikeás késemmel konzervet nyitott... Aszittem belebaxom... Persze csak nyeltem egyet, és elmentem a kutyával egy sírós sétára... :)
íííí :))) De jó, h itt vagy! Már aszittem, vmi végzetes történt. Mizu veled? Taliztál már azóta a Nagy Ő-vel?
---------------------------------------------
Én azért nyöszörögtem, mert még mindig szerelmes vok a meghalt páromba... Nagyon hiányzik soxor, és néha úgy felerősödik, h nem tudom türtőztetni magam... Mondjuk ilyen zabálást nem csináltam már majd' egy éve... Szóval ritkul, de néha előjön... Visszaolvasva szédület, h mit összeettem...
:) Óhh, hát persze... Csak rámjött... Már elmúlt... Néha előfordul ez... Tegnap agyonhajtottam magam... Egy kis strand, bringa, és már vége is az egésznek. :) A fizikai megerőltetés minden lelki nyavalyára gyógyír! :)
nézd, a "Magyar Gazda (paraszt)" intellektuális szintjéről tökéletes diagnózist ad álszentantal és a kisgadik tombolás!
Az a csodás elméjű "MAGYAR" gazda szarér-húgyér kótyavetyélte el a kárpótlási jegyeit, hordta szét kerekenként a TSz milliárdos erő- és munkagép állományát, flexszel és lángvágóval osztotta fel, milliárdos értékű takarmánykeverőt, gabonafeldolgozó és -tároló ágazatot, silókat, osztályozó és tisztító gépsort, terményszárítót!
Nem képesek egy szaros felvásárló, tároló és értékesítő közös vállalkozást működtetni, mert mind a többi átverésére játszik, így aztán magukat verik át!
Ez egy önszadizmus... Bekentem magam vele, h levakarni se tuggyam... a hajamat, és bekentem az orrlyukamat is, h belémragaggyon...
Megettem fél fazék lecsót 3 szelet kenyérrel. 2 tábla csokoládét, egy csomag tiramisu babapiskótát, egy üveg sárgarépalevet, 7 db túrórudit, és egy szál lángoltkolbászt meg egy nagy vödör barackos joghurtot...
a szívem lüktetése, minden egyes összehúzódása mint a gyorsfagyasztás... jeget virágzik benne a bánat, a nyomorúság...
Te aljas utolsó strici! Lehasaltam, könyörögtem, cirizve nyünnyögtelek, h menjünk el orvoshoz... De te halni akartál...