Szárnál adta fel végleg az Osztrák. A 010-es MÁV-os ment érte, Keleti + '70... Csarnokból már a 005-össel próbáltak kimenni, de csak a csarnok "kapujáig" jutottak, onnan inkább a MÁV-os tolta be a fűtőbe.
Ő, biztos hogy nem állt volna Kelenföldön 11 órát azért, hogy Taukat fényképezzen. Ha nem tetszenek neki a képek, akkor nem nézi meg, ennyi. És addig fogok felrakni képeket ebbe a topicba, meg a Szilisbe ameddig lehet. És ha ez nem tetszik neki akkor sajnálom, én is szeretném megosztani a képeket másokkal. És egyszerűen nem tudom hogy miért szekál állandóan!
OFF: nem magával az ETCS-sel van a baj, hanem a MÁV spórolásával, mert az 1. szint nem elsőrangú fővonalra lett kitalálva, hanem a rendszer költséghatékony, ideiglenes bevezetésére. A 2. szint folyamatos rádiós kapcsolata nem okozna ennyi problémát. (Az építők és a karbantartók munkáját nem ismerem, így azt nem minősítem.)ON
OFF: nem vitatom, de egy a lényeg:ez így nem jó! Késnek a vonatok miatta, tehát meg kellene szüntetni a problémát! Vagy szétszedni az egészet, vagy kiszedni a mozdonyokból az ETCS-t. Nekem mindegy, melyikat válasszuk, csak tudjanak menni a vonatok.ON
"nem magával az ETCS-sel van a baj, hanem a MÁV spórolásával, mert az 1. szint nem elsőrangú fővonalra lett kitalálva, hanem a rendszer költséghatékony, ideiglenes bevezetésére"
Nem az ETCS L1 -el van a gond, hanem mint ahogy írtad a MÁV pénztelenségével, ezért lett olyan az ETCS - EVM illesztés amilyen, és ez okozza a problémák kb 90%-át.
OFF: nem magával az ETCS-sel van a baj, hanem a MÁV spórolásával, mert az 1. szint nem elsőrangú fővonalra lett kitalálva, hanem a rendszer költséghatékony, ideiglenes bevezetésére. A 2. szint folyamatos rádiós kapcsolata nem okozna ennyi problémát. (Az építők és a karbantartók munkáját nem ismerem, így azt nem minősítem.)ON