Keresés

Részletes keresés

allfetislove Creative Commons License 2005.01.01 0 0 1887

Sziasztok, BUÉK mindenkinek!!!!!!!!!!!

Looner Creative Commons License 2005.01.01 0 0 1886
BÚÉK mindenkinek!
Gummigirl Creative Commons License 2004.12.31 0 0 1885
http://web.icq.com/friendship/swf/0,,16961_rs,00.swf


Gummigirl Creative Commons License 2004.12.31 0 0 1884
BUÉK mindenkinek! :)
karieee Creative Commons License 2004.12.31 0 0 1883

Szia Réka!

A csizmádrol tudsz képet rakni ide a forumba,vagy küldeni nekem a karieee@freemail.hu -ra.

Mivel az alját nem lehet teljessen látni.

A szára eddig tuttira bejön.

Kérlek segits.

Előre is köszönöm.

Akkor te vagy a győri hölgy. Voltunk a humanic-ba de sajna nem találtuk meg a csizmát és ezért kérném a segitséged egy vagy több kép formájába.

Nagyon várom.Szia!

Mindenkinek boldog uj évet!!!!!!!!!!!!!

Karcsi.

 

Looner Creative Commons License 2004.12.31 0 0 1882
Sziasztok!

A topichoz tulajdonképpen csak érintőlegesen van közöm. A loonerek, lufifétisiszták kicsiny, de lelkes táborát szaporítom. Hozzátok hasonlóan a Netről jöttem rá hogy nem vagyok egyedül... Férfi vagyok, totál heteró, nős, de munkám miatt külön élünk. Párom otthon van, én Belgiumban dolgozom.

Azért írok ide, mert Gumigitta és Denevér mailjeiben némi rokonlelket, vagy legalábbis szolidaritást éreztem. Szeretnék megismerkedni hozzám hasonló beállítottságúakkal otthonról is, nem csak Kanadából és Németországból. Kérlek benneteket, ha ismertek ilyen magyar szájtot, vagy fórumot, írjátok meg.

Egyébként egy jól álló latex ruci engem is tűzbe hoz, imádom a fényes gömbölyű formákat :-) úgyhogy nem idegen azért a dolog teljesen.

Végül mindenkinek Boldog Új Évet, jó bulizást holnap (azaz már ma)

gumigitta Creative Commons License 2004.12.30 0 0 1881
Minden Kedves fetish imádónak- valamint azok rokonainak, barátainak és üzletfeleinek- élvezetekben gazdag boldog új esztendőt kivánok.  gumigitta   
lack&leder Creative Commons License 2004.12.30 0 0 1880
Nem tudom,hogy Te követted e el,de nagyon makulátlan fetisoldal lett a partyinfoból!Gratula!
Az én ipari hulladék gépemen eddig is működött meg most is működik,úgyhogy én látom az összes képet.Viszont lakk-fetis 1300 képét továbbra se látom sajna és tudom,hogy nálam is van valami gubanc mivel normálisan sose tudom kikapcsolni a gépet mert turn offnál valami error üzenetet ír ki.(Egy csomó bizbaszt letöltöttem meg elindítottam.Igaz viszont,hogy vírus nincs rajta ez idő szerint... )
Előzmény: Latex Bond (1879)
Latex Bond Creative Commons License 2004.12.30 0 0 1879

Sziasztok !

 

Nem jutottam dűlőre azzal a problémával, hogy miért látják egyesek a JAVA applet menüt a party-lapon és mások miért nem, úgyhogy lecseréltem az applet-et script-re. Így már remélhetőleg nem fog gondot okozni, bár erre nem merek most már mérget venni.

Akik nem tudtak eljutni a főlapról a fotókig (pl.: Mikkamakka, Sigyu és akik még jelezték nekem) azokat kérem, hogy majd próbálják meg újra !

Akik még csináltak fotókat (Samy, Zek), azokat is belinkeltem a honlapra, hogy egy helyről elérhető legyen az összes parti-fotó !

 

A parti honlapcíme még egyszer :

http://heels.vinylbabe.com/partypage.html

 

L.B.

Előzmény: mikkamakka_ (1870)
fetishtom Creative Commons License 2004.12.29 0 0 1878

Ja Én vagyok Fetishtom

 

 

 

Én

 

Ja Én vagyok Fetishtom!  Szia

Előzmény: hcpower (1876)
fetishtom Creative Commons License 2004.12.29 0 0 1877
Szia Réka!

 

Köszönöm a kedves kiszolgálást! Nagyon aranyos voltál és remélem a többi partyn is ott leszel!

Remélem te is jól érezted magad és tetszett a buli.

Találkozunk 29-én!

Addig is Boldog Új Esztendőt!

 

Szia!

 

Fetishtom

 

Zágráb

 

Előzmény: hcpower (1876)
hcpower Creative Commons License 2004.12.29 0 0 1876

A szőke, hosszúhajú lány, combcsizmában=Réka, aki a fotókat készítette, vagyis én vagyok :)

Előzmény: leather fan (1862)
Szunnyadó Vulkán Creative Commons License 2004.12.28 0 0 1875
Megnéztem a képeket.
Nem tudom, mennyire jellemzők ezek a buli hangulatára. Gondolom, azt volt érdemes fotózni, ahol történik is valami. :) A képek nagy része szinte ugyanazokról a személyekről szólt, de ez nem baj, mert nekem bejöttek. (Például azok a képek, amiből te is belinkeltél ide egyet.)
Az biztos, hogy volt egy pár kép, ami tetszett és sajnáltam, hogy nem láthattam élőben mindezt. Például néhány kellemes kinézetű hölgyet, megfelelő szerelésben. Meg néhány műsorszámot. :))
(Az igaz, hogy volt egy pár emberke, akikről fogalmam sincs, hogy kerültek oda pl. farmer+pólóban, de ez egy másik kérdés...a képek általában bejöttek. :))
Előzmény: fetish (1872)
scato Creative Commons License 2004.12.28 0 0 1874

 

    Anki még mindig csúcs, nem beszélve barátosnénijéről ;)

Előzmény: fetish (1872)
lack&leder Creative Commons License 2004.12.27 0 0 1873
Igy van,itt szerintem is ez a lényeg.Magam részéről Frank Sinatrát kedvelem meg a 20as 30as évek slágereit, mégse maradok "otthon beöltözve",hanem hallgatom ami van, ha valami "goth" zene akkor azt, a lényeg a társaság no és persze az,hogy nagyon hosszú ideig lehetek a kedvenc lakkcuccomban.
Jót röhögtünk azon,amikor egymásra talált két fórumtag aki itt cseszegette a másikat és aztán nagyon jót dumáltunk.
És igenis fontos eljönni mert ahogy már az első party után is írtam,azt nem kívánhatjuk a szervezőktől,hogy óriási veszteségeket vállaljanak, majd hamvába hulljon e remek kezdeményezés. Akkor aztán tényleg mindenki folytathatja az otthoni "kuppogást".

A military dolgot én se díjazom de legalább volt egy főtörzszászlósunk:))

Igenis többen voltak beöltözve és biztos vagyok benne,hogy alakul még ez.Az első partin nekem is csak lakknacim volt,mostanra meg szert tettem egy kabátra is.De legközelebb "hozok még egy embert" és most ő is csak lakkbőrnadrággal indul....(remélem beengedik:)))

Ha meg valaki otthon akar maradni,az maradjon.Akinek fontos ,hogy megmutassa cuccait és élvezhesse ,hogy benne lehet hosszú ideig és el akar tölteni egy estét egy nagyon jó társasággal az jöjjön el.



Előzmény: l.i.d. (1865)
fetish Creative Commons License 2004.12.27 0 0 1872

Hogy egy kicsit visszakanyarodjunk a partyhoz...

Ime egy galerianyi /kb. 100db/ kep az en szemszogembol:)

Bizom benne hogy ez kicsit jobban visszaadja a hangulatot...

es kedvet csinal hogy a kov. bulin megtobben legyunk, es aktivan resztvegyunk!

 

FetishParty 2004.12.17.

 

FetishParty

 

Termeszetesen aki nem akarja magat a neten latni szoljon! :)

 

Velemenyek?

 

 

gomezattila Creative Commons License 2004.12.27 0 0 1871

kedves leather fan!

sajnos csak most jutottam netközelbe,így csak most tudok reagálni leveledre.

egyetértek veled abban,hogy a bulira csak bizonyos emberek menjenek be-akik be vannak öltözve-,de akkor szerintem házibulit kéne tartani valakinél,mert 10-20 embernél nem lennének többen.ez meg valahogy nem érné meg a szervezőknek.ugyanis nem kis anyagi kiadás bérelni egy helyet,hogy a többit már ne is soroljam.

a másik dolog,szerinted travi meleg bulinak tünt az egész-tömören-.hát kurvára nem.én sem azért öltöztem be drekvinnek-szípenmagyarul-,mert transzvesztita,netán transzszekszuális lennék.csupán a társaság szórakoztatására.nem akarok nő lenni,meg ilyenek...én örültem volna a legjobban ha több bőrös,lakkszoknyás meleg jött volna el,de ez az itteni melegeket nem vonza.

hát röviden ennyi.

ui.:véleményem szerint el kéne jönni több fétis arcnak a buliba,hogy már jelenlétükkel fokozzák az est hangulatát és nem kritizálni kéne bizonyos embereket-akiket nem is ismernek,csak mert fotón láttak-tenni kéne a dolgokért!

hajrá eu...

Előzmény: leather fan (1827)
mikkamakka_ Creative Commons License 2004.12.27 0 0 1870

Kedves Latex Bond!

 

"Nem érzem úgy, hogy itt indulatok szabadultak volna el, ha esetleg az én írásomra céloztál volna ezzel..."

 

Nem céloztam, kérdeztem! Kérdőjellel a végén! :-)

 

"Nem szerettem volna a disco-látogató közönséget minősíteni..."

 

Ennek örülök, reméltem, hogy nem így gondoltad - mert azzal a "lelked rajta" szókapcsolattal mintha ezt sugalmaztad volna. De amint először is írtam: "Remélem félreértem..."

 

"Igazad van : az "átlagtól eltérő" helyesebb lett volna."

 

Örülök, hogy egyetértünk! :-)

 

"Mivel "másokkal együtt" nem találod a buli képeit..."

 

A party hivatalos weblapján nem találok linket a képekhez... A közvetlen linkkel, amit itt adtál, természetesen meg tudtam nézni. A gépemen futnak a java programok (játékok, hangos felolvasó stb.), és minden korlátozás úgy van beállítva (ahol lehet), hogy kérdezzen rá, mielőtt letiltana... A kérdéses oldal adatvédelmi jelentésében egyetlen tiltott cookie szerepel a geocities.com-ról. Sun Java Console engedélyezve, Java Plug-in 1.4.2_06 engedélyezve... Mindez persze nem zárja ki, hogy a hiba az én gépemben van!

Előzmény: Latex Bond (1869)
Latex Bond Creative Commons License 2004.12.27 0 0 1869
Kedves Mikkamakka ! Örülök, hogy sikerült 2 olyan mondatomba belekapaszkodnod, ami tulajdonképpen nem az üzenetem mondanivalójának fő hordozója volt, de mivel számítottam erre is - és ezért is írtam ennyit, hogy legyen mibe belekötni :o)) - ezért szíves engedelmeddel a Te Benned felgyülemlő gondolatokra is reagálnék pár szóban. Nem érzem úgy, hogy itt indulatok szabadultak volna el, ha esetleg az én írásomra céloztál volna ezzel - bár egyes fórumlátogatók számomra érthetetlen okokból, kétségtelenül jobban örülnének, ha nagyobb volna itt a széthúzás, semmint az összetartás -, én inkább a békés mederben zajló nézetütköztetések híve vagyok, ami szerintem egyértelműen érződik a hozzászólásaimból. 1.) Nem szerettem volna a disco-látogató közönséget minősíteni, amelynek az a legfőbb bizonyítéka, hogy jómagam is alkalomadtán megfordulok ilyen helyeken, tehát ezzel ugyanúgy magamat is degradáltam volna (noha a kommersz disco-zenéért én sem rajongok, de a zenei ízlés már annyira szubjektív kérdéskör, hogy kár is rajta vitatkozni). Ha így volt értelmezhető a mondatom, akkor az csakis a fogalmazásom felületességének köszönhető. Amit lényegében mondani akartam, az az ismerkedési lehetőségben megnyilvánuló különbözőségben rejlik. Disco-ba sem én, sem a legtöbb disco-rajongó ismerősöm nem ismerkedni jár, de legfőképpen nem beszélgetni, hiszen az egymás fülébe üvöltözésen kívül más kommunikációs eszköz nem nagyon áll rendelkezésre. De a legfontosabb dolog az, hogy nekem ott eszembe sem jutna idegenekhez odamenni és beszédbe elegyedni, tekintve, hogy nem sok közös témánk lenne egymással, valamint az ott jelenlévő egyedek bizonyos hányadának a piától és kábítószertől ködbe borult agytevékenysége már messze nem is lenne alkalmas az intelligens eszmecserére és ez engem baromi módon taszít. Erre mondtam én, hogy lelke rajta... Egyébként ebben semmi elmarasztaló érzület nincs, csak szerintem megfosztja magát olyan élménytől, amit egy disco-ban sohasem fog megtapasztalni. Ennyi. 2.) Igazad van : az "átlagtól eltérő" helyesebb lett volna. Mivel ritkán érnek fogalmazási bakin, így beírhatsz Magadnak egy piros pontot. :o)) Mellesleg, ha egy fétisiszta átlagon alulinak érzi magát a kedvenc ruhájában, akkor ott valami nem stimmel. Vagy a ruhával, vagy a fétisiszta felfogással.... 3.) Mivel "másokkal együtt" nem találod a buli képeit (eddig Rajtad kívül csak 2 ember jelezte felém ezt a hibát, szemben a másik 20 visszajelzővel, akik viszont látják), ígérem év végéig áttérek egy nem JAVA alapú menürendszerre, mert bárhogyan is állítod, hogy Nálad fut a JAVA, a hiba mégis a Te készülékedben van vagy legalábbis valamiféle böngésző-beállításban, lévén "másokkal együtt" én viszont látom a menüt. De mivel ez a hiba abszolút jogos és én vagyok az, aki amatőr módon tud csak weblapot tervezni, mindenképpen át fogom írni, hogy ebből ne lehessen később probléma és a képeket mindenki szabadon böngészhesse. U.i.: Félreértések elkerülése végett : a fenti levelem abszulúte indulatoktól mentesen íródott ! :o))) L.B.
Előzmény: mikkamakka_ (1855)
mikkamakka_ Creative Commons License 2004.12.27 0 0 1868

Hello, lakk 26!

 

Másmilyen zenét szeretünk :-) Nekem az instrumentális zene jobban bejön (Vangelis, Jarre, Oldfield), a disco nem a kedvencem (ha bárkit megnyugtat, sosem voltam discóban :-))) , de akad abban a műfajban is olyan, amit szívesen hallgatok. Mindez nem zárja ki, hogy emellett legyen közös "érdeklődési körünk", sőt, fétisünk...

Előzmény: lakk26 (1863)
mikkamakka_ Creative Commons License 2004.12.27 0 0 1867

"Szerintem mikkamakka nem fetisiszta..."

 

Így ismeretlenül, azt hiszem, ezt bajosan tudod megítélni :-) Mellesleg azt hiszem, szolgáltunk már némi bizonyítékkal ezügyben...

 

"...nem fetisiszta, csak kötözködő, mert a fétisiszták lesz...ják a közízlést..."

 

Szerintem:

- nem mind fetisiszta, aki le... a közízlést (de te nem lehetsz az, mert kipontoztad a "csúnya" szót, tehát nem szarod le - legalábbis teljesen - a közízlést :-))

- és nem minden fetisiszta szarja le a közízlést (például Alivenek és nekem szülőkként meg kell felelnünk bizonyos pedagógia és szociális elvárásoknak, ami leginkább úgy valósul meg, hogy megpróbáljuk - komoly sikerrel, ezért nem is nagyon vágyunk buliba - összhangba hozni a hétköznapjainkat a fétisünkkel úgy, hogy abból kifolyólag ne merüljön fel senkiben a szülői alkalmatlanságunk, másrészt pedig megpróbáljuk toleranciára nevelni a gyermekeimet.

 

Amiről én szóltam, és ami egyáltalán nem kötözködés, az a következő:

- "rendes" emberek nem csak a fétispartikra, hanem discókba is járnak! - hogy házam táján maradjak, Alive sosem volt fétispartin, discóban viszont annál inkább - akkor most "lelke rajta" annak, aki vele szóba áll???

- azért mert a te ruhád jobban csillog, mint az átlagé, az még nem jelenti azt, hogy átlagon felűli, csak azt, hogy átlagtól eltérő! A csövesek ruhája is eltér az átlagtól, mégsem mondjuk rá, hogy "átlagon felűli", akkor sem, ha történetesen tisztára van mosva. A közízlés egy viszonyítási pont, amihez képest én legfeljebb eltérést "állapítok meg", és nem felsőbb- vagy alsóbbrendűséget (miként pl. a disco esetében is). Nem ezt hívják véletlenül toleranciának? Átlagtól eltérő embereknek - szerintem - nagyon ügyelniük kell arra, hogy ők maguk toleránsak legyenek, különben nem várhatják el ezt másoktól magukkal szemben sem. Éppen ezért nem értek egyet azzal, amikor valaki minősíti a discóba járókat, vagy minősíti a fétis-ruházatot. Maradjunk annyiban, hogy ezek MÁS "dolgok", nem jobbak, nem rosszabbak, csak mások! Én elfogadom, ha valaki "más", megértem(!) pl. a melegeket, ismerek párat, semmi bajom nincs velük amíg nem akarják megmagyarázni, hogy ők "csinálják" jól és mi rosszul. Ennek ellenére lehet számomra visszataszító, ha egy férfi női ruhákat hord. Viszont ha ez kiderülne egy barátomról, attól még ugyanúgy a barátom maradna: nem mondanám rá, hogy degenerált vagy ilyesmi, csak azt, hogy más!

Remélem, érthető!?!

Előzmény: sigyu (1864)
karieee Creative Commons License 2004.12.27 0 0 1866

KEDVES SZŐKE HOSSZUHAJU HÖLGY A BULIN!!!

Én is nagyon kiváncsi vagyok ki is vagy te hisz olyan csizmád van ami engem is érdekelne hol vetted!

Kérlek segits,ja és milyen árba volt.

Köszi

szia

 

l.i.d. Creative Commons License 2004.12.27 0 0 1865

Sziasztok!

 

A következő bulin én is szeretnék ott lenni attól teljesen függetlenül, hogy milyen zene lesz. Ha síri csend lesz, vagy opera, hidegen hagy, de felőlem még a fásiádámot is meghívhatjátok!

A lényeg, hogy személyesen is megismerjek néhány embert, tapasztalatokat cserélhessünk és kedvenc lakkruciaimban lehessek nyilvánosan. Remélem, hogy addigra megjönnek a rendelt új cuccok is!

 

Lakkimádó üdvözlettel: l.i.d.

sigyu Creative Commons License 2004.12.26 0 0 1864

Sziasztok!

 

 Lakk26: Nem vagy egyedül azzal, hogy nem bírod a disco-zenét, jómagam se vagyok oda érte, mégis jó volt elmenni a buliba, ahol ugyan nem tudtam nagyon feloldódni, mégis jóleső érzés volt. Legközelebb is el szeretnék menni!

Szerintem mikkamakka nem fetisiszta, csak kötözködő, mert a fétisiszták lesz...ják a közízlést, és egyáltalán nem annak akarnak megfelelni (legalább egy ilyen partin)

 

Latexbond: Örülök, hogy rólam is felkerült kép, bár a főlapról nekem sincs fotó-link, azt csak a másik megadott linkről értem el.

 

Denevér!: Csak így tovább!

 

Rubber68: Nekünk fétisisztáknak, szerintem mindannyiunknak nagy toleranciája van, ez kell hozzá

 

djt-122: Én pl talpig latexben voltam, de én nem sose fényesítem ki, így most sem tettem. Lehet, hogy úgy jobban néz ki, de a tapasztalatom azt mutatja, hogy a szilikon árt a guminak, és én különben se a fényéért veszem fel.

 

Már nagyon várom a következő bulit, de addig még egy (lehetőleg az ilyesmit elfogadó) partnert szeretnék találni (és vele menni).

 

lakk26 Creative Commons License 2004.12.26 0 0 1863

Szia mikkamakka!

 

 

    Elöljáróban:Én elég ritkán szólok hozzá a fórumhoz, de rendszeresen olvasom.Van itt egy-két ember, akivel magánjellegű levelezést is folytatok.Bár partin még nen voltam, de tervezem a dolgot, remélem mielőbb sikerül is összehozni.De azért csak megkockáztatnék egy megjegyzést, mint "kívülálló". 

    Szóval:Imádom a lakkot, meg a latexet, ez gondolom látszik a nevemből.És mégis:a discozenétől a szőr föláll a hátamon.Ugyanis a hard rockot, meg a bluest szeretem, sőt imádom.Nem ezt a ma rocknak nevezett garázszenét, hanem a régi nagyokat:AC/DC, Alice Cooper, Led Zeppelin, stb.....Vannak ilyenek is, lehet, hogy furán hangzik, de mégis.

Előzmény: mikkamakka_ (1855)
leather fan Creative Commons License 2004.12.26 0 0 1862

Sziasztok!

 

Réka fotoit nézegetve megakadt a szemem egy hosszú, szőke hajú lányon talpig bőrruhában, hosszú combcsizmában.Meg tudná nekem mondani vki, hogy ki ő?

Napoletano Creative Commons License 2004.12.26 0 0 1861
petting közben eshet valaki teherbe?
Törölt nick Creative Commons License 2004.12.26 0 0 1860
Előzmény: mikkamakka_ (1855)
Törölt nick Creative Commons License 2004.12.26 0 0 1859

 

Itt a link, nálam müködött.

 

Előzmény: mikkamakka_ (1855)
Gummigirl Creative Commons License 2004.12.26 0 0 1858

Sziasztok! :)

a köv linket egy barátomtól kaptam, de úgy gondoltam, témához illik.. és hátha nem lesz töb "vita"... ;)

<A href="http://thecrobard.propagande.org/english/ragoth/look/" target=_blank http://thecrobard.propagande.org/english/ragoth/look/

 

 

üdv:

-Gummigirl-

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!