Hiába isten útjai kifürkészhetetlenek. Nekem elfogadta nicket, csak a mailcímet nem. Viszont el akartam a _ jelet belőle, úgy meg sehogy se fogadott el. A franc se látott még ilyen hülye masinát.
Átjelentkeztem én is. KIcsit nehezen ment, csinálnom kellett egy új címet.Szerintem itt jobb lesz,mert ez 50 dbonként tördeli a hozzászólásokat és van html.
re_mi 2000.06.01 21:46 adatok | e-mail
--------------------------------------------------------------------------------
Hát ez a kölzözés egy kicsit macerás. Azt mondja, majd 21.56-kor leszek aktiválva. Addig leírom ide amit hallottam: állítólag január 1-től Mocsai lesz a hypo edzője. Hallottatok erről valamit?
Mint ahogy a régi topicban is írtam, a noi válogatott tudtommal legközelebb szombaton Fonyódon játszik bemutató mérkozést délután 5 órai kezdettel Fonyód-Boglár vegyes csapatával és egy Balaton parti válogatottal(továbbra is ?) 3*20 percben asszem! Szóval szerintem amolyan bulimeccs lesz, de remélem jó szórakozás, én mindenesetre ott leszek!
Üdv Bálint itt is! Kicsit amerikai hangzású az új neved!:) Endre, Balázs, gyorsan regisztráljátok magatokat itt is a régi néven úgy néztem egyiket se használják még! Majd kaptok egy még kevésbé megjegyezheto jelszót hozzá!:)))
Mi lehet Laci pacival illetve bocsánat Laci paci_d-vel?
endre (remélem _d nélkül is magadra ismérsz)
Szerintem néhány átigazolást sejtesz, amis szerinted nem publikus.
Wégé
Ezek szerint mégsem 6-9 milkót kértek Vanyusék, ha a Dunaferr nem válaszol. Vagy annyira megviselte őket a Katinak fizetendő 25, hogy már ezt sem bírják kifizetni.
Sokat akar a szarka...
Timi, Leki, Mancs
Mi van az Újvárosnál? Mit tudtok? Pálinger-ügy hogy áll felétek? Igazoltok még? Az eddigi termés elég szerény. Mégha Gini oda is megy, akkor is. Csíkos és Sávolt nem pótolja a távozókat és Radulovicsot.
Na itt vagyok én is, vagyis Bálint a DK2.0-ból. Én kb 5 hónapja regisztráltattam magam ide, szerintem jobb hogy áthozták ide a Drukkerkocsmát, mert pl sokkal átláthatóbb az egész. Remélhetőleg a többiek is regisztrálódnak már előbb-utóbb.
Te sejtesz valamit!:))) Na jó bocsánatot kérek, de azon gondolkodtam mehetnénk akár váltórendszerben is, de ha nem tetszik az ötlet, akkor sebaj...
Éljen a Sebaj Társaság(alapítva: 1995, Dunaújváros)!
Legyen már itt is ilyen topic!:) Amúgy Lengyel Gábor úgy tájékoztatta a marcali vezetoket, hogy június 30.-ig semmi se biztos:), azaz addig hivatalosan nem foglalnak állást a feljutókról, visszalépokrol, bennmaradókról...