Számomra az hihetetlen, hogy a pollenszűrőt minden alkalommal, a légszűrőt csak minden második alkalommal kell cserélni. Én azt mondtam, inkább cserélnék a légszűrőt... hiszen az utas le tudja húzni az ablakot, ha nem kap levegőt... a motor nem.
Úgy tudom, teljes ülés csere lesz, de nem vagyok benne biztos. Rákérdeztem a munka felvevőre, azt mondta valszeg igen, mert a szövet huzat is rajta van! No meg aktív fejtámasz is van rajta!
Jó dolog az ESP, az én 1,4-ben is van, egyszer észleltem, hogy működik, amikor, saját hülyeségemből egy jobbra kanyart nagyobb sebességgel vettem be. Éreztem egy pár fék-rángatást, ennyi volt.
Különben,ha nem működik, akkor is bevettem volna a kanyart, csak lehet, egy kissé kifarolt volna.
Mindenesetre jó tudni, hogy van, de HAMIS biztonságérzetet senkinek ne adjon, a fizika határain belül tud segíteni, utána jó napot, jöhet a kiskanál!
Különben holnap cserélik a függőleges stabilizátor rudat (?), a bal első ülésemet, meg szoftverfrissítés is lesz, a néha "nem indulás" miatt (ceglédi szervizben,ma értesítettek).
igen. szegény ország vagyunk, mindenki spórol ahol tud. Érdekes nekem akkor nem kapcsolt be az ESP mikor a multkor próbálgattam a kocsit a lezárt pályán. Lehet a csúszás nem elég ok neki arra, hogy bekapcsoljon. Bár sosem bízom csak az elektronikára az életem, de jó tudni, hogy elvileg működik. :)
Sztem ne hagyd így. Elvileg galvanizált a kasztni, de a festék akkor is sokat véd, ráadásul meg ha mély a karc akkor hamarabb elkezd rohadni. A 2 elemet újra kell fényezni azt nem úszod meg és mindenképpen gyárival megegyzeő minőségű fényezés kellene. Szóval a beködöljük oszt jóvan kóklerkedést ne válaszd. Szvsz 60.000Ft alatt nem úszod meg. Ha nem horpadt vagy nem deformálódott az elem akkor lakatolni sem kell, elég a fényezés.
respect. nade az ESP megléte vagy meg nem léte az független attól, hogy a motor az diesel vagy benzines. vagy nem? kizárólag felszereltség függő. De lehet rosszul tudom. nem vágom a felszereltséglistát fejből.
sok hülye van az utakon! örülök hogy éppségben megúsztad! egyébként lehet esp nélkül sem lett volna semmi bajod, csak tovább jártad volna a népitáncot :D
Pár hónapja volt egy kisebb vita arról, hogy benzines EX vagy CRDi Lx+. Ma megnyugodtam, hogy jól döntöttem. Volt szerencsém kipróbálni az ESP-t 130-as tempónál. :-s Az M7-es autópályán sikeresen rámhúzta a kormányt egy Passát, ezzel -kilinccsel előre- leszorítva a leállósávba. Az autó riszált egyet balra, majd ellenkormányzás után jobbra, és beállt egyenesbe. Persze az ESP folyamatosan dolgozott. Annak ellenére, hogy levert a víz, és 10évet öregedtem, semmi bajom nem történt, és a kocsi sem sérült meg. Persze az öreg észre sem vette, és nyugodtam ment tovább a maga 140es tempójával. Na nekem sem kellett több, utánamentem, ledudáltam, és úgy elküldtem a jó Q* anyjába, hogy nem győzött bocsánatot kérni.
Tehát én még mindig azt mondom... legyen inkább a seggem alatt egy többet fogyasztó benzines ESP-vel, mint egy kevéssel beérő LX+ CRDi, rommátörve. :-x
Még tavaly decemberben megajándékoztam magam egy kis karcolással, horzsolással, 2 elemet is érint. Van benne egy "mélyebb" csík, meg egy kb. 20x30 cm -es horzsolás.
Eszembe jutott, hogy esetleg meg kéne csináltatni. Tényleg ha így hagynám nem kezdene el rozsdásodni, vagy valami egyéb baja nem lenne?
Szóval mit csinálhatok vele, mert nem akarom elemenként 50e -ért javíttatni. Az első szerviz ahol voltam, ennyit szóltak be..
mert magyarorszagon nem kotelezo (a kotelezo euro 4-et enelkul is teljesiti), es (magyarorszagon) marketingszempontbol sem indokolt ennek a pluszkoltsegnek a bevallalasa.
a magyaroszágra gyártott ceed-ekben van részecskeszűrő? mitől függ hogy Euro IV? volt szerencsém alánézni egy németországban forgalmazott ceed-nek és ott figyel egy bazinagy részecskeszűrő alatta! az enyém alatt meg kb feleakkora valami van!(nemtudom miaz nemértek hozzá)
hello zenész 1 köszönném a segitségedet az informáciokban és irnék is de nem tudom az E mail cimedet ugyha megtennéd hogy irsz a pali@pr.hu ra pár sort esetleg telefonszámot felhivnálak köszönöm