Se Ovtus, se Galai nem tul nagy szam. Ketten egyutt nem ernek annyit, mint a Rita kisujja. Egyebkent a Kisvardaban jatszottak mindketten.
A junior lanyoknak gratulalok.
A ferfi valogatottnak meg mindegy, ki ul a kispadon. Vassal se voltak jobbak - ld. Szlovenia.
Varga Timi az ifi válogatott kapusa Ha jól tudom 17 év körüli. Ruskót nem ismerem túlzottan, fogalmam sincs milyen poszton játszik, de ő is nagyon fiatal. Egyikük sem játszott még első osztályban. Július 10-én kezdi Orosházán az Kálmán az alapozást? Hát, aki túléli annak lesz erőnléte, annyi bizonyos. De túlélni is nehéz lesz.
A fiú válogatottal kapcsolatban csak egy kérdésem lenne: Meddig hagyják még Hajdut garázdálkodni a kispadon?
Gonodolom tudjátok, hogy a junior lányok Lengyelo.-ban megnyerték az EB-selejtezőt úgy, hogy közben kiütöték a házigazdákat. Gratulálok ez szép volt! Különben a legjobbak természetesen a győriek voltak: Petróczi parádézott, Görbicz 3 meccsen 26 (12-7-7) gólt lőtt, Mehlmann meg 15-t (5-5-5).
Merre vagy? Nagyon eltuntél! amúgy kicsit meglepve olvastam a hírt, hogy a novéred mégiscsak eligazolt a Vasasba, de ahogy hallom foleg Zsiga Gyula volt a fo indok. Mert o ugye a Vasasban marad és nem megy el a Hypohoz edzonek. sot úgy hallom kévést is csábítgatják a Vasashoz, ki mit tud errol és egyéb friss átigazolási hírekrol?
Barca8: Hajrá Komló!:)
Az új emil cím létrehozása nekem is lehetővé tette a régi nevem használatát. Minden féle cafrangok nélkül. A regisztrálás - az új emil bírtokában - oly gyorsan ment, hogy mire kiléptem a regisztből már az emilre megjött a betühalmaz jelszógyanánt. (Kurva nehéz lesz ezt a jelszót megtanulni, semmi összefüggés benne)
Ne temessétek még a fiúk válogatottját. (ráértek egy hét múlva is)
Én úgy gondolom kielemzik a meccset és főleg az ellenfél lövőit illetve kapusát. Szombaton kottából mást fogunk játszani. Jani biztos, hogy szuper jól fog védeni. Videóról kielemezi a norvégokat és kivédi a szemüket is szombaton.
Szerintem a továbbjutás azon fog múlni, hogy a mi lövőink mit tanulnak a videóból!!
Hajrá fiúk!!!!
Nálunk /Loki/ újra egy volt D.Dózsa kapus lett az edző. Medgyessy Sándor. A volt irányítónk férje. Kíváncsi leszek ő mit hoz ki ebből a csapatból. Közel tud-e férni a lányokhoz, úgy mint Bíró Imi? Remélem a neje (Márti) valamilyen szinten (pályaedző?) besegít a munkába. Nagyon sokat tanulhatnának tőle a fiatalok!!!
Az igazolásainkhoz nem tudok mit mondani. Nem emlékszem erre a Galaira illetve az Ovtusra. A nevekre igen, a játékukra nem. Ti mit mondtok róluk. A Vasasból jövő Csernussal már egyszer megjártuk. Rövid úton vissza is ment. Remélem ezekkel nem járunk így.
Várnám Zsoli bejentkezését és híreit elvégre lejárt a titoktartási fogadalom ideje. Jöhet a többi Lokival kapcsolatos hír.
A kérdést lepasszolom Balázsnak vagy Parmalatnak (ha bégre bejut ide). Mindenestre a felnőttcsapatban nem játszottak. Gondolom tehetségesek lehetnek, mert egyébként Kálmán nem vinné magával őket.
Sikerült! Mint látom, mindenki hozzám hasonló problémákkal küzdött meg :-)))
Ez a név utáni _d igazán rapessé teszi a dolgot. Nekem speciel Roby D. meg Erica C. jutott eszembe.
Győriek!
Mit lehet tudni Varga Tímeáról és Ruskó Katalinról. Milyen poszton játszanak, érettek-e az első osztályra, eddigi jelentősebb eredményeik stb... Az oké, hogy fiatalit az Orosháza, na de ennyira?
Paganus!
Hallottad, hogy már július 10. körül elkezdődik az alapozás. Állítólag máshol csak augusztus elején-közepén, hiszen a bajnokság csak ősszel, az olimpia után indul. Majd fél év alapozás az nem semmi!
Sajnos Nagy Lacikának nem ez az első betlije(lásd egyiptomi VB)Ismét bebizonyosodott,hogy egy komoly kapus nem elég.Szatya most semmit nem csinált.(rossz meccse neki is lehet)
Ott látom a problémát,hogy felált fal ellen nullák voltunk.Idegenben ez még inkább igy lesz.Indulni meg csak kivédekezett ill.kivédett labdából lehet.ahhoz pedig olyan kapus kell aki nem kapja 10 méterről sorozatban az egyenes felsőbe a gólokat.
Gozo
Elnezest, hogy nem kezilabda iranyultsagu a kerdesem, de nincs veletlenul vkinek olyan ismerose, akinek megvannak a szebb idoket latott magyar labdarugas merkozesei.
Pl.: Vidi meneteles 82/83, Mexikoi Vb selejtezok, Fradi a Bl-ben, Spanyol Vb, Argentin Vb,
Elnezest, de nagyon surgos es fontos lenne, megegyszer bocs...
Hát ma tényleg nem volt valami jó ez a válogatott, az egyetlen pozitívum, hogy a norvégok csak 19 gólt tudtak összehozni, bár ezzel a támadójátékkal, amit ma produkáltunk, idegenben nem lesz sok esélyünk. Buday legalább lőtt egy gólt és adott egy gólpasszt, mást nemigen csinált, bár ez Élesen kívül mindenkire elmondható.
Ha egy szoval kellene jellemezni a mai csapatot: töketlenek.
Ezeket a norvegokat siman verhettuk volna 6-8 gollal akar a 45. perc utan is, amikor kiallitottak a norvegot. Arrol mar nem is szolva, hogy a 45. percben nem x-re kellett volna allni.
Egyedul Elest nem bantom, meg Kotorman egy-egy villanasa tetszett. Nagy Laci viszont pont Szegeden betlizett nagyot.
Ennyire futja a haromcsapatos elmezonytol, sajnos...
Úgy látszik, hogy megint lesz másfél év pihenője a válogatottnak.
Pedig ez az eredmény milyen jó lenne mondjuk az olimpia döntőjében a nőknél...
Magyarország-Norvégia: 20-19
Nemtom, hogy vagytok vele, de engem kurvára irritál ez a Duna TV-ből "importált" kommentátor. Vagy lehet, hogy csak a végeredmény miatt vagyok elégedetlen? ;-(
Nagyon megköszönném, ha leírnád kik vannak abban a keretben, akik Fonyódon játszottak, és magaslati edzőtáborba mentek. ("Sejtéseim" vannak róla, viszont a pontos névsort sehol nem írják.) Előre is köszönöm.
Én arra az összegre gondoltam amit a klub kér Pálingerért és nem amit a játékos!
Amúgy voltam ma Fonyódon lejött a női válogatott is a kézilabda napra. II.és III. korcsoportos utánpótlás csapatok tornája után mérkőztek 3 harmadban először Balatonboglár(némi Lengyeltóti beütéssel) majd Siófok utána pedig a házigazda Fonyódi Petőfi SE csapatával.
Az eredményt el tudjátok képzelni, de becsületére váljon mindegyik csapatnak hogy egy-egy szép gólt ők is össze tudtak hozni. Számszerűleg 4-15, 4-12 és 6-15 kb. a 20 percek végeredménye persze a válogatottnak. Utána még egy hajókirándulásra is elment a válogatott mielőtt továbbindulnának Szlovéniába.
Sziasztok! Végre sikerül nekem is hozzászólni, igaz, Mtimi néven. Hát, nem tudom, nekem jobban tetszett a régi DK.
Lenne egy kérdésem ahhoz, aki ismeri valamennyire a Hypot. Tavaly játszott náluk egy színesbőrű lány, Victoria Farley. Vele mi van? Azt hiszem, már kirakták, tavaly a Dunaferr-Hypo elődöntőre benevezték, de pályára nem lépett. Szóval ő honnan való, és most hol játszik? Köszönöm. Timi.