Keresés

Részletes keresés

_paha_ Creative Commons License 2000.09.04 0 0 769
mégegyszer: majd akkor minősítsük a döntését, ha már túl leszünk pár meccsen.
engem, mint egy mezei szurkolót, akinek Erika az egyik "legkedvencebb" játékosa, ezek után csak az arany tud kárpótolni, de kérdés, hogy Őt tudja-e az arany kárpótolni. szerintem nem.
arról meg halvány fogalmam sincsen, hogy ezek után milyen érzésekkel fog odaülni a TV elé (ha 1általán odaül), hogy megnézze a meccset.

paha

Előzmény: Törölt nick (768)
Laci-papi Creative Commons License 2000.09.04 0 0 767
Elvileg - és gyakorlatilag - a Kántor "Banya" sérűlt. Szerintem ez a talp-sérülés elég komoly.
Miért nem egy jobbszélsővel megyünk. Baloghról inkább eltudom képzelni, hogy csere nélkül végig játsza az olimpiát, mint a Dóriról. A Piga már gyakorolta a jobbszélső játékot is.
Én egyébként a Dóri szereplésével értek egyet, de a módszert én is kifogásolom.

Laci-papi

_paha_ Creative Commons License 2000.09.04 0 0 766
A negyedik szempont, hogy Kirsner hasonló kvalitású, mint Pigniczki, ezért indokolt más típusú játékos szerepeltetése.
nah, kezdődik a magyarázkodás... O-:

paha

Előzmény: Brunó (765)
Brunó Creative Commons License 2000.09.04 0 0 765
Nesze nekünk indoklás:

[MTI] Mocsai Lajos a noi kézilabda válogatott szövetségi kapitánya az olimpiára utazó keret utolsó szabad helyére Lowy Dórát jelölte. A hétvégén zajlott Steffl-kupa legfobb kérdése az volt, hogy Kirsner vagy Lowy utazik az olimpiára. A szövetségi kapitány négy okot említett, ami Lowy mellett szólt: nagyobb nemzetközi tapasztalattal rendelkezik, az ellenfelek ismerik ot, ezért a világ- és Európa-válogatott játékosra várhatóan sokkal jobban kell figyelniük, így a belso embereknek több lehetoségük, területük marad. Lowynek férfias lövéstechnikája van, amely révén igen eredményes tud lenni. A negyedik szempont, hogy Kirsner hasonló kvalitású, mint Pigniczki, ezért indokolt más típusú játékos szerepeltetése.

Brunó Creative Commons License 2000.09.04 0 0 764
Hali!

Csatlakozom azokhoz, akik szerint Mocsaié a felelosség, és majd az ido meg az eredmények eldöntik, hogy helyesen választott-e. Azt tudomásul kell vennünk, hogy minden edzonek vannak kedvencei, a kapitánynak köztudottan Löwy az egyik. Sugárral kapcsolatban pedig hallottam egy érdekes sztorit: a Steffl kupát megelozo egyik tornára indult a csapat, a játékosok szálltak fel a buszra, és amikor Sugár is beszállt volna, odaszólt neki Mocsai, hogy ne szállj fel, nem kell jönnöd!!! Nem tudom igaz-e, mindenesetre elég durva (és elég hohetetlen)történet.

Paganus!

Láttad az Every Day-t a hétvégi kupán? Vélemény?

Előzmény: Ener (761)
Brunó Creative Commons License 2000.09.04 0 0 763
Hali!

Csatlakozom azokhoz, akik szerint Mocsaié a felelosség, és majd az ido meg az eredmények eldöntik, hogy helyesen választott-e. Azt tudomásul kell vennünk, hogy minden edzonek vannak kedvencei, a kapitánynak köztudottan Löwy az egyik. Sugárral kapcsolatban pedig hallottam egy érdekes sztorit: a Steffl kupát megelozo egyik tornára indult a csapat, a játékosok szálltak fel a buszra, és amikor Sugár is beszállt volna, odaszólt neki Mocsai, hogy ne szállj fel, nem kell jönnöd!!! Nem tudom igaz-e, mindenesetre elég durva (és elég hohetetlen)történet.

Paganus!

Láttad az Everey Day-t a hétvégi kupán? Vélemény?

Ener Creative Commons License 2000.09.04 0 0 762
Úgy látszik elfáradtam a Népstadinban Ennyi helyesírási hibát véteni. Bocs
Ener Creative Commons License 2000.09.04 0 0 761
Teljesen egyetértek veled. Mocsai négy indokában felhozott dolgok már szeptember 3-a előtt is tudottak voltak mindenki számára, így ezzekkell most nem váltotta meg a világot. Döntése alapján egyértelmű, hogy Dóra volt a favoritja, ami érthető dolog. Ami azonban sajnálatos, és szerintem emberileg nagyon nagy hiba volt, hogy Erával és mindenkivel elhitette, hogy nyílt a verseny a posztért, amit szerintem az indokai cáfolnak. Ezeket szeptember 3.-a, az ukránok elleni meccs előtt is tudta. Sokkal normálisabb lett volna, ha azt mondja, hogy Era csak tartalék arra az esetre, ha Dóri nem épül fel. Ha ezt Sugár Timinél meg tudta tenni, akkor itt is ezt kellett volna csinálnia. Mocsai indokaiból kis túlzással azt vontam le, hogy ha Era 10 gólt dob meccsenként, akkor se ő megy, mivel Dóri sérülése rendbejött. Még mielőtt valaki mást gondolna semmi bajom Dórával, egyik kedvenc játékosom, örülök, hogy felépült és az olimpiára mehet. Az eljárással van alapvető problémám, és a nagy pedagógus Mocsai itt egy óriási bakot lőtt, mert így sokkal nagyobb fájdalmat okozott, mintha az elején leszögezi, hogy Kirsner csak abban az esetben megy, ha Lőwy nem épül fel. Nyílt versenyt hírdetett elvileg, de ez nem volt az. Kár volt elhitetnie ezt mindenkivel. Amit továbbra se értek és már elrágott csont: miért kell Simics.
Két dolgot remélek: aranyat nyernek a lányok az olimpián, és hogy Era nem roppan össze lelkileg. Az EB-re 16 játékos mehet, így kapitányunk talán két balszélsőt visz ki, és ott neki remélem helye lesz, és még simán belefér a pályafutásába az athéni olimpia.
Előzmény: bzsoli (759)
_paha_ Creative Commons License 2000.09.04 0 0 760
Gondolom egyéb erők is mozoghattak a háttérben
mire gondolsz például?

egyébként teljesen egyetértek azzal, amit írtál, sőt örülök is, hogy így leírtad, mert én nem tudtam volna ilyen jól megfogalmazni...
de végülis, és igazából ez a lerágott csont itt, ez az egész hülyeség nem lenne, ha mindketten utazhatnának...

jajj, kár volt így lefekvés előtt a hozzászólásod elolvasni (persze nem téged bántalak ezzel), mert most még szomorúbban kell elaludnom...

najóéjt,

paha

Előzmény: bzsoli (759)
bzsoli Creative Commons License 2000.09.03 0 0 759
Igaz ti már lerágtátok, de én eddig nem szóltam és ezután sem fogok, DE:
Végtelenül sajnálom Erát, mert ő az a játékos akinek utaznia kellett volna... Kiváncsi vagyok milyen szezonja lesz, mert ha még eddig nem, akkor most biztosan összeroppan lelkileg. Ő küzdött végig, ő gürcölt végig és - így utólag - ő szívott végig.
Magánvéleményem szerint Mocsai ezt már rég eldöntötte hogy Lőwy megy, csak a biztonság kedvéért volt végig ott Kirsner, ha mégis történne valami...
Gondolom egyéb erők is mozoghattak a háttérben, és az sem volt véletlen hogy a győri csarnokban a legnagyobb üdvrivallgás akkor volt amikor Lőwy gólt lőtt, vagy ha kapitány őt jelölte a büntetődobáshoz.
Mondom mindezeket annak ellenére hogy Erával mint emberrel sosem szimpatizáltam, de mint játékos azt hiszem sok fiatal, és sok edző példaképe lehetne. Talán azért bánt engem is egy kicsit jobban a dolog, mert már sikerült szembesülnöm hasonló helyzettel családon belül is, és nem mondom hogy dinom-dánommal telt az a pár nap (hét), amíg a munkától meggyötört, fizikailag fáradt, és egy lelkileg összetört játékos megemésztette a "dolgok rendjét"...

Passz. Üdv mindenki.

Ener Creative Commons License 2000.09.03 0 0 758
Hát nem az lett, amire gondoltam... Mocsai indoklásából számomra az derült ki, hogy felesleges volt ez az egész herce-hurca.
_paha_ Creative Commons License 2000.09.03 0 0 757
figyi mindenki!

volt nemrég Ildynek egy hozzászólása ami egy Nemzeti Sport hírre alapul.
mostakkorezzelmivan? csak az újságírók hülyék, vagy van valami valóságalapja? Barca, te mit tudsz ezügyben?

paha

_paha_ Creative Commons License 2000.09.03 0 0 756
Baromi jó kedvem van, mert most jöttem haza Győrből, és még mindig a meccsek hatása alatt vagyok, ami nem is
megelőztél, én most értem haza. BKV rulez... (-:
csak megerősíteni tudom, amit mondtál, szép kézihétvége volt, és ha a három meccset "összegyúrjuk" szerintem verhetetlenek leszünk!
az eufóriámat némiképp csökkenti, hogy nem Erika utazik, de ezt a kérdést már lerágtuk itt csontig... ))-:

HAJRÁ MAGYAROK!

paha

Előzmény: Mtimi (755)
Mtimi Creative Commons License 2000.09.03 0 0 755
Hi everybody!
Baromi jó kedvem van, mert most jöttem haza Győrből, és még mindig a meccsek hatása alatt vagyok, ami nem is csoda! Hihetetlen jó volt az egész, és nem csak a magyar meccsek, hanem a többi is. A 2. meccs ( Ukrajna-Lengyelo. ), a végén már egész sima volt, hála a lengyel kapusnak, aki a 2. félidőben szinte mindent fogott, 27 perc alatt kapott 3 gólt. Én főleg Tanjat (Sologub) figyeltem persze, 2 gólt lőtt, és elég jól is védekezett. A lengyel-Ljubljana meccs főleg a végén volt izgalmas, a szlovénok eléggé feljöttek, de nem sikerült fordítani, bár 3 kulcsjátékos ( DOLER, Oder, Mijatovics) hiányzott, nem meglepő a gyengébb szereplés+ még persze Sturm sincs már...Jovanovics szerintem sérült volt, csak 1 hetesre állt be, a másik kapus alig fogott valamit, az előbbi itt is bebizonyította, hogy egy idegbeteg...
A magyar lányok persze baromi jók voltak, Sammy is, Gini is nagyon jól védett, sőt a Timi is Pápán. Azért nem nagyon félek a jövő évi bajnokságot illetően, hiszen BB is, és Boki is bombaformában volt, nem hiszem, hogy a bronzért majd meg kell izzadnunk, sőt!
Pápán hihetetlen hangulat volt, minden gólnak úgy örültek (tünk), mintha az olimpiát nyertük volna meg azzal:-))))) A győri szurkolók viszont elggé csalódást keltettek bennem, nem is szurkoltak, nem is volt teltház, persze lehet, hogy a TV-közvetítés miatt, de azért nem mindennap van válogatottmeccs.
Szóval nagyon jó volt minden, Sammy lett a legjobb kapus, bár Gini is ugyanúgy megérdemelte volna!

Wégé!
Ne haragudj, hogy pénteken elrohantam, de a szememben elcsúszott a lencse, és meg kellett keresni, amihez kell tükör, vasárnap már nem láttalak. Gondolom voltál. Megyek még néhányszor az elkövetkező időben Győrbe, úgyhogy még biztos találkozunk (ez nem fenyegetés).

Tomek!
Azért örülök, hogy összefutottunk, bocsi, hogy nem beszéltünk többet, de indult a buszom. Remélem, hogy azért írsz...

Ja, Nagy benne van az All-star csapatban. Szép volt Ivett! Kíváncsi vagyok Balázs reakciójára:-))))

Timi

re_mi Creative Commons License 2000.09.03 0 0 754
Előzmény: re_mi (753)
re_mi Creative Commons License 2000.09.03 0 0 753
Eddig még más forrás ugyan nem erősítette meg a hírt, de tegyük fel igaz. Én még mindig nem értem, hogy Simics mi a fenének kell a csapatba, és miért nem mehetnek mind a ketten? Tehát teljesen mindegy, hogy melyikük megy, SZVSZ rossz a döntés, mert _egyikük_ megy, holott mind a kettejükre szükség lenne.
Előzmény: VALENT (752)
VALENT Creative Commons License 2000.09.03 0 0 752
MTV-teletext:
"A torna legizgalmasabb kérdése az volt, hogy a még gazdára váró egyetlen olimpiai helyet Lowy Dóra vagy Kirsner Erika kapja-e.
Mocsai Lajos szövetségi kapitány végül a két ferencvárosi balszélso közül Lowynek szavazott bizalmat."

Nem szeretnék errol véleményt mondani, Mocsai szakértelme a garancia számomra, hogy jól döntött.

Paganus Creative Commons License 2000.09.03 0 0 751
Annak ellenére, hogy Lőwy az egyik kedvenc játékosom, azt mondom: nagy lutri lett volna, ha Mocsai nem Kirsnert nevezi az Olimpiára. Sajnálom, nagyon sajnálom Dórát, de biztos vagyok benne, hogy négy év múlva számolhatunk vele hasonló szituációban.
Előzmény: Ener (750)
Ener Creative Commons License 2000.09.03 0 0 750
Látva a három meccsből kettőt továbbra is az a véleményem, hogy Simics maradjon itthon, de hát itt nem ez a kérdés. Ha már kötelező a két balszélső közül egyiknek kimaradnia, akkor a formák alapján Kirsner Erát vinném (bocs Endre, gondolom neked biztosan más a véleményed). Szerintem Mocsai nehéz helyzetbe hozta magát ezzel. Kiváncsian várom a döntését. Abban a csodában sajnos nem bízok, hogy mégis mindkettejüket viszi. Másoknak mi a véleménye?
Paganus Creative Commons License 2000.09.02 0 0 749
Esküszöm, hogy csak egyszer szavaztam magunkra! :-) Szerintem a kiesőjelöltek között is kb. ennyien voksolnának az orosháziakra.
Előzmény: Leki (747)
_paha_ Creative Commons License 2000.09.02 0 0 748
az ftc.paha.hu oldalra felraktam az elbúcsúztatott játékosokról néhány tv capture-t, nézzétek! (-:

mivel ma nem tudtam Pápára menni )-: holnap Győrben leszek remélhetőleg mind2 meccsen... ki lesz ott?

paha

Leki Creative Commons License 2000.09.02 0 0 747
Wégé

Kösz a bővebb infót, bár megjegyezném, hogy engemet meg nem Timinek hívnak!:) Amúgy ezt az ssy végződést már többször láttam errefelé és most már nem álltam meg, hogy ne javítsam ki...

Más. Valaki (mondjuk Barca8:)) tudna egy női ifjúsági válogatott keretet ide nyomni, meg hogy mire készülnek mostanában? Különösen a balkezesek érdekelnének a keretben!:)

Köszönöm az eddigi szavazatokat a bajnok ill. kiesőre elég érdekes jelöltek is befutnak!:) Mégiscsak titkos esélyes lesz az Orosháza?:)

Előzmény: Wégé (744)
Paganus Creative Commons License 2000.09.01 0 0 746
Szeptember 6-án AGRO SE - Dunaferr, illetve Every Day KSE - Pick-Szeged edzőmeccsek Orosházán, már ha érdekel valakit. Majd beszámolok róluk.
kerpelg Creative Commons License 2000.09.01 0 0 745
egyhamar nem, ha jól emlékszem az ankéton azt mondták, hogy 4-én indulnak egy túrára (azt hiszem szlovénia, és talán olaszország, vmi. ilyesmi, utána meg győrben lesz egy torna, meg újvárosban, ahol a fradi is, meg az ellenfelek is nyilván a sydney-ben levők nélkül fognak játszani.

bér mintha olvastam volna a sportban, hogy az orosházán kívül lesz még két edzőmeccs, az egyik a lokival, a másikra nem emlékszem, de sem helyszín, sem időpont nem volt megjelölve. tán endre többet tud...

kfg

(ui. mégiscsak a neveddel volt a baj?)

Előzmény: Uteresz Arpad (739)
Wégé Creative Commons License 2000.09.01 0 0 744
Timi!

A felsorolt hölgyeket a válogatottságtól búcsuztatják, indoklás szerint azért, mert "valamennyien részesei voltak annak a csapatnak, mely a kilencvenes években a nemzetközi mezőny legaljáról eljutott a világbajnoki ezüst és olimpiai bronzéremig."

Az infókat a helyi újságból szedtem és ott tegnap Utassy-nak írták a nevet. Viszont biztos tévedtek, mert a maiban már Utasi-nak írják (igaz az újságíró barátunk Parmalat néven itt is irogat és lehet, hogy ezért javította ki).

Ja és egyébként ma jössz a meccsre, vagy vasárnap?
A mai érkezésem egyelőre bizonytalan, mert a vendégemtől függ. Ha rá tudom venni akkor megyek.

Előzmény: Leki (733)
Brunó Creative Commons License 2000.09.01 0 0 743
Csoda történt! Kézilabda meccset adott az Eurosport (német-francia)! Láttátok? Nekem külünösen a játékvezeto hölgyek tetszettek, szép sárga sportszárban próbáltak rendet tartani a pályán. Azért látszott, hogy a játékosok másként állnak a noi birókhoz, ha valamivel nem értettek egyet csak mosolyogtak, vagy elfodultak és legyintettek. Amúgy a németek nyertek. Sajnos a torna további meccseirol nem közvetítenek.
_paha_ Creative Commons License 2000.08.31 0 0 742
szombaton lesz valaki a pápai meccsen?
és megy utána valaki esetleg Budapestre? (-:
de ha Győrbe megy az is jó, mert sajnos úgy néz ki, ez az egyetlen lehetőségem, hogy meg tudjam nézni a meccset élőben...

paha

VALENT Creative Commons License 2000.08.31 0 0 741
Érdekes info: a norvégok olimpiai felkészülése sem sérülésektol mentes, csakúgy mint a mienk, de az o helyzetük súlyosabbnak látszik. Az eredetileg meghirdetett 15 fos utazó keretükbol ugyanis már 2 játékos (Tuven után Mette Davidsen) került ki sérülés miatt.
re_mi Creative Commons License 2000.08.31 0 0 740
Hát a pályán ti nyertetek. Az asztalnál nem annyira. Mondjuk 1-1.
Apropó, nem tudja valaki, lezárták már az ügyet, véglegesen?
Előzmény: Paganus (736)
Uteresz Arpad Creative Commons License 2000.08.31 0 0 739
Sziasztok!
Tud valaki arról, mikor lesz legközelebb Fradi meccs Pesten?
Előre is köszi!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!