Aha, kellemetlen ez, ugye? Valószínűleg, meg lehet, meg pontatlan. Simán tolvajok a zsidó állami vezetők. Holló viszi a holló szemét. Keressek a saját elmentett archívumomban az állítólagos gázai és esetlegesen ukrajnai szervkereskedőkről?
Szeretnéd itt látni- és láttatni a többiekkel? Tudod, az internet nem felejt, pláne, ha vannak, akik az érdekesebb írásokat elmentik?
Valószínűleg a olyan emberekről van szó akiknek nyugdíja nem ér el egy a törvényben megszabott értéket ezért z állam a Nemzeti Biztosító alapjából kiegészíti a nyugdíjukat (kicbá)
Abban az esetben ha a nyugdíjukon kívül más jövedelmük is van akkor a kiegészítő járadékot elkezdik csökkenteni. Amikor elérik illetve meghaladják a minimál értéket a kiegészítő
járadék megszűnik. Ez mindenkire vonatkozik. Ebben a rendszerbe a kártérítést mindenki megkapja.
Szerintem erről van szó és nem a hollóról
A cikkben vannak furcsaságok amik nem állják meg a helyüket de egy baloldali újságtól az ember nem is vár mást.
Én eleve nem lopnám elé a másét, hogy aztán barnacsíkot húzva kellene menekülnöm, hanem a saját- és nem lopott országomban terrorizálnám és ölném halomra az őslakos embereket.
Európai országok külképviseleteiről származó információk, illetve európai országok kormányhivatalnokaitól származó információk szerint az utóbbi hónapokban, gyorsuló ütemben- és növekvő számban érkeztek be hozzájuk más országokban élő, kettős állampolgársággal bíró személyektől személyazonosító igazolványok-iratok megújítására vonatkozó kérelmek.
Aha... kettős állampolgárok, valószínűleg Peru- és Afganisztáni kettős állampolgárokról van szó.
Hát a gyáváknak a levegőből megy ez nagyon, vagy a fegyvertelen civileknek. de 2006-ban már ízelítőt kapott a zsidók hadserege, hogy amikor nincs a levegőből támogatás, hanem az utcán kell megmutatni, hogy ki a Jani, akkor bizony falba ütköztek. És a mostani helyzet, amikor a facebookon nevelkedettek a katonák jó része, nem javít a helyzeten.
A tel-aviv-i reptéren a fejvesztett futás, feltételezem a többszörös állampolgárság miatt a szükséges iratok a zsebekben lapulnak, jerida folyamatba téve.
De addig is egy biztató hozzáállás: kényelmesen, békében, zenével a háttérben (nem légvédelmi sziréna hangjával) nézem ezeket a jeleneteket, mert ott sohasem lehet tudni, hogy mikor esik a fejemre egy vaskupola darab, vagy egy arab rakéta.
Ja, kávém is van, mert hát Csurka Pista bá' erre megtanított, hogy kávé szürcsölésével a legjobb nézni azt, amikor a hülyék a saját akármilyüket fogyasztják.
A múltkor mutattam, mire te azt hazudtad - a képet tartalmazó cikk címének ellenére - hogy az egy normális állapot a ben gurion reptéren. Emlékezel? Én igen... mert azt írtam az emlékeim szerint, hogy igen, valóban ez a normális, hogy menekülnek a zsidók izraelből, amikor jönnek a rakéták.
De keresek egyet most is, nyilván te megcáfolod, hogy nem is, de ez tulajdonképpen nem is neked szól, hanem mindenki másnak. Azok gondolom a fényképnek/videónak jobban hisznek, mint neked.
De addig is: hogy miért utálnak bennetek az egész világon: amikor a zsidók kínozzák, erőszakolják a megkötözött foglyokat:
Persze, visszatért. De hogy legyen mibe belekötni, tudsz erre a háborúba visszatérőkről valami hitelesnek tűnő linket?
A többi hülyeséget hagyjuk, a világ pont most mond ítéletet rólatok. Menekülnétek el, de mindenhol ott vannak a beengedett migráltak, akiket még mentálisan nem befolyásoltak meg a történelem egy kicsinyke szeletének sulykolásával... Majd azoknak mond el ezt a szöveget, csak azt kérem, hogy lehessek már ott, amikor erre bátorságot veszel.
Az a baj, hogy a palesztinok is ezt mondják. A zsidó mentek volna Argentinába, nem kellene most rettegni tőlük úgy, hogy tele van a reptér a jeridázó zsidókkal.