Keresés

Részletes keresés

Hwang Creative Commons License 2007.05.14 0 0 230

Fogyasztott én is több mint 3 alkalommal (kábé tizenvalahány éve), mégis elég hamar letettem, mert láttam semmi értelme.

Igen? és ha akkor elkapnak? 2 évre bezárnak egy börtönbe? az életednek vége, csak azért, mert elszívtál egy füves cigit. Örültél volna neki?

Előzmény: Wúdi ellenes effekt (224)
Wúdi ellenes effekt Creative Commons License 2007.05.14 0 0 229
De az mégsem ugyanaz, mintha minden butikban lehetne kapni. És a terjesztő tisztában van vele, hogy kockázatos dolgot művel. Azért a rendőrség is dolgozik, szerencsére!!! ;))
Előzmény: Hwang (226)
Amocsok Creative Commons License 2007.05.14 0 0 228

"ps: Talán ez a megoldása Istennek, hogy megszabadítsa az emberi kártevőtől a Földet."

Te meg ellene dolgoznál? Hát ez nem szép.

Előzmény: Törölt nick (221)
Wúdi ellenes effekt Creative Commons License 2007.05.14 0 0 227
Már megpróbálták sokan bebizonyítani. Nem sikerült! :)) De azért próbálkozz, kiscserkész! :))
Előzmény: LegottTegel (222)
Hwang Creative Commons License 2007.05.14 0 0 226

De muszáj még egy káros anyagot szabadon engendi?

Hova szabadon engedni? Figyu ha gondolod megadoma  telszámomat, felhívsz és 35 percen belül a kezedbe nyomok egy füves cigit.(nem szoktam füvezni, nincs nálam, de ha kell 35 perc alatt tuti tudok szerezni.)

A fű kint van az utcán, ott van a bulikban. Aki akarja, simán kipróbálja.

Előzmény: Wúdi ellenes effekt (220)
LegottTegel Creative Commons License 2007.05.14 0 0 225
Egen, lehet, hogy eljövendene a földi mennyország?

Tod, egy csomó ember röhögne mindenen, make love not war, peace, mosoly, ilyesmi. Most nem mondod, hogy nem élveznéd?
Előzmény: Törölt nick (221)
Wúdi ellenes effekt Creative Commons License 2007.05.14 0 0 224
Nem vagy függő mert megálltad. De ha folyamatosan szívod függő leszel. Fogyasztott én is több mint 3 alkalommal (kábé tizenvalahány éve), mégis elég hamar letettem, mert láttam semmi értelme.
Előzmény: Amocsok (218)
LegottTegel Creative Commons License 2007.05.14 0 0 222
Nem értetted meg a szándékomat. Pont abba a vitába nem akarok MÉG belemenni, hogy tényleg jobban jár-e vele a társadalom vagy nem.

Előbb azt tisztázzuk, hogyha be tudom bizonyítani, hogy JOBBAN JÁRNA a társadalom a legalizációval, akkor elfogadnád-e a legalizációt?
Előzmény: Wúdi ellenes effekt (220)
Wúdi ellenes effekt Creative Commons License 2007.05.14 0 0 220

Nem jár senki jobban vele. Azt elismerem, hogy mind a cigaretta, mind az alkohol káros, és ezt az egészségügy is megérzi, mármint anyagilag (is). Az alkohol is csak azért káros, mivel az emberek többsége nem képes megfékezni magát, mindig keres valami önromboló dolgot. Ha nem az alkohol, akkor a játékgépek pl.

De muszáj még egy káros anyagot szabadon engendi?

Előzmény: LegottTegel (212)
Amocsok Creative Commons License 2007.05.14 0 0 219
Minek szíjja akkor?
Előzmény: Törölt nick (201)
Amocsok Creative Commons License 2007.05.14 0 0 218

30 év alatt három alkalommal fogyasztottam füvet. Függő vagyok?

Előzmény: Wúdi ellenes effekt (196)
Antisystem Creative Commons License 2007.05.14 0 0 217

Szerintem meg rajtad kívül mindenki el tudja képzelni azt az esetet, amikor valaki időnként él ilyen élvezeti szerekkel, de az nem megy az életvitele rovására, nem visszaél vele, hanem él...

ÜdV

Előzmény: Wúdi ellenes effekt (208)
LegottTegel Creative Commons License 2007.05.14 0 0 216
"Isten csodálni szeretné a teremtményeit és titeket is, akik nem sikerültek valami jól. De kezd begurulni, mert a kurva fű füstjétől már a látása is romlani kezdett."

Tetszett volna Isten magának orrot vagy THC receptort teremteni és akkor nemcsak a szemét csípné a fű, hanem a hatását is érezné.

Hopp, kicsit viccesebb lenne a világ, azt hiszem. Kb. mint a Macskafogó végén :))
Hwang Creative Commons License 2007.05.14 0 0 215

Tök érdekes, és úgy látszik mostanában divatos ez a zérótolerancia szöveg. Aki veletek ellentétes véleményen van, az mát toleranciára képtelen, hülye, stb. Nézzetek már magatokba!

Ezt megint félreérted, nézd végig a topic hozzászólásait, és számold össze hány olyan hozzászólást találsz, ami csak arról szól, hogy "börtönbe az összessel, meg kéne verni őket", stb...

Előzmény: Wúdi ellenes effekt (205)
LegottTegel Creative Commons License 2007.05.14 0 0 212
Figy, és ha valaki azért akar legalizálni egy drogot, mert ezzel jobb lesz mindenkinek, abban mi a baj?

Hogy mitől lesz jobb? Elmondom, de csak akkor, ha válaszolsz arra, hogy mi a baj a legalizációval akkor, ha ezzel mindenki jobban jár....

Csak mert nem akarok belemenni egy olyan vitába, aminek a végén az derül ki, hogy a legalizációval az az egyedüli és legnagyobb baj, hogy az SZDSZ, vagy a baloldal képviseli...((ahelyett, hogy egy ugyanannyira médiaérdektelen népegészségügyi kérdés lenne, mint mondjuk az alkoholizmus)
Előzmény: Wúdi ellenes effekt (200)
Antisystem Creative Commons License 2007.05.14 0 0 211

Az a heroin, az szűkíti a pupillát (meg általában az opiátok):)))

ÜdV

Előzmény: Törölt nick (203)
Hwang Creative Commons License 2007.05.14 0 0 209

"Válaszolok: az alkohol élvezeti szer, a nyugati kultúrában helye van, gasztronómilag is. Az alkoholnál igenis van mértékkel fogyasztás.

Ez a marihuannáról nem mondható el, ott nincs, olyan, hogy csak mértékkel fogyasztod! :)) Nem élvezeti szer, egyszerűen DROG! "

Akkor a nyugati kultúrában nincs helye a feng shui-nak, a kung fu-nak. Európában nincs helye a McDonald's-nak. 

Szóval szerinted akkor délamerikában, a kokaint azt teljesen legálisan lehetne használni? Ott a kultúrában is megtalálható.

Wúdi ellenes effekt Creative Commons License 2007.05.14 0 0 208
Dehogynem. <- ez aztán hatalmas érv tőletek! :))
Előzmény: Antisystem (204)
méregkeverő Creative Commons License 2007.05.14 0 0 207
Mi is csodálni szeretnénk téged, de a hülye beírásaid miatt nem sikerül...
Amocsok Creative Commons License 2007.05.14 0 0 206
Vannak országok, ahol az alkohol fogyasztást büntetik. Nem is akárhogyan. Nekik több eszük van, mint ennek a korcs európának. Nem?
Wúdi ellenes effekt Creative Commons License 2007.05.14 0 0 205
Tök érdekes, és úgy látszik mostanában divatos ez a zérótolerancia szöveg. Aki veletek ellentétes véleményen van, az mát toleranciára képtelen, hülye, stb. Nézzetek már magatokba! :))
Előzmény: Antisystem (199)
Antisystem Creative Commons License 2007.05.14 0 0 204

A "drog" növényi eredetű hatóanyagot jelent, úgyhogy a koffein is az.

Ez a marihuannáról nem mondható el, ott nincs, olyan, hogy csak mértékkel fogyasztod! :))

Dehogynem.

Nem élvezeti szer

Dehogynem.

ÜdV

LegottTegel Creative Commons License 2007.05.14 0 0 202
Aha. OK.

Wúdi ellenes effekt Creative Commons License 2007.05.14 0 0 200
Nem az a bajom, hogy illegális. Leírtam. Nem is a marihuannával van baj, hanem azokkal, akik legalizálni akarnak egy drogot!
Előzmény: Törölt nick (195)
Antisystem Creative Commons License 2007.05.14 0 0 199

Már nem azért, de szerintem a zérótoleráncsok IQ átlaga messze alatta marad a legalizálás-pártiaknak. Tudod, minél inkább képtelen valaki az önálló gondolkodásra, annál inkább érzi szükségét a rákényszerített szamárvezetőnek.

ÜdV

Előzmény: Wúdi ellenes effekt (191)
Amocsok Creative Commons License 2007.05.14 0 0 198
Nagyon híjján vagy az érvekkel. Más topicot kellene keresned.
LegottTegel Creative Commons License 2007.05.14 0 0 197
Szerintem ebben mi is egyetérthetünk (természetesen fordított előjellel) :))
Wúdi ellenes effekt Creative Commons License 2007.05.14 0 0 196

Válaszolok: az alkohol élvezeti szer, a nyugati kultúrában helye van, gasztronómilag is. Az alkoholnál igenis van mértékkel fogyasztás.

Ez a marihuannáról nem mondható el, ott nincs, olyan, hogy csak mértékkel fogyasztod! :)) Nem élvezeti szer, egyszerűen DROG!

Előzmény: LegottTegel (186)
LegottTegel Creative Commons License 2007.05.14 0 0 194
Aha, két sor pozitív hatás, három bekezdés káros hatás.

Nem vitatom őket (tegyük fel). De ez miért jogalap ahhoz, hogy a fogyasztása tiltott legyen A FELNŐTTEKNEK?

Hadd ne kelljen belinkelnem az alkohol hatását a szervezetre, pláne a fejlődő idegrendszerre...

Ameddig olyan cigarettákat árulnak, amire rá van írva nagy betűkkel, hogy a fogyasztása HALÁLT okoz, addig nekem SEMMILYEN egészségkárosító hatás nem teszi indokolttá a marihuána fogyasztásának tiltását. A halálnál nincs rosszabb.

Előzmény: Törölt nick (183)
Hwang Creative Commons License 2007.05.14 0 0 193

"

Nem a fogyasztót büntetném, mint írtam, de nem is segíteném, hogy hozzájusson az anyaghoz.

Vagyis a terjesztőket igenis le kell csukni, és nem engedni a fű népszerűsítését."

Ebben mindenki egyet ért. Igen a kendermagosok is.

valami nagyon nem bírsz felfogni

Előzmény: Wúdi ellenes effekt (184)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!