De az mégsem ugyanaz, mintha minden butikban lehetne kapni. És a terjesztő tisztában van vele, hogy kockázatos dolgot művel. Azért a rendőrség is dolgozik, szerencsére!!! ;))
Hova szabadon engedni? Figyu ha gondolod megadoma telszámomat, felhívsz és 35 percen belül a kezedbe nyomok egy füves cigit.(nem szoktam füvezni, nincs nálam, de ha kell 35 perc alatt tuti tudok szerezni.)
A fű kint van az utcán, ott van a bulikban. Aki akarja, simán kipróbálja.
Nem vagy függő mert megálltad. De ha folyamatosan szívod függő leszel. Fogyasztott én is több mint 3 alkalommal (kábé tizenvalahány éve), mégis elég hamar letettem, mert láttam semmi értelme.
Nem jár senki jobban vele. Azt elismerem, hogy mind a cigaretta, mind az alkohol káros, és ezt az egészségügy is megérzi, mármint anyagilag (is). Az alkohol is csak azért káros, mivel az emberek többsége nem képes megfékezni magát, mindig keres valami önromboló dolgot. Ha nem az alkohol, akkor a játékgépek pl.
Szerintem meg rajtad kívül mindenki el tudja képzelni azt az esetet, amikor valaki időnként él ilyen élvezeti szerekkel, de az nem megy az életvitele rovására, nem visszaél vele, hanem él...
"Isten csodálni szeretné a teremtményeit és titeket is, akik nem sikerültek valami jól. De kezd begurulni, mert a kurva fű füstjétől már a látása is romlani kezdett."
Tetszett volna Isten magának orrot vagy THC receptort teremteni és akkor nemcsak a szemét csípné a fű, hanem a hatását is érezné.
Hopp, kicsit viccesebb lenne a világ, azt hiszem. Kb. mint a Macskafogó végén :))
Tök érdekes, és úgy látszik mostanában divatos ez a zérótolerancia szöveg. Aki veletek ellentétes véleményen van, az mát toleranciára képtelen, hülye, stb. Nézzetek már magatokba!
Ezt megint félreérted, nézd végig a topic hozzászólásait, és számold össze hány olyan hozzászólást találsz, ami csak arról szól, hogy "börtönbe az összessel, meg kéne verni őket", stb...
Figy, és ha valaki azért akar legalizálni egy drogot, mert ezzel jobb lesz mindenkinek, abban mi a baj?
Hogy mitől lesz jobb? Elmondom, de csak akkor, ha válaszolsz arra, hogy mi a baj a legalizációval akkor, ha ezzel mindenki jobban jár....
Csak mert nem akarok belemenni egy olyan vitába, aminek a végén az derül ki, hogy a legalizációval az az egyedüli és legnagyobb baj, hogy az SZDSZ, vagy a baloldal képviseli...((ahelyett, hogy egy ugyanannyira médiaérdektelen népegészségügyi kérdés lenne, mint mondjuk az alkoholizmus)
Tök érdekes, és úgy látszik mostanában divatos ez a zérótolerancia szöveg. Aki veletek ellentétes véleményen van, az mát toleranciára képtelen, hülye, stb. Nézzetek már magatokba! :))
Már nem azért, de szerintem a zérótoleráncsok IQ átlaga messze alatta marad a legalizálás-pártiaknak. Tudod, minél inkább képtelen valaki az önálló gondolkodásra, annál inkább érzi szükségét a rákényszerített szamárvezetőnek.
Aha, két sor pozitív hatás, három bekezdés káros hatás.
Nem vitatom őket (tegyük fel). De ez miért jogalap ahhoz, hogy a fogyasztása tiltott legyen A FELNŐTTEKNEK?
Hadd ne kelljen belinkelnem az alkohol hatását a szervezetre, pláne a fejlődő idegrendszerre...
Ameddig olyan cigarettákat árulnak, amire rá van írva nagy betűkkel, hogy a fogyasztása HALÁLT okoz, addig nekem SEMMILYEN egészségkárosító hatás nem teszi indokolttá a marihuána fogyasztásának tiltását. A halálnál nincs rosszabb.