Nem tudom, hogy Ronnie Coleman milyen brutál étrendet tolt. Van az "Unbelievable" videója, ebben "Quick Grits"-et eszik - ez valamiféle kukoricakása, benyom egy Whey Protein turmixot, meg egy hatalmas tál barbecue szószos csirkét. A szteroidokat nyilván nem reklámozza benne. :)
A Muscletech mindig nagyon jó review-kat kap, a Scitec általában hoz egy jó szintet egy elfogadható árért. A harmadikat nem ismerem. Én valószínűleg a Muscletech terméket választanám, az ON után talán a legelismertebb brand a piacon.
Üdv Szerintetek melyiket vegyem, edzés utáni proteinnek? 2,2KG kiszerelésben az ár szinte ugyanaz skban, mind1 melyiket venném. Melette csak kreatint szednék. Előre is köszönöm!
MUSCLETECH 100 Premium Whey Protein Plus PVL MUTANT WHEY Scitec Nutrition 100 Whey Protein Professional
Semmilyen tudományos bizonyíték nem támasztja alá azt, hogy a boosterek működnek. Nekem meggyőződésem, hogy akinél működik annál totál placebó. Pl. tudományosan bebizonyították, hogy a testbeszéd szándékos megváltoztatása (magabiztosabb póz, önszugesszió) emeli a tesztoszteron termelődést. Amikor magabiztos vagy, jól érzed magad a bőrödben, több tesztoszeront termel a tested. Amikor stresszelsz, depressziós vagy, az értékek lecsökkennek. Erre alapozom azt, hogy akinek a booster működik annál azért működik mert hisz benne. Placebó.
Én is általában csak edzés után közvetlenül iszok egy tejsavó fehérjét, a maradék 120-140 gramm proteint igyekszem táplálék formájában bevinni. Nem minden nap sikerül, olyankor azért remek a tejsavó fehérje.
Azért sok videón is látni őket ahogy belerakják a fehérjeport a vízbe és megisszák. A tejsavó fehérje hatékony egy testépítő számára is. Gyors, könnyen emészthető fehérje, nem minden nap könnyű megenni 8 tányér ételt, húst, halat meg miegymást, még egy 130 kilós színizom embernek sem.
A tesztoszteron boosterek nem érnek semmit, hormonpótló kezelés kellene inkább, amennyiben az orvosod egyetért vele, nem tudom, hogy ennek mik a feltételei.
Próbálj guggolásokat végezni, neten találsz helyes tartással kivitelezett gyakorlatokat. Ez nagyon fontos, főleg, ha gyenge eleinte a derekad, hátad. Súly sem kell, elég, ha lassan végzed. Aztán ha már megy stabilan, lehet jobban terhelni. De a helyes tartás nagyon fontos!
Tegnap lányomék elvittek egy gyógytornászhoz, felmérés képen picit dolgoztatott. Hazaérve a lépcsőt sikeresen felnyaltam, ezért akarja a lányom, hogy a kütyüjét használjam inkább. Mivel ez évben minden hónapba legalább egyszer megnéztem a lépcső közelről én is hajlok a kütyü használatára még meg nem erősödök. Sajnos ma nem bírtam semmit csinálni olyan frontos migrénem volt! A tornász néni a tesztoszteront egyelőre nem javasolja. Iparkodjak megerősödni, hogy legalább két naponta felkeressem. Sajna lányomék 40 km-re laknak így nem tudnak rendszeresen szállítan így marad az elektromos bringa.
Megvettem az Universal tesztoszteron fokozóját, és full elment tőle az étvágyam. Szó szerint nem bírtam enni, de szinte semmit, kb 2-3 kg izom ugrott is 1 hét alatt, persze ment le zsír is...na erre varrjatok gombot.
megj: még nem 100%, hogy az volt a ludas, de mondjuk 90% valószinüséggel igen.
"hanem össze volt rakva neki egy brutál étrend táplálékkiegészítőkkel."
Azért itt a hangsuly a brutál étrenden van, és soha, de tényleg soha nem fogjuk megtudni, hogy nem-e csak a reklám kedvéért nyomatta a táplálékkiegészítőket. Ettől függetlenül legyen szerepe a testépítésben, de max pár százalék (a minőségi kaja kb 50% amiből ez csak pár százalékot tesz ki). Egyébként szerintem a 50% kaja, 30% életforma(megfelelő alvás, kevés stressz) és max 20%, amiben benne van az edzésterv, és az edzés minősége, gyakorisága és volumene is.
megj: a minőségi kajában rohadtul nem csak a rízs és csirke van. Sajnos én sem engedhetem meg magamnak, de rendszeresen kellene enni marhát, pulykát, lazacfilét...stb. Sőt a legjobb az lenne (én legalábbis azt tapasztaltam), ha egyszerre enné többféle hust és mellé minnél többféle zöldséget. A hüvelyesek egyébként szerintem szintén nagyon jók, főleg minőségi tömegnövelésnél.