Biztos emlékeztek, régebben kérdeztem, hogy jönne-e valaki röplabdázni. Akkor jelentkeztettek páran, de az olcsó terembérlést nem tudtuk megoldani, most viszont igen, évente 5000 Ft-ért korlátlanul használhatnánk egy tornatermet. ha valakit érdekel, írjon nekem mailt, de ide is írhat. Azt még ki kell deríteni, hogy mikor van szabad terem. Előzetesben azt tudom, hogy hétvégén biztos, na de hétköznap jobb lenne.
Sziasztok Kecskemétiek! Ne haragudjatok, hogy betörök közétek, de szeretnék egy témát bedobni!Mégpedig, hogy március 15.-én este 7-kor a Rákóczi Sportcsarnokban egy nagy élőzenekaros musical-gálát rendezünk, amiben a most futó musicalekből /Romeó és Julia.Operaház fantomja,Elisabeth,Mozart /stb lesznek a legjobb 2-3 dalok Janza Kata, Szomor Gyuri, Nagy Sanyi, Détár Enikő,Pál Tamás stb.előadásában. 3 órát tart 1 szünettel! Ha érdekel benneteket kedvezményes jegy irjatok! Mégegyszer bocsi hogy zavartam! Sziasztok
Jó kérdés!! Unom,elcsépelt,túlzó,vérlázító,bosszantó,pazarló.Csak a felét költenék az utakra,kórházakra,pályakezdőkre számos hasznosabb dologra lehetne költeni a pénzünket.Ráadásul a szennyesüket is a mi pénzünkön takarítják majd el.Ha a kutyám(ha lenne) kakilna azt velem szedetnék össze, nem pedig adó forintok mennek el rá, a plakáton látható lutra album tagokat miért nem kötelezik a kampány végén vödörrel,kefével közsíkálásra?Hajrá szécsi rád szavazok,hogy még sokáig le tudj mindenkit tolni a volvóddal,és sokáig száguldozhass még Kecskemét utcáin:-((((
Teli a vödörkém a plakátokkal. Úgy általában. A választásiakról az a véleményem, hogy kár szórni rá a pénzt. Ha van olyan iqfighter, aki ezek alapján szavaz, akkor megérdemli. Ja, és akkor rég rossz nekünk. De a többivel is, hülye, humorosnak szánt tragikus förmedvények :-S
Örülök, hogy ilyen színvonalas lett a topic. Senkinek semmi mondanivalója Kecskeméttel kapcsolatban? Mit szóltok pl. a várost elárasztó választási plakátoktól? Engem speciel a hideg ráz. Akkor már inkább Pöttyös-rudi reklám :)
van egy kolleganőm, aki minden karácsonyt egy wellness szállóban tölt a családjával. egyszerűen nem ő ugrál őrjöngve a családnak napokig, henm a feneke alá tolják a széket. a szobájukban feldíszítenek egy kis fát, így van családi karácsonyfájuk, és kész. amúgy meg pihenés, kényeztetés van. néha nagyon irígyelem...