Te mint öreg "motoros" Bibionéban, nem tudod a választ?
Ok, írom:-)
Lent a parton majdnem mindenhol igénybe tudod venni a Bibione Wifit.
természetesen fizetned kell érte, de.....
Ha a megrendelt szállásod benn van a Bibione Wifi vételi lehetöségei közt, akkor sem biztos, hogy egy házon , lakáson bellül tudod is fogni a wifit.
Ahol a kulcsokat átveszed, érdeklödj, hogy a ti lakásotokban pl fogható-e a Wifi.( sok esetben nem olyan a fekvése és ilyenkor költözködnöd kell a laptoppal, hogy legyen vételed....)
Sajna én már belestem elég sokszor ebbe a próblémába.....
Ezért javasoltam régebben neked sticket, amivel egész Olaszországban fog vételed lenni:-)
Szia! Nekünk az apartmanban már nem működött, pedig a part mellett voltunk. Ki kellett menni az előtte lévő bicikliútra és ott már használható volt. Nem tudom hova van felrakva a router, lehet hogy távol voltunk tőle? De elvileg, a strandon bárhol használható és hát tudjuk Bibione strandja elég hosszú. Még az apartman udvarán se működött.
Nem keverendő össze a voucher és a strandszervíz foglalásához való papír(ez utóbbit kapod az utazási irodába,odaérkezéskor)!A vouchert postán elküldik 2 pld-ban,miután beérkezett a foglalási díj, 1 pld-át vissza kell küldened a kitöltött bejelentővel és a rajtalévő szám alapján pedig tudsz foglalni online napernyőt.
Soraid alapján ti használtátok már a Bibione Wifit... elégedettek voltatok vele? Mi leginkább az apartmanban (Bussola, a sétálóutcán) szeretnénk netezni, ahol elviekben "jó vételnek" kellene lennie. Az elmúlt években itthonról vitt stikkel neteztünk, ami tökéletesen működött, viszont drágább. Szóval nem tudom, hogy érdemes-e kockáztatnunk?
Indulás június 6. :)))) már a 4. alkalom. Már a napernyőt is lefoglaltam. :)) Nagyon várjuk... Europa Touristnál foglaltam, nagyon jó kis csapat. Tavaly elmentünk a spagetti partyra is, amit ők szerveznek, nagyon jól éreztük magunkat. Jó kis olasz zene, játszótér csak a szúnyogok nem kellettek volna. Tavaly itt olvastam a forumban a Winner boltról és tényleg jobb, mint amik a központban vannak boltok (mare+). Sokkal olcsobb. pl: a Mare boltban a jack cola 2.85 euro a winnerben 1.49 euro volt. Még a Lignanos Lidl dicsérték itt a forumban, biztos az még olcsobb csak messzebb van. Majd kiderül hova megyünk idén. A napernyőt most foglaltam először előre, van egy honlap kifejezetten erre a célra. Térképpel és azt is látod melyik szabad. Meglepődtem, hogy mennyit már lefoglaltak ilyen korán. Az első három sor fizető és a szélén lévő székek +7 euro. Mi hajnalban indulunk és legkésőbb délre már ott vagyunk. Még egyszer sem kellett várni már délben megkaptuk a kulcsokat. Idén még előbb szeretnénk menni. Ismerjük a helyet és ha nincs is kulcs az udvaron már meg tudunk állni és a gyerekek már futkozhatnak. Reméljük az idő is jó lesz. Amin meglepődtem, hogy idén a június 2-ra eső hetet megemélték, sokkal drágább az ünnepük miatt.Árak Winner 2014: coccolino öblitő: 1,58, Benedetto 2 liter ásványvíz 0,39, danone activia 2,15, Parmalat joghurt 0,92, Heineken sör 0,79, Bibione wifi 1 hétre 15 euro a strandon használható Remélem hasznos volt az info....Jó készülődést mindenkinek