egyebkent közeleg a februar 25, es meg ancsikán kivül senki nem küldött nekem a tabori darabhoz anyagot. Akinek inge, vegye magara, oszt cselekedjék, de mán, mer igy nem lesz az egeszböl semmi...
Forrest Gump, egye fene, beadom a derekam, jöjjenek azok a 20 év feletti lanyok, valahogy csak megbirkozom a problemaval!
cibi, neked mi bajod van meg az agyadnak? Szerintem teljesen rendben volt mindenki, nem ertem a kiakadasaidat.
Andriska, meg akartam nezni neked, milyen Zsuzsa volt a halvány cseresznyepiros ruhas istennő, lasd, milyen barat vagyok, de sajna eltűnt a 98-as cimes noteszom. Marad a plátói epekedés, öcsike. Hogy mit tudott, majd egyszer elmesélem négyszemközt:)
Cibike, le ne menj az agyadrol, vagy mi, a ponyvaregeny müfajanak irodalomelmeleti elemzesere gondoltam.
Hú, öcsém, alig győztem olvasni. Tehát a tábor témája Bartók és kora. Ez kicsit unalmasnak tűnhet, de a 20-30-as évek elég izgalmasak voltak (nagyjából). De maradhatunk az alant tárgyalt furulyázásnál, ha már ugye, az izgalomról van szó.
Az a baj, hogy Pista többszört írt Éváéknak, de semmi válasz nem érkezett. Mesi segíts!! Már ha jut rá időd amellett, hogy Nándi magányát enyhíted, vagy mi.
Március 2-4 között Marosvásárheylen vagyok, ha érdekel valakit...
Sanyi! Beszélnünk kell! Ez így tovább egyszerüen nem mehet! Teljesen fals irányba tereled itt nekünk a dolgokat. Hát ezért vettünk be (ugy kb) a csapatba?!?!
Ebben ugyan semmi furulyázós sztori nincs, de ha van időtök vas. 12.05-től, akkor nézzétek az m1-en a Főtér c. műsort, mert azt én is szerkesztettem. De nem csak azért, hanem mert szeritem jó lesz, Vasvárról szól, most vágjuk.
Látod, így van ez. Dettó, csak engem nem akartak megverni és nem volt kihez menekülnöm. (Ha nem számítjuk a tanárokat és a kis elsősöket, akiknél folyton ügyeletes voltam.) Apropó: akkorát röhögtem tegnap! Találkoztam Valcsák lányával, aki valahogy elárulta, emlékszik arra, mikor én náluk ügyeltem (ő volt 2-os én 8-os) és rászóltam, hogy ne öntözze a hetestársát a viráglocsoló vízzel. :-)))) Én csak arra emlékszem, hogy furulyáztam velük. :-)))
Most hirtelen megint bűnösen fiatalnak érzem magam, mondhatni dedósnak. 98. Általános iskola 6. osztály, csak a tanárok állnak velem szóba és minden nap meg akar verni valaki, mire én a nővéremhez menekülök. Boldog gyerekkor, sose térjen vissza már. Úgy látom kénytelen leszek itt keresni interjú-alanyt, a lelkesedésből úgy veszem észre, hogy senkit se csábíthatok el egy nyugis helyre beszélgetni az élet dolgairól egy-két üveg bor mellett. Pedig milyen szép pályakezdés lett volna.
Pedig éppen ebből a célból kifolyólag tettem fel a kérdést, miszerint MEG SZERETNÉM TUDNI!, szóval ha tudsz valamit mesélj! Arra emlékszem hogy amikor a Zöld a bíbor és a fekete című számot nyomtuk akkor nagyon szépen nézett rám, de a generációs határok miatt nem fejlődött ki semmi, azóta is az ismeretlen istennőként tekintek rá. (az ismeretlen szép esete)
Figyelj Fecó! Aki Ági előtt van a képen, ő a Balázska, akiről próbáltuk neked bizonyítani, hogy ismered. Na ugye hogy ugye?!?
Asszem az erotikás képet inkább megjegyzés nélkül hagyom... Tudnátok nekem milyen van ugyanebből a táborból... Ugye ha a patak a közös fürdőszoba.
Nem mehetnénk megint Esztelnekre??? Annyira jó volt. Patakban fürdés, szénapadláson alvás, Csajbók "igen igen"-je, Ignác bácsi "itt van mindjárt a hegyen túl"-ja, Bacsa üvöltése "elindultam felfelé, Fehér testvérek és bandája", Ákos pengetőevése, stb.
Nándi, ezt komolyan gondoltad? Nem azétt, de ha egyszer szavadon foglak, lesz eleged.
Rendben, ha Pista elküldte Fradinak és Évának is a sok-sok információt, akkor nem kell idegeskednünk, Éva talpraesett nőnemű egyed, ha azt mondta, hogy elintéz mindent és segít, akkor az úgy lesz.
Apám ez dög! Ez nagy csapat volt. én nagyon szerelmes lettem ennek a tábornak a végére. Más téma: na az a lány melyik aki abban a piros vagy rózsaszín aprómintásban üldögél - a mostanra már csúcsvezetővé lett - Nándi mellett?
Meg még a hugocskám is szerepel a duplázott képeken.
Nándor hozza már el legyenszíves ezen képek analógját szombatonn a vinyóba hadd nézzemmár végig.