Hosszú szünet után itt vagyok. :-))
Krapi által megcsodált barnaságom erősen kopik, irományok készen, alvás pótolva, már csak az a röpke vizsgácska van holnap az alkoholizálásból. :-))
Ja, krapulaX! Tényleg gyanús vagy. Az a 2:20 perc is gyanús, de pláne az hogy ilyen hosszan, és érthetően irsz, az már végképp. :-) A leveleidről nem is beszélve! :-) Mi történt? :-)))
Szerelmem!
Nekem csak egy szerelmem van, de ő azt mondja, hogy te nem ő vagy.(vagy mi, belekeveredtem) :-))
Vagy te más szerelme vagy! :-))))
Sajna nem látom most a korábbi kérdéseiteket, úgyhogy választ azt nem kaptok. :-))) De azért továbbra is kérdezzetek nyugodtan. :-)))
Padre, aztán a legközelebbi össznépi topcitalálkozón már csak összefutunk, nem? :-))
Most megyek el itthonról, igy csóközön annak, aki tudja, h jár neki. :-)))))))))
Andersen Krapulax. Csak ülök és mesélek :)))
Tegnap akkor kaptad a jót nagyon. A_girl, Lia, meg én is :)) (Ugye hogy én voltam a nap csúcspontja? :)))
Egyébként valamelyik pénzen tényleg rajta volt a Margit híd. Csak nemtudom melyiken.
Ez az oda- meg visszaút gyanús. Téged elraboltak az ufók! Azért volt olyan nedves a gatyád :)) Hamarosan kis kopasz ufók jönnek majd az égből :)))
Padre: merre lófrálsz? Azonnal letenni azt a lányt és írni ide! :)))
Na megszakítom a csendet. Amúgy sem bírok kussolni:)))
Elmesélem tegnapi élményeimet.:))
Elmentem a nagy jobbrakanyardások városába.(még egy ilyen város tuti, hogy nincs ahol balra sosem lehet fordulni:))Útközben sikeresen kifejtettem a suzukisokról a véleményem egy rendőrnek (ez a szőke rendőrnő férfi megfelelője. a suzukis rendőr) Hát nem mondom, hogy sikert arattam:))Aztán mivel sajna a rádió még mindig nincs a kocsiban gondoltam énekelek magamnak.Ettől hála isten a_girl mentett meg aki szóvalartott így megúsztam, hogy énekeljek magamnak:))Na elintéztem a céges ügyeket (amik csak falból voltak) és irány a síelésből frissen hazatért barnaarcu lány :)) Egy friss találmány a GPS elbújhaz az interaktív térképem mellett.:))Igaz ehhez elengedhetetlen volt Lio segítsége aki a kapcsolatott jelentette a földi irányítóközpont és a keresőegység között:))Egy két apró (pontosan 20filléres) tévedés után sikeresen megérkeztem.Itt egy Uj meglepetés ért Lia szebb volt mint valaha (szegény valaha még sosem láttam de tuti Lia jobban néz ki:))))) Persze Mása is jól nézett ki:)) Lia főzött nekem kávét, így megmenekült attól, hogy kispárnának használom és a hüvejkujját bekapva elszenderedjek :)))Természetesen nem azért mert olyan uncsi volt, hanem mert az út unalma és Lia álomkórja megtette a hatását.(Lia gyanús vagy én szinte mindig csak ásítozni láttalak, ennyire unalmas társaság lennék?:))Na az idő elrepült (kicsit telefonáltam, megnéztem a leveleimet és már indultam is haza :)))))) Azért hogy irigykedjetek: mikor elmentem még tüzijáték is volt.Hazafelé kitapostam a szuszt is a puntóból.De az a fura, hogy felfelé kb 80-al 2,5 óra volt az út lefelé 160-al meg 2óra20perc (pedig ugyan arra jöttem)na erre kössetek csomót.
Hát hirtelen ennyi! Tessék Ti is írhatnátok.
Itten is topictalálkozó van ám bibibí :)) Ha nem is mindenki képviselteti magát de a MAG ittvan.
Lia: gyere haza, vagy ET gyere haza? Mind1.Mondd meg a nővérkédnek, hogy pusziljuk és hogy beszari:)))) Az ősöknek meg mondd meg, hogy Pécsig meg se álljanak.Gyere csapunk egy bulit.Igaz szauna nix de csak megizzasztunk :?))))
Jóha?? Azt úgy írják: lyóha :))) Vagy halyó. de az meg más :))))
Áldott légy te sefül.. :)) (by úristen@menny.hu :)))
Sefült iszunk mostan éppen :)) Az előbb a sztella volt az áldott :)))
Lio: Te be sem kaphatod :)) Na jóha jó leszel talán :))
Csajok, gyertek mert két kiéhezett tökéletes pasi vár rátok (padre ha még soklat iszunk jöhetsz te is :))))
a_girl: csitt, meg ne szólalj :)))))))
a_girl drága: Nem menekülök én Padre elől, csak Ő jön felém, én meg hátrálok :))) Sosem volt bajom a pasikkal :)) Csak legyen egy nő is akkor a hármasban :))
padre: Összezárnál annyi telefonnal? Nem félted őket? :)))) Megszerveznék ott a sarokban egy gruppentelefont :)))
Krapulax: Odadobsz Padrénak? Te cafat! :)))
Nem is keltem ma korán. Szépen kialudtam magam, majd henyéltem egy kicsit. Te már rég dolgoztál :))))
Lia drága bogaram: Te csak síelj és síelj!! :)) Lassan lejár a hét és jöhetsz haza a tavaszba. Mert addigra tavasz lesz ám! Megrendeltem :))
Padre: Persze, hogy átmenne, hiszen olyan nagy tisztelet övez ami miatt nem férne el melletted :)) Na de mi ez a depis hangulat? Hát nem kaptad meg a levelem? Gyere feldobom a kedved (persze utánna a fene kapja el ha jön lefelé :)))
Lio: Ébresztő! Tessék felkelni. Ma korán kell kelned :)))
Krapi!
Ha már választhatnék akkor a_girl-t csalnám ...de mivel nincs diványom.....be kell érnie a fönököm börgarniturájával:))). Liot max a sarokba a telefon hegyeimre lökném:)))
Össze+ vissza törné magát:)))
Na de a_girl ..... ha meglatna, atmenne a masik oldalra meg az uccan is:((((
Ez a sorsom:)))
na csók:)))
a_girl: a fene már megint kivágtad magad:)) Jól meglenni nélkületek? Kizárt :))
Lio: ne izgulj nem lehet mindened kerek :))) Naná, hogy lenyúltam a 400-ast :))
Padre: Becsalnád a dívágyodra Liót? :))
Vagyok. Bár látom nők nélkül is egész jól elvagytok.
Krapi: házassági anyakönyvet? Legyek a tanúd?:-))) De rendes tőled, hogy rám gondoltál:-)Ha vezérigazgató leszel, is gondolhatsz majd rám:-) Egy kicsit megdobhatnád a fizetésem, de nem kell sokkal, csak pár nullával:-)
Emilio: miért menekülsz a padre elől? Az csak nem olyan nagy gond, hogy ő is pasi:-)))
Lio: Képzeld szinte ingyen hozzájutottam egy ereDETTI samsung telefonhoz :)) Ráadásul tökéletesen működőképes,nem úgy mint a TV-m ami kissé csapágyas lett.
a_girl: képzeld ujra feltörtem mint a talajvíz :))) Azt rebesgetik a főnökök, hogy mivel sikeresen megzsaroltam őket, hát átsoroltak.Lehet, hogy akár vezérigazgató leszek (mert ugye pl ez lenne arányos a teljesítményemmel) :)) Így lehet, hogy akár két gombóc fagyira is meghíhatlak :))
Padre: Te vírusgazda! Megfertőztél a NETEN keresztül:)) Bár én ügyesebb vagyok mint te, most épp a haladó orvostudomány gyakorlásával foglalkozom.Haladok a konyha felé pálinkáért és erős paprikáért.Tuti nyerő kombináció.Már nem fáj a torkom, igaz a paprika miatt tüzet okádok :))
Lia: amennyi sms-t te küldesz azzal egy diszlexiás is lazán elboldogul :)))Na jó tudom drága.De hát én is drága vagyok nem?:)))
a_girl: Most hogy így benne vagy az aláírásban, esetleg egy házassági anyakönyvet is aláírnál nekem? :)))))
Padre: síel a Lia ezért nincs velünk. Persze szegénykém totál letargikus, mert nagyon hozzászokott a jóhoz (Hozzám) és a jóval járó szükségszerü roszhoz (Lio)hoz is :)))))
Lio: jólvan na viszlek már haza:))
jovan jovan!!!!
A_girl most akkor mondd azt hogy egy dög vagyok meg ijeneket:))))
Nemtuttam hogy feljössz:((
A kocsiba legalább aludtál????
A krapi mijjen igényeket kuldd neked??????????????????????????????
Hm nekemis lehetnek irányodba kéréseim?:))))))))))))))))))))))))))))))
Na azert nem kell elpirulni:)))
Lio te meg honnan tudod hogy ittam???????
Rám is rámférne egy vodkaszauna:)
Liával micsináltatok hogy napok óta szavát nem hallani???
Firkantsd rá neki hogy ok :)) Szerintem nem vagy Te szőrösszívű hogy az ellenkezőjét írd :)) Majd meghálálja valahogy :))) Ebben biztos vagyok! Ő sem egy hálátlan dög ám! :))
Mi az, hogy nem tudok felkelni?
Már 6 előtt fent voltam, mert a taxi előállt, és indultam Pestre. Két órán keresztül ültem egy szoftver-bemutatón, már látom, hogy lesz vele gondunk és főként munkánk rendesen.
Na de nem fecsegek itt, kivételesen tényleg baromi sok munkám van.
Krapi: naaa, kinek az igénylőlapja hever itt előttem? Szerinted mit írjak rá, hogy ok, vagy hogy nem az?:-)))) Mit ér meg Neked, ha ráfirkantom a beleegyezésem?:-))))
Naszoval azonnal vegyétek meg az ibizámat mert már kinéztem az uj kocsit.
Vagyis nemuj, mar 3 éves
de amig ittt huzzátok az időt addig nem tom megveni:))))
a_girl: látod látod!!!!! éjjel leánykodtál mosmeg nem tucc felkelni:))))))
menjek csiviteljek az ablakod alatt???? esetleg kukorékoljak????
hoppá kokurék vissza!!!!!!!! a mostani idöben a fene se tudja ki mire lő!!( Jimmy rulez)
mit mondd Jónás a cetben????
BÁNATOMAT HALBAN MONDOM EL (by Jákshow)
de mint tudjuk a cet nem hal!
na mára ennyi a tudományok es a technika világábol:
maradtam ki vagyok; mentem mert kivagyok:)
jóvanna elvonási tuneteim vannak!!:)
na pápá
a_girl: Dolgozni 23 óra 8 prckor. Perszepityu, ezt még én sem hiszem el :))) Én személy szerint nem haragszom a Liára semmiért. És szerintem a Lio sem. Na jó, ez a mi nagy gyengénk, egyszerüen nem tudunk rátok haragudni.Pedig olyan jól bealapoztunk a Liánál a Loóval, hogy az az egy koktél már kikeresen tönkretett agyilag. Meg is hisztisedtem egy kicsit, így picit felhúztam az orrom mikor nekemestél a Kerozin miatt (ezt momentán most sem értem hiszen én nem kedvelem őket, csak gondoltam megvégem a hazai szinfoltotokat:)) Aztán a Vanda is felhúzott egy kicsit, mikor pasizás címén le akartak lépni és rám a ruhatáros szerepét bízták.Így Lia már csak egy kicsit tudott rontani a hangulatomon.Jólvan na többet kellet volna inni és átlendülni a hisztipontomon:)))