"...itt a grafika nem annyira követelmény szrintem..."
ezt én is igy gondolom
Régi RPG:
Wizardry 7
Secret of the Silver Blade
Space Rogue (ez csak részben az)
Pool of Darkness
Pool of Radiance
Kings Bounty
Champions of Krynn
Dark Queen of Krynn
Death Knight of Krynn
Curse of the Azure Bonds
Eye of the Beholder
hirtelen......
A kedvencem a Lands of Lore. (ami lehet hogy nem is RPG.) :-)
Hát igen...
nosztalgia, vagy csak jó ismét ilyen gyereknek lenni?
:)
más: nem tudom, te hogy vagy az RPG-kkel,
én szeretem, főleg, ha a sztorin van a hangsúly és a jól felépített karakterfejlesztésen
(itt a grafika nem annyira követelmény szrintem).
Maradva a "régiségek" vonalán:
melyek a jó régebbi RPG-k és rokonaik?
(PC-n is)
(lehet, hogy ez egy kezdő kérdés,
én mostanában az Exile-t és Avernumot játszottam - előtte túl sok mást nem /Spiderweb Soft. - ld. külön topic-indításom/)
Sokat a C=64-en nyomtam, de volt ZX 48k+,C=Plus4
Enterprise,Amiga
C64 Top 10
ELITE
Laser Squad
Archon
Stunt Car Racer
Defebder Of The Crown
Microprose Soccer
Zak McKracken
Pirates!
Grand Prix Circuit
Test Drive
a sorren mindegy, de volt még nagyon sok jó stuff.
Spectrum:
Csak néhány
ELITE
Mercenary
Target Renegade
3D Stock Car
Death Chase
Last Ninja
Lords of Midnight: Emléxem(valami rémlik)...de akkoriban nem kötött le.....(bánhatom?)
Hali!
Érdekes ez a Krondoros kérdés, mert én simán végigjáccottam, nekem egyszer se fagyott, ment rendesen, igaz, nekem asszem 1.2-es verziójú Krondorom van, ha kell valakinek csak szóljon, szivesen elküldöm!
Aha... Nekem az Antara van meg eredeti CD-n (3 db :-), de a Krondor jobb. De nincs meg, csak egy olyan verzióm volt, ami összevissza fagyott a 2. epizódban ...
Az Underdogson még nyár elején fent volt a Discworld első részének fullCDs változata, még anno le is szedtem szerencsére, de beszóltak nekik, hogy talán nem kéne, és most már sajna nincs fenn... :(
Érdekelne nagyon a Betrayal at Krondor, lehetőleg fullCDsen, vagy ha nem, akkor valami irányadó help, hogy hogyan lehet a rippet működésre bírni... (az megvan, de keményre fagy "loading" felirattal indításnál)
Sziasztok,
az A10 Cuba! cimu klasszikus rep.gep szimulator nincs meg veletlenul valakinek? Sajnos (meg?) nem abandonware, de kapni persze sehol se lehet...
Nagy szuksegem lenne ra, mindenfele megoldas erdekelne...
Köszi Darwin a tippet, ha te mondod, akkor bizti müxik a 2 is, de lécci, mondd már meg hogy mi a rákot kell vele csinálni hogy necsak nálad, hanem nálam is működjön.... nagyon megköszönném, hogyha elmondanád, hogy lehet ezt a CD kérést kiküszöbölni?
A MadTV2-vel érdemes kekeckedni, mert működika az Underdogos verzió. Csak nagyon ne éljétek bele magatokat, mert szerintem az Ies jobb, ehhez még annyit, hogy én imádtam az Iest, és hát bár szebb meg minden a II. valahogy macerássabb az egész.
A Madtv 2-t én is szeretném már működésre bírni, de sehogysem tudom, mindig kell neki az a rühes cd... káár, mert én nagyon birom a 1-et, csomót jáccottam vele, kira játék, annak ellenére, hogy eléggé bugos a kicsike... télleg nem tudkok az 1-hez valami patchet?