Keresés

Részletes keresés

Stein_ Creative Commons License 2000.08.22 0 0 355
Hello!

Én itten vagyok, csak nem nagyon tudok mit írni.
Hja, megnéztem a képeidet és megkérdezném, hogy pontossan mit csinál az AI patch?

MLG Creative Commons License 2000.08.22 0 0 354
Mi van itt!!!??? Napok óta senki nem ír semmit:-(
Nem túl szórakoztató saját magammal dumálni!
Hol vagytok Jaggedes haverok? Norby? Stein? KH? Pedro14?
MLG Creative Commons License 2000.08.21 0 0 353
Helló mindenkinek!

Csináltam passwordot meg loginnevet az oldalamhoz, elvileg így már megnézhető, bocs
mindenkitől, hogy elfelejtettem:-(
Login: idiot
Passw: arulco

Egyenlőre 5db screenshot illetve egy doksi található rajta, de majd igyekszem frissíteni.

Majd még jövök ma! Üdv!

Amúgy a Jagged Alliance 1-et, láttam valahol, mint letölthetőt csak azt nem tudom, hogy a Pretenderen-e vagy a Solano-n? Mindenestre az Extra játékok rovatából találtam meg, meg van Deadly Games is.

Pedro 14 Creative Commons License 2000.08.19 0 0 352
Hi Marzi!!

Akarod, hogy elküldjem a Jagged-1-et e-mailben?

Előzmény: Marczi (351)
Marczi Creative Commons License 2000.08.18 0 0 351
Udv mindenkinek!

Nem tudjatok, hogy az elso reszt honnan lehet
letolteni? Szeretnek egy kicsit nosztalgiazni.

Pedro 14 Creative Commons License 2000.08.18 0 0 350
MLG!!!!!!!

Mikor megpróbáltam rá menni a lapodra az írta ki, hogy :Nincs jogosultsága a lap megtékintéséhez!!

Akkor nekem szabad vagy nem szabad megnéznem?

Előzmény: MLG (349)
MLG Creative Commons License 2000.08.18 0 0 349
HELLÓ MINDENKI!!!

VÉGRE ELKÉSZÜLT AZ OLDALAM, BÁR MÉG CSAK ÖT KÉP ÉS EGY DOKSI TALÁLHATÓ RAJTA, DE AZÉRT REMÉLEM ÉRDEMES MEGNÉZNI!!! ÍME A CÍM:

HTTP://WWW.TAR.HU/ADOTT

MLG Creative Commons License 2000.08.17 0 0 348
No banyek! Most olvasom a Nexuson, hogy pár napig gázos lesz ott a téma, ergo ne keressétek a lapomat csak a jövő héten, addigra felrakok egy csomó JA2-vel kapcsolatos dógot!
MLG Creative Commons License 2000.08.17 0 0 347
Hello!

Most már üzemel a web szekcióm, nézzétek meg. Igaz egyenlőre csak három fotó, meg a hozzá tartozó leírás található, de ma is töltögetek fel mindenfélét, meg elkezdtem egy kis doksit csinyákolni az éccakai hadviselésről / alá Juju /

www.nexus.hu/mlg

Conradról annyit, hogy én azért nem veszem fel, mivel én kizárólag a kezdeti négy emberemmel nyomulok és ebbe az ún. "harcoló csapatba" senki más nem fér bele. Ez egyfajta nehezítés az elején, később meg már logikus, mivel nincs kedvem örökké a zöldfülű 5.-6. szintű pacákokra vigyázni, csak mert tapasztalatlanok és nem tudnak interruptolni, őket meg folyton interruptolják. Az hogy az elején felveszek x embert és azokkal megyek végig, ez afféle elv is nálam, csakúgy mint az, hogy nem játszok Realistic módban. Max. Iggyt vagyok hajlandó felvenni, mivel egy Heavy Weapon expert nagyon süti. / Gus meg mehet az anyukájába, Bunkó Berci /

Pedro 14 Creative Commons License 2000.08.17 0 0 346
Sziasztok!!!!!

Úgy látom Ti nem szoktátok Conradot felvenni!!!
Pedig nagyon jó katona!!!!De netán már valaki felvette rajtam kívül???
Na csövi

MLG Creative Commons License 2000.08.16 0 0 345
CSövi!

Na megcsinyákoltam végre a weblapomat, csak egyenlőre nem tudok feltölteni semmit, mert gázos a kapcsolat. Azé leírom ide a címet, aztán aki akarja megnézheti, mert folyamatosan fogok képeket, leírásokat, tippeket a Jaggeddel kapcsolatban feltenni meg más érdekes dolgokat is.
Tervezem, hogy kicsit megeditálom a gámot, felfrissítem új hangokkal, meg az NPC-k dumáival stb.stb. Szóval remélem érdemes lesz megkukkolni.
Addig is itt a cím: www.nexus.hu/mlg

MLG Creative Commons License 2000.08.16 0 0 344
Csövi! No itt vagyok megint, a szokásos jelentéssel. De mielőtt belevágnék egy apró helyesbítés. A Drasseni Sam sitére nem öt elite jön visszavágni, hanem hat! Mondjuk ez sem segít rajtuk:-)

No szóval Almánál hagytam abba. Nekivágtam a két nyugati szektornak. Meg kell valljam a vártnál nagyobb ellenállásba ütköztem. A tetőkön elitek, a szobában is főleg azok, elvétve egy két piros inges. / Áts Feri és barátai :-) / Jól meg szipókáztattak, mert szinte mindig ők interruptoltak először. Vérveszteségek árán megzúztam őket, találtam is pár jó cumót. Pl. az egyik csákónál a tetőn, LAW volt. Bele se gondolok mi lett volna ha elsüti...

A rocket riflés szektorban, nem volt esélyem, hogy megszerezzem a fegyvert, mivel már rögtön az érkezéskor volt némi összetűzésem a helyi törzsekkel. Eztán Sargeant papára rárobbantották a frigót, de meggyógyítottam, erre mondta, hogy majd tesz róla, hogy halljanak jótettemről a városban. Egyből megugrott a lojalitym 19%-ról 34-re! Conrad havert mustár gázzal tettem hidegre, hamar kiszenvedett, miközben furcs hangokat hallatott. Így járt a General is, miután közölte Orta lelőhelyét. Hehe.

Kész lettem Almával és elkezdtem militiát képezni, a Combat Team meg pihent, Barry fegyvert javított stb. Egy-két nap után igancsak nagy lett a mozgolódás a város körül, elég izmos őrjáratok kóricáltak mindenfelé. A következő éjszaka tettem egy kört odaki, hogy ne a frissen kiképzett, zöldfülű militiát nyírják ki, hanem én őket! / thank tip to Juju / Új rekordot állítottam fel, mivel belebotlottam egy 24 tagú patrolba. Persze megfikáztak, de sokat kellett a maradékot kergetnem, így nem is tudtam értékes screenek lementeni, mert szétszórva feküdtek. Itt tapasztaltam, amit Juju doksija ír, hogy ha te nem látod az ellent és vagtában lövöldözöl, vagy már kikészített, dájingoló csávóra puffogtatsz, úgy, hogy más nincs a látótérben, akkor az ellen nyilván látva a torkolattüzet elkezd veszettül és állati pontosan lőni rád. Egy-két kör után ugyan abbahagyja, de addigra már konyec filma legalább egy emberednek, főleg ha nem lövöldözni kezd az enemi, hanem gránátokat hajigál. :-(

Szóval tettem egy kört Alma körül, ebbe belmurdelt vagy 60 ellenség, aztán elugrottam a bloodcats lairbe. Kicsit gázos téma volt, mert volt vagy 25 macsek, erről csináltam egy képet, ahol nem túl sok esélyem volt. No kinyírtam őket azé, de közben majd becsináltam a röhögéstől, főleg Barry beszólásain mulattam. "God gív mí szrrengt!" aztán egyszer olyat is kiáltott, hogy "Budapest". Nem vicc, ki is írta a szövegdobozba!!! Hehe, magyar gyerek, tökös gyerek!

Ez volt a 22. napig. Gondoltam ideje újabb ostromokra, így megindultam Cambria felé. A sivatagon áthaladva, azonban megint egy őrjáratba botlottam, akik valami raktárfélét őrizhettek. Tök király / általam eddig még nem látott / betöltő kép után / sivatagos táj, a távoli hegyek mögül felkél a hold / már jönnek is a gyerekek. Nem volt gond elintéznem őket, bár itt is volt egy LAW-os sniper a tetőn. Szerencsére ez sem használta.
Bent a házban pedig kész kánaán várt. C-7, ceramic plate, gránátok, egy valag lőszer miegymás. No mondom megérte!
Eztán elértem Kambrijába is és egyből megtámadtam a bányát, aztán meg a fölötte lévő szektort. Persze éjjel mentem. Annyira könnyedén megcsináltam ezt a két szektort, hogy már-már lelkiismeretfurdalásom támadt a könnyedtsége miatt, de aztán az almai kalandok ezt hamar feledtették.

Itt tartok most, de majd csak csütörtökön nyomom tovább, mivel ma azt az egy dolgot gyakorlom bőszen, ami még a Jaggednél is jobb!
Az embereimmel maximálisan meg vagyok elégedve, bár Barry kicsit gázos még, de mondjuk hogy harmadszori béremelésre is csak 7000-be került két hétre, ahhoz képest meg egy zseni.
Spider is kezd frankó lenni, Raven vérprofi, Lackó meg egyenesen kisisten. Gondoltam is, hogyha már ilyen nagy a mellényem, Cambria után Grummba megyek. :-)

Még egy apróság, ha hiszitek, ha nem most jöttem csak rá, hogy ki lehet vonni a militát képző merceket támadás esetén, hogy csak a militia küzdjön, Ira meg lehetőleg ne maradjon ott egy szál 38-assal. :-)

Remélem ez sem volt uncsi, majd még jövök ma!
Szermusztok

Norby Creative Commons License 2000.08.15 0 0 343
Előzmény: Norby (342)
Norby Creative Commons License 2000.08.15 0 0 342
Találtam pár jó helyet, ahonnan képeket és adatokat szedtem sok fegyverhez. Kibővült a catimages.rar, több fegyverhez két eredeti fotó is van benne. A ja2weapons-t is új, abban változtak a linkek és pár adat.
Norby Creative Commons License 2000.08.15 0 0 341
Minden ellenfélnek és milíciának van skillje, tulajdonságai és tárgyai ugyanúgy, mint a saját merc-eknek. Emiatt növekszik rendesen a save file: egy fickó kb. 700 byte (lásd imp.dat file, ez egyedül a saját custom merc adatait tartalmazza). Ez egyébként szerintem szuper dolog, hogy minden ellennel ugyanúgy számol a program, mint a saját merc-ekkel (AP, stb.).

Az új hangokból nekem pont az agonizálások nem tetszenek, vissza is raktam az eredetit. A fegyverek hangja viszont tényleg sokat javult. Amúgy a hangok sima .wav-ként ott figyelnek a Data könyvtárban, külön is meg lehet hallgatni őket.

Előzmény: MLG (340)
MLG Creative Commons License 2000.08.15 0 0 340
Szóval +4-et ad az UV okuláré! Köfi Norby, pedig már kezdtem nagyon örülni, hogy van Night Opsos ellenfél:-( Azé nem semmi lenne, ha az eliteknek skiljei is lennének, bár néha úgy érzem megvan nekik az összes!:-))
Amúgy a reggel hét órát úgy értettem, hogy tegnap ledőltem dögleni úgy éjfél tájban és reggel hatkor kezdtem újra, gondolván még meló előtt ledörgölök egy keveset, mivel 15 nap alatt Drassent és Drasseni SAM-et elfoglalni elég csekély, viszont 16 nap alatt hozzá véve Almát meg a Blódkeksz kvesztet már nem annyira gázos.
Szóval egy éjjel / "A hosszú kések éjszakáján "
:-) / lenyomom Almát. / Nem a Szomszédokból... /

Amúgy ez a AI peccs nektek is bejött? Szerintem kézzel fogható a difi. Keményebbek az ellenek, meg az a feltűnő, hogy baromira jól lőnek! A ruszki peccs meg rulez, főleg az agonizálások, de lehet ám, hogy én is csinálok ilyesmi hang-balhét, mivel van otthon egy szerény hangstúdióm.
/ Vega 328-as szalagos magnetofon + tesla mikrofon /
Jó kis ordításokat, gurgulázást, hörgést meg ilyeneket tervezek. :-)

No mék haza játszani, de előtte még megnézem a doksijaidat Norby! Mindig kinyomtatok belőle párat azt' ezt olvasom a vonaton hazafelé. Elég kafa!
Császtok!

Norby Creative Commons License 2000.08.15 0 0 339
Köszi KH a linket, egyből ki is egészítettem a weapon doksimat a fegyverek valós csőhosszaival, és ez alapján változott a real range oszlop is.

A farmon mégegy dolgot lehet csinálni: férjhez menni! Bővebb infó a doksiban.

MLG: a Night Goggles +2-t ad, az UV +4-et, ezért láttak meg előbb. A leírás nem uncsi, sőt! Azért aludj is néha. ;)

Előzmény: MLG (338)
MLG Creative Commons License 2000.08.15 0 0 338
Szevasztok!

Valószínűleg hosszúra fog nyúlni ez a hozzászólás, mivel végre-valahára elkezdtem a gámot és marhára elégedett vagyok a csapatommal, valamint sok észrevételem is van.
Hát kezdeném...
Szóval a csapatommal nagyon elégedett vagyok.
1.)Lacko / ez lennék én, Night Ops. expert /
2.)Raven / a mesterlövészem /
3.)Spider / az "Osonó Hold" /
4.)Barry / a kézimunkás honfitársunk /

Experten játszom, Tons of Gunsban, a nehezített AI peccsel valamint a ruszki peccsekkel és természetesen Realisticben.

Kezdem Omertával, ahol mindössze annyi történt, hogy rögtön az elején az egyik lelőtt faszinál Night Gogglest találtam. :-)
Egy múltkori gámban meg Type 85-öst, még előtte meg egy Mini 14-et. / Mind Expert és T of Gun /

Eztán a szokásos, Fatima, Rebel Base, Ira téma...
Drassen felé menet, belebotlottam egy adag novice / azaz sárga inges zöldfülű, ilyenek védik amúgy a Drasseni repteret is, de a többi Drasseni szektorban már piros ingesek vannak / embörbe. Mivel a felfejlesztett AI peccs jól operál, igencsak megizzadtam ezzel a tízegynéhány pacákkal.

A reptérre már éjjel értem, így gyerekjáték volt megcsinálni, így meghallgathattam a kedvenc dumámat: "Ájm Pabló Grrekó. I Rrum karrgó deparrtment at errport. Ifju van szamting, ju szí mí." :-) és még "Kafí mani, help kíp máj ájz ópen, ifdzsu nó vará mín."

Mentem tovább dél felé, kinyírtam Dorrent, Spiderrel szépen megcsapdostam, kapott is egy pont Strengthet. Elvettem a cuccait és lefelé másztam.

Az uccsó szektor is könnyed vót, mivel még mindig sötét volt és az ellent szinte úgy aláztam le, hogy lőni se volt ideje. Mindig a házak lámpáinak fényében mászkáltak a hülyék, így még Barry is észrevette őket pedig ő köztudottan vaksi:-)
Megtisztítottam a szektort, dumáltam a piás pappal, megtudtam, hogy a "Swamp Hideout" northeastra van, tehát Skyrider arra keressem. A bárban belebotlottam Mickeybe. Mivel nem tervezem a blődkecc cuccok szarért-húgyért / bocs! / való eladogatását inkább lelőttem Mickeyt, amit miatt egy civil is az életével fizetett, ugyanis mögé bújtam el. Mickey lement alfába, de még előtte elhajított tíz rugót, egy AK-74-es meg némi skulót bele.

Ezek után elindultam megkereseni Szkájrájdert. Mázlira pont abban, a szektorban volt, ahol az észak-keleti őrjárattal konfrontációba kerültem.
Ugyanis mindig van egy őrjárat Szkájirájdi körül!!!
Visszavittem, de nem nagyon vót ropim egyenlőre repkedni így inkább mentem, mint a németek: zum fuss!

Alma volt a next targetem. Útközben az egyik mocsárnál hidegre tettem / kaltmachen / egy adag ellent, vótak 14-en. Aztán megkezdtem az egyik kedvenc szektorom ostromát, Alma military base-jét. A fölső épületen ácsorgó elit faszi lelövésével kezdtem az akciót, begyűjtöttem a szokásos SVD-t, aztán szó szerint berobbantam a lakógyűlésre, ahol hordók közt ücsörgött az ellen. :-) Rögtön levegőbe repítettem a hordókat, vele két manuszt, a maradékot is kifektettem, és csodálkozni kezdtem, hogy csupán négy piros inges vót a házba!?!?!?!?!
No mindegy.
A déli épület tetején álló elit igencsak megszívatott, mert jobban látott, mint Lackó / Night Ops expert, Night Goggles / ez annak ellenére is érdekes, hogy UV Goggles volt nála. Hiszen Lackó +3-at lát / N.Ops Exp: +2, Night G:+1 / ez meg csak ugye +2őt láthatna az UV miatt. De mindig előbb meglátott, szóval innen van az a merész feltételezésem, hogy van Night Opsos elit!!!!!
No mindegy felmásztam, gondoltam, talán olcsón megúszom. Természetesen eszembe jutott, hogy bérklájtolok, DE!!! banyek, a bréklájt leesik a földszintre és ott gyúllad fel!!!!! micsoda bug!!!! basszer...tízből tízszer leesett....
Azé csak kinyírtam valahogy....
Ezután bementem a déli szekcióba, ahol megértettem miért kevés a piros inges. Mert van helyette elit :-) Minden szobában egy, meg egy sorompónál. Ezek is megvoltak, jöhetett a tápolás. No most emlékszem, hogy amikor elsőként jöttem ide, sok-sok cucc volt, élvezkedhettem rendesen. Most meg alig találtam valamit, bár azok többnyire nagyon értékesek voltak.

Eztán leruccantam az Alma bányához. Északról jöttem megfikáztattam a három csávót, aki az északi, elzárt területen van, aztán a meg a lámpák fényében, rendkívül nevetséges módon osonó többi barmot is lenyomtam. Ment Lacko előre az újonan kommunizált UV Gogglessel felszerelve és megállíthatatlan volt. Az egyik csoportban megláttam valami spinét is, nézem ki az, hohó!!!!! Annie néni, nosza megkínáltam őt is, annyit se mondott fapapucs / bakterház rulez! /
eldobott egy G3A3 kupsát, némi pénzmagot. Itt fejeztem be ma reggel hétkor, még egy-két ellen bújkálhat valahol, ezeket ma este fogom a másvilágra küldeni.

Remélem nem voltam uncsi, ha igen szóljatok és nem folytatom:-(

Behoztam a képeket, / Steinnek már elküldtem / szóljon akinek kell, és dobom mélbe!
Halikarnasszosz

Kwisatz Haderach Creative Commons License 2000.08.15 0 0 337
a szomszédos városban adják pont ezt a feladatot, mármint hogy irtsd ki őket
Előzmény: lacee (336)
lacee Creative Commons License 2000.08.15 0 0 336
Tényleg, azzal a "családi hadtesttel" (így nevezik magukat) a farmon mit lehet csinálni? Már azon kívül, hogy halomra lőni őket...
Kwisatz Haderach Creative Commons License 2000.08.15 0 0 335
csak a fegyverekről, képek sajnos nincsenek
http://www.nasog.net/
Norby Creative Commons License 2000.08.14 0 0 334
Spider rulez, okos, olcsó, night+stealth miatt ideális felderítő. Agility-je kevés csak, ezért érdemes tornaórákat adni neki (fedezékből realtime-ban kinéz, ellent meglát, visszabújik, ill. turn mode-ban kifektetett ellen körül minnél közelebb gugolva stealth módban körözni).

Ha ennyire tetszik az éjjeli harc, akkor olvasd el a doksimban Jujusa Night Guide-ját. Én most direkt inkább nappal akarok menni, mert úgy nehezebb. :)
Elég fura az is, hogy hajnali négykor is fent van mindenki (gyerekek is), bárkihez bemehetsz a házába és elbeszélget veled. Egy jó pont azért van, a harcias farmercsalád egyből megtámad, ha éjjel mész a telkükre.

Stein a négy kockányi távolságot a tető szélétől befelé értette (ha nem lenne világos). A legfontosabb, hogy sose lődd el minden pontod, hanem hagyj annyit, amiből visszabújhatsz. Elbújva érdemes nyomni egy üres kört is, így az akciós körökben mindig a teljes 25AP-t költheted el, nem csak 20-at.

A milíciák némelyike tényleg jó fegyvert hoz magával, régebben írta valaki, hogy az egyik milíciája LAW rakétát is lőtt egyszer!

Előzmény: MLG (333)
MLG Creative Commons License 2000.08.14 0 0 333
Egy kis elite téma!

Megfigyeltem, hogy a Drasseni SAM site elfoglalása után mindig öt, a Chitzenai után pedig mindig hét elitet küld Deidranna felszabadító csapat gyanánt! Ez eddig minden játékomban így volt. Ráadásul olyan hamar jönnek, hogy igazán ütőképes militiát nem lehet addigra összehozni. EGyszer előfordult, a Chitzenai SAMen, hogy nagy nehezen kiképeztem 10 zöldfülű milicistát, mire megjött a hét elit. Na mondom nézzük a kisfiúk mit tudnak. A saját merceimet beállítottam a ház egyik sarkába és onnan figyeltem a harcot. A tíz milici kábé olyan hat-hét körig bírta, az elitek lazán lealázták őket. Mondjuk ezek után természetesen meghaltak, mert bejöttek utánam a házba. Itt amúgy sikerült sok jó puskát szereznem, mert pajszerral lenyomtam őket és csórni kezdtem / kösz a tippet Norby / de lényeg, a lényeg, hogy a tíz milicia meg se kottyan a hét elitnek.
Amúgy volna néhány kérdésem, ha már itt tartunk!
Tudja valaki, hogy hogy a fenébe lehet az, hogy a Drassenban kiképzett első milicistáknál már géppuskák vannak, amikor én még 38-assal bohóckodok??? Magukkal hozzák??? Mert hiszen még nem is harcoltak...

Stein_ Creative Commons License 2000.08.14 0 0 332
Hello!

A bujkálásnak az a lényege, hogy kör végére mindig maradjon, hogy elbújj (tetőn hasalás). Ha nem látod az ellent, nem lő rád. Tapasztalataim szerint ha tetőn vagy és gugolsz, négy 'kockányi' távolságból láthatod a távolabbi ellenfeleket és ha lefekszel, már nem látod őket - ergo ők se téged. Ha a távoliak megvannak, előre lehet menni egy kockát és a közelebbiekkel folytatni. Csak előremenéskor kell vigyázni, hogy ne interruptoljanak. Sziklák mögé meg közvetlenűl kell behasalni. Én így szoktam...
Nekem elküldheted mélben, legfeljebb megnézem :)
Cím fentebb.

Előzmény: MLG (331)
MLG Creative Commons License 2000.08.14 0 0 331
Stein!

Igazad van Scope esetében, mivel már csak azért sem éri meg felvenni, mert rohadt drága. Később meg a már ismert szintlépős téma is bejön, tehát ez a spinkó nálam kilőve.
Hogy a tetős témához hozzászóljak, nem tudom, hogy csak experten-e, de engem igencsak meg szoktak zúzni a tetőn. Félelmetesen jól lőnek a tetőre is, bár ez gondolom a peccseknek is betudható.
Ugyanez igaz a nappali harcra is. A jó múltkorában / ez volt a Mercek miatt zátonyra futott első expertes gámom / összeakadtam 15 enemivel valahol a Grumm közelében. A terep mondhatni isteni volt, én sziklák mögött bújkáltam, az ellen meg a mezőn hasalt. Most mindenki azt gondolná, hogy jó kis agyaggalamb lövészetet tartottam, de egy nagy frászt! Úgy megfingattak, mint babkása a parasztot! Örökké interruptoltak, kib@szott pontosan céloztak a szar makkpisztolyaikkal / Rumchaisz rulez! / úgyhogy a valós időt tekintve 1 óra valahány percbe telt, míg lenyomtam őket. Hogy ne gondoljátok, hogy kamuzok, még le is mentettem a screent, amit még mindig nem tudom hol lehet a netre rakni, ezért mélbe szívesen elküldöm, úgyis van már egy pár kép. mlg@index.hu

Stein_ Creative Commons License 2000.08.14 0 0 330
Hello!

MLG:
Ha már Spider és Scope közül kell választani én Scopeot nem ajánlom (a másikat nem próbáltam), mert lehet, hogy jó a MRK, de nekem gondjaim voltak vele (nem emlékszem már mi (lehet, hogy lassú volt), de nem tetszett).

Norby:
Persze a jót lehet keverni jóval. Tehát éjjel, tetőről, hangtompítóval. Így az igazi :)
Persze ha nincs tető, lehet bujkálni is. Ilyen Grumm bányája, ahova északról bemenve akár több ember számára is van búvóhely a sziklák mellett. Ezt egyedűl, két Mac-10el csináltam meg egyszer, és bár megizzadtam, de sikerűlt az elején vagy 5-6 embert úgy lelőni, hogy azt se tudták, hogy ott vagyok. Mindig jöttek a többiek megnézni mi van a többiekkel, aztán hamarossan találkozhattak is velük a túlvilágon :)
A tetőzésre meg szinte mindenhol jó alkalom nyílik és érdemes is használni. A kedvencem ebben a témában a Cambriai bánya. Ugyancsak északról, középen bejőve első dolgom felmászni az épület tetejére. Így még akár nappal, elitek ellen is jó esélyem van sérülés nélkül kipucolni a terepet.

Norby Creative Commons License 2000.08.14 0 0 329
Marczi, töltsd le a doksimat, abban mindent megtalálsz. Amúgy a ja2weapons.rar megint újult, a hit calculator (ja2ahcc) javult benne.

Lehet győzni nappal is, több módszer is van rá. Ajánlott egy magas szintű embert felderítőnek használni, aztán a terep adottságait kihasználva kellemesen közel lehet kerülni.
Lapos tetőről vagy olyan fedezék mögül, amiből egyáltalán nem látszol ki lehet feláll-lő-visszafekszik-et játszani.
Vagy nagy hatótávú fegyverekkel (LMG, sniper rifle) távcsővel +4AP ráköltéssel a nappali látótávnal messzebbről is eredményesen lehet lőni, elég, ha a felderítő kinéz, a távoli merc lő, majd visszabújnak. Jó MRK-el akár fejre is lehet célozni, de lábra érdemesebb, mivel ott csak -1% per kocka van. Lábon jó darabig nincs páncélozva az ellen, ezért a kék lőszer ajánlott, ami 170%-ot sebez ha olyan helyet talál ahol nincs páncél. Jó eséllyel el is fekszik tőle, amiből felkelni pár AP-be kerül, ennyivel kevesebbje lesz a köv. körben.
Megint másik módszer teljes csendben, csak hangtompítós fegyverekkel és feszítővassal (esetleg dobókéssekkel a thrown-os embereknél) nyomulni.

Előzmény: Marczi (326)
MLG Creative Commons License 2000.08.14 0 0 328
Szasztok!

Már megint befaragtam ezzel a Jaggeddal! Elkövettem ismét azt a hibát, hogy mások tapasztalatait előtérbe helyeztem a sajátjaimmal szemben. Elmondom hát okulás gyanánt az embereknek.
Experten, Tons of Guns módban, Patcheket felrakva kezdtem a gámot. A custom mercem Electronics meg Lockpicking volt, mellé még felvettem Gruntyt, Bullt és Bunst! No most első gáz: A saját Mercet csakis harcos típusúra szabad szerintem alkotni, mivel egyszerűen nincs annyi pont, amennyiből egy jó harcos Mercet ki lehetne hozni. Márpedig ez a csávó ingyen van és a hozzá hasonló kaliberű manuszok igen drágák. Szóval én elfelejtem a Mec, Med, Exp. skilleket és mindent felnyomok 85-re, kivéve a LDR-t és MRK-t. Ezek úgyis nagyon könnyen fejlődnek. A skill pedig Night Ops expert lesz, mivel "EXPERT MOD"-ban szinte csak éjjel lehet a keményebb helyeket elfoglalni, hacsak valaki nem akar állandóan visszatöltögetni. Ennyit a Custom MErcről.
Második gáz: Nálam ez a Bull gyerek nem vált be. Igaz, hogy pajszerral felszerelve egyből agyonüt egy ellent, de!!! mivel gáz a dexteritije, sőt az erőn kívül minden más alaptulajdonsága, volt olyan, hogy négyből négyszer mellé ütött, nem is beszélve arról, hogy az agilitije egy kalap fos, így kábé 18-20 AP-ból kellett gazdálkodnom, amikor őt mozgattam. Emellett még hülye is / WIS:62 / így például megpróbáltam tanítattni, de Buns aki expert tanár, egy pontnyi agilitást tudott fejleszteni rajta 10!!!!! nap alatt. Tehát ennyit az alacsony agilitású és buta emberekről.
Harmadik nem gáz, csak tanulság: Ez a Buns csajkás elég jó harcos, de szerintem csak tanárnak kell felvenni, mert a pénzét megéri és irtó gyorsan képezi a militiát, ami EXPERT módban szintén elengedhetetlen. Itt az ellen nem sokáig hagy pihenni, amint elfoglaltad a szektort kezdenek tobzódni és támadnak. Itt már nincs olyan, mint könnyebb fokozaton, hogy pl: elfoglalom Drassent, megyek tovább és majd Ira szépen lassan kiképzi a milititát. Itt egyszerűen muszáj neki segíteni, mert nem győzi és az ellen meg tizesével jön, így minden szektorban legalább 15 militának kell lenni!ű
Negyedik, ez bevált: A Grunty pacákról van szó! Bevált a csávó nagyon, így az új kezdő csapatomban is helye van. Nigh Opsos és Heavy Weaponos így még a skilljei is használhatóak, ráadásul jól harcol és gyorsan fejlődik, nem utolsósorban pedig ócsójé van.
Összegzésül EXPERT módra ez a csapatom és a taktikám. A saját Mercemet olvashattátok fejjebb, ehhez még annyit, hogy igen is számít az Expert Night Ops!!!
Mivel kell egy ajtónyitó pacák meg egy robbantós is és ezekből nincs Night Ops tudású, így jöhet szóba Barry, aki szerintem a legrentábilisabb Merc, az egész játékban. Szóval ő a második pacákom. A harmadik Grunty, róla már írtam. A negyediket még nem döntöttem el, vagy Spider vagy Scope. Spidernek jók a skilljei / Night Ops, STealthy / és jó orvos, Scope jobb harcos, csak duplába kerül.
Szóval ezzel a négy csávóval próbálom végigvinni a gámot, talán később még Iggyt veszem föl, aki Heavy Weapon Expert, ez pedig alig nélkülözhető Medunában. No ennyi volt, remélem nem volt uncsi és tudtam esetleg segíteni valakinek, aki hasonló Night Opsos, mint én.

Pedro 14 Creative Commons License 2000.08.13 0 0 327
Marczi!!

Bizony, mindegyik jó valamire!Például:A pornó újságot el kell vinni egy szaszinak!(ha jól tudom Cambriaában!),óra+ducht tape=időzítő, ső+rugó=fegyver módosító,steel tube+Quick Gule(bocsesz, he elírtam valamelyik angol szót)=ez is egy fegyver módosító....és még van sok más érsekkeség!Ezeket is majd leírom, csak most nem jutnak eszembe!

Majd írok!!!!!!

Előzmény: Marczi (326)
Marczi Creative Commons License 2000.08.13 0 0 326
Hi evribodri!

Nagyon állat ez a játék. Éppen ma sikerült befejeznem. Szegény királylány meg lett lincselve egy kicsit. Ráküldtem 3 stun gránátot, majd körbeálltam az embereimmel és puszta kézzel agyonverték. :-)))
Azt hiszem újra fogom kezdeni.

Nem tudjátok, hogy milyen alkatrészek kombinációjából lehet extra cuccosokat csinálni. Rengeteg olyan tárgy van, amit nem tudom mire lehet használni. Bizonyára mindegyiket fel lehet használni valamire.

Na most már megyek folytatni...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!