Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
A HopUp a lőtávolság növelését éri el, a pontosság csökkenése árán. Ha szobában akar valaki AS fegyverrel pontosabban lőni, akkor a HopUp nélküli fegyverek között keresgéljen. ;)
Pontlövészetet szerintem felejtsd el airsoft cuccal, főleg kültérre! Nem erre lettek kihegyezve! Arra 10 m-en belül valami jobb légpuska/légpisztoly az igazi! Közelebbről sörösdoboz-táncoltatásra :) már jók az olcsóbb AS cuccok is.
(Szobába max. 5-6 m-ig egy jobb (hop-up-os) spring-es pisztollyal lehet még céltáblára "pontlövészkedni", de terepen a legkisebb szellő is elviszi a 0.12-es BB-t. )
Eladó egy cyma 0.28as Ak47-es szuper állapotú airsoftfegyver(+gyári tartozékok). Eddig csak 2 játékon volt, chronóval 310 fpst mértünk vele. Kezdőknek ideális fegyver.
Ha olcsó, de fémmechanikás automata cuccra fáj a fogad, a Cyma Glock18C igen jó ár/érték arányú AEP! Pesten még a kínai piacon is megkapod valamivel a bolti árak alatt... ;)
Már használták egy ideje, ~25-30 m volt az értékelhető lőtávja.
(Persze egy Classic Army sokkal jobb cucc kidolgozásra/pontosságra/erőre, de ez harmadából kijött a tulajnak. Kezdőknek sokan javasolták ezt a típust a Cyma klónnal együtt.)
OFF Hol merre voltál? Kellett venni valami cuccot hozzá? Ha nem akarunk itt OFF-olni, megírnád az airsoftos forumon?pango airsoft topic a Zindexen Köszi ON
Mud,
ha todod, melyik portálon vagyok aktív :), akkor sejtheted, hogy ruházattal nem volt gondom. :D Vendégként voltam a régi nagykanizsai MH lőtéren, arcmaszkot, kesztűt és DE AK-47-es AEG-et kaptam kölcsön. Kilencen voltunk összesen, de elsőre nekem tetszett. :D (A városban a paintball sokkal jelentősebb mozgalom ezideig.)
itt van egy hangyányi előnye a CO2-ös pisztolyoknak, azok jobban bírják télen. Legalábbis nekem most is kivisz több mint 1 tárat, és 1 tár pedig 39 BB.
Háromféle propángáz van mindenféle márkanevek alatt forgalomban: hfc134a, "green", és "red". Amit linkeltél az a harmadik lesz, télen, hidegben használják, nyáron szétkúrja a fegyvered...
Most vetem csak észre a kérdésed, úgyhogy két részben megy a válasz:(
Játszani én inkább csak hivatalos pályákon szeretek, egy ott biztos senki se sérül meg, kettő legális és a nem két forintos felszerelést senki nem akarja kölcsönkérni örökre egy rendőrség feliratú négykerekűből;)
De pl. holnap a csapattal ki megyünk gyakorolni az érdi pályára, ami már kevésbé legális. Rendes játékok pedig a softair fórumon vannak meghirdetve, havonta egyszer legalább megpróbálunk elmenni egyre;)
Utolsó elötti;) De legalább a pontos típus ismeretében kimondhatjuk azt amit tanult barátunk egy sorban megoldott...: "Nem tudja" :) 1 "our tests using a KSC .2g showed velocities in excess of 250 fps! " És ez nagyon szép eredmény, ha azt nézed hogy a desert csak ~20-al tud többet ennél, jóval nagyobb méretben akkor nagyon nincs mit szégyelnie.
hasonló pisztolyok green gas-al tudnak ilyen 300fps körül... nekem soknak tűnik ez mindenképp, a honlap halandzsa, főleg a 320fps.
van nekem egy co2-es desertem (amúgy szoktunk értekezni néha az airsoft-os fórumon, csak ott xtech2 néven írok:) na ahhoz rendeltem most olyan patront amibe nem 12g gáz van hanem 45g, kiváncsi leszek hogy bírja majd, direkt a KWC-hez van. Rendeltem egy póttárat is, de érdekes mód ez a tár sokkal bikábban adagolja a gázt, vszínű szar volt nekem eleve a gyári...