Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Szakmai társak és rajtuk keresztül kiegészítők keresése lehetséges. Kérjük, tartózkodjatok ebben a topicban a kettős felhasználású eszközök átadásának nyilvános közlésétől. Köszönjük!
Hát valahogy nem így néz ki az enyém:-) ott mintha az el lenne köszörűlve nem???oldalirányban...vagy lehet csak rosszul látom..nem tudok képet feltölteni sajnos most:-((( p9m már nem érdekel??Mondjuk Apoo reggel sasolja meg,de nem ígért semmit!De ha nem veszi meg akkor érdekelne még?Olcsóért adom:-)
Az enyémet ugyan elvitte a cica, de szépen átsüt rajta a napocska...én is újpesti vagyok, de asszem inkább megtartom, többet szerettem volna kapni érte.
az enyémet nem vitte el a cica,csak egy fél kilós acélrúd van benne,amit a barmok a torkolatnál rögzítettek..nem is értem őket...20at adok érte..újpesti vagyok holnap ki is fizetem:-DD
A tokban levő rész sokkal masszívabb, mint ami kilóg.
Mondjuk a felx az bejátszott ezerrel :-(
A töltényűri résznél levágtak egy kb 6cm-es darabot, de úgy,hogy látszik a fél töltényűr és a cső kezdete a huzagokkal. Nem lehetett rossz anyagból még most is csillog a cső belülről, mint Salamon töke.