ui.pólózáshoz mégiscsak: mi van a késöbb a fórumhoz csatlakozó emberekkel? Mert pl most én sem rendelek, mert ennyi pénzem sincs. De késöbb lehet, hogy igen(márhanagyonújtagoknakislehet). Igaz, hogy nekik akkor magasabb áron kellene megvenniük, de egyesek pólóján nem fog szerepelni az új tag neve. Ha nem lenne felsorolás, akkor minden újnak is jó lenne. A felsorolás helyett inkább csak a saját nick szerepelne, az egyenpóló úgyis felismerhetö. (csak1 5let)
Nem tudjátok elérni (magánba) azokat akik még kérnének, csak nincsenek jelen? Télleg nem lenne hüjeség ezaz 50es ocsóbbság! 2500ért nekem is csak egy kell inkább...
így sztem minden okay, du-ra meglesz a minta, letesztelem, és elindítom a folyamatot. még próbálok alkudni a pólóra, ha nem megy 1db=2450 Ft
Aki rendelt pólót az küldjön egy mélcímet a grassmk@axelero.hu-ra és én átküldök neki egy számlaszámot amire át tudja utalni a póló árát.
Bocs de most nem tudom megelőlegezni, holnap megyek kifizetni a szerelőt (motorgenerál)!
agyő
Hátez max 20 darab. Nem király ez igy... Ha mindenkinek kettö kéne (a harmadik sorba lévüket isbeleértve), akkor talán összejönne. Szerintem AZ nem mindegy, hogy egy póló 2450ért, vagy kettö 2740ért?! Simán kettö! EP
Nohát!
A BlackP család 2 pólót rendelt, ez durván 5000.-Ft. Ha összejön az 50 db (na jó, 48), akkor kérünk még 2-t (L-est), hadd feszítsenek a lányok is bogárban!
Üdvw
D.u. 4-re megyek a mintáért, hazaviszem és kimosatom asszonypajtással egymás után 10x, aztán megláttyuk. jobb tippem nincs a minőségellenőrzésre. hmmm...
A Depo még ma sem jött meg. Pedig a fél hirdetési roVWat a mienk. Kicsit meg kell ritkítani a Bogár létszámot. 8 autó egy kicsit luxus. Vagy?
Gattila mondta, hogy lehet, hogy Vác felé jöttök 15-én. Szerintem pazar lenne, utána talán mennénk veletek. Bár most nem biztos, mer' megvettem ugye a 66-ost is. Úgyhogy benzinre sincs pénzem...
Póló: nekem -1 X, azaz a méret XL (ha nem megoldható, maradjon XXL, max. növök/hízok még :-)))
Én is vidéki vagyok, tehát vagy a rajzáson tudok fizetni kp-ben, vagy mondjatok egy bankszámlaszámot...
Az általam módosított lista tehát így néz ki: