Tévedésben vagy. A mai Magyarország szerencséjére sokkal homogénebb mint ahogy beállítod ez ugyanis nagyobb stabilitást eredményez értsd, kevésbé veszélyeztetik nemzetiségi, vallási ellentétek. Trianonnak az egyik, de nem egyetlen, oka az amit te sokszínűségnek nevezel. Nézd meg a mostani nyugati országokat mennyire instabilak.
Te is és még annyian beveszitek azt a maszlagot, hogy a sokszínűség milyen jó dolog ami a virágoknál tényleg jó de a társadalmat bomlasztja. Ennek a követői a nyugati, elsősorban az USA bölcsészkaraiból kerültek ki és szóródtak szét a társadalomban. Nehéz vitatkozni velük mert a szavak szintjén jól képzettek miközben igéiknek nincs sok köze a valósághoz.
- Egy kódból nick névből nem derül ki, hogy nő vagy férfi egyébként itt nem releváns a nem. Felőlem írástudó csimpánz is lehetne az sem zavarna.
- Amúgy nagyon utálom az antiszemitákat. Miattuk hagytam el szülőhazámat.
- Bölcsészkar azért vált szitokszóvá mert onnan kerülnek ki
,a kéretlen társadalom mérnökök akik azon dolgoznak hogyan tegyék tönkre a nyugati civilizációt lásd genderisták és egyéb ütődöttek. Zömük közönséges kékharisnya.
,a műszaki analfabéták akik belepofáznak olyan dolgokba mint pl. villamosenergia termelés és elosztás. Reggelire egyet mindig elfogyasztok belőlük.
,sokan mint aktivisták tehetség megszállták a politikát lásd Habeck(mesekönyv író), Bearbock(javasolta Putyonnak, hogy csináljon 360 fokot), Karácsony(őt már minősíteni sem tudom)
Internetet és még sokmindent nem a bölcsészek találták fel úgyhogy kár volt rá hivatkozni
Ezek az alakok rontják a valódi bölcsészek renoméját pedig a valódiak tiszteletet érdemelnek.
Mindkettőből ismerek egy párat ezért nagyon jól megtudom ítéli a különbséget.
Természetesen mindig lesznek, akik javítani fognak az arányokon. Ahogy idáig is, ezután is.
Ma kb 7;millió izraeli arcoskodik százmilliós arab tengerben. Nyilván, azt hiszitek, ez örökké tartható. Pedig minden visszavágás egyre fájdalmasabb volt a cionistáknak, a következő nyilván még nagyobb lesz.
A fakenews-ra gondolsz? Mert már ott megkérdőjelezi a valóságtartalmat. "egyébként meg a visegrad24 twitter account hazugságokat szokott posztolni az orosz-ukrán háborúról, inkább fakenews-forrásnak tekintem)" Ugyebár.
És ez : "Egyrészt, egy ilyen hamasz-szerű egység ezt fogja csinálni," ( most akkor fake, vagy nem a video, hogy a sajátjait lövi a Hamász) "másrészt, ha bemegy valaki városi harcba, akkor lőni fog és nem azon gondolkodni, hogy ez most vajon ki lehet." Most akkor, véletlen lőtte le az egyértelműen Gázát elhagyni kívánókat - akik ugye, civilek - , vagy csak izraeli katonákat - akik egyenruhában fegyverrel harcolnak - akartak leszedni, de a menekülők - mit tesz Allah -, útban voltak. Bocsánatos bűn ez, az izraeliek tehetnek róla.
Szóval, figyelek. Sőt, magyarázatot is kerestem a hézagokra, kéretlenül is.
Szóval, az ultrabalos mantra jött elő. Mind migránsok vagyunk. Ja. A különbség nem a bőrszínben van, ha már ennyire progresszív vagy. Vallás és az abból eredő kultúra. Mert ugye, a keresztény arabokat a muszlimok éppúgy vegzálják, mint az európaiakat. Azonos rassz, de valami mégsem passzol ott. Ja! Az iszlám, mely 1.400 éve nyomul, és most még hasznoshumanistákat is magáénak tudhat szövetségesként.
Hát, nem vagyok jó megfigyelő valószínűleg, meg arabul sem tudok, de ebből a filmből pont semmi nem derül ki. (egyébként meg a visegrad24 twitter account hazugságokat szokott posztolni az orosz-ukrán háborúról, inkább fakenews-forrásnak tekintem)
De mint írtam, ez nem olyan lényeges. Egyrészt, egy ilyen hamasz-szerű egység ezt fogja csinálni, másrészt, ha bemegy valaki városi harcba, akkor lőni fog és nem azon gondolkodni, hogy ez most vajon ki lehet.
Az emberség címszóval engedik be Európába a muszlimok tömegét, akik ízelítőt adnak az európaiaknak, milyen is a "béke" vallása. Mindenkinek osztogatni az együttérzést, nem vezet jóra. Elvégre egy épeszű ember, a viperát sem melengeti keblén, hogy az ne fázzon.
A felvételek az iszlámvilágnak szóltak. Az iszlámot meg a hülye ultrabalosok pátyolgatják az euroatlanti közegben. Így a felvételek, nagy sikert arattak ezen körökben. Kultúrkörünk gyáván meghunyászkodik mind az iszlám, mind az ultrabalos mozgalmakkal szemben. Szavazatok, médianyomás, inkább ne soroljuk fel a miérteket!
Mindezek után, nem csoda, hogy kevesek mertek kiállni Izrael mellett. Akinek van töke, az megtette.