Általános trslgás, trsdlmi, pszihlgiai, és egyéb kérdésekről főzőcske közben. Leginkább magammal beszélgetnék, de minden barátságos nicket szívesen látok. Eredeti méret.
Szia! :) Nekem is cingár pasijaim voltak mindig... Mostanában hülyültem meg a macis és/vagy kigyúrtakért... Nem tom mitől van ez... Csak szőr és mosoly legyen... :)
"Szóvalhogy izé, mondjuk dúlna a lamúr, és akkor ilyeneket nyögnénk, hogyaszondja "Dzsonszikám/Robókám méhgh, ne hagyd abba"... Vaaagy... "Szorítsd még Kalikám/Majkikám ne engedd el... ohhh"..."
Ööezaaaz, tekerd Höriiii!
(Röhög)
Egyébként neked könnyű dolgod van, mert senkit sem kell semmilyen "néven" se szólítani.
Nem tom, nekem a szőr, meg a mosoly hiányzik róla... Éshát persze az ifjúságnak is van egy bája... De viszont van egy 50+os fickó a YT-on Szokynak hívják, és főz... Nagyon bejön nekem. Nincs úgy kipattintva, mint a képen látható maci, viszont végtelenül kedves, és a kajái sem rosszak...
Befejeztem a ruhamizériát... Nem érdekel, leszarom... Most őszre kéne vmi dögös-csajos és KÉNYELMES egyben... De lehet, h csak csajos lesz...
sztem nem baj, hogy vannak ilyen babusgatós egyedek, ne szégyelld!! sztem sok pasi igényli a bujcizást, sokkal több, mint aki az énfajtámat keresné.
az a baj inkább, ha olyannal kerülsz össze, aki mást vár el tőled.
én is szoktam mondani, hogy nyuszikám, de aki ismer, tudja, hogy ekkor már hótt ideg vagyok, és a “kishülye” meg a “mitszerencsétlenkedszmártebalfasz” közti átmenet szinonímájaként használom.
Én sajnos (vagy nem) csöpögök... Mióta meghaltak a szeretteim, azóta a gyerekemmel (29) is csak gügyögve tudok beszélni. Persze néha elhangzik egy-egy "krvanyád már megin' micsináltál büdös kölke!", de alap az ugyubugyu.
A mostani helyemen ezt kiélhetem, mert az egyik gondozottam nem tud kommunikálni, ezért nagyon sok feszkó benneragad. A mozgatásával is csínján kell bánni, úgyh kimozogni sem tudja... Ígyhát megy a simizés, meg a gügyögés ezerrel, és nagyon igényli. Ha jól meg van nyünnyögve, látszik, h el tud lazulni, mert a fizikai érintéssel tud csak normálisan kommunikálni...
Szóval sajnos ez van... És érdekes, h viccesen indult, szóvalhogy ilyen paródiaféleségként alkalmaztuk a gyerekkel az ugyubugyut, és így vált természetessé... ÍÍÍííí ez gáz... :)
Nagyon jó feldolgozás. Ha Latinovicsra gondoltál, hát egyrészt meghalt már szegény, másrészt nyem szeretem sem a "játékát", sem, ahogyan a szerelmével bánt...
De... dededededededeee... Ne akarj férjhö' adni... :) Ha jön, jó, ha nem, akkor sem kaparom a falat... :)
Juteszembe... porszívózás közben arra gondoltam, hha összejönnék mongyuk Robókával, vagy Dzsonszival, akkor hogyan szólítanánk egymást... Szóvalhogy izé, mondjuk dúlna a lamúr, és akkor ilyeneket nyögnénk, hogyaszondja "Dzsonszikám/Robókám méhgh, ne hagyd abba"... Vaaagy... "Szorítsd még Kalikám/Majkikám ne engedd el... ohhh"...
Szóval sztem nem tudnám a keresztnevükön szólítani őket... A párom nagy MMORPG játékos volt, és én is belecsöppentem, és volt tali, és senki sem tudta a másikat a keresztnevén szólítani, mindenki a karinevén hívta a másikat... Nagyon furi volt...
Te a szerelmeddel könnyen túljutottál ezen? Mondjuk neked könnyű neved van, mert IRLben is lehet Nyuszikámozni... :)
Nem tom, mindig arra vágytam, h egy pasi legyen legalább 10 évvel idősebb nálam. Az élet ezt nem adta meg. Vagy ugyanannyi idős volt a pasim, mint én, vagy fiatalabb volt nálam... Pfff...