Keresés

Részletes keresés

KingaLany Creative Commons License 2000.08.16 0 0 1306
TOMMYSTAR, en termeszetesen MINDENT felajanlok a honlapodhoz: kepeket, hozzaszolasokat, szovegeket, de menten mentsd el, mert mar elkezdtem elmelyulni a html keszites rejtelmeiben...
Előzmény: tommystar (1305)
tommystar Creative Commons License 2000.08.15 0 0 1305
unalmamban elmentettem az egész topicot a homege-hoz!
tommystar Creative Commons License 2000.08.15 0 0 1304
Gondolom mindenki nyaral, mert az fel sem tételezem, hogy egyedül maradtam volna a topicban. Úgyhogy kedves visszatérők tessék visszamenőlegesen mindent elolvasni.

Szóval én itten anyagot gyűjtök a honlaphoz, stb-stb. Nagyban fényképezgetek, íme pl.
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
Vica-cica (LENGYEL KATI) a tegnapi Csak mában, ahol a férje-Kocsák Tibor zeneszerző- volt a fővendég; Ő csak kb. 5 percig volt jelen, beszélt a 2 gyerekükről, akik mostanában szinte meximálisan kitöltik az életét 3éves ill. 6 hónapo (de mi ezt már tudjuk a Szomszából), és énekelt egy megzenésitett verset...

tommystar Creative Commons License 2000.08.12 0 0 1303
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
Ime Hartai Tamás - Gáti Oszkár 1980-ban a Vámmentes házasság c. magyar-finn filmben.

MÁS
Sas József /gy.k.:szinész, Mikroszkóp Szinpad igazgatója/ egy áprilisi interjúban elmodta, hogy nagyon szerette a Szomszédokat. És amikor medszűnt felhivta Horváth Ádámot, hogy állitsanak össze egy kicsit politizáló szinházi Szomsza-előadást. Hétfőn, kedden, amikor a Mikroszkóp Szinpadon nincs előadás ingyen és bérmentve mehetne az előadás.
Horváth Ádám örült neki, de az eggyüttműködés nem jött létre, "mert nem volt biztos, hogy igényt tart-e valamelyik tv a folytatásra."

MÁS
Megcsináltam a Szomsza-honlap fedőlapját...
íme:

Szomszédok-honlap

tommystar Creative Commons License 2000.08.10 0 0 1302
Fésűs Kornélia = Fésűs Nelly, A Barátok közt Sági Ritája, az Éretlenek Petra nevű Olaszországba kicsempészett ku**ája... /Gór Nagy Mária Szinitanodás

Geszty Glóriának szerintem nincs köte G. Péterhez, de tuzson biztos biztosabbat tud...

Albert Györgyi angol nő a repülőn 1988-ban - ő az a hülye újságiró, néha tv-s...

Balogh Erika kézilabdás csaj egyetlen egyszer, akkor is elszakadt az achillesínja - Lucy magyar hangja a Dallasban...

Bata János valahol vidéken polgármester (volt), Törperős magyar hangja, állandő epizodista mindenütt

Cserna Antal mostanában néha feltúnik a Kisvárosban, felesége Szalay Kriszta az RTL klub Várom a páromnak műsorvezetője...

Nem reagáltatok a Szomsza-honlapra!!!!!!!!!
Vagy már nincs rá igény???
Egyúttal a hozzájárulásotokat kérem a topicban előforduló aranyköpések, képek, TANYASZOMSZÉDOK, hollywoodi version, stb. honlapban történő felhasználásához...

KingaLany Creative Commons License 2000.08.09 0 0 1300
meg egy hozzafuzes: ez a Marton Csaba ugyanaz, aki egy ideoben az A3 (kesobb MSat) nevu tevecsatorna copfos fo-musorvezetoje volt, majd Zalatnay Oriasmellu Cinivel porgott?
KingaLany Creative Commons License 2000.08.09 0 0 1299
tommystar!

durvicsek a szereplo-lista!

egy pontositas: Geszty Gloria nem Zenit teves, hanem o maga a tulajdonosa/egyetlen riportere ennek a nagyszeru televizionak. szerintetek van koze Geszti Peterhez?

tommystar Creative Commons License 2000.08.08 0 0 1298
Ordas- két haverom is találkozott mostanában Ullmann Mónikával, azt mondták az életben irtó randán néz ki. Tök lepattant a csaj. Sok dolguk lehet a maszkmestereknek...

Úgy döntöttem csinálok Szomszédok honlapot.
Kérek ajánlatokat kikről irjak elsőnek...

Úgy tudtam Papadimitriu Trokán és az orvos között volt a Borbéllyal egy kicsit...

("A hollywoodiban Lillácska Judi Dench egy jó parókával,
Alma Magdi barátnője Faye Dunaway lehetne,
Kaszás Géza rejtélyes szerepét megkaphatná Lorenzo Lamas")

cyber.greg Creative Commons License 2000.08.06 0 0 1297
Issszonyat jó volt az Uhrin koncert!!!
Ugye szerinted is?
Előzmény: Ordas (1294)
Ordas Creative Commons License 2000.08.06 0 0 1296
Vegulis igen! :)
De neked is meg nagyon jo eselyeid vannak! :))))))

Feher Anna az eheti Storyban nyilatkozta, hogybtudja, mindennek vege kell egyszer lenni, de szerinte a szomszaval csunyan bantak el. Meltatlan modon lett vege. De nem mond reszleteket.

Asszittem regen, hogy ennek a topicnak lesz akkora 6asa, mint pl. az Uhrin Benedek topicnak, de sajna nem... :(

Előzmény: MacPhisto (1295)
MacPhisto Creative Commons License 2000.08.05 0 0 1295
Mi van,Ordi,pályázol a Millerre? :o)
Előzmény: Ordas (1292)
Ordas Creative Commons License 2000.08.05 0 0 1294
En ma szigetelek, hiszen ma lesz Uhrin Benedek koncert!!!!!!!! Ott a helyem!
Torzsasztal talalkozo hol lesz?
Kingalannyal mar miota ugatunk, hogy legyen talalka vmelyik csutortokon, 8 orakor az Alkotas presszoban.

Előzmény: cyber.greg (1293)
cyber.greg Creative Commons License 2000.08.05 0 0 1293
Karsai István: a Telemázli műsorvezetője volt.

Más.
Szomsza-topikból rajtam kívül senki nem szigetel? Mert lehetne Szomsza-tali, ha már van Törzsasztal-tali is.

Előzmény: Ordas (1288)
Ordas Creative Commons License 2000.08.04 0 0 1292
Kudlik Juli mondta be a TV-be, amikor Julcsit megharapta a kutya
Vmi mar remlik!

Én úgy tudom, hogy akkor amikor a sorozatban feltűnt Papadimitriu Athina Rezső barátnőjeként, akkor az életben is együtt voltak...????
En ugy tudom, hogy a gorog csaj Trokannal porgott, aztan vmi orvos lett a ferje, 2 meter magas a csavo, s az egesz csalad szinte nomadkent el. Most szuletett kozos gyerekuk is. Trokan - Athina parnak 2 lanya van.

Úgy hallottam a Miller-Ullmann házasság válságban van...
Hurra! Van eselyem! Mi tobb, nagyon jo eselyem! :)

Ivancsics egy interjúban, azt mondta, hogy Bolba Tamás sokat szinkronizáló szinész a párja...
En abszolut a Cserpakra emlexem. Ez a gyerek mizeriatol kezdve. De a Bolba [Guldenburgok orksege c. filmbol Tobias, stb.] SZVSZ sokkal fiatalabb, mint az Ilonka.

Előzmény: tommystar (1291)
tommystar Creative Commons License 2000.08.04 0 0 1291
Kösz az észrevételeket, már ki is javitottam (kivéve Lestyákot - elfelejtettem...)

Surányi + Vay Ilus mikor halt meg? Nem is tudtam.
(Surányi mindig rosszemberek szinkronhangja volt (vki a Dallasban is sokáig), nem?
Vay Ilus meg (?nem rég?) Markossal bohóckodott valami műsorban?

Ordas! Bodor Tibor tényleg meghalt "hosszan tartó súlyos betegség után június 20-án" (ha majd megtalálom a cikket bemásolom.)

Szerintem nem Bálint gazda, mert van egy ilyen nevű szinész is, a Csengetett Mylordban! szinkronizált sokat...
Bilicsi Mária a B. Tivadar lánya, (Bilicsinek 4 lánya volt Erzsébet tv-rendező /múltkor volt a Csak Má-ban/, ez a szegény Mária, egyik vhol külföldön él, és még egy, de őt nem tudom mi...)

Amikor egyszer balhé volt a presszóban, akkor mutatkozott be a rendőrnek Laci, azt hiszem..

Geszty Glória vmi miss elkényeztetett kislány anyja volt

Kárpáti Olimpia, Gábor Gábor vmi unokahúga lehetett, amikor nyilt a stúdió tornaórát tartott Juliéknak, (egyszer még Etus is beszállt)

Kudlik Juli mondta be a TV-be, amikor Julcsit megharapta a kutya, (ami Kánya Kata fiáé volt a filmben 1988. június 2.)

Juhász Attila a Vágási Matyi II - benne van

Závodszky Noémi mostanában a Kisvárosban drogcsempész-stewrdess.

Vizy András Sümeghynek lopta el vmi operaházi gyűrűjét...

Én úgy tudom, hogy akkor amikor a sorozatban feltűnt Papadimitriu Athina Rezső barátnőjeként, akkor az életben is együtt voltak...????

Orosz Helga a Kisvárosban is feltűnt -szőkén- Járai nőjeként...

A Sinkó állitólag egy filmforgatáson megsérült, hónapokig kómában volt, és aközben őszült meg. Nem tudjátok melyik ez a film??

(Kránitz szerintem nem jó hang Bud Spencernek)

Úgy hallottam a Miller-Ullmann házasság válságban van...

a Duna tv-s bemondó Farkas Beatrix, volt a régi tv3-on telefonos játékvezető, aztán Geszler Dorottya és Borbás Mária között egy évben Játék Határok Nélkül műsorvezetője, de tényleg hasonlit Kocsis Juditra egy kicsit...

Bács Kati, Bács Ferenc és Tanay Bella lánya
(Tanay Bella volt a Kisvárosban is + a rövid életű 7-es csatorna bébiszittere -most reggelente ismétli a tv2)

Ivancsics egy interjúban, azt mondta, hogy Bolba Tamás sokat szinkronizáló szinész a párja...

Ordas Creative Commons License 2000.08.04 0 0 1290
Amikor en lattam az Europarkban, meg ugye a sorozatban, meg eleg duci volt, de mar akkor volt mobilja, amikor atlagember azt sem tudta mi az... :)
Előzmény: MacPhisto (1289)
MacPhisto Creative Commons License 2000.08.04 0 0 1289
Szurdi már nem dagadt.

Bilicsi Maria: van koze ~ Tivadarhoz? Netan lanya?
Én úgy tudom, az...

Előzmény: Ordas (1288)
Ordas Creative Commons License 2000.08.04 0 0 1288
Megneztem az excel tablazatot. Szep es jo munka [s jo sok idobe tellett]. Hihetetlen pontos, bar nagyon sokra nem is emlekeztem. Vegignezve par dolog jutott az eszembe. Egy reszuket lehet, hogy sokan ismeritek, de hatha van benne par ujdonsag [tuzsonnak tuti, hogy nem :)].

Abraham Edit: Baratok Kozt gonosz Claudiaja
Adam Tamas: Familia Kft-bol, eredeti neve: Nagy Sandor
Bacs Kati: Bacs Ferenc lanya, bar ez nem tuti
Benko Peter: Kisvaros hatarore, manapsag adocsalo, regebbi magyar tortenelmi filmek allando foszereploje, mint Kovacs Istvan es Nagy Gabor
Bod Terez: szinten Familia Kft
Borbely Laszlo: idegesito figura a 90-es evek eleji OMO reklambol. "Na ne mondja, hogy csak az OMO-tol lett ilyen!"
Brunner Marta: ostoba enekesno, Mindent vagy Semmit butuska haziasszonya
Csernak Janos: eletben Ivancsics Ilona ferje. Nem engedte sajat gyerekuket jatszani a sorozatban, ellentetben Frajt Edittel
Dzsupin Ibolya: Familia Kft
Fenyvesi Gabi: ha ez ugyanaz akire gondolok, akkor egyszamos, tipikus tancdalenekesno, a letut hatvanas evek tancdal fesztivaljairol.
Foldesi Judit: eletben Lenke neni unokaja, valamint lanya Foldesi Margit szinesznonek, aki pedig magyarhangja Jerry egernek, Christa nover-/doktornonek [Gaby Dohm] a Feketerdoklinikabol.
Gati Oszkar: allando Schwartzenegger szinkronhang
Gregor Bernadett: ~ Jozsef operaenkes lanya
Gruber Hugo: Bujtor elotti allando Bud Spencer szinkronhang
Hacser Jozsa: sok mesefigura magyarhangja, pl. 80 nap alatt a Fold korul Willy Foggal c. rajzfilmbol Tico kis egere :)
Hamori Eszter: Bajor Imre exneje
Hamori Ildiko: Szinetar Miklosne, Szinetar Dora mamaja
Horvath Sandor: Oregbereny [Szomszedok falusi verzioja] c. sorozatban id. Deli Pista
Incze Ildiko: a ma nepszeru "Hatvan csalad" reklam egyik figuraja.
Kallay Ilona: Kautzky Jozsef [Veres ur] neje
Kanya Kata: Vitriol, ex Verebes Istvanne
Kisfalussy Balint: Gazda TV [parasztmusor] elejen volt, telleg ugy is nez ki :)
Kocsis Judit: a tordelo, de nem o van a Duna TV-n? Ez tok nem bizti, de ugy tunik nekem.
Kovacs Istvan: regebbi magyar tortenelmi filmek foszereploje [Karpathy Zoltan - pl.], illetve a Pogany madonna rosszfiuja
Kovacs Robert: Hetes csatorna metalos dolgozoja, Vilag legrosszabb gyereke c. ifjusagifilm foszereploje
Kranitz Lajos: Jockey magyarhangja [Dallas], bena tv2-nel Bud Spencer uj magyarhangja
Lang Jozsef: orokos Roger Moore magyarhang. Emlkeztek, mikor ujra szinkronizaltak a Minden leben 2 kanal c. sorozatot, mekkora botrany volt az uj szinkron? Le is alltak vele, s jott vissza o is, meg Sztankay Istvan Tony Curtis hangjanak.
Lux adam: Kisvaros bugyuta hatarore
Malek Andrea: Malek Miklos zeneszerzo lanya, Princz Gaborne - hiaba vonzo, szexis ember ez a vizilo...
Miller Zoltan: Ulmann Monika ferje, Emberek zenekar frontembere
Nagy Gabor: regebbi magyar tortenelmi filmek foszereploje, Udo Brinkmann [sascha Hehn] magyarhangja a Feketeerdoklinikabol.
Oberfrank Pal: Baratok kozt szelhamos dr. Fenyvesi Sandor ugyved
Orosz Helga: szerintema sorozatban jol nezett ki, de mig volt Msat, ott vezetett vmi Tuzoltokrol szolo dokumentumfilmsorozatot, vmi borzaszto szokehajjal.
Papadimitriu Athina: Trokan Peter volt neje
Pinter Tibor: Baratok Kozt egyik vetkozo fiuja, a csunyacska Janza Kata enekesno ferje
Sajgal Erika: sorozat vege fele Dezire felesege, valosagban is egy par
Salinger Gabor: Baratok Kozt ugyeletes rosszfiuja a sorozat elejen, Nagy Ferenc vallalkozo
Simorjay Emese: Pamela Ewing magyarhangja a Dallasbol
Sinko Laszlo: eletben Sinkovics Imre occse
Somlai Edina: allando szinkronhang, szerintem idegesito egy ido utn
Soros Sandor: a gagy Xenia - laz sorozat Dexter kapitanya. A Szomszaban vmi ellenszenves apukat jatszott ugye?
Szabo Sipos Barnabas: RTL klub gagyi erotikus filmjeinek allando narratora
Szoke Andras:a Roncsfilm Kis Juhasz Bela hazfelugyeloje, Esti Showder allando szereploje
Sztarek Andrea: Kisvarosban magyar tanarno, Usztics enoje a szerepben, de a ficko allando taknyolasa sikert hoz, osszejonnek, s ujra porognek.
Szurdi Tamas: dagadt, tohe gyerek, egyszer lattam janizni az Europarkban, az Eretlenek egyik foszereploje - apjuk Szurdi Miklos [mostani felesege: Xantus Barbara] csinalta a Familia Kft-t, a Privat Kopot.
Tahi Jozsef: Tahi Toth Laszlo occse
Timar Andor: vagy inkabb Undor? Kertesz zsuzsa bemondono fia
Timko Eszter: volt vmi szuperman sorozat emreg az RTL klubon, s a noi foszereplo magyarhangja - eszmeletlen jo magyarhang.
T. Katona Agnes: magyar Tv-ben vallasi musort vezetett. T = Teglasy, volt gimis osztalytarsam rokona
Tordai Teri: hetvenes evekben Nemetorszagban forgatott leder filmeket. ma meg tagadja, tompitja oket... :)
Ulmann Monika: Baratok Kozt Krisztinaja.
Vizy Andras: ez az a fasz, aki eszetlenkedett az RTL klubon, most meg a tv2-n? Nem emlexem ra egyaltalan. Mi volt a szerepe? Mit lopott?
Zavodszky Noemi: Familia Kft-ben jatszott, tenyleg nevetseges volt, ahogy kurvabol indult, s mi lett belole...

Kerdesek:
Balint Gyorgy a mindenki Gyuri bacsija az Ablakbol?
Bilicsi Maria: van koze ~ Tivadarhoz? Netan lanya?
Vastag betusek a halottak? Tenyleg Bodor Tibor [Kenez elvtars] meghalt? Na neeeeeeee! :( Mert akkor Simandy Jozsefet is be kene jelolni, aki nincs vastagon irva.
Mikor derult ki, hogy LAci a presszos keresztneve Sudar?
Geszty Gloria tenyleg jatszott szulot? Abszolut kiesett. Milyen volt az alakitott figura?
Karpati Olimpia [mint Gabor Gabi] mikor szerepelt?
Kudlik Juliara en csak az elso reszbol emlexem, amikor a sorozat magara utalt [meg még csomoszor volt ilyen utalas], de szerepel mellette egy 1988-as datum. Az micsoda?
Benne volt a listaban Vagasi Matyi uj szereploje? Nem emlexem, vmilyen Attila.
Szikszay Edina: van koze ahhz, hogy Etusnak ez lett a neve? Nem vmi gyakori nev...

Mas. Regen Hanko Attilat mindig Kankonak ertettem. :) Aztan megtudtam mit jelent.
Hofi Geza osztalyfonoke volt anyu nagybatja. Nem volt jo tanulo a kis Gezuka...
Allitolag osszesen vagy 3000 ember fordult meg a sorozatban. Gondolom statisztakkal egyutt. Akkor is hatalmas szam.

tuzson! Eltuntek a Tanyaszomszedok! Mi lett veluk? :)

tuzson Creative Commons License 2000.08.04 0 0 1287
Hát megnéztem az excel táblát!
És le vagyok nyűgözve!!!!
Még ilyet!
Mi munka volt ezt emberek bevinni!!

Gratula és gratula!

Észrevételek:

Lestyák Katalin helyesen Lestyán Katalin

Meghaltak és nincsenek jelezve:

Surányi Imre
Vay Ilus

és most (egészen friss hír VII. 29-én 39 évesen) Kerekes László sajnos nem emlékszem mit játszott.

tuzson Creative Commons License 2000.08.04 0 0 1286
Magyar Hírlap 2000. augusztus 4.
Kulka János mondja:
"Le tudta zárni már magában, hogy befejeződött a Szomszédok televíziós sorozat?

- Elintézte ezt helyettünk más. A sorozat megszüntetését nagy butaságnak tartom. Nem a saját személyes jobb létem miatt, hanem azért, mert a Szomszédokat sokan kedvelték. "

Mélyen egyetértünk Önnel dr. Mágenheim!!!!

cyber.greg Creative Commons License 2000.08.02 0 0 1285
Hát például Gulyás Zoltán neve mellett üres mezőt látok, pedig ő Várfi Sándorral együtt modell volt a stúdióban. (Amúgy meg mindketten "mennyiharmincasok".)
Előzmény: tommystar (1284)
tommystar Creative Commons License 2000.08.01 0 0 1284
Nálam működik, remélem nálatok is!!!!!
Jó böngészést kivánok és mindenki irja meg az észrevételeit a topicba...
OFF- mikor lesz vki törzsvendég?
Még alig 40 hozzászólásom van, de már törzsvendég a státuszom...
cyber.greg Creative Commons License 2000.08.01 0 0 1283
Sikerült!
Ilyen sincs gyakran: Excel-fájl a böngészőben :-)
Előzmény: tommystar (1282)
tommystar Creative Commons License 2000.08.01 0 0 1282
akkor ÚJRA!
Megszokhatáttok már, hogy nekem elsőre (meg másodikra, meg harmadikra ...) semmi se szokott sikerülni, lehet hogy most se.

Szomszédok-Cast...

tommystar Creative Commons License 2000.08.01 0 0 1281
akkor ÚJRA!
Megszokhatáttok már, hogy nekem elsőre (meg másodikra, meg harmadikra ...) semmi se szokott sikerülni, lehet hogy most se.

Szomszédok-Cast...

tommystar Creative Commons License 2000.08.01 0 0 1280
valaki megmondta irc-en a linkelést remélem összejön...

exeles a móka úgy hogy nem tudom mi lesz...
tommystar Creative Commons License 2000.08.01 0 0 1279
Akkor egy egyszerű kérdésem van, hogyan kell linkelni..?
tommystar Creative Commons License 2000.08.01 0 0 1278
Sikerült használni az imdb-t?

Itt van a Szomszédok-Cast:

azért a sok kérdőjel, mert sokszor kizárásos alapon próbáltam kitalálni, hogy ki-ki lehetett...
JAVITÁSRA FEL!!!!!

tommystar Creative Commons License 2000.08.01 0 0 1277
Kösz Tuzson, na végre valaki reagált a képekre!!!!
Már kezdtem megsértődni...
Ordas, Bocs, de lehet, hogy egy kicsit félreérthető voltam, nekem videón csak a Gálvőlgyis Szomsza van meg, abban pedig beleröhögnek, de ha onnan felveszem a hangot, akkor sem tudom mp3-ba áttenni. Tényleg, ha tudjátok, hogy a waw + a Real Audio file-kat hogy lehet, ha lehet átirni mp3-ba...
tuzson Creative Commons License 2000.08.01 0 0 1276
Tetszettek a Gálvölgyis képek!!

Hogy mi lesz a Komédiások után nem tudom. De sajnálom őket.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!