Nem tudom mennyire off: ha tudtok valakit, akit érdekel kb. 100 db gyönyörű postagalamb (tenyészteni és versenyeztetni), akkor hívja ezt a számot bármikor: 06309327619. Családi okok miatt sűrgősen eladóak(a szívem szakad meg :(), baráti áron.
Szevasztok! Nálatok mi volt a hétvégén? Mi talán az utolsóként mentünk ki Ausztriába, de hogy mi lesz ezután azt senki sem tudja. Amúgy azt se nagyon értem, hogy a harmadik verseny után még mindíg nincs listánk az első versenyről! Nálatok is ilyen lassan mennek az idén a dolgok?
szia Karimax még ha sokáig irogatok indulhatok a mindentudás egyetemen komolyra forditva kősz legalább ezt is tudom még aztsem tudom hogy az egyesületünkben használhato e? csak gődőlőn dumálgattam a kereskedőkkel nem választottam de valami megoldást találnom kell mert nyáron már versenyezni szeretnék a fiatalokkal ahhoz pedig ora kell
GPS az global position systemet jelez, ami annyit jelnt hogy a föld bármely pontján állsz, a kezedben levő műholdjeleket venni képes készülékkel ha ez a készülék legalább 3 műholdat lát, meg lehet határozni a helyzetedet.
A GPRS az valami hasonló, csak ez rádiós frekvenciákat használ, na ilyenek a mobil telefonok, és ez tudomásom szerint nem műholdakról, hanem földi tornyok, cellák segítségével méri be a készülékedet.
Az elektromos rögzítőrendszereknek semmi köze ezekhez.
A zavart a készülékhez kapcsolható óra adja. Ez egy rádiós szinkronizáló jeleket venni képes óra, ami kb 20 percenként kapja a jeleket azt hiszem Kölnből.
Ha a 20 perc alatt késik- vagy siet az óra, a szinkronjel beállítja a pontos időt.
Ilyet már 5.000 Ft-ér is lehet venni. Ami a Briconhoz használatos, és egy sima 300 Ft-os csatlakozóval van szerelve 28.000.-Ft =(:-(((
Hali mindenkinek! Segítséget, vagy tanácsot szeretnék kérni! Az ősszel kaptam néhány postát, mivel hogy elhunyt egy galambász ismerősöm és a család nem akart velük foglalkozni. Tudom hogy versenyeztek a madarak ,de nem tudom milyen eredménnyel. Gyűrű számjuk alapján, hol tudnék utánna nézni? A törzslapokat valahol elkeverte a család nem kaptam meg. Előrre is köszönöm a segítséget.