Én kevesebbet láttam, mint 55 euro, most kb. 40EUR+plussz a reptértől Stockholmba oda-vissza szintén 40, az 80 euró, ami szintén baráti.Ami drága, az a szállás,kaja, de gyönyörű város. Meccs után alvás helyett érdemesebb fordulni egyet a Vikingline hajójával oda-vissza valamelyik közeli városba(Turku,Helsinki), életre szóló élmény(máj az kell hozzá), és olcsobb a jegy mint a szállás.
SZEPTEMBER 10.-EN SVEDORSZAG-MAGYARORSZAG VB SELEJTEZO STOCKHOLBAN.POZSONYBOL A RYNAIR FAPADOSSAL 55 EURO A JEGY A SKAVSKARA.MINDEN ILLETEKKEL EGYUTT!!!(KB 14 EZER FORINT!!).POZSONY BP-TOL MASFEL ORA VEZETES.A PARKOLAS JOVAL OLCSOBB,MINT A FEREIHEGYEN.GONDOLKOZZATOK EL A DOLGON!KISERJE EL SOK MAGYAR SZURKOLO A CSAPATOT!!
Na jó. Ma rossz napod van elnézem. Egyébként közöd hozzá nem sok és nem mintha bármilyen jelentősége lenne, kb olyan 16 éve meccselek. Ja, és tudod nekem nem annyi meccsre menni, hogy felpattanok a trolira, vagy a villingerre aztán ott vagyok.....
1. Megkérdezném,h mióta jársz te meccsre? 2. Nem szoktam részeg lenni,szóval másnapos sem(lehet te igen). 3. Elég rossz humorod van ezek szerint. 4. Részemről a téma lezárva,mégcsak humorból is,inkább ne írj hülyeségeket...
Mind1...XDXDXDXDXDXD Semmi...Reggel van nekem még :DMind1,a lényeg,h Lecsa hülyeséget beszél,mert nem kapunk ki a zúppetől és Kovács is a Győrben van már...